تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 308 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

سلام دوست عزیز. احتمالا دوستتون که مسیج می ده گزینه reply center defined رو فعال کرده و وقتی شما می خواید مستقیم جواب بدید گوشیتون از مسیج سنتر اونجا می خواد استفاده کنه که نمی شه.تو مسیج زدن به ایرانسل از خط مخابرات هم همین مشکل دیده میشه.
    آموزش آپدیت تو همین تاپیک هست.اگه فرصت شد صفحه رو مینویسم.ولی واسه آپدیت باید اینترنت پر سرعت داشته باشی ها! چون حدود 80 مگابایت باید دانلود داشته باشی که وسطش اگه قطع شه همه چی بهم میریزه!!!

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام سامان جان دوسته قدیمی من عاشقه نوکیا هستم تعریفه این ان 73 رو زیاد شنیدم الان به اجبار w810i سونی اریکسون دارم به نظرت چیکار کنم اگه بخوام سونی اریکسون رو بفروشم کلی ضرر میکنم چه راهی پیشنهاد میدی بهم
    یه سوال دیگه اینکه در مورد هنرزفری هستش هندزفری سونی اریکسونی که دارم میره تو گوش و با لایه لاستیکیی که داره قشنگ کیپ میشه و خیلی عالیه واسه موزیک میخواستم ببینم ان 73 هم اینجوریه یا نه
    و دیگه اینکه وقتی عکس میگیرم با سونی اریکسون تاریخ و ساعت میندازه ان 73 هم اینکار رو میکنه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام سامان جان دوسته قدیمی من عاشقه نوکیا هستم تعریفه این ان 73 رو زیاد شنیدم الان به اجبار w810i سونی اریکسون دارم به نظرت چیکار کنم اگه بخوام سونی اریکسون رو بفروشم کلی ضرر میکنم چه راهی پیشنهاد میدی بهم
    یه سوال دیگه اینکه در مورد هنرزفری هستش هندزفری سونی اریکسونی که دارم میره تو گوش و با لایه لاستیکیی که داره قشنگ کیپ میشه و خیلی عالیه واسه موزیک میخواستم ببینم ان 73 هم اینجوریه یا نه
    و دیگه اینکه وقتی عکس میگیرم با سونی اریکسون تاریخ و ساعت میندازه ان 73 هم اینکار رو میکنه؟؟؟
    اگه W810i که داری خوب و تمیز باشه من خودم ازت می خرم واسه یکی از دوستام می خوام

که نه تو ضرر کنی نه من پول تو جیب این کاسب های مفت خور بریزم

در مورد عکسها که n73 تاریخ رو روی عکس چاپ نمی کنه اما اسم عکسها تاریخ انداختن عکس میشه

هندزفیری فابریک اونجوری نیست ولی می تونه همون مدلی که می خوای رو واسش بخری

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام به همگی بچه ها من وقتی کسی بهم اس ام اس می ده می خام بهش جواب بدم نمی شه و نمی فرسته جوابو ولی اگه مستقیم اس ام اس بدم می ره نمی دونم مشکل چیه البته اس ام اسی که برام میاد می خام جوابشو بدم از کویته ولی وقتی خودم می نویسم راحت می ره گر چه وقتی اینطوری میشه از ایرانم اگه کسی اس ام اس بده بخام جواب بدم بعضی وقتا همینطور میشه و اینکه ایا اموزش اپدیت ان 73 تو این تایپیک هست و اگه هست کدوم صفحشه چون اینترنت من کم سرعته نمی تونم تمام صفحاتو بخونم و اگه نیست میشه بهم اموزش بذین گوشیمو اپدیت کنم چون تازگیها سرعتشم کم شده شاید با اپدیت ئرست شه پیشاپیش از کمکتون ممنونم
    در مورد اس ام اس ها که دوستمون جواب دادن

در مورد آپدیت هم همین چند صفحه قبل خودم یه تو ضیحاتی دادم.

اما اگه اینترنتت سرعتش کمه بی خیال آپ دیت شو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نرم افزار باحال ولي Free براي گوشيم مي خوام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مي دونم خيلي آشخورم ولي يخوره كد دارم كه يكبار ديدنش بد نيست

ممکن است بعضی از این کد ها در یک سری از گوشی ها اجرا نشود !!
    #06#*
    سریال نامبر گوشی را نشان میدهد ( IMEI )
    ======================================
    #92702689#*
    نمایش : سریال نامبر گوشی ، تاریخ ساخت ، تاریخ فروش ، تاریخ آخرین تعمیرات ( 0000 به معنای نداشتن تعمیر قبلی) برای خروج از این صفحه باید گوشی را خاموش و دوباره روشن کنید.
    #3370*
    با این کد شما از حالت EFR استفاده خواهید کرد که باعث میگردد از حداکثر کیفیت صدای گوشی برخوردار شوید اما در عوض مصرف باطری شما کمی بالاتر خواهد رفت
    #3370#
    حالت EFR را غیر فعال میسازد.
    #4720#*
    گوشی را در حالت کیفیت صدای پائین قرار میدهد و در عوض مصرف باطری شما درحدود 30 درصد کاهش میابد.
    #4720#*
    حالت قبل را غیر فعال میسازد.
    #0000#* و یا #9999#*
    ورژن سیستم عامل گوشی ، تاریخ ساخت نرم افزار ، و نوع فشرده سازی را نشان میدهد.
    #30#*
    شماره های محرمانه گوشی را نمایش میدهد.
    #67705646#*
    در گوشی های مدل 3310 و 3330 لوگوی شبکه را حذف میکند ( IR-TCI )
    #73#*
    تایمر گوشی و همچنین تمام امتیازات بدست آمده در بازی ها را Reset میکند.
    #746025625#*
    نمایش وضعیت سرعت clock سیمکارت گوشی. اگر گوشی شما دارای حالت SIM Clock Stop Allowed باشد به این معنا خواهد بود که گوشی شما میتواند درحالت کمترین میزان مصرف باطری درحالت Standby قرار بگیرد.
    #2640#*
    کد رمز فعلی گوشی را نشان میدهد. کد رمز گوشی در حالت عادی 12345 می باشد.
    #7780#*
    RESET گوشی یا همان بازگشت به حالت تنظیمات کارخانه ای است. مناسب برای زمانیکه گوشی هنگ کرده است . درواقع درایو C گوشی را ریست میکند ( ریست گوشی بدون حذف برنامه ها و دفترچه تلفن و اس ام اس ) بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت.
    #7370#*
    فرمت گوشی . مناسب برای زمانیکه گوشی بسیار زیاد هنگ کرده است. درواقع این کد درایو C گوشی را فرمت میکند و البته تمامی برنامه ها و فایلهای موجود بر روی این درایو از بین خواهند رفت . بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

اگه W810i که داری خوب و تمیز باشه من خودم ازت می خرم واسه یکی از دوستام می خوام

که نه تو ضرر کنی نه من پول تو جیب این کاسب های مفت خور بریزم

در مورد عکسها که n73 تاریخ رو روی عکس چاپ نمی کنه اما اسم عکسها تاریخ انداختن عکس میشه

هندزفیری فابریک اونجوری نیست ولی می تونه همون مدلی که می خوای رو واسش بخری
    من این گوشی رو که گفتم روزه مادر خریدم مشکیه و خیلی خوب نگه داشتم روزه مادره همین امسال خریدمش چن میخرن ازم؟؟

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

می بینم که اینجا داره خرید و فروش انجام می شه!
    دوست عزیز، ان73 تاریخ عکس رو در قسمت properties هم ذخیره می کنه...

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

پس رو تصویر تاریخ رو هک نمیکنه اما سونی اریکسون هک میکنه خلی دلم میخواست ان73 داشته باشم

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام خوبی ...؟
    ببین اگه واقعاً از من میپرسی دقیقاً همین کاری رو بکن که من میگم چون اگه منم شرایط تو رو داشتم این کارد میکردم ...
    ببین یه زمانی N73 جزو گوشیهای تاپ خودش بود .. حتی تا 600 هم خرید و فروش میشد ... چرا چون اون موقع از نظر کارائی خوب جواب داده بود البته این بگم اون موقع هنوز چینی و مشابه اصلش به بازار نیومده بود برای همین هر کی خریده بود برد کرده بود ولی وقتی قضیه رجیستری برداشته شد اون موقع بود که انواع گوشیهای N73 رو میدیدی که 80 درصدشون فنلاند نبودند در صورتی که سونی به غیر از مالزی و ژاپن پیدا نمیکردی ... متاسفانه هنوزم این قضیه ادامه داره و خیلی کم میتونی N73 فنلاند پیدا کنی مگه این که بری از نمایندگی اصلیش با قیمت بیشتر بگیری ...
    در کل من اگه جای شما بودم هیچ موقع این کارو نمیکردم حداقل در مورد N73 ولی اگه مورد بهتری بود با یه مقدار مشورت فکر کنم بیشتر به نفعت باشه تا اینکه بری با 73 بزنی ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •