نوشته شده توسط vtn54
دوست عزیز
منبع خبرتون رو لطفا بیان کنید
با تشکر
درود
نوشته شده توسط vtn54
دوست عزیز
منبع خبرتون رو لطفا بیان کنید
با تشکر
درود
سلام دوست عزیز
سری به تاپیکهای زیر در فوروم کاسپرسکی بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
می شه بفرمایید که به طور کلی چه فرقی با ورژن 6.0.0.303 دارد البته به زبان شیرین فارسی.
1.ویندوز XP64Bit را ساپورت می کند.البته با ویستا سازگار نیست.نسخه سازگار با ویستا هنوز در مراحل اولیه بتا است.نوشته شده توسط mehdi56
2.اطلاعاتی که از طریق پروتکل SSL انتقال می یابند را اسکن می کند. هر چند این باعث بروز بعضی مشکلات می شود
مثلا ناسازگاری با بعضی سرویسها.
3.نحوه اسکن برای File Antivirus را می توان تعیین کرد ( از بین چهار حالت Smart Mode, On Access and
( Modification,On Access,On Execution
4. قابلیت زمانبندی برای File Antivirus نیز اضافه شده است.
5.به سرویس PDM آنتی ویروس توانایی شناسای keylogger ها اضافه شده است .
6.توانایی محافظت از Windows Task Manager در برابر انواع کدهای مخرب اضافه شده است ( که سیستم
محافظتی خوبی در برابر بعضی Rootkit ها هم هست).هر چند این این حالت به حالت Default خاموش است چون
باعث بعضی از ناسازگاریها شده باعث دیر بالا آمدن Task Manager هم می شود.
7.در این نسخه شما می توانید دیتابیس شناسایی ویروس را پس از آپدیت به هر پوشه ای روی هاردجابجا کنید که به ویژه
بر روی شبکه ها مفید است و شما می توانید از آپدیتهای انجام گرفته برای دیگر کامپیوترهای موجود در شبکه نیز
استفاده کنید.
8.اجزای محافظتی سرویسهای Anti-Hacker و Anti-Spy ارتقا پیدا کرده اند.
9.بسیاری از اشکالات نسخه های قبلی مانند مصرف بالای CPU هنگام استفاده از PDM اصلاح شده است.
10.سرعت اسکن سریعتر شده است ( حدود 10-20 درصد ).
روی هم رفته نسخه جدید نسبت به نسخه قبلی سریعتر و کارآمدتر است ولی هنوز اشکالاتی دارد که هنوز اصلاح
نشده است که به بعضی از آنها اشاره شد و طراحان برنامه قول داده اند در آپدیتهای بعدی اصلاح خواهد شد.
در ضمن من باید اضافه کنم این نسخه به علت اضافه شدن اجزای جدید محافظتی مانند Anti-Keylogger به PDM
اخطارهای بسیار بیشتری نسبت به نسخه قبلی ایجاد می کند ( به ویژه هفته های اول ) بنابراین توصیه می کنم
دوستانی که زیاد حوصله سر و کله زدن با آنتی ویروس خود را ندارند به تنظیمات Default برنامه دست نزنند!![]()
Last edited by vtn54; 14-11-2006 at 04:28.
دوست عزیز
ممنون از شما
پس تا با ویستا سازگار نشه حالا حالا ها پسوند بتا رو داره
درود
نه دوست عزیز نسخه سازگار با ویستا یک محصول مجزا است که به طور جداگانه برای آن نسخه بتا طراحی شده است ونوشته شده توسط ebilove
اکنون بر روی سرور کاسپرسکی با نام 6.0.2.6_Vista قابل داونلود است همانطور که از شماره آن مشخص است یک رده
بالاتر از نسخه های فعلی است و اگر آن را داونلود کنید می بینید که پسوند بتا دارد (بر خلاف محصول فعلی ) در هر حالت
نسخه 411 هفته بعد دوشنبه یا سه شنبه در سایت رسمی کاسپرسکی به عنوان نسخه MP1 معرفی خواهد شد ومن
توصیه می کنم همه دوستان تا آن موقع صبر کنند.![]()
سلام دوستان عزیز
یک خبر دیگر:
نسخه 7 اینترنت سکوریتی زون آلارم از انجین ضد ویروس کاسپرسکی بهره خواهد برد .این محصول که در مرحله بتا قرار
دارد قدرت یکی از برترین آنتی ویروسهای موجود را با توانایی یکی از بهترین فایروالهای موجود ترکیب خواهد کرد.
سلام
همانطور که قبلا به اطلاع دوستان عزیز رسانده بودم نسخه نهایی MP1 کاسپرسکی یا همان نسخه 411 از روز دوشنبه بر روی سرور عمومی کاسپرسکی قرار گرفته است این هم لینکهای داونلود این نسخه:
برای فعال کردن آن از همان کلیدهای قبلی استفاده کنید.
سلام
چند ساعته که وقتی کاسپر اسکای(آنتی ویروس)میخواد آپدیت بشه ویندوز dont send میزنه دلیلش چیه؟
کی گفته فایر وال زون الارم یکی از بهترین هاست ؟نوشته شده توسط vtn54
ضمنا منیع خبر رو بنویس
درود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)