خوب این معلومه مانیتور LCD بگیری خیلی کیفیتش بهتره من خودم کارت --- دارم خروجی رو میدم روی تلویزیون کیفیت مثل مانیتور نیستش کیفیت کمتره ولی 300 تومن هم لازم نیست بدی میتونی یه 1752 بگیری که بالاترین کنتراست تصویر رو داره فکر کنم 230 باشه .
موفق باشی
خوب این معلومه مانیتور LCD بگیری خیلی کیفیتش بهتره من خودم کارت --- دارم خروجی رو میدم روی تلویزیون کیفیت مثل مانیتور نیستش کیفیت کمتره ولی 300 تومن هم لازم نیست بدی میتونی یه 1752 بگیری که بالاترین کنتراست تصویر رو داره فکر کنم 230 باشه .
موفق باشی
1752 که سرعت پاسخ دهیش 7 میلی هست!!!
سرعت پاسخ دهی درسته ولی از نظر کنتراست تصویر واقعا عالیه نسبت به قیمتش ولی من خودم باشم سفید فام رو انتخاب میکنم.
حالا اگه یه LCD TV 720p بگیرم چی کیفیت بالاتر از یه LCD Monitor میشه ؟
lg 194 جدیداش ساخت مادیرانه
به نظر من اگه ساخت اندونزی پیدا کردی بگیر
دوستان من یه کارت گرافیک میخواستم بهم معرفی کنید که قیمت مناسبی داشته باشه حداکثر100 تومن
(کمتر بهتره !) کارم بازی نیست . به ندرت اگه بازی کنم .نرم افزارهایی مثل vb ,auto cad ,... کارمیکنم اما میخوام کم نیاره
مادر برد asus P5K وسی پی یو q66600 ویا e6850 رو انتخاب خواهم کرد.
giga 8500gt البته فقط ddr3 و256 اگه ddr2 خواستي xfx.البته giga يه نمه گرونتره.
q6600q66600
اگه LCD TV بگیری کیفیتش خوب به مراتب بیشتر از تلویزیونه معمولیه چون هم خود صفحه کیفیت داره و هم ورودی تصویرش با پورت های مخصوص هستش ولی در کل باز هم کیفیت به مانیتور LCD نمیرسه چون بلاخره این وسط کار یکسری نوسان روی تلویزیون میاد ولی در کل پیشنهاد من مانیتور LCD هستش اگه هم میخواین تصویر رو بزرگ ببینین یه مانیتور 19 اینچ LCD بگیر کارت رو راه میندازه.
موفق باشی![]()
کدوم یک از این دو کارت برای بازی مناسب تره؟
XFX Geforce 8600 GTS
ATI Radeon 2600XT gddr4
به نظر من GeForce 8600 GTS باید بهتر جواب بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)