تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 649 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

دعوا قدیمی شده ولی نکاتی مهران جان باید دقت کنی اینه که
    1=در اپدیت های j1 و بالاتر ندیدم کسی بگه مشکل دوربین داره.....
    2=یعنی واقعا امنیا تو همون یک پنل مونده؟؟؟ من که چیزی ندیدم تو 2 روزی که داشتم..
    بقیه یادم نیست حال هم ندارم جواب بدم..........بیخیال

راستی مهران تو core player که ریختی راضی هستی ازش؟؟؟{بهتر از این هم هست؟؟؟}
    توی hd هم جواب میده؟؟؟
    دیکشنری چی ریختی؟؟

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام به همگی .

M e h r a n عزیز کاری به حرفهائی که اون دوستمون زد ندارم ولی اینکه بیاین شرکت معتبر و با سابقه ائی مثل مایکروتل رو زیر سوال ببرین موافق نیستم .

شما یه چیزهائی در مورد omnia گقتی عزیز که جاش نیست تاپیک به این خوبی با این حرفهای تکراری پر کنیم .

در مورد x1 هم باید قبول کرد که دیر ریلیز شد و زودتر میتونست فروش بهتری به جای عرضه زود به زود پنل واسه این شرکت دربر داشته باشه . بشترین موفقیت omnia به فاصله چند روزه بین معرفی و عرضه گوشی بود .

مخلصیم .

سلام سامسونگ عزیز.

ببین من در مورد مایکروتل منظورم بی اعتبار کردنش نبود و از حرفهامم معلوم بود چون گفتم که ...

در مورد گارانتی های ایران حرفی نمیزنم چون ایران نیستم و خبر ندارم و این موضوع رو بهتره کسانی که ایران
    هستند بهتون بگنید که آیا واقعا میشه روی گارانتی مایکروتل حساب کرد یا نه؟

برای کسانی که ایران هستند شاید گارانتی هایی مانند مایکروتل و یا بقیه براشون خوب باشه
    اما برای کسانی مثل یک گارانتی جهانی بیشتر بدردم میخوره تا گارانتی که فقط مختص به
    یک شهر یا یک کشور باشه. گارانتی که اکسپریا داره و با یک کارت مشکلی رنگ داده میشه
    جهانیه و در اکثر کشور هایی که یخورده اعتبار دارند ارزش داره. مثلا من اکسپریا رو در سوئد
    خریدم و اگر برای مسافرت برم آلمان و اونجا گوشیم خراب بشه لازم نیست که دست نگه
    دارم و غم از دست رفتن گوشی رو بکشم و منتظر بمونم تا دوباره سوئد برگردم و اونجا بدم
    به دست گارانتی که داره. با این گارانتی که همراه اکسپریا وجود داره در همون آلمان هم
    میتونم یک اکسپریای نو و آکبند رو در صورت درست نشدن گوشی بگیرم.

منظور من هم این بود وگرنه من از مایکروتل خبر ندارم و نظری نمیتونم در موردش بدم.
    در مورد x1 هم باید قبول کرد که دیر ریلیز شد و زودتر میتونست فروش بهتری به جای عرضه زود به زود پنل واسه این شرکت دربر داشته باشه .
    منم قبول دارم. حرفتون هم کاملا درسته. اما برای امثالی مثل من چه فرقی میکنه که اکسپریا فروش داشته
    باشه یا نه؟ باور کن برای کسی مثل من کیفیت کار یک گوشی و امکاناتی که پس از فروش میده مهمه نه میزان
    سود اون شرکت.

الان هم که اکسپریا رو دارم و عرضه این گوشی به بازار هم طول کشیده عوضش به این نتیجه رسیدم که
    سونی اریکسون کاری کرده که اکسپریا با کمترین اشکال روانه بازار بشه نه مثل بعضی از گوشی ها سریع
    بسازند و روانه بازار بکنند و بعد زرت و زرت براش آپدیت و پچ بیرون بدن که مشکلاتش رو رفع کنند.

البته سوئ تفهم نشه منظور من این نیست که اکسپریا بی عیبه. بلکه منظور من اینه که سعی شده با کمترین
    اشکال روانه بازار بشه و این رو من تایید میکنم.
    شما یه چیزهائی در مورد omnia گقتی عزیز که جاش نیست تاپیک به این خوبی با این حرفهای تکراری پر کنیم .
    دقیقا.. من هم جواب اون دوستمون رو دادم وگرنه این جور بحث ها به جایی نمیرسه و آخرش هم هر کسی
    اون چیزی رو که دوست داره و بودجه اش هم میرسه میخره.

3. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

دعوا قدیمی شده ولی نکاتی مهران جان باید دقت کنی اینه که
    1=در اپدیت های j1 و بالاتر ندیدم کسی بگه مشکل دوربین داره.....
    چه بهتر. پس خوبه که با آپدیت مشکلش حل میشه. ما که حسود نیستیم عزیز.

2=یعنی واقعا امنیا تو همون یک پنل مونده؟؟؟ من که چیزی ندیدم تو 2 روزی که داشتم..
    بحث اومنیا و سونی اریکسون رو بهتره تموم کنیم.

اصلا یک چیزی اکسپریا و اومنیا نقطه مشترکشون استفاده کردن از ویندوز مبایل 6.1 است. پس بهتره که روی این
    موضوع بیشتر زوم کنیم و به فکر برنامه هایی باشیم که روی این نسخه قابل نصب هستند. اینجوری یک همکاری
    دو طرفه از سوی طرفداران این گوشی هم ایجاد میشه.

راستی مهران تو core player که ریختی راضی هستی ازش؟؟؟{بهتر از این هم هست؟؟؟}
    راستش CorePlayer هنوز هم بر روی اکسپریا و هم بر روی Touch HD کمی مشکل داره و در بعضی از سیستم
    ها دچار مشکل میشه. دلیلش هم طبق اون چیزی که در انجمن xda تحقیق کردند و به نتیجه رسیدند اینه که
    میتونه بخاطر ساپورت نکردن کارت گرافیک اکسپریا توسط CorePlayer باشه. اما اگر وارد تنظیمات این پلیر بشید و
    اون رو تنظیم کنید مشکلی در اکسپریا و CorePlayer نخواهید داشت. البته این طور که معلومه قراره در نسخه های
    بعدی CorePlayer این یخورده مشکلی هم که وجود داره حل بشه.

بله پلیر های بهتری به نظر من وجود داره. 2 تا از این پلیر ها ...

1. Pocket Player
    2. Pocket Music

دیکشنری چی ریختی؟؟
    اکثر دیکشنری های MSDict رو ریختم که حجمشون حدودا 70 مگابایته و اکثر دیکشنری های مختلف رو مانند
    آکسفورد و همخانواده رو با خودش داره. کلا بسته ای که نصب کردم 7 تا دیکشنری داره.

بغیر از دیکشنری بالا اینها رو هم نصب کردم و هیچ مشکلی هم از نظر کارکرد باهاشون ندارم حتی با نصب
    فارسی ساز هم مشکلی ندارم..

1. LingvoSoft Swedish - English
    LingvoSoft Persian English .2

به دیکشنری های دیگه هم با وجود این دیکشنری ها تا بحال نیاز نداشتم چون این دیکشنری ها با تعداد لغات
    فراوانی که دارند میتونه نیاز هر کسی رو بر آورده بکنه.

البته یک دیکشنری دیگه هم دارم به اسم Lexisgoo که اینم حجمش تقریبا 22 مگابایته اما تا MSDict رو با 7 تا
    دیکشنری دارم لازم نمیدونم اینم نصب کنم.

5. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mhargoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض link

مهران عزيز ميشه لينك ديكشنري ها رو هم بدي
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

قیمت جدید در آریاشهر 980 تومن پاساژ صدف هر دو رنگ رو هم داره بدون گرانتی همراه با 2 گیگ رم

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

همه حرفاي مهران تاييد ميشه
    هر چند كه اين حرفا به او نميومد بزنه !
    فهميدم اون هم رو سوني تعصب داره! مخش كار ميكنه

9. این کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران عزيز ميشه لينك ديكشنري ها رو هم بدي
    ممنون
    این دفعه رو بخاطر شما لینک برنامه ها رو میزارم چون اینجا تاپیک اکسپریا است و نه معرفی برنامه های پاکت پیسی.
    البته برای من فرقی نمیکنه عزیز چه اینجا مطلب بنویسم و چه در تاپیک معرفی برنامه های پاکت پیسی اما چون
    خلاف قوانین این سایت هست این نکته رو خدمتتون عرض کردم.

الان هم نمیدونم شما از چه نوع پاکت پی سی استفاده میکنید چون من این دیکشنری هایی که اینجا میزارم فقط بر
    روی اکسپریا نصب کردم و در مورد نصب شدن و درست کار کردن در پاکت پی سی های دیگه هیچ تضمینی نمیکنم و
    ریسک دانلود کردنش به پای خودتون. اما اگر برای اکسپریا میخواهید حرفی نیست با خیال راحت دانلود کنید چون خودم
    تست کردم و از کامپیوتر خودم اینها رو آپلود کردم.

MsDict Dictionary
    این دیکشنری تقریبا مانند دیکشنری بابیلون در پی سی میمونه. یعنی شما از یک انجین رجیستر شده میتونید
    استفاده کنید و بعد دیکشنری های دیگه همه شون به انجین اصلی اضافه میشند. یعنی هر دیکشنری که از این
    کمپانی نصب کنید همه شون با هم باز میشند و اینطوری نیست که برای باز کردن هر کدومشون برید دونه دونه
    بر روشون کلیک کنید. اینطوری سویچ کردن و تغییر دیکشنری ها هم برای پیدا کردن معنی های اون کلمه راحت
    میشه.

سایت اصلی این دیکشنری سایت زیر است. اگر از این دیکشنری ها خوشتون نیومد و یا به دیکشنری های دیگری
    احتیاج داشتید میتونید هر چه سریعتر تا نسخه برنامه عوض نشده بردید و اونها رو دانلود کنید و با پچی که بعدا
    قرار میدم آنها را رجیستر کنید.

فعلا آخرین انجین این دیکشنری 5.80 است پس اگر با لینک های آپلود شده مشکل داشتید میتونید آنها را از
    سایت خودش نیز دانلود کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    MSDict Advanced English Dictionary & Thesaurus (WordNet) 5.80
    کد:
    MSDict Cambridge Advanced Learner's Dictionary 5.80
    کد:
    MSDict Collins English Dictionary Complete & Unabridged 5.80
    کد:
    MSDict Concise Oxford American Thesaurus 5.80
    کد:
    MSDict Concise Oxford English Dictionary and Thesaurus 5.80
    کد:
    MSDict English Synonymous Dictionary 5.80
    کد:
    MSDict Pocket Oxford English Dictionary and Thesaurus 5.80
    کد:
    لینک دانلود پچ برای رجیستر کردن دیکشنری های MSDict
    کد:
    همه دیکشنری های آپلود شده بصورت cab هستند و باید اول به گوشی کپی بشند و از روی گوشی اقدام
    به نصب آنها کنید. سعی کنید برای اینکه در کار دیکشنری ها مشکلی بوجود نیاد آنها را بر روی حافظه
    خود گوشی نصب کنید نه بر روی مموری کارت.

نکته> اگر شما 4 نوع دیکشنری را دانلود کردید و بعد آنها را کرک کردید دیگه نمیتونید دکشنری های دیگه رو
    در آینده نصب کنید چون هر چی که نصب کردید دوباره از کرک در میاد. پس خوب فکراتون رو بکنید و اگر احتیاج
    به دیکشنری های بیشتری دارید اول آنها را دانلود کنید و بعد اقدام به نصب کردنشون بکنید.

طرز نصب و رجیستر کردن دیکشنری ها.

1. همه فایل های cab را به گوشی انتقال بدید و آنها را از داخل گوشی نصب کنید و هیچ وقت بعد از نصب
    هر کدام از دیکشنری ها سعی نکنید که آنها را باز کنید.
    2. فایل پچ را از حالت فشرده خارج کنید و آن را در داخل فولدری قرار بدید.
    3. گوشی را به کامپیوتر نصب کنید و برید به مسیر Program/MSDict و فایل MSDict.EXE را به پوشه ای که فایل
    پچ را قبلا در کامپیوتر قرار دادید کپی میکنید.

4. حالا پچ را اجرا میکنید و مثل عکس زیر بر روی Patch کلیک کنید.

5. حالا دوباره برید داخل فولدر های گوشی و مسیری را که MSDict.exe را از آنجا برداشتید پیدا کنید.
    6. حالا هر دو تا فایل ساخته شده در کامپیوتر را که یکیش MSDict.exe است و یکیش هم اگر یادم باشه
    MSDict.bak است را به گوشی و مسیر گفته شده کپی کنید.
    7. در زمان کپی کردن از شما پرسیده میشه که MSDict.exe قبلا در گوشی وجود داره آیا میخواهید که دوباره
    کپی بشه یا نه و شما هم YES را میزنید.
    8. حالا از داخل گوشی برید و MSDict را باز کنید و آن را با شماره سریال 67890-12345 رجیستر کنید.

LingvoSoft English - Persian Dictionary

این دیکشنری هم انگلیسی به فارسی است و هم فارسی به انگلیسی. زمانی که در حالت انگلیسی به فارسی
    قرار داره میتونید از تلفظ لغات هم استفاده بکنید و بخوبی هم کار میکنه. در ضمن نسخه ای که من اینجا میزارم
    نسخه 2008 است و فعلا آخرین نسخه ای است که در سایتش وجود داره. پچی را هم که بعدا معرفی میکنم و
    لینکش رو براتون میزارم هم بر روی LingvoSoft Talking انگلیسی به فارسی کار میکنه و هم بر روی انگلیسی
    به سوئدی. برای دیکشنری های دیگه هم باید کار بکنه چون من بر روی سوئدی به انگلیسی امتحان کردم.

پس اگر به دیکشنری های دیگه این کمپانی احتیاج دارید برید به سایت زیر و تا نسخه های جدید برنامه نیومده
    آنها را دانلود کنید تا پچ این دیکشنری از کار نیوفته و بعدا پشیمون نشید.

کد:
    LingvoSoft Talking Dictionary 2008 ENG-Persian 4.1.88 PPC
    کد:
    دانلود پچ.
    کد:
    طرز نصب و کرک کردن.

1. گوشی را از طریق ActiveSync به کامپیوتر وصل میکنید.
    2. حالا LingvoSoft Talking Dictionary 2008 ENG-Persian 4.1.88 PPC.EXE را در داخل کامپیوتر اجرا کنید. بعد
    مراحل را با زدن Next ادامه بدید.
    3. به گوشی خودتون نگاه کنید باید پیغام نصب شدن بر روی ال سی دی نمایش داده بشه. شما هم اجازه نصب
    شدن را در داخل مموری خود گوشی بدهید.مراحل نصب 3 مراحله دارد. یکی برای نصب خود دیکشنری... یکی
    برای نصب صدای دیکشنری و یکی هم برای نصب کیبورد دیکشنری.
    4. بعد از نصب دیکشنری را اجرا نکنید.
    5. اگر دیکشنری انگلیسی به فارسی را نصب کرده باشید از داخل گوشی میرید به مسیر زیر و فایل اصلی و
    exe دیکشنری را کنار پچ آن به داخل کامپیوتر کپی میکنید. دقیقا مانند مراحل MsDict

\Program Files\LingvoSoft Eng-Persian

فایل LD2008.exe

6.حالا فایل پچ شده ای را که به کامپیوتر کپی کردید همراه با فایل بک آپی که ساخته شده دوباره به مسیر بالا
    در داخل گوشی کپی میکنید. و در زمان کپی شدن Yes را میزنید.

7. هر کدام از دیکشنری های این کمپانی را که دانلود و نصب کردید دوباره باید همین مراحل را برای نصب و
    کرک برای هر کدام جداگانه طی کنید. فرق این مراحل فقط این خواهد بود که مسیر نصب دیکشنری برای هر
    کدام از دیکشنری ها اسم مخصوص خودش را دارد و شما باید دقت بکنید که به چه مسیری رفتید و چه فایلی
    رو میخواهید پچ کنید.

موفق باشید.

11. 9 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

آره یکدفعه غیرت سونی اریکسونیش زد بالا.دی...
    ایول ایول.

13. 2 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز اول از همه بگم که کلام شما خیلی زشت و بی ادبانه و توهین آمیز بود که این خودش میزان منطق شما رو می رسونه.
    ثانین من اصلاً طرفدار برند سامسونگ نیستم از چیزیم بی خود طرفداری نمی کنم،درضمن من خودم اول تاپیک نوشتم که قبلاً P990 داشتم و خیلیم دوسش داشتم تا ازم دزدیدنش و مجبور شدم جاش یه چیز دیگه بگیرم.
    اما شما خیلی خیلی غرض ورزانه صحبت کردید که اگه منم می خواستم اینجوری تعصب بی خود داشته باشم حتماماًX1 می گرفتم و یه میلیون پولمو می ریختم دور.
    من اول نوشتمم گفتم که X1 گوشی خوبیه و منکر خوب بودنش نشدم اما گفتم به قیمتش نمی ارزه ، شما اونقدر غرض ورزانه صحبت کردی که حتی سی پی یو 624 Omnia رو پایینتر از سی پی یو 528X1 خطاب کردی پس دیگه جایی برای بحث با شما نمی مونه چون منطقی توی حرفاتون دیده نمی شه.
    اولاً من خودم یک برنامه روی Omnia زدم که 9 تا صفحه دسکتاپ رو به راحتی با هم باز می کنه و نشون می ده پس زیاد به باز کردن چند دسکتاپ X1 اونم به کندی نمیشه اعتنا کرد.
    درضمن من فیلم همه گوشیها رو توی یو توب بارها دیدم هیچ کدوم توی کار و تغییر صفحه به Land Scape به کندی X1 نبودن.
    اون ارور دوربینی رو هم می گی من تاحالا ندیدم، در حالی که چند تا برنامم باز بوده همچین چیزی ندیدم.
    در مورد گارانتی...
    دوست من ، من توی ایران زندگی می کنم و اون گارانتی اینترنشنالی که میگی اینجا پشیزی نمی ارزه،اگه گارانتی بین الملل دستگاه رو نشون نمایندگی بدی ترم برات خورد نمی کنن ، برا همین من باید دنبال گارانتی باشم که بتونم اینجا ازش استفاده کنم و برام ارزش داشته باشه ، گارانتی که بهترین گارانتی باشه ولی نشه ازش استفاده کرد به چه دردی می خوره ؟ پس بحث گارانتی شما کاملاً مسخره به نظر می رسه.
    تازه توی جعبه Omnia یه دفتر چه گارانتی داره که هر جای دنیا نشونش بدی معتبره پس این گارانتی که شما گفتی هیچ چیز شاقی نیست و اصلاً گفتن نداشت ، همه گوشیا دارنش.
    بنده طرفدار برند خواصی نیستم ، طرفدار بهترینم ، برای همین بدون غرض ورزی Omnia رو انتخاب کردم، اگه یک نفر یک ماه پیش به من می گفت که تو گوشی بعدیت سامسونگه کلی مسخرش می کردم.
    منظور منم از ظاهر باریکتر و کوچکتر و ظریفتر و سبکتر بودن Omnia بود که ربطی به سلیقه نداره.
    تازه ویندوز X1 هم 6 هست که کلی با 6.1 توفیر داره اما جدیداً ویندوز X1 رو هم به 6.1 ارتقا دادن.
    درضمن کی 6 ماه پیش X1 عرضه شد ؟ حالا بگیم تو ایران نیومد (من تاحالا گوشی رو ندیدم که یک هفته پس از عرضه نیاد ایران حتی Iphone هم یه هفته بعد از عرضه ایران بود) سایتای دیگم ورودشو اعلام نکردن ؟
    Gsamarena تا ماه پیش این گوشی رو comingsoon اعلام می کرد.
    قصد من هم از گفتن این مطلب اجهافی بود که در حق X1 شده بود نه بدگویی از این گوشی ، کلاً هم مطلب من مربوط به گوشی X1 بود و این بین یه مقایسه کوچیکم کردم که باز به این گوشی مربوط می شد، پس فکر کنم جاش باید توی تاپیک Xperia باشه ، شما هم اینو تعیین نمی کنید که کی تو تاپیک چی بگه.
    درضمن من فرق ram و rom و حافظه داخلی رو می دونم اما به این خاطر از واژه رم استفاده کردم که توی ایران بیشتر حافظه داخلی به اسم رم جا افتاده ، اما شما نه سی پی یو رو برتری می دونی نه حافظه داخلی رو برتری می دونی نه دوربین رو برتری می دونی نه . . . همه اینا رو چیزای بی خود می دونی اما امکانات X1 رو چنان جلوه می دی که انگار هیچ گوشی تو دنیا همچین چیزی نداره، دیگران رو نمی دونم اما من اسم این رو می زارم تعصب بی جا که باعث می شه کلاه سرتون بره.
    بنده هم اون Ram و Rom بالاتر رو برتری نمی دونم چون به نظرم استفاده نداره ، من با همین رم و رام تمام برنامه ها رو به راحتی و بدون هیچ گیر و کندی اجرا می کنم ، کلیم روش برنامه نصب کردم ، هیچ Error مبنی بر کمبود فضا رو هم تاحالا ندیدم.
    درضمن شما که با افتخار می گی قلم X1 مثل مال Omnia بهش آویزون نیست ... این نشان قدرت بیشتر تاچ Omnia هست که نیازی به قلم نداره و همه چیز رو با Touch Wiz انگشتی کرده و من هرگز قلمش رو حتی از تو جعبش در نیاوردم ، هیچوقتم بهش نیاز پیدا نکردم.
    تازه اون جک صدا رو هم گفتی باید بگم هندزفری omnia دو تیکست که از وسط یه جک صدا داره که هر هدفون و اسپیکری رو می شه بهش وصل کرد ، تازه روی سیمش کنترل صدا هم داره در ضمن خروجی TV هم داره.
    در مورد پشتیبانی Divix هم باید بگم پلیر این گوشی بصورت پیش فرض Divix رو ساپورت می کنه و نیازی به نصب هیچ نرم افزاری نداره گرچه این چیزا از نظر شما برتری نیست.
    تازه چیزی که این گوشی داره و توی هیچ گوشی ندیدم، Optic mouse که با یه دست به راحتی می شه کنترلش کرد و خیلی به کار میادو لازم نیست همیشه از صفحه تاچ استفاده بشه ، که مطمئناً بازم از نظر شما برتری نیست.
    تازه سیستم G sensor هم X1 نداره ، که مطمئناً باز هم از نظر شما برتری محسوب نمشه .
    از نظر شما فقط رزولوشن صفحه بالاتر(نه کیفیت بالاتر) و رم بالاتر برتریه و بقیه چیزا ارزشی ندارن، پس بهتون تبریک شما گوشی خوبی اتخاب کردی و اصلاً پول بی خود ندادی.
    در کل هنوز هم معتقدم Omnia خیلی سر تر از X1 هست و X1 هرگز به این قیمت نجومی نمی ارزه .
    درضمن بنده قصدم از گفتن این مطلب ناراحتی در مورد بها ندادن به X1 از طرف شرکت سونی اریکسون بود نه این حرفای مسخره و بچه بازیا.
    هیچ نیازیم نمی دیدم به حرفای بی ادبانتون جواب بدم ، اما خواستم فکر نکنید حق به جانب هستین و حرفای بی منطقتون مورد تاییده.
    به هیچ عنوان هم در این مود دیگه مطلبی نمی نویسم چون حرفام رو گفتم و تمام شد و دیگم این موضوع بی مورد رو ادامه نمی دم.
    به اعتقاد من کسی که پولی پای چیزی می ده باید اون چیز به پولش بی ارزه

15. 3 کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض سلام

با تشکر از اینکه گفتید اگر سوالی داریم ، میخواستم بپرسم من هم در حال رفتن از p1به x1 هستم !ولی با مشکلی اساسی مواجه شدم 1- ارسال گروهی پیام کوتاه امکان ندارد که البته این مشکل ویندوز موبایلی هاست. 2-انتقال کانتکت ها از p1 به x1 مشکل دارد یعنی اگر از یک نفر 3 تا موبایل داشته باشم در اوت لوک بیش از یکی از شماره ها save نمیشود در انتقال از p990 به p1 با بلوتوث مشکل حل میشد ولی در این گوشی با بلوتوث هم حل نمیشود یعنی انتقال داده های در یک کانتکت بطور کامل انجام نمیشود .
    لطفا راهنمایی کنید
    از همه دوستان تشکر میکنم بابت تشویق هاتون.

راستی دقت کردید در این سوال و جواب ها هیچکی نپرسید صدا اسپیکرش بلندتر از ان73 هست یا نه اصلا
    این مهمه؟

خب مثل اینکه شانس من گرفت و این گوشی زودتر از اونچه که فکر میکردم بدستم رسید. حدود 2 ساعت و نیم پیش
    که از کلاس برگشتم دیدم که از پست برام نامه اومده که بیا بسته رو تحویل بگیر. فعلا اصلا باهاش کار نکردم و اصلا
    وقت نکردم باطریشو بزارم توش چون هنوز کاتالوگش رو نخوندم ببینم چی نوشته.

در این مدت هم سعی کردم از محتوای بسته و خود گوشی عکس بگیرم همچنین مقایسه ای داشته باشیم با
    گوشی با گوشی قدیمی من پی1 که قراره Xperia جایگزینش بشه. البته اگر دیدم که بدرد میخوره وگرنه مجبورم
    پس بفرستم و به فکر یک گوشی دیگه باشم.

چون فعلا فقط قیافه ظاهریشو دیدم میتونم بگم که از قیافه اش واقعا خوشم اومد. هم خوش دسته و هم شیکه. من
    خودم چون از ترکیب مشکی و نقره ای که در گوشی پی1 هم استفاده شده خوشم میاد رنگ نقره ای اون رو خریدم
    چون نمیخواستم پی1 رو کاملا از دست بدم.

عکس هایی رو که گرفتم رسایز کردم تا برای کسانی که اینترنت پر سرعت ندارند مشکلی ایجاد نشه. اما سعی
    کردم که سایز بزرگتر اون رو به صورت لینک در زیر هر عکس قرار بدم تا اگر کسی خواست با سایز بزرگتری عکسی
    رو با کیفیت بهتر و با سایز بزرگتر ببینه این امکان رو داشته باشه.

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کد:

کیبورد این گوشی چون در سوئد خریداری شده سوئدی است و از این بابت خوشحالم چون خیلی بدردم میخوره.
    اما کیبوردی که در ایران و یا کشورهای دیگه ارئه میشه انگلیسی است پس از این بابت نگران نباشید.

دوستان اگر سوالی در مورد قسمت مخصوصی در ذهن دارید بپرسید تا من بتونم اون قسمت رو بیشتر توضیح بدم
    چون رویو های مختلفی از این گوشی در اینترنت وجود داره و نمیخوام دوباره کاری کنم و همون رویو ها رو اینجا
    تکرار کنم. پس اگر در مورد قسمت مخصوصی سوالی دارید بپرسید تا اگر از دستم بر بیاد بعد از کار کردن با گوشی
    توضیح بدم.

در مورد باطری گوشی که چقدر ودوام میاره فعلا تا 2 هفته دیگه هیچ سوالی نپرسید چون باطری تا 2 هفته خوش
    رو نشون نمیده. در طول این 2 هفته باید خالی بشه و دوباره شارژ بشه تا میزان قدرت واقعی رو نشون بده.

پس فعلا تا بعد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •