بله... GeForce4 Ti 4200 دو نسل عقبتر از GeForce 6200 هست و مربوط به سال 2002 میشه.
بله... GeForce4 Ti 4200 دو نسل عقبتر از GeForce 6200 هست و مربوط به سال 2002 میشه.
بچه ها نرين تو تاپيك call of duty ومشكلات اين ورژن رو اونجا بگين.اين تاپيك واسه چيه پس؟
بهتره مديران اون تاپيك را قفل كنند.![]()
همچین گرافیک شاهکاری هم نداره در مقابل Crysis
. به نظر من کرایسیس رو باید گفت شاهکار . همه کار می تونی تو اون بازی بکنی ولی تو COD4 حتی تو آب هم نمی تونی بپری و فقط باید تو اون قسمت تعیین شده باشی. کرایسیس با کارت Geforce 8600 Gt هم با آخرین کیفیت اجرا نمی شه . من رو High بازیش کردم و رو Highest نشد!
highest ماله ویندوز ویستاس فقط(به عبارتی DX10(
ولی خوب اگر رو highest هم میزاشتی 8600 نمیکشید
ولی حالی که این بازی داشت 100 تای کرایسیس نداشت.با اینکه تو کرایسیس آزادی اما تو این بازی بیشتر احساس آزادی میکنی.خلاصه cod یک چیز دیگه بود
من از نظر گرافیک و مکحیط بازی گفتم. البته که نوع 2 بازی کاملا متفاوت بود. ولی Cod4 از یه نظر هم آزار دهنده بود چون در نقش آمریکایی ها میومدیم آسیا زیاد جالب نیست. (کرایسیس هم آسیا بود ولی سیاسی نبود . تخیلی بود.) واسه آسیایی ها اما در نوع خودش بازی بی نظیری بود.
دوست من اگر اين بازي رو انجاممي دادي كه حتما انجام ندادي مي فهميدي كه ما اصلا ارتش آمريكا نيستيم و جريان هم آسيا نيست.
ما ارتش انگليس هستيم و جريان هم كلا در مورد نيروي قبلي شوروي و يك تند رو به نام زاخايف هست كه ارتش و موشك با امكان حمل كلاهك هسته اي داره كه مي خواد نيروي قبليه شوروي بر گردي اگه سرچ كني يكي از بچه ها هست كه كاملا جريان رو توضيح داده![]()
عزیز من بازی رو تا آخر رفتم. ولی خب دقت نکردم که انگلیسی هستیم یا آمریکایی. اصلا چه فرقی می کنه؟ . همش هم در مورد شوروی نبود. پس اون عرب ها کی بودن؟ سخنرانی عربی که پخش می شد و ما داخل شهر با اتوموبیل می رفتیم؟ و ...
دوست عزیز! در پست 997 جواب سئوالتون داده شده: (داستان و شخصیتها)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا جريان آسيا نيست؟؟؟دوست من اگر اين بازي رو انجاممي دادي كه حتما انجام ندادي مي فهميدي كه ما اصلا ارتش آمريكا نيستيم و جريان هم آسيا نيست.
يه مرحلش هم تو آذربايجانه كه همه rpg دارن!
در ضمن اوايل بازي همه قسمتاش عربيه!همون اول هم تو كشتي رو يه دونه جعبه نوشته خليج عربي!!!!
----------------------------------------------
من بازيو ديروز شروع كردم و امروز ساعت 6 تموم كردم بازي خيلي باحاليه
سخت در اشتباهي عزيزمنه عزيزم مينيموم گرافيك 6500 و مينيموم رم2 و مينيموم پردازنده 3 فول
عزيزم آخه بازي عادي نيست كه
يه شاهكاره
من با رم 1 گيگ و گرافيك 6100 و cpu 3600+ بازيو خيلي روون اجرا كردم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)