برای بازار گرمی
یا حاشیه دوست داره یا میخواد بگه آلبومم فوق العادست که انقد طولش میدم
یه سال گذشت دیگه...
+
یه توجه به امضام
برای بازار گرمی
یا حاشیه دوست داره یا میخواد بگه آلبومم فوق العادست که انقد طولش میدم
یه سال گذشت دیگه...
+
یه توجه به امضام
Last edited by Mohammad Yek110; 12-07-2012 at 20:33.
محسن یگانه از معدود خواننده هاییه که واقعا برای آلبومش وقت میذاره و سعی می کنه بهترین کار ممکن رو بده بیرون .
مطمئن باشید این طول کشیدن برای بازار گرمی و اینا نیست و شک نکنید که یک کار فوق العاده بیرون خواهد اومد .
طبق آخرین اخبار ، آلبوم اواخر مرداد ماه منتشر میشه و دارای 14 آهنگه .
آهنگ "نرو" که کاور یک آهنگ فرانسویه در آلبوم هست ولی آهنگ "چقدر دیر" که دموش توی ویدیوی محسن یگانه شنیدید از آلبوم حذف شده .
خب محسن یگانه بالاخره خودش در مورد آلبوم و تاریخ اومدن آلبوم و فاصله 2 ساله و خیلی چیزای دیگه به طور مفصل تو جاست یگانه صحبت کرده.
راسیتش امودم اینجا بزارم ولی دیدم خیلی زیاد میشه و شاید دوستان اذیت شن واسه خوندنش واسه همین لینکش رو میزارم.
در مورد آلبوم هم کامل توضیح داده که کی چندتا ترک تنظیم کرده و فضای اون ترک چه جوریه و اسمش چیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by VBYOFSKI; 15-07-2012 at 23:52.
اون خبری که در مورد آلبوم بانو بود رو بادتونه؟ اینم توضیحات آرش حسینی در مورد ترک محسن یگانه تو این آلبوم:
ایشون آهنگی خونده بود به نام بن بست! که در مورد اعتیاده.. خیلی وقت پیش قرار بود توی یه مجموعه وارد بازار بشه که کنسل شد همون گروه یا وابستگانشون این آهنگ رو منتقل کردن به آلبومی دیگه و از اسم و اثر محسن یگانه دارن به نفع افکار و خواسته های خودشون استقاده میکنن.. این آهنگ اصلا" جدید نیست.. و شما وقتی آهنگ رو بشنوید خودتون خندتون میگیره که چه جوری این آهنگ به عفاف و حجاب ربط داده شده!
متاسفانه هنوز بازی با شعور مردم ادامه داره....
پ.ن: هرکاری کردم پست قبلیم ویرایش نشد. یعنی ویرایش میشد ولی save نمیشد. واسه همین پست جدید زدم.
+
اینو اینجا مزارم چون شاید همه نرن تو قسمت نظرات جاست یگانه. اینا صحبتهای آرش حسینی در مورد ترک "اما چقدر دیر" هستش. و اینکه چرا آهنگی که کلا قرار نبود تو آلبوم باشه به عنوان دمو آلبوم تو اون ویدئو معرفی میشه.
سلام!
براتون توضیح میدم در مورد اینکه چی شد اون ویدئو ضبط شد و اینکه چرا تراکی که قرار نبود توی آلبوم حباب باشه (اما چقدر دیر) دموش پخش شد...
اوایل ساخت آلبوم حباب بود که رفت و آمدها به استدیوی محسن یگانه کمی زیاد شده بود.. محسن یگانه هم مثل همیشه با افرادی که حضور پیدا می کردن برخورد صمیمی و خاکی همیشگیش رو داشت.. چند وقتی بود که فردی با ایشون ارتباط برقرار کرده بود و احتمال همکاری محسن یگانه با ایشون برای قطعاتی هم میرفت..در حالی که میشد این همکاری رو مرامی دونست چون اون فرد سابقه ای توی زمینه ی موسیقی نداشت..در حین این رفت و آمدها محسن یگانه توی استدیو گاهی کارهایی که ساخته بود رو با پیانو و گیتار زمزمه میکرد حالا اون کارها گاهی قطعات آلبوم حباب بودن و گاهی هم قطعاتی که محسن یگانه برای بعده ها پس انداز گذاشته بود و اونها رو تکمیل نکرده بود... رسمی که توی گذروندن اوقات محسن یگانه از خیلی سال پیش بوده و هست.. اما داستان از سادگی و اعتماد محسن یگانه شروع شد که توی استدیو تو جمعی که این فرد هم حضور داشت 3,4 قطعه از ساخته های جدیدش رو با پیانو و گیتار اجرا می کنه و متاسفانه اون فرد کارها رو روی رکوردرش به طور مخفیانه ضبط می کنه..به دلایل مختلف رابطه یگانه با ایشون تموم میشه...این فرد توی قدم اول چه خواسته و چه ناخواسته ضربه ی بزرگی رو به محسن یگانه میزنه و بخش اول ترانه ی "اما چقدر دیر" رو میذاره روی صفحه ی فیس بوکش!!
یگانه پست رو می بینه و متوجه ضبط شدن اثرش توسط این فرد میشه و با ایشون برخورد میکنه.. از اون روز یکی دو نفر معلوم الحال دور ایشون رو میگیرن تا قطعاتی که از محسن یگانه ضبط کرده رو به دست بیارن..افرادی که توهم گونه ادعای رفاقت با محسن یگانه ای رو دارن که جواب تماسهاشون رو هم نمیده و چندین بار مشکل یگانه با این افراد تا مرز علنی شدن هم پیش رفته بود و با مشورت که با هم داشتیم سعی کردیم حواشی بیشتری به وجود نیاریم و در مورد اونها سکوت کنیم.. چند روز بعد نصف ترانه ی "نمیشه" برای بنده و محسن یگانه توسط یکی از اون افراد مسیج میشه و این دلهره به وجود میاد که تعداد تراکهایی که به صورت ضبط شده در اختیار اون فرد اولی بوده شاید بیش از اینها باشه و حالا دیگه 1 نفر نیست که این قطعات رو داره و میزان نگرانی ما زمانی بالا رفت که با نفوز توی این افراد متوجه شدیم که احتمال فروش اون قطعات به دیگران و پخش"نمیشه" و "اما چقدر دیر" با صدای افرادی ناشناس قبل از پخش رسمیشون توسط این افراد وجود داره و یکی از برنامه های اصلیشون هم همین بوده که کارها رو به دیگران بفروشن و قطعاته محسن یگانه با صدای دیگران پخش بشه درست زمانی که محسن یگانه نتونه اثبات مالکیت کنه! و این یعنی فاجعه! و محسن یگانه تصمیم گرفت اون ویدئو رو پخش کنه تا ثابت کنه کارها برای خودش هستن و شما روی مانیتورها می تونید پروژه های اصلی دو قطعه رو ببینید!! اینجور بود که قطعه ای که هیچ وقت قرار نبود توی آلبوم حباب باشه به عنوان دموی حباب پخش شد و کاری جز این هم نمیشد کرد! یک قطعه ی دیگه هم با کیفیت ضعیف در اختیار این افراد هست که محسن یگانه برنامه ریزی های اساسی برای اون رو هم کرده, قطعه ای که بعد از حباب می شنوید, تمام راه ها توسط محسن یگانه برای این افراد بسته شده و انشالله که این افراد دست از پا خطا نمی کنن چون تمام اسناد و مدارک در اختیار وکیل ایشون هست و تنها با یک اشتباه برخورد قانونی با اون افراد دور از دسترس نیست..
افرادی که توهم مریض گونشون تموم شدنی نیست..
سلام به تمام برو بچ خوب یگانه ای....
یه مدتی نبودم پس یکم طولانی میشه....
داریم به روزهای خوبی نزدیک میشیم به شخصه یکی از دلخوشیهام تو این تابستون همین آلبوم هست نمیدونم چرا ولی بی صبرانه منتظرشم و تقریبا مطمئنم بهترین آلبوم مجاز محسن یگانه اس...
یکی از هوشیاریهاش اینه که آلبوم عامه پسندی رو ارائه میکنه و این از شروط یه کار خوبه کاری که هم شریف باشه و هم شنیده بشه...
از قبل هم گفتم که با 14 ترک کاملا موافقم چون از اون 4 تای اضافی دو تاش فوق العاده و دو تاش معمولی باشه بازم برنده اس...
اینجا که گفته تو یه ماه فشرده کار کردم امیدوارم تاثیر منفی نداشته باشه و تقریبا میشه گفت نداره...
خوشحالم که (نرو) توی آلبوم هست چون به نظر میرسه کار قشنگی باشه و همچنین (بخند) که اکثرا دوسش دارن در مورد دو ترک دیگه صدبار(یادته) و(تو که میدونی) فعلا نمیشه چیزی گفت...
توضیح خاصی در مورد ترکهای علی ثابت گفته نشده بجز (نمیذارم خسته شی) که ازش تعریف شده باید دید...
شش و هشتا کار محسن یگانس و ازشون تعریف شده اونم باید منتظر باشیم...
نمیشه هم که یه کار فوق العاده میشه احتمالا بهترینه تو آلبوم...
حباب که خود محسن یگانه ازش انچنان تعریف نکرده ولی ممکنه سلیقه ها متفاوت باشه و مورد توجه قرار بگیره...
(باور کنم) بعد از نمیشه منتظر این اهنگم ببینیم میتونه جانشین خوبی برای سکوت باشه که البته کار فوق العاده سختی داره و احتمالا نشه...
کار میکس و مستر و نوازنده ها هم به نظر میاد از سطح موسیقی ایران بالاتر باشه و کار با کیفیتی رو داشته باشیم...
وکال هم من که همیشه نگرانم و امیدوارم همینجور که خودش گفته کار خوبی از آب در بیاد...
تموم شد...
بی صبرانه منتظر این آلبوم و ترکهای شنیدنیش هستم آخر ماه رمضون یه عیدی خوب از محسن میگیریم و امیدوارم به دل همه بشینه...
با خوندن این توضاحات محسن بدجور منتظرم آلبوم بیاد.
نمیدونم چرا ولی از وقتی که مهران عباسی رو شناختم و رفتم دنبالش و کاراش رو گوش کردم بدجور از فضا سبک کاراش خوشم اومده.
خیلی دوست دارم بدونم تو آلبوم چی کار کرده. البته خورد تو ذوقم که دیدم کم تنظیم کرده ولی آرش حسینی گفت که کم تنظیم کرده ولی اساسی تنظیم کرده.
ببینیم چی میشه. به شدت منتظرم.
مهران عباسی واقعا به حقش تو موسیقی نرسیده اصلا با خواننده آنچنان پرطرفداری تا الان کار نکرده و این اصلا حقش نیست امیدوارم که با محسن یگانه به این جایگاه برسه...
البته انچنان هم کم تنظیم نکرده دو تا تکی و دو تا مشترک داره...
مهران عباسی تو جاست یه کامنت گذاشته:
خوب این از حبابتون کلی وقت گذاشتیم روش مخصوصا وقتی که محسن گذاشته 1000000002938297438927891709 برابر من بوده . ولی خوب من تمام سعی خودم رو کردم که شرمنده شما نشم . فعلا داریم رو میکسها کار میکنیم اونم همه چی رو برنامست . عالی .
نمیخوام دلتون رو بسوزونم اما آلبوم محسن بدجور دوست داشتنیه مخصوصا کارایی که علی ثابت و شهاب زدن من عاشقشونم .
خودم که آلبوم بیاد 7 تاش 100 % جزو ترک هایی هست که روزی 100 بار گوش میدم اونایی که مال خودمه که اصلا دیگه اینقدر شنیدم حفظ شدم ها ها ها ها .
دعا کنین واسه تیم و جاستیا
سلام مجدد...
یه عکس آتلیه ای جدید از محسن یگانه:
+
یه قسمت از مصاحبه کوشان حداد که تنظیم کننده محبوبش رو مهران عباسی معرفی کرده:
+
آرش تو جاست گفته که دو سه نوع کاور برای البوم داریم...
علی ثابت رهبر ارکست و تنظیم کننده آلبوم حباب به خبرنگار سایت MohsenYeganeh.ir گفت:
« آلبوم حباب شهریور ماه روانه بازار می شود »
به گزارش سایت هواداران محسن یگانه در گفت گویی کوتاهی که با علی ثابت داشتیم علی ثابت گفت : آلبوم حباب محسن یگانه از همه نوع سبک ها وجود دارد و فضای غمگینی توی البوم هست حتی توی یکی از شعر های شاد البوم … .
در خصوص دیر آمدن آلبوم هم گفت :محسن یگانه سعی دارد آلبوم بدون هیچ نقصی وارد بازار شود و آلبوم آماده انتشار است…. . آلبوم در استدیوی که نفس های بی هدف ضبط شد – البوم حباب هم در همان استدیو رکورد می شود . وی اضافه کرد در این آلبوم 3 تا 4 تنظیم بر عهده دارد…. . .
چند نکته که باید گفت:
نفس های بی هدف در تیر ماه
رگ خواب در مرداد
و حباب شهریور ماه…
منتشر شد
کاملا اتفاقی بود …. .
بیشتر میکس و مسترها توسط گروه پازل باند و مهران عباسی صورت میگیرد...
یه خبر از جاست:احتمال سر آلبومی شدن(باور کنم) از (نمیشه) بیشتره....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)