تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1159 از 4105 اولاول ... 15965910591109114911551156115711581159116011611162116311691209125916592159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,581 به 11,590 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من پرسيدم از خيلياا.به جز عراق و عربستان و دوتا كشور ... ديگه جايي نميتوني بري.اگه هم بتوني بري باز امنيت كامل نداري !
    البته انشا الله كار شما حل ميشه و مشكلي پيش نمياد

عقيده من اينه كه كلا هرچي از پارتي و آشنا و سوبسيد استفاده نكني موفق تر خواهي بود.خدا هم باهاته.
    میشه بفرمایید از کجا میفهمن که کسی در سپاه خدمت کرده یا ارتش یا نیروی انتظامی؟

2. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

برای ورود به بعضی از کشورها مشکل داره، یکی از دلایلی که دنبال سپاه نرفتم همین بود. (تازه من تکمیلی دارم)
    بله ظاهرا برخی کشورها برای کسانی که سپاه خدمت کردن محدودیت ایجاد میکنن ، این رو منم شنیدم
    من پرسيدم از خيلياا.به جز عراق و عربستان و دوتا كشور ... ديگه جايي نميتوني بري.اگه هم بتوني بري باز امنيت كامل نداري !
    دوستان نمیخوام تقصیر رو بندازم گردن کسی ، اینی که میگم بیشتر درد و دله ، منتها کاش اینا رو زودتر بهم میگفتین ، من حدودا از 200 صفحه قبل اینجام هیشکی هیچی نگفت ، اگه میدونستم محال بود برم ، من فکر کردم فقط کادری های سپاه از این محدودیت ها دارن ، نمیدونستم که سرباز بدبخت هم بعداز اینکه دوسال از عمرش رو تلف کرد ، تازه بدبختیاش شروع میشه ، فاصله 01 تا خونمون 10 دقیقه است ، من فقط گفتم نیافتم ناجا که رفتم دنبال کارای سپاه ، از صبح تا الان دنیا داره دور سرم میچرخه ، اصلا حال و روز خوشی ندارم ، سربازی رفتن انگیزه میخواد ، که ما هنوز نرفته از دستش دادیم

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان نمیخوام تقصیر رو بندازم گردن کسی ، اینی که میگم بیشتر درد و دله ، منتها کاش اینا رو زودتر بهم میگفتین ، من حدودا از 200 صفحه قبل اینجام هیشکی هیچی نگفت ، اگه میدونستم محال بود برم ، من فکر کردم فقط کادری های سپاه از این محدودیت ها دارن ، نمیدونستم که سرباز بدبخت هم بعداز اینکه دوسال از عمرش رو تلف کرد ، تازه بدبختیاش شروع میشه ، فاصله 01 تا خونمون 10 دقیقه است ، من فقط گفتم نیافتم ناجا که رفتم دنبال کارای سپاه ، از صبح تا الان دنیا داره دور سرم میچرخه ، اصلا حال و روز خوشی ندارم ، سربازی رفتن انگیزه میخواد ، که ما هنوز نرفته از دستش دادیم
    داداش من این حرف ها چیه؟
    من خودم سرباز فرودگاه بودم ترمینال خارجی بخش چک گذرنامه. طرف بازنشسته سپاه بود اقامت داشت چه برسه به سربازش

sent from my open source device

5. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alvar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من خودم ارتشم ولی شنیدم یه نامه از ارتش میدن به عنوان پایان خدمت یا همچین چیزی که برای خروجی ها مشکلی پیش نیاد ... فکر کنم چون کلا تروریست میدونن سپاه رو .. کلا فکر نکنم مشکلی پیش بیاد اینهمه آدم دارن میرن میان مشکلی هم ندارن اصلا نگران نباش حالتو بکن ...

7. 2 کاربر از alvar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز کی گفته؟ برای سفر که هیچ جا مشکل نداره فقط برای اقامت دایم در کانادا و امریکا ممکن هست مشکل ساز بشه درضمن در کارت های پایان خدمت جدید محل و ارگان خدمتی مشخص نیست

من از خيليا شنيدم.كسايي كه خودشون دنبال كار اقامتم بودن.كارتاي جديد كه ديجيتالين؟خوب روشون ديگه مشخص نيس آره!
    Last edited by ehsan0_l; 30-11-2012 at 00:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

داداش من این حرف ها چیه؟
    من خودم سرباز فرودگاه بودم ترمینال خارجی بخش چک گذرنامه. طرف بازنشسته سپاه بود اقامت داشت چه برسه به سربازش

البته كه راه در رو دارن خودشون.شايد چون كلفت بوده تونسته بره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نا اميد نباش.خدا بزرگه

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

بايد طوري دفترچه پست كني كه حدودا 60 روز تا تاريخ اعزامت وقت داشته باشي.مثلا الان اگه پست كني 12 ميخوري (ليسانس البته)كه ميشه 80 روز.
    البته به نظر من كه نري بهتره.
    من لیسانس نرم افزار دارم،یعنی الان دفترچه پست کنم 12اعزامم میوفته،دلیلتون واسه نرفتن چیه؟موندم چی کار کنم از یه طرف کنکور ارشد(دولتی -آزاد) از یه طرف هم این

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من لیسانس نرم افزار دارم،یعنی الان دفترچه پست کنم 12اعزامم میوفته،دلیلتون واسه نرفتن چیه؟موندم چی کار کنم از یه طرف کنکور ارشد(دولتی -آزاد) از یه طرف هم این
    شما تو هر مرحله از خدمتت باشی برای کنکور درخواست مرخصی میکنی بهت میدن ، دوشواری نداره که !

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

تو +10 ميگفت براي همه نيومده هنوز ولي تا 15 اكثر ا مياد

توي سرچ كي كه كردم هركي يه چي ميگه يكي ميگه خوب يكي ميگه جهنم ولي خ.دمم نظر شما رودارم فكر كنم خوب باشه
    خدا كنه كه باشه
    ممونم

كسي توي اين سايت نيست اونجا بوده باشه
    من خودم کرمانشاهم و واقعن از خدامه شهدا بیفتم. خیلی از دوستای ما اونجا بودن و راضین
    سلام دادا

کد همه بچه های اعزامی یک دی معلوم شده

ایشالله که یه جای خوب افتاده باشی
    ایشالا! فقط و فقط امیدوارم ناجا نیفتم!

راستی دوستان کسی میدونه پارگان آموزشی ارتش غرب کشور برای لیسانسه ها کجاس؟
    Last edited by Sha7ab; 30-11-2012 at 00:54.

14. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •