سلام
حقیقتش من خیلی حوصله توضیح دادن ندارم چون با سرچ تو گوگل کلی مطلب گیرت میاد
ولی اگه بخوای می تونم برنامت رو درست کنم و بذارم
فقط اگه خواستی بهم اعلام بکن که آیا تمام جداول مورد نیازت همینها بود که گذاشتی یا چیزهای دیگه هم هست؟
موفق باشید![]()
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
سلام
حقیقتش من خیلی حوصله توضیح دادن ندارم چون با سرچ تو گوگل کلی مطلب گیرت میاد
ولی اگه بخوای می تونم برنامت رو درست کنم و بذارم
فقط اگه خواستی بهم اعلام بکن که آیا تمام جداول مورد نیازت همینها بود که گذاشتی یا چیزهای دیگه هم هست؟
موفق باشید![]()
لطفا یکی جواب سوال منو بده خیلی برام حیاتیه
![]()
یه سوال مبتدیانه
در قسمت گزارش گیری اکسس 2007 برخی متن ها از کادر آن بیشتر میشود در نتیجه کل متن را نشان نمیدهد برای نمایش آن چه کنم؟
سلام،
شما دقیقا میخای چی کار کنی؟ میخای اطلاعات توی جداول غیر قابل ویرایش باشه یا اصلا قابل رویت نباشه یا برای همه کس قابل رویت یا ویرایش نباشه. یا با اطلاعات جدولها کاری نداری و میخای فرم ها و گزارش ها غیر قابل ویرایش باشن. شرایط کلی کار شما چه جوریه؟
اگر امکانش هست درست کنید و بذارید تا از روی کاری که شما کردین،من بتونم یاد بگیرم....ولی اگه بخوای می تونم برنامت رو درست کنم و بذارم
گوگل کردم،ولی برنامه نویسی اکسس رو بیشتر پیدا کردم....تصمیم گرفتم که کتابی چیزی بخرم یا یه همچین چیزی....
ممنونم ...
دوست عزیز هر کدوم باشه..
اولویت :
1-برای همه کس غیر قابل رویت و ویرایش باشه
یا
2- غیر قابل ویرایش باشه
یه برنامه با c# نوشتم که از پایگاه داده اکسس تو برنامه استفاده کردم ولی فایل اکسس رو همه می تونن ویرایش کنن که به برنامه آسیب می رسونه می خوام کسی نتونه. چجور؟
![]()
لطفا سوال مرا هم جواب بدین
سلام
راهی پیدا کردی به ما هم بگو
روی فیلدهایی که اینجور میشن کلیک راست کن و از گزینه properties قسمت can grow رو yes کن
احتمالا مشکلت حل بشه
موفق باشید![]()
اگه درست متوجه شده باشم در فایل اکسس شما جداول و روابط بین اونها قرار داره ( بعنوان Back-End ) و شما با برنامه ای که نوشتید به اون متصل میشید و از این طریق روی داده ها کنترل دارید. یه سوال برام پیش اومده و اون اینه که اگه قرار نیست کس دیگه ای بجز شما به فایل دسترسی داشته باشه، چرا اونو تو یه جای امن نگهداری نمیکنید؟ بعد میشه فایل اکسس رو رمزگذاری کرد. چون الگوریتمهای کد گذاری در اکسس 2010 بهبود قابل ملاحظه ای نسبت به ورژن های قبلی مخصوصا قبل از 2007 کرده، بهتره که فایل اکسستون را با این برنامه رمزگذاری کنید ( مطمئنا با یک پسورد قوی!). البته نوع فایل هم accdb باید بشه. خب معلوم هم هست که از این به بعد باید با این پسورد به فایلتون متصل بشید. اما همون طور که خود سازندگان اکسس هم میگن امن ترین روش، قرار دادن جداول حاوی اطلاعات در یک sever هست.
اطلاعات بیشتر در این سایت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by mohammad96; 14-12-2010 at 23:49.
ممنونم دوست عزیز چجور می شه فایل رو گذاشت تو سرور می شه یه اشاره یا یه لینک آموزشی حتی اگه انگلیسی باشه برام بزارید.سازندگان اکسس هم میگن امن ترین روش، قرار دادن جداول حاوی اطلاعات در یک sever هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)