بزار یه خورده برات بیشتر توضیح بدم
این آدرس که رفتی دو مدل فرمور داشت من نمیدونم کدوم جدیده کدوم قدیم پس چیزی نمیگم. وقتی اونی که خواستی رو دانلود کردی باید گوشیتو فلش کنی که بازم من بلد نیستم چون گوشی شما جدیده و من نمیدونم اصلا میتونید این کار رو بکنید یا نه.
البته میتونی از seus یا sony erricsson update service هم استفاده کنی که من بازم بلد نیستم با اون کار کنم ولی خیلی ساده است میدونم. این Seus هیچی نمیخواد و فقط از طریق اینترنت خودش گوشیتو آپدیت میکنه. اینجا یه آموزش انگلیسی میزارم بخون:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داخلش یه لینکه اون لینک اینه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید که نتونستم ترجمه کنم وقت نداشتم. اون لینک میره تو سایت se اونجا سمت راست تو قسمت update... روی via your computer کلیک کن. بعد مدل گوشی k850i رو انتخاب کن. بعد تو قسمت راست روی download update service یعنی لینک زیرش کلیک کن. تو صفحه بعد رو download now کلیک کن.دانلود که کردی تو همون صفحه نوشته باید adobe flash player 8 رو داشته باشی اگه نداری از adobe.com دانلود کن. بعد seus رو نصب کن و از اون آموزش که گذاشتم استفاده کن. والسلام.
فقط یادت باشه موقع آپدیت برق نره یا اینترنت قطع نشه که گوشیت صدمه میبینه...
یه نکته مهم اینکه با آپدیت کردن همه چی رو گوشیت میپره مثل مسیجهات یا دفترچه تلفنت. ولی مموریت دست نمیخوره. اگه میخوای از گوشیت بگ آپ بگیری میتونی از نرم افزار
my phone explorer استفاده کنی. تو پوپل سرچ کن پیدا میکنی...
نکته دیگه اینک اگه seus بپه آپدیت نمیخوای خب فرمورت آخرین ورژنه و آپدیت نمیخواد...