تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 116 از 151 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    راستش من ترم اولمه که دارم با این اکسس کار میکنم...
    الان استادمون تازه بعد از گفتن فرم ها و ریپورت ها،ریلیتن شیپ رو برامون گفته....همش رو درست یاد گرفتم جز این ریلیتن شیپ!!!
    من همه چیز رو درست انجا میدم...همه ی فیلد ها و جداول رو...ولی موقع ریلیتن شیپ،هیچ غلطی نمیتونم بکنم!!!

میتونین راهنماییم کنین که باید چیکار کنم؟!

ببینید،من دارم یه بانک اطلاعاتی تاکسی تلفنی درست میکنم....
    فیلد هایی برای خودرو ها،رانندگان و مشتری ها و مسیر ها درست کردم....
    حالا،وقتی میخوام با استفاده از کد خودرو،اونو با نام یا کد راننده ریلیتن شیپ کنم، one to all میشه که all برای رانندگان هست one برای خودرو....
    میخواستم ببینم که چرا اینجوریه؟!
    میشه یه خورده برام توضیح بدین؟
    من راستش خجالت کشیدم از استاد بپرسم چون تو این چند جلسه سر کلاسش بهترین بودم و به قولی شاگرد اول بودم حالا بخوام اینو بپرسم در حالی که ظاهرا همه یاد گرفتن،خیلی زشته!!
    یا مثلا فیلد حقوق ها رو وقتی ریلتن شیپ هاش رو درست میکنم،بازم برعکس یمشه...هر کاری کردم هم درست نشد!!!
    من فایل پروژم رو میزارم براتون که اگه وقت کردین،با توجه به کاری که من کردم بهم بگین که مشکلش چیه!!
    (پروژه رو باید هر جلسه که درس میده،تکمیل کنیم با چیزایی که جدید یاد گرفتیم و اینایی که تا حالا نوشتم،همشه!!(البته ریپورت نگرفتم چون تو بخش لامصب ریلیتن شیپ موندم!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خواهشا اگه ادرسی چیزی هست که بتونم درباره ی این ریلیتن شیپ ها و اینکه اصلا کلا به چه دردی میخورن توضیح بده دریغ نکنین....هر جوری بتونین کمک کنین ممنونتون میشم

سلام
    حقیقتش من خیلی حوصله توضیح دادن ندارم چون با سرچ تو گوگل کلی مطلب گیرت میاد
    ولی اگه بخوای می تونم برنامت رو درست کنم و بذارم
    فقط اگه خواستی بهم اعلام بکن که آیا تمام جداول مورد نیازت همینها بود که گذاشتی یا چیزهای دیگه هم هست؟
    موفق باشید

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

11

سلام
    سلام ببخشید یه برنامه نوشتم خیلی پیچیده است فقط یک مشکل دارم. نفوز به پایگاه داده هست:
    چجور می تونم یه پایگاه داده رو طوری درست کنم که اطلاعاتش به رمز در بیاد و با تغیر دادن اطلاعات فایل اکسس از کار بیفه یا شبیه این؟

اصلا یه راه خوب برای غیر دسترسی کردن اکسس می خوام فایل اکسس خیلی برام مهمه جز رمز گذاری که مزخرفترینه.
    ممنونم
    لطفا یکی جواب سوال منو بده خیلی برام حیاتیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه h-y2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یه سوال مبتدیانه
    در قسمت گزارش گیری اکسس 2007 برخی متن ها از کادر آن بیشتر میشود در نتیجه کل متن را نشان نمیدهد برای نمایش آن چه کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    سلام ببخشید یه برنامه نوشتم خیلی پیچیده است فقط یک مشکل دارم. نفوز به پایگاه داده هست:
    چجور می تونم یه پایگاه داده رو طوری درست کنم که اطلاعاتش به رمز در بیاد و با تغیر دادن اطلاعات فایل اکسس از کار بیفه یا شبیه این؟

اصلا یه راه خوب برای غیر دسترسی کردن اکسس می خوام فایل اکسس خیلی برام مهمه جز رمز گذاری که مزخرفترینه.
    ممنونم
    سلام،

شما دقیقا میخای چی کار کنی؟ میخای اطلاعات توی جداول غیر قابل ویرایش باشه یا اصلا قابل رویت نباشه یا برای همه کس قابل رویت یا ویرایش نباشه. یا با اطلاعات جدولها کاری نداری و میخای فرم ها و گزارش ها غیر قابل ویرایش باشن. شرایط کلی کار شما چه جوریه؟

5. این کاربر از mohammad96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ولی اگه بخوای می تونم برنامت رو درست کنم و بذارم
    اگر امکانش هست درست کنید و بذارید تا از روی کاری که شما کردین،من بتونم یاد بگیرم....

گوگل کردم،ولی برنامه نویسی اکسس رو بیشتر پیدا کردم....تصمیم گرفتم که کتابی چیزی بخرم یا یه همچین چیزی....

تاريخ عضويت
    Sep 2008

11

سلام،

شما دقیقا میخای چی کار کنی؟ میخای اطلاعات توی جداول غیر قابل ویرایش باشه یا اصلا قابل رویت نباشه یا برای همه کس قابل رویت یا ویرایش نباشه. یا با اطلاعات جدولها کاری نداری و میخای فرم ها و گزارش ها غیر قابل ویرایش باشن. شرایط کلی کار شما چه جوریه؟
    ممنونم ...
    دوست عزیز هر کدوم باشه..
    اولویت :
    1-برای همه کس غیر قابل رویت و ویرایش باشه
    یا
    2- غیر قابل ویرایش باشه
    یه برنامه با c# نوشتم که از پایگاه داده اکسس تو برنامه استفاده کردم ولی فایل اکسس رو همه می تونن ویرایش کنن که به برنامه آسیب می رسونه می خوام کسی نتونه. چجور؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه h-y2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یه سوال مبتدیانه
    در قسمت گزارش گیری اکسس 2007 برخی متن ها از کادر آن بیشتر میشود در نتیجه کل متن را نشان نمیدهد برای نمایش آن چه کنم؟
    لطفا سوال مرا هم جواب بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

لطفا سوال مرا هم جواب بدین
    سلام
    راهی پیدا کردی به ما هم بگو
    روی فیلدهایی که اینجور میشن کلیک راست کن و از گزینه properties قسمت can grow رو yes کن
    احتمالا مشکلت حل بشه
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنونم ...
    دوست عزیز هر کدوم باشه..
    اولویت :
    1-برای همه کس غیر قابل رویت و ویرایش باشه
    یا
    2- غیر قابل ویرایش باشه
    یه برنامه با c# نوشتم که از پایگاه داده اکسس تو برنامه استفاده کردم ولی فایل اکسس رو همه می تونن ویرایش کنن که به برنامه آسیب می رسونه می خوام کسی نتونه. چجور؟
    اگه درست متوجه شده باشم در فایل اکسس شما جداول و روابط بین اونها قرار داره ( بعنوان Back-End ) و شما با برنامه ای که نوشتید به اون متصل میشید و از این طریق روی داده ها کنترل دارید. یه سوال برام پیش اومده و اون اینه که اگه قرار نیست کس دیگه ای بجز شما به فایل دسترسی داشته باشه، چرا اونو تو یه جای امن نگهداری نمیکنید؟ بعد میشه فایل اکسس رو رمزگذاری کرد. چون الگوریتمهای کد گذاری در اکسس 2010 بهبود قابل ملاحظه ای نسبت به ورژن های قبلی مخصوصا قبل از 2007 کرده، بهتره که فایل اکسستون را با این برنامه رمزگذاری کنید ( مطمئنا با یک پسورد قوی!). البته نوع فایل هم accdb باید بشه. خب معلوم هم هست که از این به بعد باید با این پسورد به فایلتون متصل بشید. اما همون طور که خود سازندگان اکسس هم میگن امن ترین روش، قرار دادن جداول حاوی اطلاعات در یک sever هست.

اطلاعات بیشتر در این سایت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mohammad96; 14-12-2010 at 23:49.

11. این کاربر از mohammad96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سازندگان اکسس هم میگن امن ترین روش، قرار دادن جداول حاوی اطلاعات در یک sever هست.
    ممنونم دوست عزیز چجور می شه فایل رو گذاشت تو سرور می شه یه اشاره یا یه لینک آموزشی حتی اگه انگلیسی باشه برام بزارید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •