سلام.
من تا حالا فقط از وایرلس استفاده کردم واسه لپتاپم . مشکلی هم نبوده.
مودم خوب هم Linksys هست که مال شرکت Cisco هست.
سلام.
من تا حالا فقط از وایرلس استفاده کردم واسه لپتاپم . مشکلی هم نبوده.
مودم خوب هم Linksys هست که مال شرکت Cisco هست.
از لحاظ قيمت بله مودمهاي باسيم ارزونتر هستن و بنظر من گول حرفها ويه سري تبليغات كه همه جا رو پر كرده نخور.
tplink يا Dlink يه زماني خوب بودن اما الان ديگه مثل سابق بدرد نميخورن.اگه tplink يا Dlink بخري فوقش 2 سال برات كار ميكنه. متاسفانه اكثر مردم معتقد به اين هستن كه مفت باشه كوفت باشه!!! دنبال ارزوني نباش دوست من !!!
من خودم Pin Avid گرفتم. حداقل چون چيني نيست تا الان خيلي خوب جواب داده.1 بار هم dc نشدم.خيلي هم زود خط رو پيدا ميكنه.قيمتش هم مثل tplink و dlink هستش ولي چون كيفيت قطعاتش خوبه كيفيتش خيلي بالاتر از اونهاست. 22 تومن گرفتم.كانفيگ شدنش هم كه نيمه اتوماتيكه و شما فقط بايد يوزرنيم و پسوردتو بدي و ديگه هيچي نميخاد.حتي لازم نيست به كارت شبكه ت IP بدي خودش همه چي رو ست ميكنه.
خلاصه اينكه هرچي ميگيري بگير ولي سراغ tplink و dlink وip link نري خيلي به نفعته چون همه شون شديدا بي كيفت شدن اخيرا ارزون ميدن كه رو دستشون نمونه.
البته اول برو سراغ asus am 602 كه حدود 35 الي 40 تومن قيمتشه اما اگه برات نميصرفه و ارزونترشو مي خواي همون pinavid واقعا مودمه خوبيه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by urumchi; 06-03-2011 at 00:56.
لیست خطاهای مودم adsl
۶۹۱دسترسی صورت نمی گیرد زیرا :الف) نام و کلمه ی عبور اشتباه می باشد .ب ) به پایان رسیدن زمان اشتراکج ) به پایان رسیدن ترافیک مصرف یا زمان مجاز استفاده
۶۷۸الف ) روشن نبودن مودمب ) برقرار نبودن لینک مودمج ) به پایان رسیدن ترافیک مصرف یا زمان مجاز استفادهد ) مشکل سیم کشی داخلیه ) هنگ کردن مودم
۷۶۹مقصد مشخصی قابل دستیابی نمی باشد.غیر فعال بودن کارت شبکه یا port USB
فكر كنم شما خطتون مشكل داره. اكانتت رو تازه گرفتي؟ خط شما رانژه شده؟
با سلام خدمت دوستان
ایا با توجه به عکس زیر که میزان نویز روی خط adsl من رو تعیین می کنه نیازی هست که یک کابل مستقیم از ورودی ساختمون به مودم بکشم .
در حال حاظر مودم به پریز تلفن داخل ساختمون وصله.
****سري كه درد نميكنه با دستمال نميبندن****SNR margin اگه بيشتر از 29 باشه يعني اينكه نويز هيچ مشكلي ايجاد نميكنه و براي خط شما 45.5 هستش و اين يعني خط شما اصلا نويز نداره. همينطور LineAttenuation خط شما 31 هستش كه نشون ميده افت سيگنال از مركز مخابراتي تا مودم شما خيلي كمه و ميشه گفت سيگنال بدون افت به مودم شما ميرسه. در كل كيفيت خط شما فوق العاده خوبه و بهتر ازين نميشه.
Last edited by urumchi; 06-03-2011 at 01:23.
ممنونم از راهنماییتون.
ولی منظورم از مشکلات وایرلس، به مساله ای برمیگرده که در این پست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرح دادم؛ ولی ظاهرا کسی راه حلش رو نمیدونست.
نه اینکه با مودمهای وایرلس مشکل داشته باشم.
شما يه سر به نمايندگي لپ تاپت بزن يا يه سر برو به يكي ازين پاساژهاي كامپيوتري خودتو راحت كن. اينجا ممكنه هيچ كس نتونه كمكت كنه يا اينكه طول بكشه.چون خيلي از دوستان حداكثر روزي يه بار به فروم سر ميزنن.
سلام
مودم asus am 602 الان توی پاساژ ایران 28 تومنه با گارانتی پارس ارتباط
قبلا با گارانتی رهنمون هم بود که الان کم پیدا میشه
یه چیز جالب : هفته پیش زنگ زدم شرکت رهنمون , یه خانومی جواب داد و گفت 604 که نداره , حتی حاضر نشد یه نماینده فروش معرفی کنه , بعدش هم گفت یه دونه 602 تو انبار داره , میده 38 !!!
منم رفتم پاساژ ایران یه مدل asus am 604 خریدم 25 تومن !!! با گارانتی پارس ارتباط , ضمنا تقلبی هم نیست !
البته تا 35 هم قیمت گرفتم , اما بگردید پیدا میشه , فقط حواستون باشه هم روی جعبه برچسب ضمانت باشه هم داخلش برگه گارانتی باشه هر دو تاشو هم بگید فروشنده مهر و امضا کنه با تاریخ !
دست آخر اینکه تا اونجایی که من تحقیق کردم مودم خوبیه و اکثر سرویس دهنده ها تاییدش میکنن .
سلام
من مودم Huawei مدل SmartAX MT800 از مخابرات گرفتم. وقتي وصلش ميكنم به كامپيوتر و كليد مربوط به ON/OFF رو ميزنم و مودم رو روشن ميكنم چراغ مربوط به Power ثابت سبز ميشه و روشن ميمونه. اما چراغهاي مربوط به LAN اول سبز ميشن ولي بعد چراغ Link قرمز ميشه و چراغ ACT چند بار چشمك ميزنه و بعد خاموش ميشه.
كسي ميدونه چرا چراغ مربوط به LINK قرمز ميشه ؟ و چرا چراغ ACT اول روشن ميشه و بعد چشمك زدن خاموش ميشه ؟
كابل مربوط به Ethernet رو هم درست پشت كيس وصل كردم. من هنوز سي دي مربوطه رو هم نصب نكردم. يعني ميتونه مشكل از اين باشه كه سي دي رو نصب نكردم ؟
البته اين رو هم بگم كه خط من هنوز رانژه نشده. و همط
Last edited by milan-tifusi; 06-03-2011 at 12:40.
سلام من linksys120n دارم و واسه این که دستی به اینترنت کانکت شم encapsulation رو تو حالت bridge only گذاشتم و دیگه به هیچی دست نزدم و اتصالم برقراره کار دیگه ای هم باید بکنم؟؟؟منظورم اینکه میگن باید به کارت شبکم ip بدم؟؟؟
و دوم که مهمتره با گوشیم نمیتونم وایرلس رو پیدا کنم اصلا مودم رو پیدا نمیکنه چی کار کنم؟؟ نه تو حالت bridge only و نه تو حالت pppoe!!!!!!!!
از کجا به این نتیجه رسیدید؟ یعنی به امار خرابی مودمها در سطح جهانی دسترسی دارید؟ لطفا به یک منبع قابل استناد
لینک بدید. متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)