یه مقایسه ای الان کردم این ٢،٣ روزه سرعت gprs ایرانسل بیشتر از adsl مثلا ٨ مگه از مخابرات.
تست قیل از ساعت رایگان ساعت 12
سرور داخلی
سرور خارجی
![]()
یه مقایسه ای الان کردم این ٢،٣ روزه سرعت gprs ایرانسل بیشتر از adsl مثلا ٨ مگه از مخابرات.
تست قیل از ساعت رایگان ساعت 12
سرور داخلی
سرور خارجی
![]()
Last edited by fight12; 25-04-2014 at 00:00.
امروز اپراتور اتومات مخابرات به خونه زنگ زد یک پیام از پیش ظبط شده پخش کرد با منت می گفت در راستای خدمت به مشتری قیمت هر گیگ از 4500 به 3800 تومان در اردیبهشت کاهش پیدا کرده است
مگه قبلا قیمت هر گیگ 4250 نبود؟؟ پس چرا میگه 4500 بوده
قیمت ۴٠٠٠ بود با ۶ درصد مالیات میشد ۴٢۴٠ تومان.
الان ١٠ درصد کاهش داد که میشه ٣۶٠٠ با مالیات جدید ٨ درصد میشه ٣٨٨٠ تومان.
که تو سایت هم موقع خرید همینه.
کاهش یا سرقت حجم را چطوری متوجه بشم؟ مرسی
Last edited by sobery; 25-04-2014 at 08:36.
من طرح کمپین دارم در ماه 8 گیگ مخابرات به خونه زنگ زده که از اول خرداد اگر همین طرح را با همین سرعت میخوام برای 3 گیگ 11000 و برای 5 گیگ 13000 تومان است بایستی یکی را انتخاب کنم یا کلا از طرح های دیگه استفاده کنم . آیا کسی از این برنامه مخابرات اطلاع بیشتری داره؟
پس از ورود به پنل شخصی خودتون در آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در قسمت ریز کارکرد می تونید زمان های اتصال به اینترنت و میزان حجم مصرفی رو مشاهده کنید اگر در ساعاتی که شما پشت سیستم نبودید حجمی از شما صرف شده باشه نشون دهنده رخدادی بنام حجم دزدی است
دوست عزیز باید خدمت شما عرض کنم که اینان یک ترفندی زدند که به هیچ وجه نمی تونی از سرعت شکایت کنی!
اونم همون اشتراک 1 به 8 است.
برای مثال حداقل سرعت قانونی برای اکانتی با پهنای باند 1 مگابیت میشه:1/8=128کیلوبایت
128/8=16 (همون اشتراک 1 به 8)
پس سرعت 16 کیلوبایت همان سرعت حداقلی و قانونیه و اگه سرعت بیشتری داری یعنی اون 7 نفر دیگه در حال دانلود نیستند(بنا به تعریف)
پس بر طبق این قانون هر گاه شما سرعتی کمتر از 16 کیلوبات داشتی میتونی شکایت کنید!!!!!!!
اما در مورد قطعی زیاد میتونید شکایت کنید و معمولا پیگیری می کنند.البته چند نفره باشه بهتره.
در ضمن پول حجم هارو مخابرات کم نکرده که وزیر کم کرده!
پس جایی برای منت گذاشتن نیست!!!!
در مورد قیمت ترافیک ها که واقعا زحمت کشیدن!!
ای کاش این مقدار کم که زحمت کشیدن از قیمت هر گیگ کم کردن،به قیمت هر گیگ اضافه میشد تا این که بخواد کم بشه و در ازای اون وضعیت یه مقدار بهتر میشد
و مسخره تر از همه این ها اینکه هنوز داریم واسه ترافیک داخلی و خارجی واسه هر گیگش یه قیمت یکسان می پردازیم...در صورتیکه ترافیک داخلی باید خیلی ارزونتر از این حرفا باشه
مخابرات فرصت طلب خ.ر. هم که انگار منتظر همین فرصت بود...از تبعات این قضیه برگشتن وضعیت نت مخابرات به چند ماه قبل هست...(دوستانی که پیگیر وضعیت مخابرات بودن و هستن،دقیقا میدونن چه دوره ای رو میگم)
Last edited by Milad_Sky; 25-04-2014 at 16:52.
من که فعلا تمدید نکردم تا ببینم چی میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)