تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 116 از 197 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

در باز شد و بوی انبر آمد ! ( اگه درست گفته باشم ! )
    امین جون پا قدمت اولین پستم رو دارم توی این تاپیک میزنم

خوب بود اون موقع که توی متفرقه زیاد تاپیک ها رو چیزشون میکردی می امدی اینجا
    فکر کنم میترکید تاپیک

شوخی کردم , امین رو وقتی میبینی تازه میفهمی با اون چیزی که در نظر داری خیلی فرق داره
    یک آدمی هستش
    گل
    امین واقعاً توی انجمن یکی از نفراتی هست که بیشترین فعالیت رو انجام میده و کارهایی که انجام داده باعث پیشرفت انجمن شده
    قدرش رو بدونید ؛ حیفه

راستی ؛ آیا الان فصل هندونه هست ؟
    نمی دونم

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، واقعا سورپرایز بود. صاحاب تاپیک کیه؟ هر کی هست دستش درد نکنه.

اما امین داداش گل؛

- (بدون شک) یکی از کاربران شاخص در مجموعه ی p30world

- فعال ترین مدیر

- آوتر تک (یکی از زیباترین آوترها از نظر بنده)

- منطقی، منظم و وسواسی (گمون کنم تنها مدیری هست که حتی به مشکل قرارگیری پرانتز ها در چینش راست به چپ هم اهمیت میده، اینو تو قوانین انجمن فیلم دیدم، خیلی حال کردم، تو این مورد مثل خودمه )

- یکی از دوستان گفته بود، زود از کوره در میره، اما من می گم، صبر و تحمل زیادی داره، با مسائل و مشکلات فروم خیلی با حوصله برخورد می کنه، من تا حالا عصبانیت ایشون رو ندیدم.

فعلا همینا یادم میاد.

قربون همگی...

سلام
    فدات عزیز (قبلنا میگفتم قربونت ... اما فدات کوتاه تره )
    لطف داری
    ممنون که اومدی

دونسته بار مثبتش بیشتر از منفیش بود
    اگه کارت درست نبود.. اصلا اینجا پست نمیدادم! نا سلامتی الان دشمن فرضی من هستی دیگه...

در مورد جمله آخرت... شک نکن که اشتباه میکنی...

اینم نقد دوم:
    مدیریت درست فقط منظم کردن انجمن نیست...
    مدیریتیه کامله که علاوه بر نظم دادن به انجمن، جوابگو باشه... (مثل بابک) با سیاست باشه (مثل مهران) و با اخلاق (مثل میثم)
    که در مورد تو... اگه یکمی با سیاست تر بودی... راحت میتونستی دو مورد دیگه رو هم اوکی کنی
    سلام
    دشمن چرا ؟ توهمات فانتزیه بابا .. فکر کنم نذر کردی هفته ای یه بار منو اذیت کنی
    ---------------
    در مورد جمله آخرت... شک نکن که اشتباه میکنی...
    من نظرمو گفتم
    نقد شما هم در واقع نظرتون هست
    دلیلی نداره حتما درست باشه
    ---------------
    در مورد نقد
    کاملا موافقم منظم کردن و فعالیت کردن تنها کافی نیست
    منظور از جوابگو بودن چیه ؟
    به سوالات جوابگو باشه ؟ که اگه وقعا بلد باشم سعی میکنم کمک کنم و جوابگو باشم
    شاید منظور جوابگو بودن در مورد کارهای مدیریتی باشه (فکر کنم همین منظورته کمال جان)
    در این مورد هم فکر کنم تا جایی که بتونم جواب میدم
    کم نیست تعداد پیغام خصوصی هایی که در مورد پاک/منتقل/قفل شدن تاپیکها/پستها یا در مورد تذکر ها سوال میکنند
    فکر میکنم یکی از معدود کسایی باشم که 90% تاپیکهایی که میفرستم ترش توش پست میگم و دلیل مینویسم
    یا اینکه وقتی پست پاک میکنم اووون کادر مربوط به دلیل رو خالی نمیزارم و توش دلیل رو مینویسم تا وقتی آکوا پیغام فرستاد طرف بدونه چرا پستش پاک شده

در مورد سیاست
    درسته سیاست ندارم
    تو زندگی واقعی هم همینجوریم

حالا یه چیزی
    قبول داری وقتی دو نفر رو در رو صحبت میکنند خیلی بهتر حرف همدیگه رو می فهمن و راحت تر ارتباط برقرار میکنند تا وقتی که تلفنی حرف میزنن (به خاطر همون حضور فیزیکی و چشم تو چشم بودن و ...)
    در عین حال
    تلفتی راحتتر ارتباط برقرار میکنند تا از طریق مسنجر (به خاطر شنیدن صدا)
    در عین حال
    تو یاهو مسنجر خیلی راحتتر ارتباط برقرار میکنند تا پیغام خصوصی و پست توی انجمن (به خاطر آنلاین بودن مکالمه ... همزمان بودن و عدم تاخیر)
    من و شما وقتی تو انجمن و یاهو یا هم صحبت میکنیم دچار سو تقاهم میشیم به خاطر همین دلایل ساده
    کاری نمیشه کرد به جز کمی صبر و تلاش برای رفع سو تفاهم
    باید باور کنیم
    قربونت برم داش ...
    شرمنده چرا؟
    خب سرت شلوغه ما هم فرت و فرت میایم تیکه میندازیم در میریم ...
    ایشالا از این به بعد ...
    سلام
    حتما
    سلام مثل اینکه من دیر رسیدم.
    امین جان همونطوری که همه گفتن یکی از بچه های گل و بلبل سایته عینه خودم
    همونطوری هم که خودم قبلا بهش هم گفتم یکی از دلایلی که من فعالیتم رو تو فروم زیاد کردم همین امین هستش چون هم پسر گلیه هم مدیر خوبی و منم چی....آره!
    تنها نقدی که فکر کنم بهش وارده اینه که سرش رو کمی شلوغ کرده تو فروم همونطوری که یکی از بچه ها گفته بود..
    آواتورش هم قشنگه ولی به مال من نمیرسه
    ------
    یه چیز دیگه که الان به ذهنم رسید به بخش نقد فیلمها و آخرین فیلمی که دیدم هم کم سر میزنه چرا؟ البته فکر کنم به خاطر همینه که سرش شلوغه
    سلام
    نه امیر جان
    تازه شروع شده
    اما نگفتی تو چی ؟!
    فدات ... مرسی عزیز
    ممنون که اومدی
    --------------------
    درسته
    اما من زیاد پست میدم تو اووون تاپیک
    اما چون توضیحات رو نمی نویسم مجبور میشم طبق قوانین تاپیک پستهای خودمو پاک کنم
    اما جدی
    زورم میاد توضیح بنویسیم (تنبلی بد دردیه )
    اگه کسی فیلمی رو که منم دیدم معرفی کنه منم نقل قول میگیرم و نظرمو درباره فیلم میگم
    سلام ...

چه از زماني كه توي انجمن بازي كاربر فعال بود چه زماني كه الان يه پا واسه خودش مديره من فقط يه چيزو ميدونم ...

اونم نميگم تا توي خماري بمونين .....

ولي دور از شوخي يكي از بچه هاي گل فرومه ... مراقبش باشين و اذيتش نكنين وگرنه سركارتون با منه
    سلام عزیز
    ممنون
    خوشحالم دوباره تو انجمن دیدمت
    امیدوارم دوباره تو قرارها همدیگه رو ببینیم
    دیروز خواستی سر به سرم بزاری
    اما یادت رفته بود حافظه ام قویه

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با ایشون تا حالا برخورد نداشت م ولی همینجا بهشون خسته نباشید میگم ..امیدوارم بیشتر برخورد داشته باشم
    ابتدا يك تشكر از امين عزيز كه دعوت اين تاپيك رو پذيرفت

و يك تشكر مبسوط‌ تر از پدرام گل كه بالاخره تونست راي امين رو بزنه

و دو مطلب پاياني:
    1-منتظر نقد من در روزهاي آتي باشيد
    2-منتظر افشاگري بنده از پشت پرده‌ي اين تاپيك باشيد.
    سلام
    ممنون پایان جان
    من قولشو به شما دادم
    جواب مثبت رو به پدرام جان
    خواستم کار تیمی تقویت بشه

منتظرم

در مورد امین جان هم باید بگم که چندان باهاشون بخورد نداشتم چون اصلا به انجمن فیلم نمی رم ایشون هم فکر نکنم من و بشناسن پس نقدی باقی نمی مونه
    فقط امیدوارم موفق باشه
    سلام
    نمیدونم چرا تا مدتها فکر میکردم اسم کاربری شما مهرناز هستش
    هیچ ربطی نداره
    اما فکر کنم به خاطر خطای دید باشه

ممنون .. شما هم موفق باشین
    سلام

ای پدرام کبریت از دست تو

خوب آقا امین توپول موپولی تو رینگ هست ( پرو شدم )

از دیشب هر چی فکر کردیم دیدیم نه بابا یک عدد نقد هم نمیشه از داش امین در آورد

بچه گلی

و از هیچ کمکی دریغ نمیکنه دو سه بار به طور وحشتناک مشکل من رو حل کرد که خیلی ممنونش هستم

از جمله دوستان فوق العاده خوبی هست که تو p30 گیر آوردم و همیشه قابل احترام هست

امیدوارم روزی رو بیبینم که آقا امین بشه Amin

در کل به عنوان یک کاربر ساده خیلی از مدیریت امین جان خوشم میاد و امیدوارم همینجوری که فی سبیل الله کار میکنه خدا هم در زندگی کمکش کنه
    سلام
    مرسی
    اتفاقا تا اووونجا که یادم میاد چند تا از پیغام خصوصی های شما رو کاملا تلگرافی جواب دادم (هیچ قصدی درش دخیل نبوده به جز اینکه سریع تر جواب رو داده باشم ... امیدوارم برداشت منفی نکرده باشی عزیز)
    شاد باشی
    به همچنین
    ---------------
    رنگ بهونست ... امیدوارم تو زندگی معمولی هیچوقت رنگ عوض نکنیم
    منم وقتی دیدم امین اینجاست جا خوردم.
    خدا بگم چیکارت نکنه ، به پدرام آشنای عزیز قول داده بودم تا وقتی یکی از مدیران پیش کسوت نیاد اینجا عمرا پام رو اینجا بزارم. بد بختم کردی رفت
    من که همش توی امین خوبی دیدم( صبر + وقت گذاشتن خیلی زیاد + تسلط به کارش + فعالیت های بیش از اندازه ) ، چیزی زیادی نبوده که نقد کنم ( هرچند که به انجمنش خیلی خیلی کم سر میزنم ).
    فقط یک مشکل داره که خیلی اهل شیرینی زور گرفتنهوقتی هم میگیره پس نمیده . ( مگه نه الفین ؟‌ )
    جدا از شوخی فکر کنم تنها مشکلی که داره اینه که اونقدر سرش توی فیلم شلوغه که کمتر می تونه به بقیه انجمن های زیر دستش برسه که طبیعی هم هست .

راستی اینکه دوستان میگن زود عصبانی میشه یا اخلاقش ... من قبول ندارم من که دقت کردم دیدم امین همیشه برای عصبانیتش دلیلی داشته ( وقتی باهاش میچتم می فهمم بیچاره داره چی میکشه ) ، مطمئنن اگه من جای امین بودن الان سر از تیمارستان در می آوردم.

پی نوشت : چند بار هم به خودم کمک کرده. همینجا از فعالیت خوبش تشکر می کنم.
    سلام
    دیدی رضا
    آخر سر کار خودشو کرد
    همش تقصیر توئه ... مگه نبینمت ... از همون بستنی خاک قندیا باید بهم بدی (رضا پایه ای ؟ (تو رو نمیگم ... با الفینم))
    --------------------
    یه دفعه شیرینی به ما دادی
    اووووونم با خواست خودت
    دیگه باقی مناسبتها رو پیچوندی
    تلافی میکنم
    --------------------
    ممنون رضا جان اووومدی تو تاپیک
    واسه رفتن به تیمارستان هم دنبال یه رفیق پایه میگردم
    موافق بودی بریم

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

6 خنده بازار

اطلاعيه شماره ي 1

مثل اينكه تو اين تاپيك كسي براي مسخره بازي دنبال موضوع نيست لطفا تمامش كنيدو منتظر اراذل و اوباش متفرقه نيز باشيد تا نقد هاي تخريبي خود رابصورت جزوات خنده بازار ارائه دهند

قربانتان حاج مهدي و جمعي از اراذل هاي رعيتي P30

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghj51's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خيلي دور خيلي نزديك

پيش فرض

1- سوال اول :
    نقد می شویم ... نقد نمی پذیریم !!!
    ایـنـست شـعـــار مــا

ببخشيداين امضا جديد جناب امين خان يعني چي ؟
    الف- نسيه نمي شويم. . . . نسيه مي پذيريم .
    ب- فقط پول نقد قبول مي كنيم . . . . چك كارمندي هم قبول مي كنيم.
    ج - هردو مورد صحيح است .
    د- هيچكدام .
    2- سوال دوم
    چرا سر (كله) اين جناب امين خان هميشه درد مي كند و به دنبال دستمالي مي گردد تا خود را دار بزند؟
    الف- عاشق شده اند
    ب- عشقشان به ايشان جواب منفي داده اند .
    ج- گشنگي نكشيده اند تا عاشقي يادشان بروند
    د-اصلا" چه ربطي به عاشقي داره هيچكدام
    سوال سوم :
    آواتار كاربري به نام asal Banoo دقيقا" شبيه آواتار جناب امين خان است فقط با يك لبخند مليح تفاوت !
    الف - امين از عسل بانو تقليد كرده است
    ب- عسل بانو از امين تقليد كرده است
    ج - كاملا" اتفاقي و برحسب تصادف بوده است و هيچ تقليدي در كارنبوده است و اين دو نفر اصلا تا حالا آواتار يكديگر را نديده اند و حتي ديگران هم متوجه اين شباهت نشده اند فقط من به خاطر شدت علاقه به يكي از طرفين!!!! آواتار ديگري را هم به اين شكل مي بينم
    د- هر دونفر يكي هستند !!!

سوالات نمره منفي ندارند * از آوردن ماشين حساب و موبايل و ساير وسايل غيرضروري خودداري فرمائيد * پاسخ به سوالات آزاد است * پاسخ هم نداديد خيالي نيست * ملالي نيست جز دوري شما * زت زياد

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمام پستها را مطالعه كردم. به خصوص پستهايي كه اسم من در آن بود ………ممنون

================

نتيجه گيري نيم بند از روز اول نقد:

اميـــــن در مسائل انجمني خودنگهدار و صبور است ولي در مواردي كه آنچنان ارتباطي با انجمن ندارد، جوشي و عجول.

رگ خواب انجمن فيلم و كاربرانش به دستش آمده.ميداند چطوري همه را غافلگير كند.

حضورش به غير از فيلم در بقيه جاها كمرنگ است ( از جمله تالارهاي ديگري كه مدير است)

دل نازكه، خيلي بيشتر از اوني كه فكر كنيد.(اينو خودم ميخواهم بگم بعدا)
    سلام
    فکر کنم تمام پستهایی که مربوط به شما باشه (2-3 مورد بود دیگه ؟) همه خشن بوده
    ====
    ممنون
    اینو چند بار تو تلویزیون شنیدین ؟
    تسلط 100% بر 70% مطالب خیلی بهتر از تسلط 70% بر 100% مطالب هست
    اینم یه دلیل برای کم رنگ بودن تو جاهای دیگه
    باقیشم بزارین برای 24 ساعته بودن شبانه روز و اینکه خوابم زیاده (10 ساعت به بالا )
    البته فکر کنم تو بیشتر انجمن ها تاپیک استیکی دارم
    البته به این معنی نیست که تو همش فعالیت دارم ... اما خب یه زمانی فعالیت داشتم و الان دوستان دیگه دارن ادامشون میدن
    امین جان منظورم از اینکه زیاد برخورد نداشتم این بود که اعمال مدیریت شما رو پستها و تاپیکهای من جز یکی دو مورد نبوده اما برخوردتون رو با بقیه زیاد دیدم. درسته اینجا یه محیط مجازیه و آدم زیاد نمیتونه پایبند بعضی از مسائل باشه. اما به نظر من آدم باید تو هر محیطی رفتار خوب و خوش اخلاقی رو حفظ کنه و این هیچ تناقضی با مدیریت نداره.
    سلام
    بله اینجا محیط مجازیه
    به خاطر همین خیلی ها با نقاب میان
    خیلی کارهایی میکنند که تو دنیای واقعی انجام نمیدن
    اما من سعی میکنم تو انجمن خودم باشم
    واسه همین بعضی از برخوردهای من تو ذوق میزنه
    اما اگه در نظر بگیریم این همون امین واقعیه (نه امینی که میتونه همه جوره خودشو خوب نشون بده) اووونوقت خیلی از مشکلات حل میشه
    -------------------------------------------------------
    اما به نظر من آدم باید تو هر محیطی رفتار خوب و خوش اخلاقی رو حفظ کنه و این هیچ تناقضی با مدیریت نداره
    این مربوط میشه به اخلاق من در بیرون انجمن

سلام
    عادت دارم هر دفعه یه خروار تایپ کنم و!!! بذارم...این حرفا کدومه معنی معکوس؟؟ خودت رو قبول داشته باش!!! همه جمله ها معنی مستقیم میده واز راست وچپ میل میکنه به شما!!!
    من قبلا با نام دیگه ای این جا فعالیت کردم ولی از اسمم خوشم نیومد و..نخواستم به مدیریت سایت درخواست بدم واین شدم!!! حالا اطلاعات مگه چطور بود؟؟(جان من غافل گیر شدی این اطلاعات رو از من با این تعداد پست شنیدی؟؟)
    یه دفعه چند خط پشت هم راجع شما وعلاقت واینکه چه کارایی کردی و چیو بستی و از نامت سوء استفاده شده!!! گفتم!!! ...متولده(18 اذر 1365) اره؟؟ هنوز باید مجرد باشی!!! واین جا شما رو از دست نمیده.
    من دوست دارم بگردم وبخونم وهر جا لازم شد پست بدم... به تعداد پست ها وتاریخ عضویت توجه نمیکنم..ولی از این که وقتی کمک میخوام وکسی کمکم نمیکنه وبه بقیه کمک میکنه وپست ما فراموش میشه ...ناراحت وعصبانی میشم!!
    اینه که از برخی انجمن ها شاکی شدم ولی شما برای افزایش محبوبیتت(نکه الان کم طرفدار داری!!!(معنی معکوس)) این رو درنظر داشته باش با افراد جدید خیلی خوب برخورد کن چون ..بعد که بزرگ شدن( تعداد پست هاشون رفت بالا ) بد جوری طرفدارت میشن وبعد میتونن انقلاب کنند واین جا رو به نامت فتح کنند!!!
    من انتقادی نتونستم گیر بیارم!!! اول که اومدم می خواستم یه تاپیک راجع همه چیز در مورد شون پن بزنم که ترسیدم!!!
    فقط قشنگ یادمه یه تاپیک راجع نظر سنجی برای اینکه اگه جنگ بشه پا میشی بری جبهه بود..که اقا امین اومد نظر دادو به همون دلیلی که گفتم تاپیکو بست!!!(فکر کنم همین بود)
    حالا واقعا لازم بو د بسته شه؟؟
    زودتر بیاید اگه نقد خفنی دارین بگین دیگه!!! من که چیزی به عنوان نقد منفی نیافتم!!! اها چرا با این همه مدت که این جایی نرفتی صندلی داغ؟؟ الان که نقد میشین در کنارش این هفته رو صندلی هم بشینین دیگه!!!
    از توجه پدرام خان هم ممنون!!! لقب امین هم که رو اسمشه امین این جا ..یعنی امین پی سی!!!!
    برای دانلود یه سری فیلم در اینده ...شاید اون جا اومدم!!! ممنون.
    سلام
    آره دیگه غافلگیر شدم
    یه چیزی ... از راست به چپ میل میکنه ... یعنی از مثبت به منفی ؟

درسته
    سعی میکنم موقع جواب دادن (اگه واقعا بلد باشم) به تاریخ عضویت و نام کاربری و تعداد پست کاری نداشته باشم
    قصد دارم تیم تشکیل بدم واسه کودتا
    -------
    حتما
    واسه فیلمها در خدمتم
    به به ببین کی نشسته نقد بشه امین جون خودم
    بی شک یکی از بهترین کاربرا و مدیران سایت هست
    در کارش حرف نداره و با حوصله جواب همه رو میده
    در مدیریت هم کارش عالی هست و یک سری از دوستان که میگفتن بد اخلاق هست اصلا من یه همچین چیزی از امین جونم ندیدم فکر کنم اولین کسی هم که تو این سایت باهاش بود من بودم ولی از اون موقع ندیدم به کاربری بی احترامی کنه یا تند جواب بده
    اگر هم میگن خیلی خشک هست بعضی مواقع لازم هست و 100% مدیریتش رو تایید میکنم کارش درسته

امتیاز هم 10 بهش میدم
    سلام امید جونم
    فدات
    نقد و امتیازت قبول نیست
    چون من خیلی دوست دارم و میدونم که دل به دل راه داره !
    در باز شد و بوی انبر آمد ! ( اگه درست گفته باشم ! )
    امین جون پا قدمت اولین پستم رو دارم توی این تاپیک میزنم

خوب بود اون موقع که توی متفرقه زیاد تاپیک ها رو چیزشون میکردی می امدی اینجا
    فکر کنم میترکید تاپیک

شوخی کردم , امین رو وقتی میبینی تازه میفهمی با اون چیزی که در نظر داری خیلی فرق داره
    یک آدمی هستش
    گل
    امین واقعاً توی انجمن یکی از نفراتی هست که بیشترین فعالیت رو انجام میده و کارهایی که انجام داده باعث پیشرفت انجمن شده
    قدرش رو بدونید ؛ حیفه

راستی ؛ آیا الان فصل هندونه هست ؟
    نمی دونم
    سلام عمو
    از خدمت چه خبر ؟
    تموم نشد ؟
    -------------
    آره دیگه من کلا تو کار ترکوندن پست و تاپیک بودم و هستم (اشاره به فیلم لیلی با من است )
    -------------
    الان فصل اناره !
    هندونه رو نمیدونم
    اما با این چیزایی که میبینم فکر کنم این هندونه ها گلخانه ای عمل اووومده !

شاد باشی

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    نمیدونم چرا تا مدتها فکر میکردم اسم کاربری شما مهرناز هستش
    هیچ ربطی نداره
    اما فکر کنم به خاطر خطای دید باشه

ممنون .. شما هم موفق باشین
    عیب نداره این یه چیز عادیه

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض

سلام من باز اومدم
    امين تو چرا اينقدر به پاچينو تعصب داری؟مگه دنيرو جون چشه يه مدتم عکسه اون دنيرو رو بزار
    خوب
    بعدم چرا اينقدر انجمنه انيميشن و کارتون اينقدر خاليه چرا فکری به حالش نميکنی؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام به امين عزيز

واقعا بايد بگم كه فروم پي سي فقظ يه اين خاطر بهترين هستش كه مديران خوبي داره و يكي از اونها هم امين هستش . كه من هروقت در پي ام و يا در مسنجر از ايشون سوالي كردم و با چيزي ازشون خواستم دريغ نكردن .

فقط تازگي ها به نظر من فعاليتشون در تاپيك فيلم كم تر شده .

امين جان خسته نباشي داداش .......
    Last edited by Behroooz; 05-11-2007 at 16:52.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Center Of Iran

پيش فرض

با سلام به امين عزيز

واقعا بايد بگم كه فروم پي سي فقظ يه اين خاطر بهترين هستش كه مديران خوبي داره و يكي از اونها هم امين هستش . كه من هروقت در پي ام و يا در مسنجر از ايشون سوالي كردم و با چيزي ازشون خواستم دريغ نكردم .

فقط تازگي ها به نظر من فعاليتشون در تاپيك فيلم كم تر شده .

امين جان خسته نباشي داداش .......

دریغ نکردن صحیح میباشد..
    کلی خندیدم بهروز خان.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •