آره دوست گلم.جمله عجله نکنید واسه همین بود.شما هم متعجب شدیدمنم
![]()
آره دوست گلم.جمله عجله نکنید واسه همین بود.شما هم متعجب شدیدمنم
![]()
خوب می شه همین الان با سرور ایران از اسپید تست یک تست بگیرید بذارید؟
حالا در هر صورت چرا اینقدر مجموع سرعت دانلود منیجر 7 تا لینکه اون دوستمون با تسک منیجر تفاوت داره.آخه تفاوت خیلی شدیده و نمیشه گفت دیگه دانلود منیجر داره سرعتا رو اشتب نشون میده.مگر اینکه منه کور به علت کوریو کم کیفیت بودن عکسا مجموع سرعتهای 7 تا لینک دانلود منیجر رو اشتباه جمع بسته باشم.شما خودت برو یک جمعی ببند ببین مجموعشون چقدر میشه. ننه تو چشمات قویتره.پیر شی الهی ننه.
![]()
یک چیزی رو به من بگو شما. سرعت دانلود منیجر های ایشون رو شما توقع داشتید که جمع بزنید چند بشه و وقتی جمع زدید چند شد؟
بازم به چشم
مسخره است اسپید تستو واسم صفحه اشو باز نمیکرد برام.
نمیدونم والا من با این چشای باباقوری به حدود 120 کیلو بایت رسیدم.اما از اونجایی که یک کم اعداد بد میدیدم و نوشته ها رو گفتم شما هم یه نگاهی بکن بفهمیم من چه گافی دادم![]()
خوب توقع داشتید چند بشه اینو جواب ندادید
من توقع داشتم با تسک منیجر یکی بشه.آخه یکیه خودمو که جمع میزنم با net speed monitor یکی میشه والا.یعنی مثلا بشه 1200 کیلو بایت حدودا یا همون 1.2 مگ.الان تو همین عکسی که خودتون تو امضاتون گذاشتید وقتی همه رو سرعتا رو با هم جمع میزنید به همون 1.3 مگ میرسیم تقریبا.ولی یکیه ایشون اینطوری نبود.میگم شاید من اشتباه جمع زدم.اصلا شما بگو اشتباه کارم کجا بوده ما قبولت داریم داداش.من که گیج شدم.
Last edited by david-ebi; 17-07-2014 at 12:04.
داداش اگه میشه بیشتر توضیح بدید
من این مدولاسیون رو از کجا باید تغییر بدم؟
اشتباهت اینجاست که فرق بیت و بایت رو نمی دونی چیزی که توی تسک منیجر زده بر اساس بیت هست و دانلود منیجر بر اساس بایت سرعت تسک منیجر رو باید تقسیم بر 8 کنی و ضرب در 1024 که سرعت بر اساس کیلوبایت بدست بیاد
ضمنا تست اسپید تستتون از یک دامین دیگه هست یک تست بذارید از خود دامین اسپیدتست موقعی که تست دانلود تموم می شه یک گزینه share داره اونو بزنید و گزینه forum رو انتخاب کنید اون کد رو اینجا پیست کنید لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)