تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1159 از 1298 اولاول ... 159659105911091149115511561157115811591160116111621163116912091259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,581 به 11,590 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

یعنی این مخابرات همه ی ما رو احمق فرض کرده و حسابی داره تیغ میزنه...
    این سایت لعنتی اینا یه عمره که مشکل و ایراد داره ولی اینا هیچ غلطی نمی کنن! چند تا مشکل داره:
    شارژت که تموم شه نمی تونی دیگه شارژ کنی...بعضی وقتا که سایت اصلا بالا نمیاد ، حالا چه شارژ داشته باشی و چه نداشته باشی.....بعضی وقتا هم که بالا میاد ، نمی تونی وارد شی! صفحه کامل لود نمیشه و با این پیغام مواجه می شی:
    در حال حاضر ارتباط شما با سرویس دهنده برقرار نیست. با کلیک بر روی دکمه تائید، سامانه بصورت خودکار بروزرسانی خواهد شد. در صورتی که این پیغام تکرار شد از صحت ارتباط خود با سرویس دهنده اطمینان حاصل نمایید. در صورتی که از این ارتباط اطمینان دارید با زدن کلید Ctrl+F5 اقدام به بروزرسانی سامانه نمایید.

واقعا باید یه فکری کرد و یه اعتراضی کرد به اینا؛

2. 2 کاربر از علی 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

یعنی این مخابرات همه ی ما رو احمق فرض کرده و حسابی داره تیغ میزنه...
    این سایت لعنتی اینا یه عمره که مشکل و ایراد داره ولی اینا هیچ غلطی نمی کنن! چند تا مشکل داره:
    شارژت که تموم شه نمی تونی دیگه شارژ کنی...بعضی وقتا که سایت اصلا بالا نمیاد ، حالا چه شارژ داشته باشی و چه نداشته باشی.....بعضی وقتا هم که بالا میاد ، نمی تونی وارد شی! صفحه کامل لود نمیشه و با این پیغام مواجه می شی:
    در حال حاضر ارتباط شما با سرویس دهنده برقرار نیست. با کلیک بر روی دکمه تائید، سامانه بصورت خودکار بروزرسانی خواهد شد. در صورتی که این پیغام تکرار شد از صحت ارتباط خود با سرویس دهنده اطمینان حاصل نمایید. در صورتی که از این ارتباط اطمینان دارید با زدن کلید Ctrl+F5 اقدام به بروزرسانی سامانه نمایید.

واقعا باید یه فکری کرد و یه اعتراضی کرد به اینا؛
    کاش فقط مشکلش همین بود . حجم خوری داره شدید . من آنتی ویروس به روز دارم . آپدیت های اتوماتیک تمام نرم افزارهام رو خاموش کردم . از اول آبان تا امروز صبح که فقط و فقط وب گردی کردم باور میکنید که 1 گیگ حجمم تموم شد ؟؟ زنگ میزنم به پشتیبان میگم قبول نمیکنه و طبق معمول مشکل رو گردن کاربر میندازن .

4. 2 کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد طرح شباهنگ چیه ؟؟؟؟ سرعتش چقدره ؟؟؟ هر گیگ شارژ اضافه که خودم انجام بدم چند برام حساب میکنه ؟؟ الان طرح زرین هستم و میخوام برم شباهنگ .

6. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دیشب حجمم تموم شده دیدم این سایتشون خرابه دوباره اصلا بالا نمیاد .. زنگ زدم پشتیبانی میگه اره خرابه .. میگم کی درست میشه میگه نمی دونم تا فردا پس فردا ! میگم خب من الان اینترنت نیاز دارم باید چکار کنم ؟! میگه باید صب کنی درست بشه !
    در عجبم با چه قومی طرفیم ما !!
    بعد جالبه بگو آخه سایتتون خراب باشه که ضررش متوجه خودتون میشه برای کسایی که زود به زود می خوان حجم خریداری کنند و پولش بره تو جیب شماها !

8. 3 کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

بابا یه فکری به حال این حجم خوری پلوتون بکنید . مثل یخی که بذاریش سینه ی آفتاب حجممم داره همونجوری آب میره .

10. 3 کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

از اول ماه تا الان 5 گیگ از حجم منم رفته ! این چه وضعشه؟

12. 4 کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم کسی اینجا هست که سرعت رو خط فیبر نوری 10 مگ بسته شده باشه؟!
    من طرح شباهنگ 3 گیگ دارم ولی سرعت رو 5 مگه و 10 مگ نبستن. کیفیت خطمون که عالیه
    کسی نیست؟؟؟

داره خودمونی میشه Shahin031's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بابا یه فکری به حال این حجم خوری پلوتون بکنید . مثل یخی که بذاریش سینه ی آفتاب حجممم داره همونجوری آب میره .
    منم چندبار این مشکلو گفتم ولی کسی توجهی نکرد

15. این کاربر از Shahin031 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کاش فقط مشکلش همین بود . حجم خوری داره شدید . من آنتی ویروس به روز دارم . آپدیت های اتوماتیک تمام نرم افزارهام رو خاموش کردم . از اول آبان تا امروز صبح که فقط و فقط وب گردی کردم باور میکنید که 1 گیگ حجمم تموم شد ؟؟ زنگ میزنم به پشتیبان میگم قبول نمیکنه و طبق معمول مشکل رو گردن کاربر میندازن .
    برو یه گزارش بگیر توی قسمت گزارشگیری پلوتون بزن گزارش اتصالات از اون روز تا الان پک کن ببین شناسه سخت افزاری mac address ثابت باشه یعنی فقط یه مودم وصل شه ه اکانتت اگه متغیر بود بدون یکی اکانتتو هک کرده داره باهاش حال میکنه و راستی اگه ثابت بود یا وای فایت هک شده یا خودت استفاده داری چون من این همه سال از پلوون استفاده میکنم الکی حجم کم نمیکنه یا اکانتت هک شده یا وای فایت اگه دیدی شناسه سخت افزاریت فرق داره همش و یکی بگو تا بگم چیکار کنی که هک نشی اگه هم فرق نداشت و یکی بود وای فایت رو رمزشو عوض کن (البته حالا چک کن اگه از وای فای بود میگم چیکار کنی)

17. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

توجه
    من امروز حساب کردم با این تخفیفی که داره مخابرات میده هر گیگ توی طرح حرفه ای واستون 125 تومن در میاد یعنی با 99 درضد تخفیف شبانه که البته 97 درصد هست در واقعیت هر گیگ نت واستون 125 در میاد که خداییش مناسبه اونم با سرعت 10 مگابیت حالااااااگه کسی طرح حرفه ای نداره و نمیخوادم بگیره یا اصلا وضع نت مخابرات براش بد ولی ی ی یتوی محدوده پوشش نسل سوم یا چهارم ایرانسل هست بره طرح های شبانه جدید ایرانسل رو بخره که لامصب از مخابراتم ارزون ترهگیگابایتی 100 تومنه یعنی یه طرحی داده 1 روزه 2 تا 6 صبح 10 گیگ 1000 تومن حالا کافیه سرعت اینترنتش تو منطقتون خوب باشه بزنید بترکونید دانلود رو به خصوص اون دوستمون که نتش نسل پهارم بود.کافیه برین توی لیست بسته های روزانش و بستشو پیدا کنید اگه بسته دیگه ای هم داشته باشین مهم نیس این بسته جز بسته ساعات افت مصرفه یعنی شما یه بسته روزانه دارین واس مصرف روزا اینم شبا خودکار فعال میشه خودش میگه 1 روزس ولی چرت میگه 2 روزس
    راستی ی ی ی ی توی نت مخابرات به ازای هر 1 گیگ دانلود حدود 35 مگابایت از حجمتون توی طرح حرفه ای کم میشه الکی میگه 99 درصد تخفیفه

19. 2 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •