تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 116 از 2014 اولاول ... 16661061121131141151161171181191201261662166161116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ايشالا همشو ميبره و پرسپوليسياي خوش خيالو ضايع مي كنه
    زهي خيال باطل ..

راستي تربيت يزد سه تا زد بهتون ؟ ee ! جدي !؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا بازی بعدی پرسپولیس با برق کی و ساعت چنده ؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

لباسهای پرسپولیس در باشگاه

بالاخره مشکلات مربوط به ترخیص و دردسرهای گمرکی لباسهای پرسپولیس حل شد و به دنبال تلاش و پیگیریهای حبیب کاشانی مدیر عامل و دکتر سعیدلو رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس، محموله پوشاک سرخپوشان شامل؛ پیراهن، شورت، کفش، گرمکن و ساک به باشگاه پرسپولیس تحویل داده شد. قطعاً لباسهای جدید بازیکنان تیم را بسیار خوشحال می‌کند

صبا باتری به نفع پرسپولیس از سپاهان انتقام می‌گیرد

در جدول برگزاری مسابقات لیگ، سپاهان این هفته به صبا شهر می‌رود تا در این منطقه از دهان شیر امتیاز بیرون بکشد. صبا باتری در فینال جام حذفی 2 بار در بازیهای رفت و برگشت برابر تیم فوتبال سپاهان شکست خورده است و حالا فرصتی برای گرفتن انتقام از حریف دارد. این البته حرف سرمربی این تیم یعنی محمد حسین ضیایی است. به عبارتی باید گفت که صبا باتری به نفع پرسپولیس از تیم فوتبال سپاهان انتقام می‌گیرد. در صورت توقف سپاهان، خیال پرسپولیس در صدر جدول آرام می‌شود

پرسپولیس مصدوم ندارد

چند ضرب خوردگی و کوفتگی مختصر روی داد که برای همه تیمهای فوتبال بعد از هر بازی وجود دارد اما این موارد معمولاً بعد از یکی، دو روز کاملاً برطرف می‌شود.

پرسپولیس هم بعد از بازی با نفت، چنین شرایطی دارد. به هر حال نفتی‌ها آمده بودند تا به هر قیمت پرسپولیس را ناکام به تهران بفرستند اما موفق نشدند.

به هر حال، خاطر کادر فنی آسوده است که هم به مرحله بعد صعود کردند و هم برای بازی با برق شیراز بازیکن مصدوم روی دستشان نماند. سرما خورده‌ها هم که رسیده‌اند و پرسپولیس روز پنجشنبه از این بابت مشکلی نخواهد داشت، البته اگر در تمرینات اتفاقی روی ندهد.

زمین نفت شهران به مدت یک هفته در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار گرفت

خبرگزاري پرسپوليس :‌ زمین چمن نفت منطقه شهران برای آمادگی هر چه بیشتر تیم فوتبال پرسپولیس جهت رویارویی با تیم فوتبال برق شیراز در اختیار باشگاه پرسپولیس قرار گرفت.

غلامرضا احمدی، سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس با بیان مطلب فوق به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت: «مسئولان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، همکاری و مساعدت ویژه‌ای را برای در اختیار قرار دادن این زمین به باشگاه پرسپولیس داشته‌اند که جا دارد از همین جا از همه این عزیزان به ویژه آقای رحمان قاسمی مدیر اداری، مصطفی شعبانی امور ورزش، حمید ملکان رئیس حراست انبار شرکت ملی پخش فرآورده‌ها در کن و آقای کافی آبادی مسئول خدمات منطقه تهران داشته باشم».

احمدی افزود: «امیدواریم با مساعدت مسئولان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، این زمین که در منطقه‌ای بسیار زیبا و خوش آب و هوا قرار دارد تا پایان نیم فصل در اختیار تیم پرسپولیس قرار گیرد».

پرسپوليس در زمين انبار نفت تمرين كرد

خبرگزاري پرسپوليس :‌ جلسه تمريني پرسپوليس امروز ساعت 10 صبح در زمين انبار نفت و در غياب حسين بادامكي برگزار شد.

بازيكنان به مدت 15 دقيقه بدن‌ها را گرم كردند و سپس به دستور افشين قطبي و حميد استيلي به دو دسته تقسيم شدند و كارهاي تاكتيكي را مرور كردند.
    در ادامه و در آخرين بخش تمرين بازيكنان به دو تيم هفت نفره تقسيم شده و بازي فوتبال تحت فشار را برگزار كردند. كريم باقري و محسن خليلي از جمله بازيكن مصدوم تيم بودند كه امروز در كنار ساير نفرات تمرين كردند. همچنين جلسه تمريني پرسپوليس فردا ساعت 10 در زمين انبار نفت پيگيري مي‌شود.

رضایت قطبی از محل تمرین جدید پرسپوليس

خبرگزاري پرسپوليس :‌ چمن هموار و خوب محل جدید تمرین پرسپولیس، امروز باعث خوشحالی همه بازیکنان شده و همه آنها را برای تمرین به وجد آورده بود و کسی نبود که از شرایط زمین ناراضی باشد.

تنها نکته قابل طرح، ابعاد کوچکتر این زمین بود، اما افشین قطبی هم در اینباره گفت: «این زمین خیلی خوب است و آنچه را برای اجرای برنامه‌های تاکتیکی لازم داریم به ما می‌دهد و جالب توجه اینکه؛ شرایط خوب زمین باعث شد تا دیروز سرخپوشان تمرین ویژه‌ای را هم روی استارتها داشته باشند.

----------------

منبع : ghermezeteh.ir

آخر فروم باز RONN!E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    چار دیواری

پيش فرض

تابناک یه نقل قول کوتاه از فرشاد پیوس نوشته که "قطبي مربي بدي نيست، ولي او يك آناليزور است و به عقيده من مرد روزهاي سخت نيست."
    بهتر بود جناب پیوس در مورد این جمله که قطبی مرد روزهای سخت نیست یه نمونه می آوردن.اما اشکال نداره من دو تا نمونه میارم که قطبی مرد روزهای سخت هست.پرسپولیس - استقلال اهواز گل پیروزی بخش دقیقه 93.پرسولیس - سایپا گل پیروزی بخش دقیقه 95

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by RONN!E; 27-11-2007 at 12:09.

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به‌ ايرانى‌ بودن‌ خود افتخار کرديم‌ عکس‌ نکونام‌ روى‌ پيراهن‌ اوساسونا شک‌ نداريم‌ که‌ «نکو» اسطوره‌ پمپلوناست!

در هر شرايطى‌ سوژه‌ است، چه‌ مصدوم‌ باشد و چه‌ در اوج‌ قرار گيرد. واژه‌اى‌ براى‌ علاقه‌ مردم‌ پمپلونا پيدا نمى‌کنيم‌ که‌ بنويسيم، چون‌ حرکت‌ آنها آنقدر حيرت‌انگيز بود که‌ باورش‌ در واژه‌ها نمى‌گنجد. آنها براى‌ يک‌ ايرانى‌ در قلب‌ اروپا سنگ‌ تمام‌ گذاشتند. وقتى‌ به‌ عکس‌ يازده‌ نفره‌ بازيکنان‌ اوساسونا نگاه‌ کرديم‌ به‌ ايرانى‌ بودن‌ خودمان‌ افتخار کرديم‌ که‌ چگونه‌ يک‌ بازيکن‌ ايرانى‌ در يکى‌ از تيم‌هاى‌ مطرح‌ ليگ‌ اروپا آنقدر محبوب‌ شده‌ است‌ که‌ اين‌ اقدام‌ را براى‌ او مى‌کنند. تا جايى‌ که‌ ما به‌ ياد داريم‌ براى‌ کمتر بازيکنى‌ اين‌ کار را کرده‌اند. به‌ عکس‌ نگاه‌ کنيد تا شک‌ شما هم‌ برطرف‌ شود. او اکنون‌ اسطوره‌ شهر پمپلوناست. نکو فقط‌ يکسال‌ در اوساسونا بازى‌ کرد و در همين‌ مدت‌ کوتاه‌ به‌ اين‌ محبوبيت‌ بزرگ‌ دست‌ يافت‌ و بايد به‌ اين‌ پسر آريايى‌ لاليگا آفرين‌ گفت‌ که‌ نام‌ ايران‌ را سربلند کرده‌ است.
    از مدت‌ها قبل‌ مديران‌ اوساسونا از نکونام‌ خواسته‌ بودند تا براى‌ بازى‌ با اسپانيول‌ به‌ پمپلونا باز گردد و دوشنبه‌ شب، روز باشکوه‌ نکو فرا رسيد. او به‌ همراه‌ مدير باشگاه‌ اوساسونا وارد ورزشگاه‌ شد و در جايگاه‌ ويژه‌ رؤ‌ساى‌ باشگاه‌ نشست‌ و کنار او رئيس‌ باشگاه‌ اسپانيول‌ قرار گرفت. تماشاگران‌ به‌ محض‌ ديدن‌ نکونام‌ مثل‌ يک‌ اسطوره‌ او را تشويق‌ کردند و صداى‌ نکو...نکو... يک‌ لحظه‌ از ورزشگاه‌ دى‌نا وارا قطع‌ نشد.
    تماشاگران‌ پرچم‌ بسيار بزرگى‌ را تهيه‌ کرده‌ بودند و عکس‌ بزرگى‌ از نکو در آن‌ ديده‌ مى‌شود و به‌ زبان‌ اسپانيايى‌ در کنار عکس‌ او نوشته‌ شده‌ بود «نکو به‌ خانه‌ خوش‌ آمدي» هنوز دو تيم‌ به‌ چمن‌ نيامده‌اند و مدير باشگاه‌ که‌ از قبل‌ سورپرايزى‌ را براى‌ ستاره‌ تيمش‌ تدارک‌ ديده‌ بود دست‌ نکو را مى‌گيرد و او را به‌ رختکن‌ مى‌برد. در رختکن‌ همه‌ بازيکنان‌ اوساسونا پيراهن‌هاى‌ سفيد با عکس‌ نکونام‌ پوشيده‌اند که‌ زير عکس‌ او نوشته‌ شده‌ است‌ «ما با تو هستيم» نکو باورش‌ نمى‌شود و نمى‌داند چه‌ کار کند. تدارکات‌ تيم‌ يکى‌ از اين‌ پيراهن‌ها را هم‌ بر تن‌ نکونام‌ مى‌کند و اشک‌ شوق‌ از چشمان‌ نکو سرازير مى‌شود. سيگاندا کنار اوست‌ و مدام‌ از او تعريف‌ مى‌کند «کاش‌ تو الان‌ در ترکيب‌ تيم‌ بودي» نکو نيز مدام‌ تشکر مى‌کند که‌ اين‌ کار بزرگ‌ پاسخى‌ بى‌پايان‌ دارد.
    با واردن‌ شدن‌ نکو به‌ داخل‌ زمين‌ چمن‌ دى‌ناوارا همه‌ بازيکنان‌ او را در آغوش‌ مى‌گيرند و براى‌ او آرزوى‌ سلامتى‌ مى‌کنند و در پايان‌ همه‌ دست‌ در دست‌ هم‌ به‌ سوى‌ تماشاگران‌ مى‌روند. وقتى‌ بازيکنان‌ اوساسونا به‌ سوى‌ تماشاگران‌ مى‌آيند فقط‌ يک‌ نفر تشويق‌ مى‌شود و «نکو...نکو...»بيلبورد ورزشگاه، گل‌ فراموش‌ نشدنى‌ او به‌ بوردو را نشان‌ مى‌دهد و جشن‌ بزرگى‌ در دى‌ناوارا براى‌ نکو برپاست‌ و شبى‌ فراموش‌ نشدنى‌ براى‌ بازيکن‌ ايرانى‌ اوساسونا رقم‌ مى‌خورد. نکو نمى‌داند چه‌ کار کند، او به‌ سمت‌ تماشاگران‌ مى‌رود، به‌ آنها تعظيم‌ مى‌کند و قلبش‌ را نشان‌ مى‌دهد، يعنى‌ شما در قلب‌ من‌ هستيد. بيلبورد ورزشگاه، خبر تمديد قرارداد نکو را نشان‌ مى‌دهد و ناگهان‌ ورزشگاه‌ منفجر مى‌شود. هيچ‌ اغراقى‌ در اين‌ گزارش‌ نيست‌ و همه‌ اين‌ اتفاقات‌ در ورزشگاهى‌ که‌ براى‌ نکو فراموش‌ نشدنى‌ است‌ رخ‌ داد.
    اگر چه‌ اوساسونا بازى‌ با اسپانيول‌ را دو بر يک‌ باخت‌ اما نکونام‌ بازى‌ اصلى‌ را برده‌ است‌ و ساعت‌ها در خانه‌اش‌ شوکه‌ رفتار همبازيانش‌ و تماشاگران‌ است‌ و با خودش‌ تصميم‌ مى‌گيرد که‌ به‌ اوساسونا وفادار باشد. با اين‌ حال‌ يک‌ چيز آزارمان‌ مى‌دهد واين‌که‌ چرا درکشور غريبه، ستاره‌هاى‌ ما را چنين‌ تحويل‌ مى‌گيرند، حتى‌ اگر آنها مصدوم‌ هستند آنها را بزرگ‌ مى‌کنند اما ما کمترين‌ کارى‌ براى‌ آنها انجام‌ نمى‌دهيم.
    کارى‌ که‌ مردم‌ پمپلونا با نکو انجام‌ دادند ما بايد ده‌ برابرش‌ را براى‌ اسطوره‌اى‌ چون‌ على‌ دايى‌ انجام‌ دهيم‌ اما حيف‌ که‌ بلد نيستيم!
    در پايان‌ هشدارى‌ به‌ نکو مى‌دهيم‌ که‌ وقتى‌ برگردى‌ بايد مثل‌ اسطوره‌ برگردي، چون‌ بعد از اين‌ رفتارها، توقعات‌ از تو بسيار زياد است.

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض افشین قطبی تنها سرمربی بدون باخت تاریخ پرسپولیس

حتماً برایتان جالب خواهد بود که بدانید در بین مربیان مطرحی که از ابتد تا امروز از خارج به ایران آمده و سکان هدایت پرسپولیس را بر عهده گرفته‌اند تنها افشین قطبی است که بعد از انجام 15 بازی متوالی هیچ باختی را در کارنامه خود ثبت نکرده است. 15 بازی اول مربیان مطرح تاریخ فوتبال پرسپولیس را با یکدیگر مرور می‌کنیم تا ببینیم هر کدام در 15 بازی ابتدایی خود برای حضور در پرسپولیس چند باخت در کارنامه خود ثبت کرده‌اند. توجه کنید.

1- مرحوم پرویز دهداری: 2 باخت برابر پاس تهران و کوگیو ژاپن

2- رجبعلی فرامرزی: 5 باخت برابر پاس، استقلال، دیهیم، پیکان و بانک ملی

3- مرحوم حسین فکری: 3 باخت برابر استقلال، پاس و برق

4- آلن راجرز: 2 باخت برابر پاس و تاج مسجد سلیمان

5- همایون بهزادی: 2 باخت برابر راه آهن و استقلال

6- بیوک وطنخواه : بدون باخت

7- ایوان کونوف: 3 باخت برابر دارایی، پاس و ملوان

8- منصور امیرآصفی: 3 باخت برابر نفت آبادان، استقلال تهران و نیروی اهواز

9- مرحوم محراب شاهرخی: یک باخت برابر تیم پاس تهران

10- علی پروین: بدون باخت

11- محمد پنجعلی: 3 باخت برابر سایپا، تراکتورسازی و سپاهان

12- حمید درخشان: یک باخت برابر ملوان بندر انزلی

13- یورگن گده: 2 باخت برابر پلی اکریل اصفهان و استقلال

14- استانکو: یک باخت برابر استقلال اهواز

15- ایوان مت کویچ: 4 باخت برابر فجر سپاسی، شهرداری تبریز ، الهلال عربستان و دالیان چین

16- وینگو بگویچ: 4 باخت برابر پیکان، پاس، استقلال و ذوب آهن

17- راینر زوبل: 3 باخت برابر فولاد، ملوان و ابومسلم مشهد

18- آری هان: 2 باخت برابر صبا باتری و سپاهان

19- مصطفی دنیزلی: 2 باخت برابر راه آهن و ابومسلم

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض هفته پرسپولیسی‌های شاغل در تیمهای دیگر

پرسپولیسی‌های شاغل در تیمهای دیگر، اینروزها نتایج شایسته‌ای را کسب کرده‌اند. از وقتی بیژن ذوالفقارنسب به ذوب آهن رفته، این تیم متحول شده و 2 برد و یک مساوی به دست آورده است. ذوب آهن این بار، تیم فوتبال صنعت نفت آبادان را شکست داد. استیل آذین که با توجه به حضور پر تعداد پرسپولیسی‌ها، تیم دوم پرسپولیس است، 2 برد متوالی برابر حریفانش در لیگ و جام حذفی به دست آورده است. هما با فرشاد پیوس در صدر جدول رده‌بندی گروه دوم دسته اول قرار دارد. کوثر با حضور محمود کلهر، رضا عابدیان و رضا شاهرودی، صاحب یک برد عالی برابر شاهین پارس جنوبی در بوشهر شد. داماش هم بازیهای خوبی را با مدیریت امیر عابدینی انجام داده است. ظاهراً در این عرصه تنها تیم شاهین پارس جنوبی با حضور نعیم سعداوی است که تا اینجای کار هنوز نتایج چندان شایسته و قابلی را کسب نکرده اما در ادامه کار می‌تواند روند موفقی را به نمایش بگذارد.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض فاصله پرسپولیس و برق شیراز به 50 امتیاز می‌رسد!

اولین بار در روز 16 خرداد 54 بود که پرسپولیس و برق شیراز روبروی هم ایستادند. برق شیراز تازه به لیگ دسته اول کشور صعود کرده بود. پرسپولیس با مربیگری بیوک وطنخواه آن بازی را با نتیجه یک – صفر به سود خود خاتمه داد. بازیهای پرسپولیس را به تفکیک در ادوار مختلف از لیگ تخت جمشید تا جام حذفی، لیگ آزادگان و لیگ حرفه‌ای با یکدیگر مرور می‌کنیم.

پرسپولیس – برق شیراز در لیگ تخت جمشید

تیم بازی برد مساوی باخت زده خورده امتیاز

پرسپولیس 7 4 3 --- 8 1 15

برق شیراز 7 --- 3 4 1 8 3

پرسپولیس – برق شیراز در لیگ آزادگان

پرسپولیس 12 8 3 1 17 4 27

برق شیراز 12 1 3 8 4 17 6

پرسپولیس – برق شیراز در جام حذفی

پرسپولیس 2 --- 1 1 --- 1 1

برق شیراز 2 1 1 --- 1 --- 4

پرسپولیس – برق شیراز در لیگ حرفه‌ای

پرسپولیس 12 7 4 1 15 6 25

برق شیراز 12 1 4 7 6 15 7

پرسپولیس – برق شیراز در مجموع نتایج

پرسپولیس 33 19 11 1 40 12 68

برق شیراز 33 3 11 19 12 40 20

در این عرصه برق شیراز 16 برد کمتر، 28 گل زده کمتر و 48 امتیاز کمتر دارد. پرسپولیس در صورت پیروزی، فاصله خود را به 50 امتیاز افزایش می‌دهد.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض فاطمی: هر کاری بتوانم برای گلزنی خلیلی می‌کنم

پرسپولیس برای کسب سه امتیاز دیگر راهی شیراز می‌شود تا فردا رودرروی برق قرار بگیرد. از میان بازیکنان پرسپولیس هم فراز فاطمی بازیکنی است که روزگاری در شیراز بازی می‌کرد و اتفاقاً همان زمان تک گل خود به پرسپولیس را زد.

منتظر یک پیروزی دیگر باشیم یا...؟

برای ما که فرقی نمی‌کند جلوی چه کسی بازی می‌کنیم. پیروزی، تنها چیزی است که می‌تواند ما را آرام کند. تا اینجا هم هر قدر به حساسیت لیگ کمک کردیم، کافی است. از این به بعد می‌خواهیم این حساسیت را کم کنیم.

چطور؟

با یک قهرمانی زود هنگام!

برق برای بسیاری تیمها دردسرساز بوده است.

حتماً همینطور است. آقای یاوری تیم بد درست نمی‌کند. هر تیمی که او می‌سازد دونده و جنگنده است. واقعاً نباید روی شکست اخیر آنها جلوی سپاهان هیچ حسابی باز کرد، اما از سوی دیگر فضای تیم ما طوری شده است که واقعاً نمی‌توانم تصور نتیجه‌ای غیر از پیروزی را داشته باشم.

وقتی در فجر سپاسی بازی می‌کردی، محمود یاوری هم سرمربی شما شد؟

بله. من در آنجا با منصور پورحیدری، محمود یاوری و غلامحسین پیروانی کار کردم. اتفاقاً تک گلم جلوی پرسپولیس را زمانی زدم که آقای یاوری مربی ما بود.

در شیراز؛ تو مهاجم نوک خواهی بود یا خلیلی؟!

اینها مسائل تاکتیکی تیم است که بهتر است درباره‌اش صحبت نکنیم، اما برای من هیچ فرقی نمی‌کند. من حاضرم دفاع آخر هم بازی کنم.

یعنی فقط بازی کردن، مهم است؟

منظورم اینست که حاضرم هر جایی که صلاح می‌دانند می‌توانم کمک تیم باشم بازی کنم. بالاخره سرمربی تیم یک چیزی می‌داند که تصمیم می‌گیرد. من وقتی روی نیمکت هم بودم، اعتراضی نکردم، چون با خودم گفتم لابد سرمربی مصلحت تیمش را در این مسئله می‌داند. در یک تیم مهم اینست که مربی چه ایده‌ای دارد.

ولی شاید برای خلیلی مهم باشد؟

او هم ثابت کرده است که بازیکنی در خدمت تیم است. من از روحیه بالای او هم خوشم می‌آید. البته هر کدام که جلو باشیم، فرقی نمی‌کند چون کادر فنی اجازه می‌دهد جابجایی داشته باشیم.

مثل بازی با سایپا؟

محسن آنروز واقعاً انگیزه زیادی داشت. من هم تمام سعی خودم را کردم که به او و تیم کمک کنم.

الان چطور؟

تا جایی که خواسته‌های کادر فنی و وظایف خودم را انجام بدهم، هر کاری می‌کنم که او باز گل بزند. اصلاً مهم اینست که ما برنده شویم و آخر فصل قهرمان باشیم، سایر مسائل برای من مهم نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •