تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 229 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در واكنش به پيشنهاد منچسترسيتي
    كاكا: ترجيح مي دهم براي منچستريونايتد يا آرسنال بازي كنم
    خبرگزاري فارس: هافبك برزيلي تيم آ.ث.ميلان ايتاليا گفت: از بازي در تيم منچسترسيتي بدم نمي آيد، اما ترجيح مي دهم در منچستريونايتد يا آرسنال بازي كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از مطبوعات انگليس، كاكا اظهار داشت: منچسترسيتي تيم بدي نيست، اما اگر قرار شود روزي حق بازي در انگليس داشته باشم،‌ ترجيح مي دهم براي منچستريونايتد يا آرسنال بازي كنم.
    اين بازيكن كه با پيشنهاد خيره كننده 243 ميليون يورويي از سوي منچسترسيتي مواجه است؛ افزود: منچستريونايتد و آرسنال با بقيه تيم هاي انگليسي متفاوت هستند. آنها بهتر از بقيه انگليسي ها تحرك دارند و بازتر عمل مي كنند.
    وي بيان كرد: اين دو تيم كاملا متفاوت با ليورپول و چلسي هستند. آنها تاكتيكي تر هستند در حالي كه منچستريونايتد و آرسنال سرعت و آزادي عمل بيشتري دارند.
    كاكا عنوان كرد: اين دو تيم اجازه مي دهند بقيه تيم ها نيز فوتبال بازي كنند و جذابيت ايجاد شود.
    اين بازيكن تكنيكي در مورد انتخاب تيم آتي خود گفت: من بازيكن آ.ث.ميلان هستم. اما اگر قرار باشد تيمي براي بازي انتخاب كنم،‌ با همسر و مادرم كه هميشه با من هستند، مشورت مي كنم.
    كاكا گفت: مطمئن باشيد من علاوه بر نصايح مادر و همسرم به توصيه هاي دوستانم نيز گوش خواهم داد تا انتخابي كاملا منطقي داشته باشم.
    پيش بيني مي شود پيشنهاد اغوا كننده منچسترسيتي به كاكا باز هم طي روزهاي آتي ابعاد تازه تري به خود بگيرد.

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

هافبك برزيلي ميلان در يك قدمي ليگ برتر
    پدر كاكا دوشنبه با مقامات منچسترسيتي ديدار مي كند

خبرگزاري فارس: پدر بازيكن برزيلي تيم آث ميلان ايتاليا فردا(دوشنبه) ملاقات مهمي در انگليس با سران باشگاه منچسترسيتي دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه هاي امروز انگليس، بوسكولايته قرار است به عنوان مدير برنامه هاي كاكا، در جلسه مهم باشگاه منچسترسيتي حاضر شود.
    اين رويداد در حالي صورت مي گيرد كه طي روزهاي اخير در مطبوعات ارقام نجومي براي به خدمت گيري كاكا توسط منچسترسيتي گزارش شد.
    مطبوعات روز شنبه انگليس از ارائه پيشنهاد 243 ميليون يورويي منچسترسيتي براي كاكا خبر دادند و گفته مي شود پدر كاكا كه به طور دقيق بر امور انتقال فرزندش نظارت دارد، از نزديك به ارزيابي شرايط منچسترسيتي خواهد پرداخت.
    كاكا از سال 2003 در خدمت تيم آ.ث ميلان است.
    وي قبلا در تيم سائوپائولو برزيل بازي مي كرد.

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ادعاي رئال مادريد در مورد خريد كاكا
    مياتوويچ: پيشنهاد ما بهتر از من سيتي است

خبرگزاري فارس: نايب رئيس باشگاه رئال مادريد از خريد احتمالي كاكا خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار جهان، پدراگ مياتويچ شب گذشته به صورت تلفني با پدر كاكا گفت و گوي تلفني داشته و امروز به صورت حضوري با وكيل اول اين برزيلي در ايتاليا مذاكره خواهد داشت.
    مياتوويچ در اين باره گفت: پيشنهاد رئال مادريد خيلي بهتر از باشگاه منچستر سيتي است. ما مي خواهيم كاكا را به خدمت بگيريم.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کاکا هیچ جایی نمیره....
    بقیه تیمها هم توی کف بمونن که کاکا بیاد برای اونا بازی کنه

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شكست مالي بي سابقه در من سيتي
    خريدار كاكا 440 ميليون پوند ضرر كرد
    خبرگزاري فارس: شيخ منصور يكي از مالكان ثروتمند منچستر سيتي در آستانه خريد كاكا 440 ميليون پوند خسارت مالي ديد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه سان، شيخ بن زايد آل نهيان مالك ثروتمند منچستر سيتي روز گذشته خبر بدي را از مشاوران مالي خود در بازار بورس بركلي دريافت كرد.
    در حالي كه وي مبلغ 243 ميليون پوند براي خريد كاكا كنار گذاشته بود به خاطر افت 3 بيليون پوندي ارزش سهام بركلي انگليس حدود 440 ميليون پوند ضرر كرد.
    دليل اصلي وقوع اين خسارت مالي كه به خاطر قوانين بورس شامل بيمه نيز نمي شود سقوط سهام بورس بركلي تا مرز 25 درصد عنوان شده است.
    نزديكان شيخ منصور از خشم شديد مالك من سيتي مي گويند و اينكه وي حاضر به اظهار نظر در مورد سرنوشت پرونده خريد كاكا نشده است.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

من نمیدونم چرا اینا انقدر گیر دادن به کاکا. یعنی اسن همه صحبتی که کاکا در مورد نرفتنش از میلان کرده، واسشون بس نیست ؟
    کاکا بازیکن پولی نیست ! اون براش تیم و استوره شدن مهمتره.. تو صحبت های قبلیش هم بود که میخواد مثل مالدینی یه استوره بشه..
    من نمیدونم چرا دست از سر کاکا بر نمیدارن..

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان به دنبال ریبری:

میلان به دنبال هافبک فرانسوی بایرن مونیخ است و حاضر شده 35 میلیون یورو بعلاوه ماسیمو اودو را به بایرن پیشنهاد کند و برای هر فصل 6.5 میلیون دستمزد به ریبری بپردازد.

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من کاکا رو میخوااااااااااام. ابشالا کاکا میمونه و هیچ کجا نمیره .

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من کاکا رو میخوااااااااااام. ابشالا کاکا میمونه و هیچ کجا نمیره .
    به به h_starboy عزیز، نیستی...!
    مثل اینکه کاکا رفتنیه
    برلوسکنی گفته ما چاره ای جز فروش کاکا نداریم

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام..
    شماها چرا ناامیدید ؟ کاکا نمیره. کاکا پولی نیست. خودش قبلاً گفته که تیم واسم مهمتره. اگه بره منچستر سیتی، نابود میشه. کاکا جایی میره که تو چشم باشه. کی میره منچستر سیتی ؟! بازی های اون تیم رو چند کانال پخش میکنن ؟ چه طوری میتونه بره اونجا و از دید همه همچنان بهترین باشه ؟
    بازم میگم، کاکا منچستر سیتی نمیره. مگه اینکه مسئولین میلان وادارش که بره !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •