سلام !
من iphone رو ؛ رو گوشم نصب كردم ! تا لوگوي ابتداييش مي آد اما pin code نمي آد !!
گوشيم هنگ كرده ! حالا چي كار كنم !!! روشن نمي شه !!!![]()
سلام !
من iphone رو ؛ رو گوشم نصب كردم ! تا لوگوي ابتداييش مي آد اما pin code نمي آد !!
گوشيم هنگ كرده ! حالا چي كار كنم !!! روشن نمي شه !!!![]()
سلام گوشيت رو به حالت ريبوت ببر
با يه فريموري فلش كن
يا ريبوت معمولي كن يعني باتري و سيم و ميموري تا مدت 15 دقيقه دربيار دو باره جا بزن و روشن كن
خب دوستان منم دیروز رفتم یه a1200 خوشگل گرفتم
فریمورش 25p بود که امروز به 24x30p فلشش کردم. ولی باید اعتراف کنم که حین فلش کردن 2 -3 دفعه واقعا مردم از ترس و گفتم گوشی به فنا رفت! اول با RSD-lit 2.7 شروع کردم ولی جواب نداد . بنابراین از ورژن 3.2 استفاده کردم و پورت usb رو هم تغییر دادم . این دفعه 100% شد ولی پیغام fail اومد و وقتی گوشی رو ریست کردم دیدم فقط لوگوی موتورولا اومد و نزدیک بود که سکته بزنم.ولی دوباره که فلش کردم خدارو شکر درست شد
![]()
البته باید بگم که به این زودی قصد تغییر فریمور نداشتم ولی چون mpkg و smartassit رو گوشی کار نکردن مجبور شدم!
خوبه قیمت هم داشته باشید ----> 225000 بدون مموری کارت
سلام دوستان
اگر کسی فلس فایل فارسی تست شده که بشه باهاش اس ام اس فارسی خوند سراغ داره؟
لطفا راهنماییم کنید.
بابا ديگه من دارم ديوونه ميشم. چجوری با خود گوشی يک فايل يا هرچيزه ديگه ای رو Renameو Copyکنم؟مشاور امين جان ميشه کمکم کنی.
سوالات پست 1138 و 1140 رو ميشه جواب بدی؟ خيلی کارم گيره.
چاکرم!!میدونی با چیت حال میکنم Mazi ؟؟؟ این که دهن همه رو ... دمت گرم داداش
1133-1134-1138-1140 ?????????????
عزیز جان بذار ما هم یه شما رو .... کنیم
قلم یا همون styluse یا تو اونجا هر چی بهش میگی رو بر روی فایل مورد نظر قرار بده و نگهدرا تا مثل کلیک راست تو ویندوز اگه دیده باشی عمل کنه و یه منو وا بشه تا اپشن های مورد نظر رو مورد مصرف قرار بدی البته به تاریخ مصرف هم دقت کن یه موقع مسموم نشی
چاکریم
بابا این که ناراحتی نداره ..
کافیه قلم گوشیتو روی فایل یا فولدری که قصد ... داری نگه داری تا یه منو باز شه
اونوقت میتونی این کارهارو انجام بدی
adame_haji: دانلود .system گوشی موتورولا a1200 خودم با کلی نرم افزار و بازی نصب شده
خیلی ممنون من اینکارو کردم خیلی هم خوشم اومد
کلی برنامه و بازی باحال داشت
فقط یه کم باهاش مشکل دارم
یکی اینکه بعضی از برنامه هاش اجرا نمیشه
دوم اینکه از وقتی اینکارو کردم گوشیم یه مشکلی پیدا کرده که فکر میکنم نرم افزاری باشه، بعضی وقتا قاطی میکنه هرکی با موبایل بهم زنگ بزنه رد تماس میده جالب اینه که فقط در مورد موبایل اینطوره با تلفن ثابت مشکل نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)