سلام
عادت دارم هر دفعه یه خروار تایپ کنم و!!! بذارم...این حرفا کدومه معنی معکوس؟؟ خودت رو قبول داشته باش!!! همه جمله ها معنی مستقیم میده واز راست وچپ میل میکنه به شما!!!
من قبلا با نام دیگه ای این جا فعالیت کردم ولی از اسمم خوشم نیومد و..نخواستم به مدیریت سایت درخواست بدم واین شدم!!! حالا اطلاعات مگه چطور بود؟؟(جان من غافل گیر شدی این اطلاعات رو از من با این تعداد پست شنیدی؟؟)
یه دفعه چند خط پشت هم راجع شما وعلاقت واینکه چه کارایی کردی و چیو بستی و از نامت سوء استفاده شده!!! گفتم!!! ...متولده(18 اذر 1365) اره؟؟ هنوز باید مجرد باشی!!! واین جا شما رو از دست نمیده.
من دوست دارم بگردم وبخونم وهر جا لازم شد پست بدم... به تعداد پست ها وتاریخ عضویت توجه نمیکنم..ولی از این که وقتی کمک میخوام وکسی کمکم نمیکنه وبه بقیه کمک میکنه وپست ما فراموش میشه ...ناراحت وعصبانی میشم!!
اینه که از برخی انجمن ها شاکی شدم ولی شما برای افزایش محبوبیتت(نکه الان کم طرفدار داری!!!(معنی معکوس)
.gif)
) این رو درنظر داشته باش با افراد جدید خیلی خوب برخورد کن چون ..بعد که بزرگ شدن( تعداد پست هاشون رفت بالا
.gif)
) بد جوری طرفدارت میشن وبعد میتونن انقلاب کنند واین جا رو به نامت فتح کنند!!!
من انتقادی نتونستم گیر بیارم!!! اول که اومدم می خواستم یه تاپیک راجع همه چیز در مورد شون پن بزنم که ترسیدم!!!
فقط قشنگ یادمه یه تاپیک راجع نظر سنجی برای اینکه اگه جنگ بشه پا میشی بری جبهه بود..که اقا امین اومد نظر دادو به همون دلیلی که گفتم تاپیکو بست!!!
.gif)
(فکر کنم همین بود
.gif)
)
حالا واقعا لازم بو د بسته شه؟؟
زودتر بیاید اگه نقد خفنی دارین بگین دیگه!!! من که چیزی به عنوان نقد منفی نیافتم!!! اها چرا با این همه مدت که این جایی نرفتی صندلی داغ؟؟ الان که نقد میشین در کنارش این هفته رو صندلی هم بشینین دیگه!!!
از توجه پدرام خان هم ممنون!!! لقب امین هم که رو اسمشه امین این جا ..یعنی
امین پی سی!!!!
برای دانلود یه سری فیلم در اینده ...شاید اون جا اومدم!!! ممنون.