تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 127 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1265

نام تاپيک: کلوپ F480

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده تعداد زیادی از پستهای این تاپیک و نظرات مختلف رو خوندم. ولی نتونستم به نتیجه خوبی برسم. لطفا دوستانی که مدتیه که از این گوشی استفاده می کنن بگن این گوشی چه مشکلاتی داره؟
    ازش راضی هستید؟
    ارزششو داره که من الان این گوشی رو بخرم؟
    و همچنین امکان نصب برنامه های جاوا از روی مموری کارت هست یا نه باید مثل آموزش پست شماره یک این تاپیک، حتما با usb نصب کرد؟
    تمام برنامه های جاوا رو ساپورت میکنه؟
    این بازی های جدید جاوا که کمی سنگین هستند و گوشی های قدیمی نمی تونن اون ها رو اجرا کنن و هنگ می کنن رو اجرا می کنه؟
    اصلا این گوشی هنگ می کنه؟
    کیفیت صدای اسپیکر واقعا خوبه؟
    گوشی های بدون گارانتی زبان فارسی ساپورت می کنن؟
    و اگه اطلاعات دیگه ای هم هست که فکر می کنید برای خریدار مهمه، لطفا بگید.

خیلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان سلام /ایا هیچ راه حلی وجود نداره تا بشه از روی دکمه هندز فری به اهنگ بعدی رفت/من قبلا نوکیا و موتورلا داشتم می شد/اگه کسی بلده لطف کنه بگه؟مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

salam dostan man ye moshkeli ke daram aziyatam dare mikone inke phonbok roye sms emal nemishe yani chand roz yebar sms ke omade name ferestande malom nist faght teleshona ra neshon mide moshkel chiye

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده تعداد زیادی از پستهای این تاپیک و نظرات مختلف رو خوندم. ولی نتونستم به نتیجه خوبی برسم. لطفا دوستانی که مدتیه که از این گوشی استفاده می کنن بگن این گوشی چه مشکلاتی داره؟
    ازش راضی هستید؟
    ارزششو داره که من الان این گوشی رو بخرم؟
    و همچنین امکان نصب برنامه های جاوا از روی مموری کارت هست یا نه باید مثل آموزش پست شماره یک این تاپیک، حتما با usb نصب کرد؟
    تمام برنامه های جاوا رو ساپورت میکنه؟
    این بازی های جدید جاوا که کمی سنگین هستند و گوشی های قدیمی نمی تونن اون ها رو اجرا کنن و هنگ می کنن رو اجرا می کنه؟
    اصلا این گوشی هنگ می کنه؟
    کیفیت صدای اسپیکر واقعا خوبه؟
    گوشی های بدون گارانتی زبان فارسی ساپورت می کنن؟
    و اگه اطلاعات دیگه ای هم هست که فکر می کنید برای خریدار مهمه، لطفا بگید.

خیلی ممنون
    سلام دوست عزیز
    این که گوشی ارزشش رو داره یا نه بستگی به انتظار شما از گوشی داره.
    مثلا اگر نظر های قبلی راجع به دوربینش رو خونده باشید ، بعضی از دوستان میگن خوبه بعضی ها نه ،
    هر دو طرف درست میگن یعنی توی شب و نور کم تقریبا عکسش افتضاحه (چون فلاشش نسبتا مناسب نیست) ولی توی روز خیلی خوب و مخصوصا عکس های از فاصله نزدیکش واقعا عالیه (البته فراموش نشه که باید روی spot تنظیم بشه).
    البته این نظر و تجربه شخصی منه و نسبت به گوشی های دیگه ای که من دیدم چیزی از عکس کم نداره (منظورم گوشی های با دوربین تقریبا همسطح و بازهم توجه داشته باشید که دوربینش لنز نداره).
    دربین گوشی های جاوا هم معمولیه و تقریبا هر نرم افزاری که من لازم داشم روش نصب شده (مشکل حجم نداره) ولی CPUش خیلی قوی نیست و گوشی من بازی های با گرافیک نسبتا بالا رو کند اجرا میکنه که رسما نمیشه بازیشون کرد.
    گوشی های بدون گارانتی هم طبق گفته دوستان اگه lock نباشن ، شما می تونین firmware دلخواهتون رو (طبق روش ذکر شده در اولین پست) روش نصب کنین (البته اگه گوشیتون خودش زبان فارسی رو ساپورت نکرد).
    راجع به هنگ کردن هم تا به حال گوشیه من فقط دو بار اونم وقت آلارمش زدنش هنگ کرده.
    صدای اسپیکرش هم خوبه و راضی کنند هستش.
    راستی با اینکه گوشیم دو سه بار از دستم افتاده و ضربه ی محکمی هم بهش خورد ولی بجز پریدن لعاب روی قاب استیلش ، هیچ مشکلی واسش پیش نیومد.

5. این کاربر از ghasemzadeh.bahman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببخشید دوستان.........این گوشی شتاب سنج داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و صفحه كليد(QWERTY) چه طور؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkhavari2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید دوستان.........این گوشی شتاب سنج داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و صفحه كليد(QWERTY) چه طور؟؟
    نه هیچکدوم رو نداره

8. این کاربر از mkhavari2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان پسر عموی من امروز این گوشی رو خرید ولی

1- منوهاش و تمش با اون چیزی که من در اینترنت دیدم متفاوت بود . مگه این گوشی 2 تا تم مشکی و سفید نداره ؟ تم گوشی پسر عموی من نارنجی بود و آیکون هاش هم متفاوت با اون چیزی که من در اینترنت دیدم بود . علتش چیه ؟

2- واسه اینکه اصل باشه باید پشت گوشی نوشته شده باشه Made in korea by samsung‌؟
    Last edited by Vah!d; 25-09-2009 at 03:19.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من این کدی که یکی از دوستان نوشته بود برای دوربین وارد کردم*#36287#2از اون موقع گوشیم پیغام camera failede میده لطفا کمکم کنید چکار باید بکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkhavari2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من این کدی که یکی از دوستان نوشته بود برای دوربین وارد کردم*#36287#2از اون موقع گوشیم پیغام camera failede میده لطفا کمکم کنید چکار باید بکنم
    به جمع ما دوربین خرابها خوش اومدی.
    من الان 3 ماهه که این مشکل رو دارم و بردم نمایندگی گفت که 90 هزار تومن هزینه تعویض برد دوربین میشه من هم بیخیالش شدم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به جمع ما دوربین خرابها خوش اومدی.
    من الان 3 ماهه که این مشکل رو دارم و بردم نمایندگی گفت که 90 هزار تومن هزینه تعویض برد دوربین میشه من هم بیخیالش شدم
    علت خرابی دوربین چیه ؟ همون کدی که وارد میشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •