تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 762 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 7611

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] آخرین عکس هایی که گرفتیم (( حجم عکسها حداکثر 300 کیلوبایت))

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

ادیت مشکلات عکسو میپوشونه فعلا دست نمیزنی؟ این چه دیدگاهیه؟ شما خب برو اون همه پولو که دادی واسه دیجیتال، آنالوگ بخر که دیگه وسوسه ی دست زدن به عکست هم نشی!
    هیچ جای دنیا یه همچین نگرشی ندارن به عکاسی! اگر هم دارن، انقدر شخصی هست که نیان و مطرحش نکنن! یه عده عکاس پیر ِ قدیمی که عقیده دارن عکاسی یعنی شاتر رو فشار بدی، بری واسه چاپ تموم شد رفت! میگم دیگه! حتی این آدمها هم برای خودشون این عقیده رو دارن و حتی دیجیتال هم کار میکنن! در حال حاضر مرحله ی "ادیت" یکی از مراحلی هست که برای هر عکسی باید طی بشه! ربطی هم به یاد گرفتن نداره! شما یعنی میخوای یاد بگیری که چه جوری کنتراست عکسهات، وایت بالانس، تنظیم نور، شارپنس، کادر درست و ..... ،همشون برات تو شاتی که زدی درست دربیاد؟ عمرا!
    من کی گفتم میخوام همه ی این چیزا درست در بیاد ؟ گفتم که فعلا این چیزا برام مهم نیست و انرژی نمیزارم روش . این عکس ها رو هم که نمیخوام پابلیش کنم که بی نقص بخوام درشون بیارم .
    در ضمن :
    اگر هم دارن، انقدر شخصی هست که نیان و مطرحش نکنن!
    این دیگه چجورشه ؟
    درباره ی عکسهات هم اولی کادر مناسبی نداره! یک قانونی هست به اسم یک سوم! البته در مبحث کلاسیک! یعنی اگه کار شما قاعده شکن باشه، نیازی به رعایتش نیست! ولی خب در اوایل کار بهتره در نظر گرفته بشه. یعنی شما یک سوم کادرت یک چیز هست، و دو سوم کادر چیز دیگه!
    متاسفانه لنز واید نداشتم و میخواستم تا جایی که ممکنه آسمون بیوفته. حالا از کجا یه کار قاعده شکنه یا نیست ؟
    عکس دوم هم شارپنسش ایراد داره.
    اگزیف عکساتون هم پاک شده.
    در کل اگر اوایل کار عکاسیتون هست، واقعا خوبه! بنده اوایل کارم ایفتیضاح بودم!
    بله همونطور که گفتم ریسایزش جالب نشد . البته اینم باید در نظر داشت که فوکوس رو آسمون بوده
    ممنون
    درباره ی این عکسهایی که گفتید:

اینها بله. تم های رنگی آنالوگ هستن. و با توجه به نوع فیلم و نوع دوربین، رنگهاشون فرق میکنه.
    ولی در حال حاضر، میشه این تم ها رو با کارهای دیجیتال هم درآورد. با فیلتر، با اکشن، با پلاگین و با ابزارهای خود فتوشاپ حتی! با فتوشاپ، معمولا حرفه ای ها از پالتهای رنگی و حتی سیاه و سفید فیلمهای آنالوگ استفاده میکنن و رنگها رو با توجه به کد رنگ آنالوگ، تغییر میدن.
    چه پلاگین با فیلتری ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من کی گفتم میخوام همه ی این چیزا درست در بیاد ؟ گفتم که فعلا این چیزا برام مهم نیست و انرژی نمیزارم روش . این عکس ها رو هم که نمیخوام پابلیش کنم که بی نقص بخوام درشون بیارم .
    در ضمن :

این دیگه چجورشه ؟

متاسفانه لنز واید نداشتم و میخواستم تا جایی که ممکنه آسمون بیوفته. حالا از کجا یه کار قاعده شکنه یا نیست ؟

بله همونطور که گفتم ریسایزش جالب نشد . البته اینم باید در نظر داشت که فوکوس رو آسمون بوده
    ممنون

چه پلاگین با فیلتری ؟
    اصلا نیازی به گفتن شما نیست! وقتی یک نفر شروع میکنه به کار، ( همین عکاسی مثلا ) به امید این هست که روز به روز کاراش بهتر شه و موفق تر تو کارش. بحث هم اصلا پابلیش و در معرض دید قرار دادن کار نیست. حتی اگر کار هم شخصی باشه و فقط برای خودت، بازم موفقیت و تکنیک خیلی مهمه. و مقداری از اون تکنیک وابسته به ادیت هست!

اون قضیه ی مطرح نکردن هم، منظورم اینه که این عکاسا، واسه دل خودشون اینکارو میکنن و بر این وافق هستن که این نظریه ی عکاسی بدون ادیت، همچین طرفدار نداره و خیلی عوامانه هست!

خب تو اون عکس شما یک سری عناصر مهم دارید تو کار! همون ساختمونها و تپه ها. پس باید اهمیت داشته باشه دیگه. وقتی تو کادر هست، باید خوب قرار بگیره.
    کاری که از اصول پیروی نکنه و به قولی همون قاعده شکن باشه، خب کاریه که در وهله ی اول، عکاس تصمیم میگیره اونجوری باشه. سر این کارها خیلی بحث هست و خیلی ها رد میکنن، خیلی ها قبول دارن. همین رعایت کردن و نکردن اصول اولیه رو.
    فوکوس رو آسمون بوده؟ چرا رو آسمون بوده؟ این که شد عذر بدتر از گناه که!
    پلاگین های زیادی هستن واسه این کار. الان حضور ذهن ندارم. یکی بهت معرفی میکنم بعدا.

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

عکس ها با دوربین کمپکت گرفته شده
    دیشب تو کوچمون مه بود خفن

امروز غروب از تو حیاط خونمون
    این ساختمون لعنتی رو باید برم خراب کنم همیشه خورشید از اونجا غروب میکنه

4. این کاربر از MAXXX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ادیت مشکلات عکسو میپوشونه فعلا دست نمیزنی؟ این چه دیدگاهیه؟ شما خب برو اون همه پولو که دادی واسه دیجیتال، آنالوگ بخر که دیگه وسوسه ی دست زدن به عکست هم نشی!
    هیچ جای دنیا یه همچین نگرشی ندارن به عکاسی! اگر هم دارن، انقدر شخصی هست که نیان و مطرحش نکنن! یه عده عکاس پیر ِ قدیمی که عقیده دارن عکاسی یعنی شاتر رو فشار بدی، بری واسه چاپ تموم شد رفت! میگم دیگه! حتی این آدمها هم برای خودشون این عقیده رو دارن و حتی دیجیتال هم کار میکنن! در حال حاضر مرحله ی "ادیت" یکی از مراحلی هست که برای هر عکسی باید طی بشه! ربطی هم به یاد گرفتن نداره! شما یعنی میخوای یاد بگیری که چه جوری کنتراست عکسهات، وایت بالانس، تنظیم نور، شارپنس، کادر درست و ..... ،همشون برات تو شاتی که زدی درست دربیاد؟ عمرا!

درباره ی عکسهات هم اولی کادر مناسبی نداره! یک قانونی هست به اسم یک سوم! البته در مبحث کلاسیک! یعنی اگه کار شما قاعده شکن باشه، نیازی به رعایتش نیست! ولی خب در اوایل کار بهتره در نظر گرفته بشه. یعنی شما یک سوم کادرت یک چیز هست، و دو سوم کادر چیز دیگه! مثلا تو عکس تو این شکلی:

تمام قسمت 1 ، ساختمون ها قرار میگیرن. قسمت 2 و 3 هم آسمون! ولی خب برای یک چنین عکسی زیاده که کل قسمت 1 ، ساختمون باشه. اما تو عکس شما خیلی کم اختصاص دادی به قسمت ساختمونها!
    عکس دوم هم شارپنسش ایراد داره.
    اگزیف عکساتون هم پاک شده.
    در کل اگر اوایل کار عکاسیتون هست، واقعا خوبه! بنده اوایل کارم ایفتیضاح بودم!
    00000000000000000000000
    درباره ی این عکسهایی که گفتید:

اینها بله. تم های رنگی آنالوگ هستن. و با توجه به نوع فیلم و نوع دوربین، رنگهاشون فرق میکنه.
    ولی در حال حاضر، میشه این تم ها رو با کارهای دیجیتال هم درآورد. با فیلتر، با اکشن، با پلاگین و با ابزارهای خود فتوشاپ حتی! با فتوشاپ، معمولا حرفه ای ها از پالتهای رنگی و حتی سیاه و سفید فیلمهای آنالوگ استفاده میکنن و رنگها رو با توجه به کد رنگ آنالوگ، تغییر میدن.
    دوست گلم من کار ادیت رو از کجا یاد بگیرم؟
    هر وقت اومدم تو فتوشاپ دست بزنم به نظرم بدتر شد

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در ضمن :

این دیگه چجورشه ؟

ممنون

چه پلاگین با فیلتری ؟
    برای اینکه فوکوس رو روی آسمون نداشته باشین،دگمه شاتر رو تا نیمه فشار بدین در حاتی که ساختمونها رو کاملا توی کادر دارین،بعد کادر نهایی خودتون رو تنظیم وشاتر رو تا انتها فشار بدین.اینجوری کادر شما با فوکوس در فاصله صحیح ثبت خواهد شد.

با استفاده از نرم افزار Photoshop Lightroom می تونین تم رنگی دلخواه خودتون رو به عکس اعمال کنین.

7. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

برای اینکه فوکوس رو روی آسمون نداشته باشین،دگمه شاتر رو تا نیمه فشار بدین در حاتی که ساختمونها رو کاملا توی کادر دارین،بعد کادر نهایی خودتون رو تنظیم وشاتر رو تا انتها فشار بدین.اینجوری کادر شما با فوکوس در فاصله صحیح ثبت خواهد شد.

این کاری که گفتید برای تنظیم فاصله هست؟ یعنی با توجه به فاصله ای که از هم دارن، فوکوس تشخیص میده که در فلان فاصله عملیات شارپنس رو انجام بده؟

این عکسایی که گذاشتید و تم های رنگی، ربطی به اون سئوال نداره البته!
    اون تم ها یه سری رنگ های خاص هستن! با لایت روم هم میشه تا حدود خیلی کمی اون رنگ ها رو احیا کرد، اما به هیچ وجه نمیتونه قوی باشه و کامل! عکسی هم گذاشتید، در وهله ی اول از همون سری عکسهایی هست که تم آنالوگ و محو دارن! و ادیتی که درش شده، ادیت رنگهای اولیه هست. بیشترین تفاوتی هم که درش احساس میشه سبز شدن گلهای زرد هست.

دوست گلم من کار ادیت رو از کجا یاد بگیرم؟
    هر وقت اومدم تو فتوشاپ دست بزنم به نظرم بدتر شد
    ادیت عکس؟
    بهترین حالت و درستش اینه که کلاس برید. اگر برای عکس میخواید، حتما پیش یک عکاس یا فردی که حرفه اش ادیت عکس هست و بلده. توی اینترنت هم آموزش هست که خب انقدری کمک نمیکنه که کلاس!

9. این کاربر از Hectorist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

11. 6 کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ادیت عکس؟
    بهترین حالت و درستش اینه که کلاس برید. اگر برای عکس میخواید، حتما پیش یک عکاس یا فردی که حرفه اش ادیت عکس هست و بلده. توی اینترنت هم آموزش هست که خب انقدری کمک نمیکنه که کلاس!
    بله عکس
    دوست عزیزم متاسفانه تو تبریز چنین اموزشگاهی نیست تا اونجا که من میدونم
    به دو تا عکاسم مراجعه کردم ولی وقت نداشتن بازم متاسفانه

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

این کاری که گفتید برای تنظیم فاصله هست؟ یعنی با توجه به فاصله ای که از هم دارن، فوکوس تشخیص میده که در فلان فاصله عملیات شارپنس رو انجام بده؟

این عکسایی که گذاشتید و تم های رنگی، ربطی به اون سئوال نداره البته!
    اون تم ها یه سری رنگ های خاص هستن! با لایت روم هم میشه تا حدود خیلی کمی اون رنگ ها رو احیا کرد، اما به هیچ وجه نمیتونه قوی باشه و کامل! عکسی هم گذاشتید، در وهله ی اول از همون سری عکسهایی هست که تم آنالوگ و محو دارن! و ادیتی که درش شده، ادیت رنگهای اولیه هست. بیشترین تفاوتی هم که درش احساس میشه سبز شدن گلهای زرد هست.

بعله فشار دادن دگمه شاتر تا نیمه،در واقع دوربین رو از هر لحاظ قفل می کنه،هم از لحاظ فوکوس و فاصله هم از لحاظ نور و تنظیمات شاتر و دیافراگم.در بعضی مواقع برای جلوگیری از خطای دوربین،ابتدا فوکوس مورد نظر رو قفل می کنند و بعد کادر اصلی رو تشکیل میدن.گاهی برای قفل نوری هم از این روش استفاده میشه.

بنده فقط خواستم نشون بدم که نرم افزار لایت روم قابلیت تنظیم تم های رنگی رو داره،یه جورایی هم سوال G4meH4ker رو جواب دادم و یه نمونه براش گذاشتم و هم سوال دوست عزیز جناب mh.attari رو جواب دادم که برای ادیت عکس،نرم افزار فتوشاپ زیاد مناسب نیست و لایت روم بهتر است.البته بعضی تغییرات رو همچنان باید روی خود فتوشاپ داد ولی در کاربرد روزانه و معمولی لازم نیست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بعله فشار دادن دگمه شاتر تا نیمه،در واقع دوربین رو از هر لحاظ قفل می کنه،هم از لحاظ فوکوس و فاصله هم از لحاظ نور و تنظیمات شاتر و دیافراگم.در بعضی مواقع برای جلوگیری از خطای دوربین،ابتدا فوکوس مورد نظر رو قفل می کنند و بعد کادر اصلی رو تشکیل میدن.گاهی برای قفل نوری هم از این روش استفاده میشه.

بنده فقط خواستم نشون بدم که نرم افزار لایت روم قابلیت تنظیم تم های رنگی رو داره،یه جورایی هم سوال G4meH4ker رو جواب دادم و یه نمونه براش گذاشتم و هم سوال دوست عزیز جناب mh.attari رو جواب دادم که برای ادیت عکس،نرم افزار فتوشاپ زیاد مناسب نیست و لایت روم بهتر است.البته بعضی تغییرات رو همچنان باید روی خود فتوشاپ داد ولی در کاربرد روزانه و معمولی لازم نیست.
    تنظیمات شاتر و دیافراگم، اگر روی حالت منوال باشه که خب تغییری نمیکنه! بیشتر از همه به نظرم برای فوکوس جواب میده.
    گزینه های دیگه ای هم هست البته. مثلا انتخاب نقطه ی فوکوس به طور دستی.

برای فتوشاپ هم، درسته حرفتون. ولی خب فتوشاپ همونطور که گفتید کماکان از ملزومات ادیت هست. حتی خیلیها تنظیمات نور و رنگشون رو با پلاگین Adobe Camera Raw انجام میدن. یعنی به جای لایت روم. که خب بنده خودم شخصا لایت روم رو ترجیح میدم. در هر صورت فتوشاپ همیشه نیاز هست. چون خیلیها کارهای ادیتشون بیشتر از حد تنظیم نور و رنگ هست.

pedram_hen ، کاراتون اگزیف ندارن. ممنون میشم اگه بنویسید حداقل اطلاعاتش رو.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •