میشه آنلاین بازی کرد ولی با این پینگی که شما دارید کلا باید بیخیال شین!
میشه آنلاین بازی کرد ولی با این پینگی که شما دارید کلا باید بیخیال شین!
چطور تو قسمت MASTER LEAGE بازیکن بخرم؟؟؟
جواب نمی دین ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تا حالا ندیده بودم آرمین از کوره در بره جالب بود برام
آرمین جان من دیدمت کلیپتو دستت درد نکنه کلیپ خوبی بود
تنها نکته جالب برای من Shoot Cancel و استفاده ازش بود که واقعا خوب ازش استفاده کرده بودی میخوای با پای چپ ضربه بزنی بعد با چرخش زاویه با جهت بعد کنسل کردن میزنی به سمت مخالف ووی خوب بود
در ضمن قال قضیه رو بکنم بیشترین Player Rate در بازی PES2010 همون 8.5 هست
دو دیتابیس بازی هم وجود داره اون دوست عزیزی هم که میخواد اینو ببینه نرم افزار PES2010 String Database Editor رو دانلود کنه و بعد اونجا دنبال Player Rating بگرده پیداش می کنه
بیشتر میزان برآیند مهارت های یک بازیکن 109 هست و بیشتر از این وجود نداره
شما میتونید یک بازی که تمام قابلیت ها و آبیلیتی هاش کامله رو بسازی و در مسترلیگ امتحانش کنی که بازم می بینید TSI یا همون برآیندهاش 109
این از کوره در رفتن آرمین با حال بود در کل![]()
مرسی ممنونم مهرداد جان لطف داری
مهرداد میام خفه ات می کنم هااین از کوره در رفتن آرمین با حال بود در کل![]()
من کی از کوره در رفتم خدائیش بچه خونسردی مثل من تا حالا دیدی...
یکم برام زجر آور هست که کسی یا کسانی به جای استفاده از مطالب مفیدی که توی تاپیک ها مطرح میشه بیان ساز مخالف بزنن و بدتر ادعاهای ساختگی بکنن یه مقدار بعید هست من کلا دیدگاه دیفالتم نسبت به تک تک بچه ها مثبت اندیشی هست و وقتی می بینیم بعضی ها اینطوری نیستن کمی رنجیده میشم اون روز جمعه هم من کلی وقتم تلف شد واسه همین یکم بحث کردیم که خدائیش کاملا مودبانه و بدون حرف های تند بود. فقط من دیدم آخر سر به نتیجه نمی رسیم کوتاه اومدم. بخشش از قوقوری مگوریان است.
در مورد اون کنسل هم بگم شوت رو نباید با دکمه ضربدر کنسل کرد اون کنسل کردن باید با R2 انجام بگیره
چطور تو MASTER LEAGE بازیکم بخرم؟؟؟
جواب می خوام!
منم میگم دیگه واسه همین تعجب کردم
گفتی R2?
امتحان کردم نشد
بعد زدن شوت با مربع همینکه سریع R21 بزنی ضربه رو با داخل پا میزنه فقط اما تا جایی که من میدونم ضربدر یا R1 با جهت اونم در شرایطی خاص میتونه شوتو کنسل کنه
دقیقا بگو چطور اینکارو می کنی منم یاد بگیرم مدل R2 ندیده بودم
در ضمن خون خودتو کثیف نکن بابا چیزی نیست که
من و همه بچه ها اینجا تورو می شناسیم اگه چیزی رو بلد نباشی میگی بلد نیستم اما اگه بلد باشی مطمئنا حرفت کاملا درسته
---------- Post added at 02:46 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------
توی مستر لیگ شما به Agent یا همون وکیل واسه خودتون می گیرید که از لول 1 هست تا لول 5 و قیمت میره بالاتر و سرعت و میزان قبول شدن پیشنهادات برای خرید بازیکن بسته به لول وکیل شما داره
حالا شما برای خرید بازیکن میری روی بازیکن مورد نظرت :
- گزینه اولی برای اطلاعات بازیکنه
- گزینه دوم برای پیشنهاد دادن به باشگاه مورد نظر برای خریدن بازیکنه خب حالا شما پیشنهاد میدی بعد چند هفته وکیلت برات خبر میاره که باشگاه فلان مایل به فروش بازیکنش هست یا نه اگه نبود که هیچی پیشنهاد خریدتو رد می کنه اما اگه بود وکیلت میاد بهت میگه واسه این بازیکن فلان مقدار پول میخواد بعد تو میشی با باشگاه مورد نظر سر پولش چونه میزنی معمولا مبالغ بالا رو بسته به وکیلت میشه تا 25-30 میلیونم پایین اورد در آخرم قراردو قبول می کنی و اون بازیکن در اولین تعطیلات بین فصل یا آخر فصل منتقل میشه به تیمت
- گزینه دوم دقیقا همین کاره اما برای انتقال قرضی
- گزینه های بعدی هم که شامل اضافه کردن به لیست و مقایسه میشه که چیزی نیست![]()
من بازيو نصب كردم ولي با وجود اينكه سيستم خوبي دارم وقتي رو ICON بازي كليك ميكنم فقط يه صفحه سياه مياد كمك!
شوتو باید با چی کنسل کنیم ؟
من باید جی کار کنم بازیم خوب شه؟
من با تاپ پلیر بیشتر از 3 گل نزدم خواستم ببینم معمولا باید از چه راهی وارد شم من تمامه گل هامو با یه بازیکنه سرعتی توپ رو میبرم گوشه زمین یه پاس کوتاه میدم جلو دروازه و گلو میزنه
دیدم تو فیلمایی که گذاشتند همه از راه دور یا جلو دایره وسط زمین شوت میکنند و میره تو دروازه اما من توی تمرین و چه تو بازی هر کار کردم نشد
میشه یکی از اساتید pes به من کمک کنه--میدونم که همتون هر چی باشه از من واردترید و خیلی چیزای توپی بلدید
کاپیتان تیم رو نمیشه توی game plan تغییر داد؟
توی قبلیا که میشد ولی توی این هرچی میگردم گزینه ای براش نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)