تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1159 از 2199 اولاول ... 15965910591109114911551156115711581159116011611162116311691209125916592159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,581 به 11,590 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعلا با این کار کنید.این آدرسش هیتلره ولی لینکای دانش نیست.چن روز دیگه ومپایر میاد.اینترنت قاط بزنه من میرم بازارو بهم میریزم!!!! دی:
    مطمئن هستی!!!، سایتش واسه من هیلتر نیست

چه جالب اینا کی اومدن

----------------------------------------------------------------------

اوه اوه اوه چند صفحه عوض کردم فهمید

فی.ل.تر شد
    Last edited by arash59b; 06-10-2012 at 01:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آقا چرا من نمی تونم سرویسم رو عوض کنم و هر چی هم شارژ می کنم اینترنتم قطعه . مشکلش چیه ؟
    چرا کسی به من کمک نمی کنه من از اول مودم رو ریست کردم و خودم دوباره تنظیم کردم و ویندوز عوض کردم ولی فایده نداشت . نمایندگی هم زنگ زدم گفت مشکل از سیستم منه . حالا موندم چی کار کنم تو رو خدا یکی کمک کنه .

داره خودمونی میشه persianboy2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزیز،

من چند وقته یه مودم وایمکس جیبی با طرح دوساله گرفتم، مشکلات زیادی داره ولی از دیروز تا حالا به دو مشکل مهم برخورد کردم:

من دو سه روز هست که مودم رو گذاشتم روشن بمونه و خاموشش نکردم، چون هر وقت میومدم وصل بشم یه نیم ساعتی اسیرم میکرد تا وصل بشه! منم گفتم بزارم همینجور وصل بمونه تا چند وقت.

1- چراغ وای فای از رنگ سبز به رنگ آبی عوض شده. دفترچه اش رو خوندم، نوشته عدم نیاز به پسورد چراغ وای فای رو آبی نشون میده. بررسی کردم دیدم آره پسوردش برداشته شده!

2- با یوزر system نمیتونم وارد تنظیمات بشم وفقط با یوزر ادمین میتونم وارد بشم. پسورد هردوشون رو همون روز اول عوض کرده بودم.

حالا سوالم این هست که آیا مودم از نظر نرم افزاری قاطی کرده یا یه نفر این وسط اومده و پسورد رو برداشته و پسورد یوزر system رو عوض کرده؟

اگه حالت دوم هست چطور این کار رو تونسته بکنه با توجه به پسورد 14 رقمی که من گذاشتم؟...

فعلا ریستش نکردم تا ببینم اوضاع چجوریاست.

ممنون
    Last edited by persianboy2000; 09-10-2012 at 00:50.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

چرا کسی به من کمک نمی کنه من از اول مودم رو ریست کردم و خودم دوباره تنظیم کردم و ویندوز عوض کردم ولی فایده نداشت . نمایندگی هم زنگ زدم گفت مشکل از سیستم منه . حالا موندم چی کار کنم تو رو خدا یکی کمک کنه .
    سلام دوست عزیز

لطفا مشکل تون رو دقیق توضیح بدید. یعنی چی که نمی تونید سرویس تون رو عوض کنید؟ چه پیغامی میده؟ تا الان چکارهایی انجام دادین

سلام دوستان عزیز،

من چند وقته یه مودم وایمکس جیبی با طرح دوساله گرفتم، مشکلات زیادی داره ولی از دیروز تا حالا به دو مشکل مهم برخورد کردم:

من دو سه روز هست که مودم رو گذاشتم روشن بمونه و خاموشش نکردم، چون هر وقت میومدم وصل بشم یه نیم ساعتی اسیرم میکرد تا وصل بشه! منم گفتم بزارم همینجور وصل بمونه تا چند وقت.

1- چراغ وای فای از رنگ سبز به رنگ آبی عوض شده. دفترچه اش رو خوندم، نوشته عدم نیاز به پسورد چراغ وای فای رو آبی نشون میده. بررسی کردم دیدم آره پسوردش برداشته شده!

2- با یوزر system نمیتونم وارد تنظیمات بشم وفقط با یوزر ادمین میتونم وارد بشم. پسورد هردوشون رو همون روز اول عوض کرده بودم.

حالا سوالم این هست که آیا مودم از نظر نرم افزاری قاطی کرده یا یه نفر این وسط اومده و پسورد رو برداشته و پسورد یوزر system رو عوض کرده؟

اگه حالت دوم هست چطور این کار رو تونسته بکنه با توجه به پسورد 14 رقمی که من گذاشتم؟ و آیا راهی برای پیدا کردن این دله دزد هست یا نه؟

فعلا ریستش نکردم تا ببینم اوضاع چجوریاست.

ممنون
    شما می تونید از برنامه های مانیتور کردن IP استفاده کنید و ببینیند کسی بغیر از ip شما یه مودم وصل شده یا نه. ریز حجم مصرفی تون رو هم چک کنید ببینید کم شدنش معقول هست یا بیشتر از انتظار شما ست

اون پسورد 14 رقمی که معمولا بر اساس سیستم WEP هست باز هم زیاد قابل اعتماد نیست و بعضی از برنامه ها و افراد آشنا یه کار می تونن راحت ه.کش کنند

شما اگه از یه سیستم به مودم لاگین کنید بعد همین کارو بخواین با یه سیستم دیگه انجام بدید امکان پذیر نیست تا وقتی که سیستم قبلی رو لاگ اوت کنید. (منظورتون رو از یوزر سیستم هم متوجه نشدم!!!؟منظورتون حساب کاربری تون هست؟)

5. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خدارو شکر یه فایل رار گذاشته بودم.فرمت فیلم هیچی نگرفته!!

Sent from my Galaxy Note using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه persianboy2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما می تونید از برنامه های مانیتور کردن IP استفاده کنید و ببینیند کسی بغیر از ip شما یه مودم وصل شده یا نه. ریز حجم مصرفی تون رو هم چک کنید ببینید کم شدنش معقول هست یا بیشتر از انتظار شما ست

اون پسورد 14 رقمی که معمولا بر اساس سیستم WEP هست باز هم زیاد قابل اعتماد نیست و بعضی از برنامه ها و افراد آشنا یه کار می تونن راحت ه.کش کنند

شما اگه از یه سیستم به مودم لاگین کنید بعد همین کارو بخواین با یه سیستم دیگه انجام بدید امکان پذیر نیست تا وقتی که سیستم قبلی رو لاگ اوت کنید. (منظورتون رو از یوزر سیستم هم متوجه نشدم!!!؟منظورتون حساب کاربری تون هست؟)
    ممنون
    ریز حجم مصرفی رو بررسی کردم و ترافیکش در حد انتظار بود. یوزر سیستم هم ظاهرا پسوردش برگشته به حالت دیفالت. با این حساب فکر کنم این مودم زمانی که در طولانی مدت روشن بمونه باگ نرم افزاری داشته باشه و تنظیماتش بپره!

این مودم دارای دو نام برای ورود به قسمت نتظیماتش هست. یکی با نام admin و پسورد پیشفرض admin و دیگری system و پسورد پیشفرض system. اگه با نام system وارد بشوید تنظیمات بیشتری رو در اختیارتون قرار میده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

لطفا مشکل تون رو دقیق توضیح بدید. یعنی چی که نمی تونید سرویس تون رو عوض کنید؟ چه پیغامی میده؟ تا الان چکارهایی انجام دادین
    تعرفم رو عوض کردم یا همون سرویسم رو زنگ زدم خودشون عوض کردن . منظورم این بود که مثلا از 512 بشه 1 مگ .
    ولی حالا اینترنتم قطعه . همون طور که گفتم همه چی درسته از تنظیمات مودم گرفته تا تنظیمات سیستم عامل فقط چند روز پیش کابل برق مودم اتصالی داشت عوضش کردم دیگه کار نمی کنه می تونه از کابل برق باشه .

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

E-care میگه یوزر پسورد من غلطه، با IE باز کردم مشکل نشد. E-care قدیمی این مشکل رو نداشت، اما توی سایت جدید تا حالا نتونستم وارد شم.
    پشتیبانی هم که گوشی رو برنمیدارن.
    کسی این مشکل رو نداره یا نداشته؟؟؟

داره خودمونی میشه no_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

آقا این قدیمیه که کار نمیکنه توی این جدیده کجا برم بفهمم چقدر از اکانتم باقی مونده... من میرم داخل صفحه مشترکینش میگه اینقدر استفاده کردین ریزه ریز آمار میده ولی هیچ جمع بندیی نداره
    من میخوام بدونم چقدر از اکانتم مونده کجا رو باید ببینم؟

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

E-care میگه یوزر پسورد من غلطه، با IE باز کردم مشکل نشد. E-care قدیمی این مشکل رو نداشت، اما توی سایت جدید تا حالا نتونستم وارد شم.
    پشتیبانی هم که گوشی رو برنمیدارن.
    کسی این مشکل رو نداره یا نداشته؟؟؟
    شما هنوز موفق نشدی؟ خیلی عجیبه. کنترل پنل جدید به مرورگر حساس نیست. مشکل از مرورگر نمیتونه باشه. با کدوم شماره تماس میگیری؟

12. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •