ولي الان خيلي گيجم
حالم خيلي گرفته شد تو خودش هيچي كيليپ و صوتي نداره
itune cهم 65 مگ هست من ازDIAl-up استفاده ميكنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
ولي الان خيلي گيجم
حالم خيلي گرفته شد تو خودش هيچي كيليپ و صوتي نداره
itune cهم 65 مگ هست من ازDIAl-up استفاده ميكنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
حسین جان منم یه Zagg گیر آوردم از بچه های آیفون میگه 50 تومن نمیدونم بگیریم با این قیمت یا نه؟![]()
50 توووووووووووووووومن؟
نه بابا
من پایتخت قیمت کردم میگفت 25 تومن، تخفیفم میداد تازه
متاسفانه خیلی کمیابه
حالا دیگه نمیدونم، اگه خیلی عجله داری و برات خیلی مهمه بگیرش، اگه نه که صبر کن تا یه مورد خوب گیر بیاد.
چی بگم من که خیلی گشتم یکی از دوستان تو همین سایت هست که میگه میتونه برام ازسایتهای خارجی بگیره یه مارک بود 53 تومن در میومد
Last edited by D o l f i n; 29-01-2009 at 23:31.
آره منم یه ماه پیش که پایتخت بودم اون مغازه که خیلی گرون فروشه میگفت 25 تومن
من شک کردم که نکنه تقل باشه چون مارک اریجینالش که تو سایت Zagg.com هست 25 دلاره
راستی تقلبیش هم زیاد شده، حواستون باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
@ soshiance
هنوز آیتونز نداری؟ باید یواش یواش به فکر ADSL و Wireless هم برای آیفونت باشی، آیفون با اینترنت وایرلس حالش بیشتره، برو تو کارش
من نميتونم شماره ها رو كپي كنم حتي توقسمت
setting > Mail,Contacts,Calenders > Import Sim Contacts
رفتم ولي هيچي نمياد
يه دايره ابي اون بالا هست كه تو بعضي از قسمت ها كه ميرم ميچرخه ميخوام بدونم GPRS هست؟؟؟
و اينكه قسمت map از gprs استفاده ميكنه يا gps ??????
من تهران و زدم اورد بعد هرچي زوم كردم اون داره ابيه مثل خورشيد ميشد و ميچرخيد و نقشه كامل تر ميشد اگر از gprs استفاده ميكنه بگيد كه چطوري off ميشه اگر هم كه از gps هست و رايگانه حالشو ببريم
يكي جواب مارو بده
اگه پر میشه داره از gprs نقشه میگیره. حواست باشه چون باید نقشه واسش دانلود کنی حالا از کجا اونایی که آیفون دارن بپرس. یا خودت دنبال نقشه های GPS برای آیفون بگرد.
گیگل و دولفین جان میشه بگید در مورد چی صحبت میکنید Zagg چیه اون یکی دیگه چیه چی کم یاب شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)