در واكنش به پيشنهاد منچسترسيتي
كاكا: ترجيح مي دهم براي منچستريونايتد يا آرسنال بازي كنم
خبرگزاري فارس: هافبك برزيلي تيم آ.ث.ميلان ايتاليا گفت: از بازي در تيم منچسترسيتي بدم نمي آيد، اما ترجيح مي دهم در منچستريونايتد يا آرسنال بازي كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از مطبوعات انگليس، كاكا اظهار داشت: منچسترسيتي تيم بدي نيست، اما اگر قرار شود روزي حق بازي در انگليس داشته باشم، ترجيح مي دهم براي منچستريونايتد يا آرسنال بازي كنم.
اين بازيكن كه با پيشنهاد خيره كننده 243 ميليون يورويي از سوي منچسترسيتي مواجه است؛ افزود: منچستريونايتد و آرسنال با بقيه تيم هاي انگليسي متفاوت هستند. آنها بهتر از بقيه انگليسي ها تحرك دارند و بازتر عمل مي كنند.
وي بيان كرد: اين دو تيم كاملا متفاوت با ليورپول و چلسي هستند. آنها تاكتيكي تر هستند در حالي كه منچستريونايتد و آرسنال سرعت و آزادي عمل بيشتري دارند.
كاكا عنوان كرد: اين دو تيم اجازه مي دهند بقيه تيم ها نيز فوتبال بازي كنند و جذابيت ايجاد شود.
اين بازيكن تكنيكي در مورد انتخاب تيم آتي خود گفت: من بازيكن آ.ث.ميلان هستم. اما اگر قرار باشد تيمي براي بازي انتخاب كنم، با همسر و مادرم كه هميشه با من هستند، مشورت مي كنم.
كاكا گفت: مطمئن باشيد من علاوه بر نصايح مادر و همسرم به توصيه هاي دوستانم نيز گوش خواهم داد تا انتخابي كاملا منطقي داشته باشم.
پيش بيني مي شود پيشنهاد اغوا كننده منچسترسيتي به كاكا باز هم طي روزهاي آتي ابعاد تازه تري به خود بگيرد.