اینا اصلا به فکر ارزش پایین پول ما ایرانیا نیستن ! 50 دلار واسه یه بازی با توجه به حقوق تو کشورای دیگه
چیزی نیست اما واسه ما با این وضعیت 50 دلار خیلی زیاده ! واسه یه بازی !
اینا اصلا به فکر ارزش پایین پول ما ایرانیا نیستن ! 50 دلار واسه یه بازی با توجه به حقوق تو کشورای دیگه
بله، دقیقاً نکته همین جاست. برای کسی که ماهی سه هزار یورو در میاره، 70 یورو پول بازی دادن اصلاً چیز زیادی نیست. به خصوص که توی اروپا تو هر خانواده معمولاً بیشتر از یه نفر کار می کنه.اینا اصلا به فکر ارزش پایین پول ما ایرانیا نیستن ! 50 دلار واسه یه بازی با توجه به حقوق تو کشورای دیگه
در حالی که توی ایران خیلی از حقوق ها دور و بر 400 یا 500 تومن می گرده و 70 یورو برای ما نسبت به ارزش پولمون و حقوق هامون خیلی بیشتر ارزش داره. متأسفانه شرکت های بازی سازی، این موضوعات رو در نظر نمی گیرند. امیدوارم هر چه زودتر این قفل ها شکسته بشه، تا هم طرفدار های Ps3 بیشتر بتونن لذت ببرند، و هم خیال ما راحت بشه.
ببخشید من صفحه های قبل رو نخوندم.میخوام ببینم قیمت پی اس 3 الان تو بازار چنده؟
همچنین قیمت سی دی هاش چنده؟
اگه میشه جواب بدید.
ممنون.
دو مدل 40 و 80 ميتوني گير بياري از 450 براي 40
بازيهاشم از 70 به بالا
درسته كه قيمت بازيهاش بعد از 5،6ماه نصف يا كمتر از نصف ميشه؟ اخه من شنيدم كه بازيهاي اصلش كه يه مقدار قديمي شده تا 20 تومنم ميدن ؟
من جایی میشناسم که resistance و motorstorm ؤو 15 میده
اينا درست ولي بازبرميگرده به انصاف فروشنده
چرا اینقدر از ایکس باکس گرون تره؟
مگه بیشتر بازیهاشون مث هم نیستن؟
چون بازی های 360 رو dvd هست و کپی خور شده و به صورت رایتی تو بازار موجوده
ولی ps3 بازی هاش رو blu-ray عرضه میشه که کپی خور نمیشه و همچنین قیمت خود خامش بالاست
بالاخره یه روزی قانون کپی رایت توی ایران هم اجرا خواهد شد...
شما تا حالا حساب کردین که فقط ما ایرانی ها چقدر ضرر به مایکروسافت...ادوبی ..و...زدیم ?؟عدد نجومی هستش ! یه نرم افزاری مثل فتوشاپ که توی همه ی سیستم های ایرانیان نصبه! قیمتش نزدیک به 2000 دلاره و کسی این برنامه رو در فرنگ میخره که تخصصش باشه
خلاصه نمی خوام از کپی رایت دفاع کنم! ولی حداقل برای محصولات نرمافزاری خودمون که باید رعایت بشه و گرنه ما هیچ وقت در عرصه ی گیم و نرم افزار پیشرفت نمیکنیم
یه روز داشتم حساب میکردم که dark-alex (کسی که فریم ویر psp رو کرک میکنه) چقد به سونی ضرر زده ...مخم سوت کشید عددش خفن بالاست...
حتی خود من مثلا 20 برابر قیمت خود psp ایم بازی دارم البته اگه قرار بود اصلش رو بخرم!
در کل چه بخوایم نخوایم یه روزی کپی رایت اجرا میشه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)