تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 116 از 358 اولاول ... 1666106112113114115116117118119120126166216 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,151 به 1,160 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

در این دنیا چیزهای زیادی وجود داره که بعضاً باعث شگفتی همه میشه و یا خارق العاده به نظر میاد ولی این یه حقیقته هر چیز عجیبی که تفکر حاضر انسان نتونه تحلیلش کنه دلیل بر غیر طبیعی بودن یا خرق عادت بودن اون چیز نیست، ممکنه هنوز دانش انسان به اون مرحله نرسیده که بتونه این اتفاقات رو تحلیل کنه مثل زمانی که نیوتن گفت زمین جاذبه داره اون زمان به هرکی همچین حرفی میزدی بهت میخندید و باور نمیکرد این مسئله رو ولی الانم من وقتی مثلاً به شما بگم تو دنیای بزرگ موجودات فضایی وجود دارن بازم تکذیب میکنین، واقعاً آدم اگر یکمی تاریخ رو هم فقط بخونه متوجه میشه که هیچ چیزی رو به صورت قطع نمیتونید بگید امکان پذیر نیست یا وجود نداره حالا جن باشه روح باشه یا هرچی. چون عقل الان من و تو به این چیزا قد نمیده دلیلی بر وجود نداشتنشون نیست.
    یا حتی موجودات فضایی، کسی که بگه تو این دنیا موجودات زنده فضایی وجود خارجی ندارن به نظر من احمقه چون قضیه کاملاً مشخصه وقتی تو این دنیای به این بزرگی بیش از 10 بیلیون کهکشان فقط وجود داره، 10 بیلیون کهکشان که تازه کهکشان راه شیری یه کهکشان کوچیک حساب میشه و میلیاردها میلیارد سیاره حالا کی میتونه بگه که تو این دنیای به این بزرگی و این میلیاردها سیاره فقط در زمین موجود زنده وجود داره، این حرف خنده داره اصلاً.
    از همه اینها عجیب تر اینه که کسی به خودش زحمت نمیده چهار صفحه قبل این تاپیک رو بخونه تا متوجه بشه اینجا هیچ کس نمیگه ( هیچ کس انقدر احمق نیست) حیات در هیچ جا کیهان نیست جز زمین.
    اینجا بحث میشود درباره اینکه آیا موجودات فضایی به زمین سفر کرده اند یا نه. بشقاب ها آیا فضایی هستند یا چیزی دیگر.
    لذت داره که مخالفین فکری خودمون رو احمق تصور کنیم ؟
    ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ

نمیخوام Ignorant بازی داربیارم اما به شخصه همونقدر تصویر کوانتومی از اتم رو قبول دارم که UFO رو قبول دارم. یعنی به نظرم دوتاییشون به یک اندازه غیرقابل باور و به یک اندازه قابل باور هستند.
    دقیقا پاسخی برای اونها که فکر میکنند دلیل مخالفت با بشقاب ها عجیب و غریب بودن اونهاست و اینکه ذهن کوچک و حقیر دانشمندان توان هضم عجایب رو نداره. علم پر از شگفتیهاییه که بشقاب و برمودا در قبالش هیچن.
    عجیب بودن مورد مناقشه نیست. عده ای ( از جمله من ) خطا در مشاهده و تشخیص غلط، گزارش غلط، خطای چشم، توهم، نا آگاهی و دروغ رو دلیل گزارش های حضور بیگانگان میدونن. عده ای دیگه هم حضور بیگانگان رو بر مبنای شواهد مورد انکار ما قطعی میدونن.

2. 6 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

همینطور که عرض کردم مفهومی که عقل اونو تایید کنه اصلا نیازی به اثبات نداره.
    اگر دانسته های که از تلاش دانشمندان بهمون رسیده رو کنار بزاریم و سری به پشت بوم خونمون بزنیم مشخصا عقل بهمون میگه این آسمانه که دور زمینِ ثابت میگرده.

انجمن عقلا به فارسی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 5 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

یا هیچ چیز نیست یا اگر هست توضیح علمی دارد.
    قوانین حاکم بر روح و جن از همون قوانین فیزیک و شیمی پیروی میکنن که علم امروزی هنوز به اون دسترسی پیدانکرده.
    اگر دانسته های که از تلاش دانشمندان بهمون رسیده رو کنار بزاریم و سری به پشت بوم خونمون بزنیم مشخصا عقل بهمون میگه این آسمانه که دور زمینِ ثابت میگرده.
    عرض کردم عقل. نه احساس.
    اونی که شما مثال زدی اشتباهه و مربوط میشه به حس کردن.
    Last edited by seamack; 02-10-2009 at 15:49.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

عکسای دیگری از وجود فونداسیون در مریخ.

Last edited by seamack; 27-07-2010 at 22:39.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

همممممم
    شاید قبلها تو مریخ حیات وجود داشته یا شاید هم حیات جدیدی طی میلیون ها سال در حاله شکل گیریه

شایدم اینا به apocalypse و به قولی آخر زمان ربط داشته باشن و بعد از نابودی زمین تغییراتی تو همین کهکشان راه شیری پیش بیاد که یه جورایی همین مریخ به خورشید یا هر منبع دیگه ای نزدیک تر شه و حیات شکل بگیره اونجا ها

این طوری هم از نظر مذهبی موضوع حل میشه هم از نظر علمی تا حدودی

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط man7tomani
    نمیدونم حرفم چقدر به موضوع تاپیک مرتبط است اما میگم
    دیروز که با بچه ها تو محل بودیم یدفعه ایی دوستم آسمون رو نشون داد
    دیدم یه جسم کاملا نورانی (مثل چراغ) تو آسمون به سرعت داره رد میشه
    سرعتشم کم و زیاد میشد
    که یهو یه جا یه توقف کرد و بعد از چند لحظه ناپدید شد
    شاید باورتون نشه ولی شبیه هیچی نبود
    نه شبیه(هواپیما ،موشک جت،شهاب سنگ ، نه .....)
    نورش مثل چراغ بود یعنی اینکه مثل شهاب سنگ براق نبود و مثل یه ستاره نور داشت.
    نمیخوام بگم حتما فلان چیز بود ولی واقعا غیر طبیعی بود.
    لطفا توضیحات کاملتری بدید
    مثلا ارتفاع این شی نورانی چقدر بود؟
    آیا در ارتفاعی که پرندگان پرواز می کنند حرکت می کرد یا در ارتفاع پرواز هواپیماها یا حتی بالاتر و خارج از جو زمین؟
    تقریبا حرکت این شی رو چند ثانیه یا دقیقه مشاهده کردید؟
    در کدام سمت آسمان و ...

نقل قول نوشته شده توسط seamack
    عرض کردم عقل. نه احساس.
    اونی که شما مثال زدی اشتباهه و مربوط میشه به حس کردن.
    شما چه تصوری از عقل دارید؟
    آیا فکر می کنید عقل اسم یک عضو خاص از بدن شماست؟
    عقل چیزی جز یک کلمه برای توصیف عمل و نتیجه گیری مغز از حواس مختلف انسان نیست

9. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نمیدونم حرفم چقدر به موضوع تاپیک مرتبط است اما میگم
    دیروز که با بچه ها تو محل بودیم یدفعه ایی دوستم آسمون رو نشون داد
    دیدم یه جسم کاملا نورانی (مثل چراغ) تو آسمون به سرعت داره رد میشه
    سرعتشم کم و زیاد میشد
    که یهو یه جا یه توقف کرد و بعد از چند لحظه ناپدید شد
    شاید باورتون نشه ولی شبیه هیچی نبود
    نه شبیه(هواپیما ،موشک جت،شهاب سنگ ، نه .....)
    نورش مثل چراغ بود یعنی اینکه مثل شهاب سنگ براق نبود و مثل یه ستاره نور داشت.
    نمیخوام بگم حتما فلان چیز بود ولی واقعا غیر طبیعی بود.
    دقیقا یه چیزی با این مشخصات رو چندروز پیش دیدم. غروب بود وهوا هم صاف. ماه هم دیده میشد. نگاهم که بهش افتاد فکر کردم یک دنباله دار هست. بعد گفتم شاید هواپیماست ولی هیچ کدوم نبود! تجربه خیلی جالبی بود. اشیا پرنده در استانی که درش زندگی میکنم بارها دیده شده خودم یکیشونو دیدم(غیر ازاین) که تغییر رنگ میداد برخلاف چیزی که saiidz چندصفحه قبل گفتند هواپیمای بدون سرنشین یا جاسوسی و... نبود چون بیحرکت روی اسمان بود و درنهایت ناپدید شد.

11. این کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keykavoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض تشكر

سلام
    ببخشيد كه اسپم ميدم ولي امروز بالاخره 117 صفحه تاپيك رو خوندم، تشكر ميكنم از دوستاني كه تو اين تاپيك فعاليت كردن، به ويژه از سيمور و بابك عزيز كه كلا ديد منو نسبت به اين موضوع عوض كردن. منم مثل خيلي هاي ديگه قبلا اين گزارشات رو باور داشتم (چون در واقع چيز دقيقي خودم تا حالا نخونده بودم فقط يه چيزايي شنيده بودم.) اما حالا كه اين استدلال هاي آبكي طرفداران سفر ظروف پرنده به زمين و اين قايم موشك بازي ها شون و ربط دادن اين چيزا به سومر و آتلانتيس و مخلوط شدن نژادها و خداياني كه تو نيبيرو زندگي مي كنن و ابر نوراني و يوفوهايي كه دنبال بازي ميكردن موقع مصلوب شدن مسيح رو گذاشتم كنار تحقيقات سيمور و استدلال هاي بابك و شايان و بقيه دوستان ديدم كه چقدر تو خاكي بودم.
    ممكنه قوانين حاكم بر روح جزء قوانيني باشه كه علم هنوز به اش دست پيدا نكرده، ولي اين مسئله ي اومدن فضايي ها به زمين اونم از زهره (!) (چرا از يه سياره ي دورتر نه كه اصلا خارج از كهكشان ما باشه؟) حكايت همون قوريه كه بين زمين و مريخ داره دور خورشيد مي چرخه!
    Last edited by keykavoos; 03-10-2009 at 11:35.

13. 4 کاربر از keykavoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عکسای دیگری از وجود فونداسیون در مریخ.
    از بررسی و حل این قضیه سالها می گذره و چیز عجیبی در کار نیست: اولین بار دانشمندها با مشاهده عکسهای ارسالی مارینر-9 (1972) به این ساختارهای جالب توجه نشون دادند و حتی اسم "اینکا سیتی" رو هم براش انتخاب کردند! ... سالها بعد MGS به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این ناحیه پرداخت (2002 – عکسهای MOC) و مشخص شد که این ناحیه در واقع بخشی از یک الگوی بزرگتر و مدور بوده که نزدیک به 100 کیلومتر طول داشته ... با مطالعات بیشتر، دانشمندان از روی شکل و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این الگو تونستند داستان زندگی اش رو شرح بدن: ابتدا یه سنگ آسمانی به این ناحیه خورده و این ناحیه در نتیجه برخورد شکل گرفته ، بعداً مواد مذاب در طول شکاف ها راه افتاده و وقتی سرد و سخت شده ، این دیواره ها که در مقابل فرسایش مقاومت بیشتری دارند شکل گرفته اند ...

توضیح این عکس هم ساده اس ... اول بیاید نمای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با هم ببینیم؛ قبلا گفتیم که "هی زوم کردن و زوم کردن، و بعدش نتیجه گیری" روش درستی نیست: گفتیم که مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اینکه ادعاهای عجیب و غریبش رو به خورد ملت بده از همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنه که بوضوح اشتباهه ... این عکس با نمای مناسب تریه و نشون میده که این الگو بیش از 10 کیلومتر طول داره:

در نواحی آتش فشانی (مثل همین عکس که دقیقا جنوب شرقی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار داره)، جریان مواد مذاب می تونن حالت لوله ای به خود بگیرند (lava tube) : مواد فوقانی زودتر سرد میشن و یه سقف پدید میارن (لوله هایی با دهها کیلومتر طول) و بعداً که جریان مواد مذاب از این لوله خالی شد ، تدریجاً سقفش فرو می ریزه ... این عارضه روی زمین خودمون هم مرسومه (اینجا: لوله ای در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و در مریخ هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یه نمونه اشه ..

15. 10 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

چون مشت نمونه خروار است.
    خب مشت همون حکم زمین رو داره نه مریخ و ماه و...
    ما یاد گرفتیم در شناخت همه چیز اول از خودمون شروع کنیم
    1.من با شما اختلاف نظر بسیار اساسی دارم که اینجا جای بحثش نیست و ترجیح میدم چیزی نگم

3.* اینکه به دروغ بودن یوفو ها پی بردید خیلی خوبه، فقط مراقب باشید در دام دروغ های بزرگتر گرفتار نشید
    3.البته مسله ی یوفوها دروغ نیست بلکه به ما دروغ گفتن
    یعنی چیزی که زمینی هست رو به عنوان چیزی فرا زمینی معرفی کردن(بیشتر توضیح نمیدم به همون علت)
    ولی به نظرم شما برای حرفاتون منبعی بزارید خوبه
    چون هیچ وقت این کارو نکردید
    شما هی دم از علم میزنید
    سخنان علمی شما!باید منبعی علمی هم داشته باشه
    پس معرفی کنید
    به نظر من همه باید از این قانون تبعیت کنیم،قانونی که بابک عزیز در امضاشون گذاشتن و در تمام چیزها هم صادقه

1.برای کسانی که به این مسائل اعتقاد دارند و هیچ چیزی هم نمیتونه نظرشون رو عوض کنه حرفی برای گفتن ندارم، ولی برای کسانی که به دنبال حقیقت هستند باید بگم تمام علوم به ویژه فیزیک و شیمی قوانینی دارند که نه عامل جادو در معادلاتشون وجود داره و نه جن و روح و ...
    ساده تر بگم شما یا باید قوانین فیزیک رو قبول کنید یا اعتقاد به جادو و ..

پیشنهاد میکنم یک بار دیگه این پست رو مطالعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درضمن برای مثال فیزیک کوانتوم قسمتی از جادو هست و فقط اسمش عوض شده
    در آینده بسیار نزدیک(البته شروع شده و ما خبر نداریم.برای مثال در آمریکا دستگاهی ساخته شده که به وسیلیه اون میشه صدای روح مردگان رو شنید(جهان موازی))فیزیک به سمت متافیزیک خواهد رفت

edited by Dianella
    Last edited by saiiddz; 03-10-2009 at 14:17. دليل: مدیریت عزیز مطمئن باشید اگر این مطالب به موضوع مربوط نبود مطرح نمیشد

17. این کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •