بچه ها وايمكس ايرانسل توي كلاردشت ، سرعين كار ميكنه ؟! خواهشا هركي ميدونه سريع جواب بده
15 روز سفركاري دارم و ميخوام انتخاب رشته كنم و به نت احتياج دارم حتما
بچه ها وايمكس ايرانسل توي كلاردشت ، سرعين كار ميكنه ؟! خواهشا هركي ميدونه سريع جواب بده
15 روز سفركاري دارم و ميخوام انتخاب رشته كنم و به نت احتياج دارم حتما
برو تو سایت
منم همين كارو كردم داداش ولي اونجا اصلا اسمي از شهراي شمال نيومده بود گفتم از بچه ها بپرسم
امروز وب سایت های خارجی مشکل داره . سرعتم بدتر از هر روز شده
من امروز خیلی نتم داغونه (چندروزه البته)
هی قطع می شه :(
و نمی دونم چرا از سرورهای گوگل اصن نمی تونم دانلود کنم! (چه با پیلتر شکن، چه بدون اون!)
کسی می دونه چطور میشه فهمید چه کسانی از نت استفاده می کنند و به وایمکس کانکت هستند؟ مهم تر راهی هست که تعیین کنی که مثلا برای فلان کانکت(مثلا گوشی ) حداکثر چه سرعتی قابل استفاده باشه؟ الان چند نفر به طور همزمان از وایمکسم استفاده می کنند و می خوام یه جورایی کنترلشون کنم که سرعتم نابود نشه و بیشتر سرعت دست خودم باشه.
راستش سوال اولتو نمیدونم و فکر نکنم بشه . ولی اینکه بتونی سرعت کسایی که که کنترل کنی اونم نمیشه کاری کرد به هر حال مگر رودربایستی رو بزاری کنار و بگی که کمتر استفاده کنن. سرعت وایمکس هم این روزا واقعا دایال آپ شده
سلام
دوستانی که تعرفه 256 یا 512 گرفتن یا قبلا داشتن ، لطفا بگید سرعت سند در میزان واقعی تعریف شده برای این تعرفه ها ؟
برای 128 که خودم دارم الان سند 8 کیلوبایت هست ، آیا برای شما که مثلا 256 دارید میزان سند 16 هست یا خیر ؟؟
Last edited by mehr1362; 03-08-2014 at 21:26.
سرعت آپلود من که 512 هستم بیشتر از 22 نمیشه!
سلام
دوستانی که تعرفه 256 یا 512 گرفتن یا قبلا داشتن ، لطفا بگید سرعت سند در میزان واقعی تعریف شده برای این تعرفه ها ؟
برای 128 که خودم دارم الان سند 8 کیلوبایت هست ، آیا برای شما که مثلا 256 دارید میزان سند 16 هست یا خیر ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)