درود:
از راهنماییتون متشکرم. ایا درسته که میگن لنز پایونیر نسبت به جی وی سی و کلاریون حساس تر است و هر سی دی را نمیخونه و زودتر خراب میشه؟
درود:
از راهنماییتون متشکرم. ایا درسته که میگن لنز پایونیر نسبت به جی وی سی و کلاریون حساس تر است و هر سی دی را نمیخونه و زودتر خراب میشه؟
با سلام خدمت همه اساتید محترم لطف کنید به دادم برسید تا من دیر نشده به یک سیستم برسم
اول می خواستم ببینم زیر 200 ضبط خوب چیه 2-باند خوب حدود 90 تومان -من یک جفت باند 6990 پاییونر دارم می خواستم ببینم با این وضع گیر بازار یک جفت باند دیگه مثل 718 با امپ بردارم یا ساب
با عرض پوزش لطف کنید زود جواب منو بدید خیلی ضرروری هستش ممننننننننووووووووونننننن نننن
ببین اینا بیشتر بهانه هست
اگه خوب مواظبت کنی برای چی باید آسیب ببینه
این همه مردم از پایونیر استفاده میکنن ولی تا الان کسی رو ندیدم ایراد بگیره
بعد یه چیز دیگه من از وقتی که پخش گرفتم که 4 - 5 ماه پیش میشه فقط 2 تا سیدی توش گذاشتم وبقیش از فلش استفاده کردم
کمک دیگه ای بود شاید بتونم با اطلاعات ناقصم کمک کنم
با تایید پست امیر جان باید بگم که ما روی ماشین قبلی جی وی سی داشتیم.
مدلش رو یادم نیست.
اتفاقا پسر خالم هم همون رو داشت.
خیلی زود خراب شد. هم مال من هم اون.
هی وسط تراک میپرید تراک بعدی یا چند ثانیه می رفت جلو عقب.
خلاصه خیلی اذیت کرد.
ولی پایونیر ..................![]()
برای تنظیم باندت ساب را قطع کن تنظیمات ضبط را روی فلت بزار صدا را تا 85 درصد کل بالا ببر بعد برو سراغ امپت گین را اینقدر بچرخون تا صدا قاطی شود (دیستروکشن) بعد از ان کمی گین را برگردان دکمه lf full hf را روی hf بزار و ولومشو تا 60-70 بچخان بعد برو سراغ ضبط و تنظیماتو انجام بده.
اگه تونستس انجام بدی بعد میریم سراغ ساب
ضبط خوب 6050 هستش 185-210
وقتی یه جفت باند داری بهتره ساب برداری و یه امپ 4 کانال خوبو اگه صدای باندت خوب نبود بعدا باند را هم عوض کن بودجه در نظر گرفته شده چقدر است؟
![]()
]
با تشکر از hamid جان بابت پاسخ قسمت اول سوالم( فرق پخش پایونر 4150ub با 4150sd چیه ؟)
میخواستم ببینم پخش پایونر 4150ub با 4150sd کدام یک بهترند؟
قیمت اونا چقدره؟
در ضمن برای اون پخش چه باند و ساب و آمپی رو پیشنهاد میدید و قیمت اونهارو هم بفرمایید ممنون میشم.
این سیستم رو برای پژو پارس میخوام
با سپاس
لطفا یکی جواب سوالم رو بده
تفاوت ضبط ها رو که حمید جان بهتون گفتند از نظر تنظیمات هیچ فرقی باهم ندارند .
یه سری به اینجا بزن برای خرید 10 درصد کمتر از قیمت های تهران هستشلطفا بودجه وصدای مورد علافت بگو برای معرفی باقی لوازمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كسي جواب ما را نميده؟!؟!
از این مارکای چینی میتونی بگیری اما پیشنهاد نمیشه بودجتو کمی افزایش بده 100-120 پاییونیر خوب میتونی بگیری
با تشکر از مجید جان من تا 200 واسه ساب یا باند بودجم می رسه ولی چون پلیس تازگی خیلی گیر می ده گفتم به جای ساب باند ببندم حالا مهم نیست لطف کنید تو مایه 200 واسه ساب یا باند و یک آمپلی که مرد جواب بده به من معرفی کنید و اگه می شه بگید که 7450 بهتره یا 6050 چرا؟ممنون میشم فقط زودتر مرسی از لطف شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)