دوست عزیز لطف کن الکی یه چیز رو بیان نکن.
یه منبع یا مدرک بیار که گیرباکس تیپ 6 چینیه.
گیرباکس تیپ 6 ساخته پورشه هست و هنوزم وارراتیه .ممکنه تو چیزاییش دس برده باشن و ایرانی سازی شده باشه اما هنوزم عمده اون رو رو وارد میکنن![]()
دوست عزیز لطف کن الکی یه چیز رو بیان نکن.
یه منبع یا مدرک بیار که گیرباکس تیپ 6 چینیه.
گیرباکس تیپ 6 ساخته پورشه هست و هنوزم وارراتیه .ممکنه تو چیزاییش دس برده باشن و ایرانی سازی شده باشه اما هنوزم عمده اون رو رو وارد میکنن![]()
سلام برو بچ خوبیت آقا یه سوال
بین پارس 206 sd v8 کدوم بهتره
بین این دوتا وی 8 اما گذینه های دیگه ای هم مثله سمند هستن![]()
من هیچ وقت الکی بیان نمیکم!منم گفتم وارداتیه اما....توی همه چیزش دست بردن دوست عزیز یا ایرانی سازیه یا چینی سازی البته کلا همه ماشینها اینطوریه که افت زیادی در چند سال اخیر داشته....بدترین قسمت کیفیت از سال87مربوط به گیربکس اتوماتیک که اکثر کسانی که 206هاشونو میفروشن مربوط به 206اتوماتیک 3سال اخیر هستش و به شدت کیفیتش افت کرده هیچ کسم راضی نبوده...پورشه خدا رحمتش کنهدر زمان تحریم اگه از چینم بیاد بازم خوبه دوست من!
دوستان یک سوال این علامت آچار و چجوری میشه حذف کرد؟؟ برای من علامت آچار روشن شده که یعنی زمان چک کردن ماشین رسیده ولی من چند وقت پیش نمایندگی ایران خودرو کامل چکش کردم الان میخوام علامت آچار بره چکار کنم؟ مرسی
سلام
ببین دوست عزیز آدم هر حرفیرو که شنید نباید که بزاره سر رشته کارش.
خودتون بهتر میدونید مردم ما خوراکشون شایعه پراکنی هست و دوست دارن یه حرفیرو بشنون و همینجور بگن در خیلی از موارد هم حقیقت نداره اصلا.
ببین ما همه میشنویم مثلا گیرباکس 206 چینیه.خوب درست.حالا شما یه مدرک معتبر به من بدین که اینطور هست.مطمعنا نداریم و همش از رویه شنیده ها هست و چون اینقدر هم جنس بنجل درجه 3و 4 چینی بهمون دادن دیواری کوتاه تر از چین پیدا نمیکنیم.
همین گیرباکس ساده 206 دنده ای هنوز مونتاژ میشه توسط یک شرکت ایرانی که حتی خیلی از چیزایه اونو هم وارد میکنن.
اما در مورد گیرباکس اتومات 206.
ببین من خیلی بررسی کردم و 2 عیبی هم از گیرباکس که تا به حال شنیدم (البته اینم بیشتر تو فضایه نت وگرنه 2تاشو آشناهامون دارن ماله 87 و 88 هست و هنوز من ندیدم ناراضی باشن) یکی داشتن تاخیر گاز و یکی هم ضربه زدن هنگام تعویض دنده.
خوب مورد اول اصلا ربطی به گیرباکس نداره چون کامپیوتر شرایطو میسنجه و میده به گیرباکس تا دنده توسط گیرباکس عوض بشه اما مورد دوم وقتی پیش میاد که گیرباکس داغ میشه و کارایی عادی نداره که این مشکل هم بازم نمیشه 100 درصد ربط داد به خود گیرباکس.
---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
سلام
سوييچ رو ببند
كليد سمت راست پانل(روي صفحه كيلومتر) رو فشار بده
سوييچ رو تا مرحله قبل از استارت باز كن.
10 ثانيه صبر كن.
تمومه
البته این مورد دوم مستقیما ربط داره به گیر بکس!وقتی پیش میاد که گیرباکس داغ میشه و کارایی عادی نداره که این مشکل هم بازم نمیشه 100 درصد ربط داد به خود گیرباکس.![]()
کلا تنها ایراد و مشکل گیربکس های اتوماتیک 206 اینه که هنگام معکوس ضربه داره! اونم به خاطر اینه که ازگیر بکس های موتور های TU3 روش میزارن! میتونم بگم تنها مشکل بزرگش همینه!
سلام
راسیتش فرشادجان ببین من مدل های 85 به پایین که دیدم اکثرا راضین و کسی ندیدم از ضربه بدی شکایت بکنه.البته قبول دارم مقداری که گرم میشه بیشتر میشه اما قابل تحمله.اما این جدیدا دیدم بعضیا میگن بد ضربه میزنه.البته گفتمم ماله 2تا از آشناها هست که اونا مشکلی ندارن و فقط یکیشون تاخیر گاز داشت که مثلا وقتی گاز میدادی ماشین 3ثانیه بعد حرکت میکرد که اونم حل شد خدارو شکر.
Last edited by total_overdose; 01-12-2010 at 16:00.
متوجه نشدی من گیربکسهای از مدل87به بعدو گفتم تعریفی نداره و همه دارند مینالند برای همین فروشش رفته بالا!نه زیر85!اونا که بهترین بودند....اما خدارو شکر من که تیپ 5 دارم![]()
Last edited by irinn65; 02-12-2010 at 03:40.
v8 .......... احساساتي شدم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)