من پایه ام..
اما دو نفره!.. فک نکنم بشه...
به هر حال رو من حساب کن : )
.
.
من پایه ام..
اما دو نفره!.. فک نکنم بشه...
به هر حال رو من حساب کن : )
.
.
Hi there
As I've said in different threads , I am student of translation of English
in this semester I have the course "techniques and methods of research"
Professor has told us that we should write a 25 - 30-page research till the end of the semester and first before New Year Eve we should find our suitable topic and show him . and he will tell us whether it is a good topic for us and we can do it or not
He said that our topic should be about " Linguistic"
Actually it is difficult for me to find a good subject
Now I want you to help me do it and tell me if you know a suitable subject for this research
Specially friends who are familiar with this course
only subject that I've find is
"How to teach correct pronunciation to students?"
Do you think it's a good subject
If not please help me find a good one till Thursday
Sincerely
Sorry for the title of the threat
It's a mistake that happened because of fast typing
I tried to correct it , but ........!!
It's
Looking for a good subject for a RESEARCH
Last edited by music6808; 09-03-2011 at 00:53.
ممنون از دوستانی که اعلام آمادگی میکنند :
یک
دو
Last edited by ehsan_iace; 08-03-2011 at 21:48.
منم هستم![]()
سلام
من تو اینترنت خیلی جستجو کردم اما متن کتابهای صوتی 4000 Essential Words را نتونستم پیدا کنم کسی می دونه فایل pdf این کتابها را از کجا میشه گیر آورد ؟ اصلا واسه این کتابهای صوتی فایل pdf وجود داره؟
لطفا اگه کسی این فایلها متنی را سراغ داره راهنمایی کنه تا دانلود کنیم
تو سایت bindownload گیر میاد
فایل pdf اش اگه باشه اونه لازم دارم تو سایت و ساستهای دیگه فایلهای صوتی اش هست
پيشتر از نرمافزارهايي گفتيم كه گرامر و نگارش انگليسي عمومي يا مقالات ما را اصلاح ميكردند. اما از اول چطور بنويسيم كه غلط نباشد؟ به عنوان يك غيرانگليسيزبان، موارد زيادي پيش ميآيد كه مردد هستيم آيا اصطلاح يا جمله يا عبارت انگليسي كه ميخواهيم استفاده كنيم درست و رايج است يا خير. مواردي هم هست كه بين دو گزينه مردد ميشويم كه از ديدگاه ما هر دو به نظر درست ميرسند اما نميدانيم كداميك متداولتر است. در اينگونه مواقع چكار بايد بكنيم؟
يك روش هوشمندانه براي حل اين مشكل، جستجو كردن در گوگل است. كافي است عبارت يا جمله يا اصطلاح مورد نظر را در گوگل جستجو كنيم و ببينيم بقيه معمولاً از آن استفاده ميكنند يا جايگزين ديگري را بكار ميگيرند… البته قبلاً هم روش خوبي را معرفي كرده بوديم كه از همين تكنيك جالب در متون علمي و دانشگاهي استفاده ميكرد. امروز ميخواهيم سايتي را معرفي كنيم كه از همين تكنيك هوشمندانه استفاده كرده است و براي متون عمومي هم بسيار عالي است.
سرويس انتخاب عبارتهاي انگليسي صحيح
سرويس phras.in به شما كمك ميكند تا بهترين و رايجترين عبارت/جمله/اصطلاح انگليسي را از بين گزينههايي كه بين آنها مردد هستيد انتخاب كنيد. مبناي درست يا غلط بودن يك گزينه در اين سرويس، تعداد نتايجي است كه گزينه مورد نظر در موتورهاي جستجو نشان ميدهد.
كدام عبارت انگليسي بهتر است؟
استفاده از اين سايت رايگان است. براي استفاده كافي است گزينههايي كه بين آنها مردد هستيد را در دو جعبهي بالاي سايت وارد كنيد و سپس دكمه Contextualize را فشار دهيد. روبروي هر جعبه، ميزان محبوبيت آن عبارت (يعني: تعداد نتايج آن عبارت در موتورهاي جستجو) نمايش داده ميشود و پايين صفحه نيز تعدادي از نتايج جستجو را مشاهده ميكنيد كه ميتوانيد از آنها به عنوان الگو در نوشتن صحيح انگليسي استفاده كنيد!
چند نمونه صحيح بكارگيري عبارات انگليسي
اگر هم بين دو گزينه مردد نيست و فقط ميخواهيد تعدادي مثال در مورد نحوه استفاده از يك عبارت در زبان انگليسي را مشاهده كنيد، نياز به پر كردن هر دو جعبه هم نيست و كافي است يكي را پر كنيد و بعد از فشار دادن دكمه Contextualize، مثالها را در پايين صفحه مشاهده نماييد.
سلام
من سفر خارجي بودم ،
متوجه شدم زبان انگليسي رو به اندازه اي كه گليمم رو از آب بكشم بلدم و كارم رو راه مي افتاد
فقط تنها زماني كه طرف مقابلم تند و صحبت هاي طولاني رو مي گفت
كم مي آوردم و برخي جملاتش رو نمي فهميدم
چه تمرين يا چي كار كنم كه صحبت هاي طولاني رو هم درك كنم
مثلاً يك اخبار انگليسي رو بفهمم
مرسي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)