پس وی پی ان اندیشه به چه دردی میخوره؟2- وی پی ان که اندیشه ارائه میکنه قابلیت فیلطرشکنی نداره و با اون وی پی ان که شما مدنظر دارید متفاوته
شما همون سرویس عادی ADSL بگیرید و بعد از یه سرویس مطمئن وی پی ان خود را تهیه کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پس وی پی ان اندیشه به چه دردی میخوره؟2- وی پی ان که اندیشه ارائه میکنه قابلیت فیلطرشکنی نداره و با اون وی پی ان که شما مدنظر دارید متفاوته
شما همون سرویس عادی ADSL بگیرید و بعد از یه سرویس مطمئن وی پی ان خود را تهیه کنید
تو google سرچ کردم این اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من بزارید واضح بگم .. اندیشه سبز یه شرکت خصوصیه که محدوده فعالیتش فقط در حوزه گیلانه اما شرکتی مثل پارس آنلاین اولین دیتا سنتر خصوصیه که سراسر کشور رو ساپورت میکنه و دولت نمیتونه بهش ضرر برسونه
اندیشه سبز به دلیل مسائل مختلف سیاسی فیلترینگ روش قویتر اجرا میشه و تا اونجایی که یکی از دوستان من بهم اطلاع داد وی .. پی .. ان به شدت در این سرویس دچار اختلال هستش همینطور من کاملا یادمه زمانی که از کارتهای دیال آپ اندیشه استفاده میکردم همیشه سختگیر تر بود و خیلی از سایتهایی فیلتر بود که برای مثال با کارتهای البرز فیلتر نبود ..
همین الان نمیدونم دقت کردید یا نه برای مثال آپلود سنتر tinypic برای بعضی isp ها فیلتر هستش برای بعضیها نیست .. مثلا من برام این سایت فیلتر نیست ولی بارها شده از دوستان شنیدم براشون فیلتره .. پس اینکه میگید ربطی به اندیشه نداره غیر منطقیه .. انتفاقا مخابرات رو برخی آی اس پیها سختگیری بیشتری میکنه و خود شرکت هم بیتارف واسه خود شیرینی هم شده و برای منافعش سختگیری میکنه![]()
این صفحه رو مطالعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودم از --- استفاده کردم سوال من برای این حرف T I G E R بود :
متوجه شدم من هم در مورد همون وی.. پی.. ان مطلب گذاشتم
خوب محدوده فعالیتش گیلان باشه. چه ربطی داره؟ تو گیلان سرویس اندیشه از پارس آنلاین بهتره .
که چی؟ چون پارس آنلاین تو بندر عباس سرویس داره بریم از اونا بگیریم؟
راستی چند ساله از سرویسهای اندیشه استفاده نکردی؟ نکنه ماجرای تعرفه هاست که بودن اینکه اطلاع داشته باشی نظر دادی؟
اندیشه سبز به دلیل مسائل مختلف سیاسی فیلترینگ روش قویتر اجرا میشه یعنی چی؟ یعنی پارس انلاین مسائل مختلف سیاسی نداره؟ یعنی دولت گفته کاربرای پارس انلاین برن حالشو ببرن ولی بقیه نه! بابا به خدا ما هم دوست و آشنا داریم اینور اونور ایران. بیکارم که هستیم خوره اینترنتم که هستیم سووال می پرسیمو جواب می شنویم. تو تهران وی...پی....ان پارس کار نمی کنه. tinypic هم فیلتره. خب باید بگیم خودشرینیه؟
من می گم من از سرویس دهندم راضیم . خوشحال می شم یکی تو شهرم هست که می تونه حاله این تهرانیا رو بگیره! اینکه اونا فکر نکنن یکی باید از تهران بیاد به ما لطف کنه ما رو از خماری بی اینترنتی در بیاره.
من خوشحالم که هم اندیشه هم پارس سرویس خوبی میدن چون این ضریب اطمینان منو بیشتر می کنه چون اگه یه روزی سرویس دهنده اولم مشکل داشت می تونم برم سراغ دومی و این عالیه!
اینایی که اینجا می نویسیم که تبلیغات نیست. این فقط یک گفتگو در مورد تجربیاتمون با سرویس دهنده هاست نه درآمدزایی برای سرویس دهندها.
امیدوارم کسی از حرفهام نرنجه.
مرسی از راهنمایی دوستان در مورد وی پی ان ... نتیجه می گیریم اگه سرویس وی پی ان باشه که با دایل آپ اندیشه مشکلی نداشته باشه رو سرویس ای دی اس ال اونجا هم جواب می ده ...
اما چند تا سوال دیگه ..
1) اگه خودم مودم ای دی اس ال از بیرون خریده باشم باید مجددا تنظیم خاصی روش انجام بشه و باید ببرمش شرکت ؟
2) یکی از دوستان که از پارس وی اشتراک داره هر دفعه که ویندوز نصب می کنه باید مجددا با شرکت تماس بگیره که اون یوزر رو براش دوباره فعال کنن ... آیا هر دفعه که با فرمت هارد کامپیوتر ویندوز جدید نصب می شه یا وقتی یه کامپیوتر جدید رو بخوایم تو خونه به همون خط ای دی اس ال وصل کنیم نمیشه اطلاعات کانکشن قبلی رو یه جوری ذخیره کرد ؟ حتما ای اس پی باید دوباره فعالش کنه ؟
3) تو خونه می خوام واسه لپ تاپ از اینترنت وایرلس هم استفاده کنم ... به نظر شما از بیرون یه مودم-روتر بخرم یا مودم وایرلسی که خود اندیشه می ده خوبه ؟ و قیمتش الان چنده ؟
4) هزینه 10 تومن بابت نگهداری پورت رو فقط 1 بار باید پرداخت کنیم یا ماهیانه هست ؟
5) اگه تلفن خونه یک طرفه بشه ارتباط ای دی اس ال هم قطع می شه ؟
6) تخفیف واسه اشتراک 3 ماهه تا 1 ساله چقدره ؟
و سوال آخر
7) حجم ماهیانه واسه ماههای بعدی ذخیره می شه مثل پارس وی ؟ یعنی سرویس مثلا 5 گیگ برای اشتراک 3 ماهه که کلا میشه 15 گیگ میشه تو همون ماه اول مصرف کرده یا برعکس ؟ و اگه حجم زودتر تموم شه مثل پاارس فوری قطعش می کنن یا میذارن استفاده کنی آخر ماه به صورت حساب اضافه می کنن ؟
بازم مرسی از بابت وقتی که واسه راهنمایی میذارین
1)آره.میتونی ببری اندیشه یا... تنظیم کنی..
2)واسه اندیشه این جوری نیست...
3)Asus_604g
اما گرون میده
4)i dont Know
5)نه
6)تو سایتشون نوشته
7)اندیشه قطع میکنه
در مورد 4 باید بگم نگهداری پورت برای اینه که سرویس نگیری! یعنی اگه یک ماه نیستی یا سرویس نمی خوای اینو می گیری که دیگه خطتو جمع نکنن یا اگه 2 تا خط می خوای با یک نام کاربری باید برای یکی از خط هات اینو بگیری.
در مورد 7 باید بگم اگه سرویسی که می گیری از اول مثلا 3 ماه باشه (3 تا 5 گیگ) می تونی کل 15 گیگ رو تو 3ماه مصرف کنی مثلا 10 گیگ ماه اول 2 گیگ ماه 2 و 3 گیگ ماه سوم. ولی خودم تا حالا تست نکردم همیشه 1 ماه 1 ماه گرفتم ولی 1 بار ازشون پرسیدم اینجوری گفتن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)