آره ساپورت میکنه
آره ساپورت میکنه
نرم افزار drawsms رو داری رو گوشیت؟؟؟؟؟اگه نداری از سایت gsmaria داونلود کن...
من میخوام بدون هک گوشی نرم افزارها رو راحت اجرا کنم
چی کار باید بکنم؟
منظورت از راحت اجرا کردن برنامه ها چیه ؟؟؟ نصب برنامه های ساین نشده بدون ساین کردن اونا ؟؟؟
میتونی با hellocarbide گوشیتو به صورت موقتی ( که با خاموش روشن کردن گوشی حالت هک از بین میره ) هک کنی و فایل InstallServer بریزی و بدون ساین کردن ، تمامیه برنامه ها رو نصب کنی ........
سلام دوستان
من می خوام گوشیم رو اپدیت کنم.
شنیدم توی ورژن جدید(6.01) گوشی رو نمیشه هک کرد.
اصلا چه چیز جدیدی بهش اضافه میشه.
ممنون میشم هر چه سریعتر جواب بدین.
سلام دوستان.
من رفتم تو قسمتی که آپدیت جدید گوشیو بررسی میکنه.حدود دو ماه پیش بود . دیدم که همین ورژنه 06.01 رو زده برا آپدیت.
با خط ایرانسلم شروع کردم به دانلودش.تموم که شد سوال پرسید که میخوای آپدیت الان انجام بشه و من بله رو زدم.گوشیم بعد از عملیاتی ری استارت شد و یک 3-4 دقیقه ای طول کشید تا روشن بشه و بعد که ورژنشو چک کردن دیدم ورژنش جدید شده.سرعت گوشیم بعد از آپدیت به این صورت کمی بیشتر شد.
تا حالا کسی اینجوری آپدیت کرده؟
من n73 رو امتحان کردم که ببینم میشه اینطوری یا نه .ولی اون گوشیی که باهاش امتحان کردم تنظیمات سرور آپدیت رو نداشت روش.
تغییراتی که حس کردم فقط سرعتش بود و یک سری چیزهای کوچیک.
شما هم امتحان کنید.البته بک آپ یادتون نره.گوشی هم موقع آپدیت به این صورت رو حالت اصلی باشه.
به همین روشی که مشا گفتید من n96 رو آپدیت کردم .... یعنی از خود گوشی ....
حجمش خیلی کمتر از موقعی هست که با کامپیوتر میخوایم آپدیت کنیم .... ولی به نظر منم روش خوبیه
سلام دوست عزيزسلام دوستان.
من رفتم تو قسمتی که آپدیت جدید گوشیو بررسی میکنه.حدود دو ماه پیش بود . دیدم که همین ورژنه 06.01 رو زده برا آپدیت.
با خط ایرانسلم شروع کردم به دانلودش.تموم که شد سوال پرسید که میخوای آپدیت الان انجام بشه و من بله رو زدم.گوشیم بعد از عملیاتی ری استارت شد و یک 3-4 دقیقه ای طول کشید تا روشن بشه و بعد که ورژنشو چک کردن دیدم ورژنش جدید شده.سرعت گوشیم بعد از آپدیت به این صورت کمی بیشتر شد.
تا حالا کسی اینجوری آپدیت کرده؟
من n73 رو امتحان کردم که ببینم میشه اینطوری یا نه .ولی اون گوشیی که باهاش امتحان کردم تنظیمات سرور آپدیت رو نداشت روش.
تغییراتی که حس کردم فقط سرعتش بود و یک سری چیزهای کوچیک.
شما هم امتحان کنید.البته بک آپ یادتون نره.گوشی هم موقع آپدیت به این صورت رو حالت اصلی باشه.
يه چند تا سوال داشتم.
حجم دانلودش چقدر بود؟ چقدر از شارژ ايرانسلتون كم شد؟
اون تغييرات كوچيك كه مي گفتيد چي بود؟
الان مي تونيد گوشيتون رو هك كنيد؟
به نظر خودتون ارزش داره كه اپديتش كنم.
سلام دوستان!
این چند روز مسافرت بودم...نتونستم بیام تو سایت...!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!من رفتم تو قسمتی که آپدیت جدید گوشیو بررسی میکنه.حدود دو ماه پیش بود . دیدم که همین ورژنه 06.01 رو زده برا آپدیت.....
مگه حجمش چقدر بود؟
بعد از آپدیت هک شد؟
چه تغییری داشت؟
درسته عزیز
من گوشی خودم رو اپدیت کردم سرعتش خیلی بهتر از قبل شده
حتما اپدیتش کن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)