تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 506 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

درسته الان گیربکس کاملا چینی شده!هرکیو دیدم 206اتوماتیکشو میفروخت.....
    دوست عزیز لطف کن الکی یه چیز رو بیان نکن.
    یه منبع یا مدرک بیار که گیرباکس تیپ 6 چینیه.
    گیرباکس تیپ 6 ساخته پورشه هست و هنوزم وارراتیه .ممکنه تو چیزاییش دس برده باشن و ایرانی سازی شده باشه اما هنوزم عمده اون رو رو وارد میکنن

2. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام برو بچ خوبیت آقا یه سوال
    بین پارس 206 sd v8 کدوم بهتره

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

بین این دوتا وی 8 اما گذینه های دیگه ای هم مثله سمند هستن

5. 2 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

دوست عزیز لطف کن الکی یه چیز رو بیان نکن.
    یه منبع یا مدرک بیار که گیرباکس تیپ 6 چینیه.
    گیرباکس تیپ 6 ساخته پورشه هست و هنوزم وارراتیه .ممکنه تو چیزاییش دس برده باشن و ایرانی سازی شده باشه اما هنوزم عمده اون رو رو وارد میکنن
    من هیچ وقت الکی بیان نمیکم!منم گفتم وارداتیه اما....توی همه چیزش دست بردن دوست عزیز یا ایرانی سازیه یا چینی سازی البته کلا همه ماشینها اینطوریه که افت زیادی در چند سال اخیر داشته....بدترین قسمت کیفیت از سال87مربوط به گیربکس اتوماتیک که اکثر کسانی که 206هاشونو میفروشن مربوط به 206اتوماتیک 3سال اخیر هستش و به شدت کیفیتش افت کرده هیچ کسم راضی نبوده...پورشه خدا رحمتش کنهدر زمان تحریم اگه از چینم بیاد بازم خوبه دوست من!

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان یک سوال این علامت آچار و چجوری میشه حذف کرد؟؟ برای من علامت آچار روشن شده که یعنی زمان چک کردن ماشین رسیده ولی من چند وقت پیش نمایندگی ایران خودرو کامل چکش کردم الان میخوام علامت آچار بره چکار کنم؟ مرسی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

من هیچ وقت الکی بیان نمیکم!منم گفتم وارداتیه اما....توی همه چیزش دست بردن دوست عزیز یا ایرانی سازیه یا چینی سازی البته کلا همه ماشینها اینطوریه که افت زیادی در چند سال اخیر داشته....بدترین قسمت کیفیت از سال87مربوط به گیربکس اتوماتیک که اکثر کسانی که 206هاشونو میفروشن مربوط به 206اتوماتیک 3سال اخیر هستش و به شدت کیفیتش افت کرده هیچ کسم راضی نبوده...پورشه خدا رحمتش کنهدر زمان تحریم اگه از چینم بیاد بازم خوبه دوست من!
    سلام
    ببین دوست عزیز آدم هر حرفیرو که شنید نباید که بزاره سر رشته کارش.
    خودتون بهتر میدونید مردم ما خوراکشون شایعه پراکنی هست و دوست دارن یه حرفیرو بشنون و همینجور بگن در خیلی از موارد هم حقیقت نداره اصلا.
    ببین ما همه میشنویم مثلا گیرباکس 206 چینیه.خوب درست.حالا شما یه مدرک معتبر به من بدین که اینطور هست.مطمعنا نداریم و همش از رویه شنیده ها هست و چون اینقدر هم جنس بنجل درجه 3و 4 چینی بهمون دادن دیواری کوتاه تر از چین پیدا نمیکنیم.
    همین گیرباکس ساده 206 دنده ای هنوز مونتاژ میشه توسط یک شرکت ایرانی که حتی خیلی از چیزایه اونو هم وارد میکنن.
    اما در مورد گیرباکس اتومات 206.
    ببین من خیلی بررسی کردم و 2 عیبی هم از گیرباکس که تا به حال شنیدم (البته اینم بیشتر تو فضایه نت وگرنه 2تاشو آشناهامون دارن ماله 87 و 88 هست و هنوز من ندیدم ناراضی باشن) یکی داشتن تاخیر گاز و یکی هم ضربه زدن هنگام تعویض دنده.
    خوب مورد اول اصلا ربطی به گیرباکس نداره چون کامپیوتر شرایطو میسنجه و میده به گیرباکس تا دنده توسط گیرباکس عوض بشه اما مورد دوم وقتی پیش میاد که گیرباکس داغ میشه و کارایی عادی نداره که این مشکل هم بازم نمیشه 100 درصد ربط داد به خود گیرباکس.

---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------

دوستان یک سوال این علامت آچار و چجوری میشه حذف کرد؟؟ برای من علامت آچار روشن شده که یعنی زمان چک کردن ماشین رسیده ولی من چند وقت پیش نمایندگی ایران خودرو کامل چکش کردم الان میخوام علامت آچار بره چکار کنم؟ مرسی
    سلام
    سوييچ رو ببند
    كليد سمت راست پانل(روي صفحه كيلومتر) رو فشار بده
    سوييچ رو تا مرحله قبل از استارت باز كن.
    10 ثانيه صبر كن.
    تمومه

9. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

وقتی پیش میاد که گیرباکس داغ میشه و کارایی عادی نداره که این مشکل هم بازم نمیشه 100 درصد ربط داد به خود گیرباکس.
    البته این مورد دوم مستقیما ربط داره به گیر بکس!
    کلا تنها ایراد و مشکل گیربکس های اتوماتیک 206 اینه که هنگام معکوس ضربه داره! اونم به خاطر اینه که ازگیر بکس های موتور های TU3 روش میزارن! میتونم بگم تنها مشکل بزرگش همینه!

11. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

البته این مورد دوم مستقیما ربط داره به گیر بکس!
    کلا تنها ایراد و مشکل گیربکس های اتوماتیک 206 اینه که هنگام معکوس ضربه داره! اونم به خاطر اینه که ازگیر بکس های موتور های TU3 روش میزارن! میتونم بگم تنها مشکل بزرگش همینه!
    سلام
    راسیتش فرشادجان ببین من مدل های 85 به پایین که دیدم اکثرا راضین و کسی ندیدم از ضربه بدی شکایت بکنه.البته قبول دارم مقداری که گرم میشه بیشتر میشه اما قابل تحمله.اما این جدیدا دیدم بعضیا میگن بد ضربه میزنه.البته گفتمم ماله 2تا از آشناها هست که اونا مشکلی ندارن و فقط یکیشون تاخیر گاز داشت که مثلا وقتی گاز میدادی ماشین 3ثانیه بعد حرکت میکرد که اونم حل شد خدارو شکر.
    Last edited by total_overdose; 01-12-2010 at 16:00.

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

سلام
    راسیتش فرشادجان ببین من مدل های 85 به پایین که دیدم اکثرا راضین و کسی ندیدم از ضربه بدی شکایت بکنه.البته قبول دارم مقداری که گرم میشه بیشتر میشه اما قابل تحمله.اما این جدیدا دیدم بعضیا میگن بد ضربه میزنه.البته گفتمم ماله 2تا از آشناها هست که اونا مشکلی ندارن و فقط یکیشون تاخیر گاز داشت که مثلا وقتی گاز میدادی ماشین 3ثانیه بعد حرکت میکرد که اونم حل شد خدارو شکر.
    متوجه نشدی من گیربکسهای از مدل87به بعدو گفتم تعریفی نداره و همه دارند مینالند برای همین فروشش رفته بالا!نه زیر85!اونا که بهترین بودند....اما خدارو شکر من که تیپ 5 دارم
    Last edited by irinn65; 02-12-2010 at 03:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ferij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

v8 .......... احساساتي شدم.

15. این کاربر از ferij بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •