تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1159 از 1759 اولاول ... 1596591059110911491155115611571158115911601161116211631169120912591659 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,581 به 11,590 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین مودم بدون وایرلس چی هستش؟ tp-link ؟
    با توجه به راهنمایی دوستان،متوجه شدم لپ تاپ پورت شبکه رو داره؛
    از طرفی مجهز به وایرلس و بلوتوٍث هم هست ولی گهگاه هنگ می کنه و یهو قطع میشه و با کلی ور رفتن تازه دوباره درست میشه. به خاطر همین مودم غیروایرلس دردسرش برام کمتره و گمونم قیمت مناسبتری هم داشته باشه. این طور نیست؟
    سلام.

من تا حالا فقط از وایرلس استفاده کردم واسه لپتاپم . مشکلی هم نبوده.

مودم خوب هم Linksys هست که مال شرکت Cisco هست.

2. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بهترین مودم بدون وایرلس چی هستش؟ tp-link ؟
    با توجه به راهنمایی دوستان،متوجه شدم لپ تاپ پورت شبکه رو داره؛
    از طرفی مجهز به وایرلس و بلوتوٍث هم هست ولی گهگاه هنگ می کنه و یهو قطع میشه و با کلی ور رفتن تازه دوباره درست میشه. به خاطر همین مودم غیروایرلس دردسرش برام کمتره و گمونم قیمت مناسبتری هم داشته باشه. این طور نیست؟
    از لحاظ قيمت بله مودمهاي باسيم ارزونتر هستن و بنظر من گول حرفها ويه سري تبليغات كه همه جا رو پر كرده نخور.
    tplink يا Dlink يه زماني خوب بودن اما الان ديگه مثل سابق بدرد نميخورن.اگه tplink يا Dlink بخري فوقش 2 سال برات كار ميكنه. متاسفانه اكثر مردم معتقد به اين هستن كه مفت باشه كوفت باشه!!! دنبال ارزوني نباش دوست من !!!

من خودم Pin Avid گرفتم. حداقل چون چيني نيست تا الان خيلي خوب جواب داده.1 بار هم dc نشدم.خيلي هم زود خط رو پيدا ميكنه.قيمتش هم مثل tplink و dlink هستش ولي چون كيفيت قطعاتش خوبه كيفيتش خيلي بالاتر از اونهاست. 22 تومن گرفتم.كانفيگ شدنش هم كه نيمه اتوماتيكه و شما فقط بايد يوزرنيم و پسوردتو بدي و ديگه هيچي نميخاد.حتي لازم نيست به كارت شبكه ت IP بدي خودش همه چي رو ست ميكنه.
    خلاصه اينكه هرچي ميگيري بگير ولي سراغ tplink و dlink وip link نري خيلي به نفعته چون همه شون شديدا بي كيفت شدن اخيرا ارزون ميدن كه رو دستشون نمونه.
    البته اول برو سراغ asus am 602 كه حدود 35 الي 40 تومن قيمتشه اما اگه برات نميصرفه و ارزونترشو مي خواي همون pinavid واقعا مودمه خوبيه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by urumchi; 06-03-2011 at 00:56.

4. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان. من یه مودم D link 2520u گرفتم. و از طریق یو اس بی به کامپیوتر وصلش کردم. چراغ هاش هم سبزه. هم پاور هم یو اس بی. ولی وصل نمیشه و دایم اخطار 678 میده دوستان اگه از دستتون کمکی بر میاد خواهشا دریغ نکنید.

لیست خطاهای مودم adsl

۶۹۱
    دسترسی صورت نمی گیرد زیرا :
    الف) نام و کلمه ی عبور اشتباه می باشد .
    ب ) به پایان رسیدن زمان اشتراک
    ج ) به پایان رسیدن ترافیک مصرف یا زمان مجاز استفاده

۶۷۸
    الف ) روشن نبودن مودم
    ب ) برقرار نبودن لینک مودم
    ج ) به پایان رسیدن ترافیک مصرف یا زمان مجاز استفاده
    د ) مشکل سیم کشی داخلی
    ه ) هنگ کردن مودم

۷۶۹
    مقصد مشخصی قابل دستیابی نمی باشد.
    غیر فعال بودن کارت شبکه یا port USB

فكر كنم شما خطتون مشكل داره. اكانتت رو تازه گرفتي؟ خط شما رانژه شده؟

6. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    ایا با توجه به عکس زیر که میزان نویز روی خط adsl من رو تعیین می کنه نیازی هست که یک کابل مستقیم از ورودی ساختمون به مودم بکشم .
    در حال حاظر مودم به پریز تلفن داخل ساختمون وصله.

****سري كه درد نميكنه با دستمال نميبندن****

SNR margin اگه بيشتر از 29 باشه يعني اينكه نويز هيچ مشكلي ايجاد نميكنه و براي خط شما 45.5 هستش و اين يعني خط شما اصلا نويز نداره. همينطور LineAttenuation خط شما 31 هستش كه نشون ميده افت سيگنال از مركز مخابراتي تا مودم شما خيلي كمه و ميشه گفت سيگنال بدون افت به مودم شما ميرسه. در كل كيفيت خط شما فوق العاده خوبه و بهتر ازين نميشه.

Last edited by urumchi; 06-03-2011 at 01:23.

داره خودمونی میشه setaieshh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.

من تا حالا فقط از وایرلس استفاده کردم واسه لپتاپم . مشکلی هم نبوده.

مودم خوب هم Linksys هست که مال شرکت Cisco هست.

ممنونم از راهنماییتون.
    ولی منظورم از مشکلات وایرلس، به مساله ای برمیگرده که در این پست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرح دادم؛ ولی ظاهرا کسی راه حلش رو نمیدونست.

نه اینکه با مودمهای وایرلس مشکل داشته باشم.

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ممنونم از راهنماییتون.
    ولی منظورم از مشکلات وایرلس، به مساله ای برمیگرده که در این پست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرح دادم؛ ولی ظاهرا کسی راه حلش رو نمیدونست.

نه اینکه با مودمهای وایرلس مشکل داشته باشم.

شما يه سر به نمايندگي لپ تاپت بزن يا يه سر برو به يكي ازين پاساژهاي كامپيوتري خودتو راحت كن. اينجا ممكنه هيچ كس نتونه كمكت كنه يا اينكه طول بكشه.چون خيلي از دوستان حداكثر روزي يه بار به فروم سر ميزنن.

داره خودمونی میشه Milad8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از لحاظ قيمت بله مودمهاي باسيم ارزونتر هستن و بنظر من گول حرفها ويه سري تبليغات كه همه جا رو پر كرده نخور.
    tplink يا Dlink يه زماني خوب بودن اما الان ديگه مثل سابق بدرد نميخورن.اگه tplink يا Dlink بخري فوقش 2 سال برات كار ميكنه. متاسفانه اكثر مردم معتقد به اين هستن كه مفت باشه كوفت باشه!!! دنبال ارزوني نباش دوست من !!!

من خودم Pin Avid گرفتم. حداقل چون چيني نيست تا الان خيلي خوب جواب داده.1 بار هم dc نشدم.خيلي هم زود خط رو پيدا ميكنه.قيمتش هم مثل tplink و dlink هستش ولي چون كيفيت قطعاتش خوبه كيفيتش خيلي بالاتر از اونهاست. 22 تومن گرفتم.كانفيگ شدنش هم كه نيمه اتوماتيكه و شما فقط بايد يوزرنيم و پسوردتو بدي و ديگه هيچي نميخاد.حتي لازم نيست به كارت شبكه ت IP بدي خودش همه چي رو ست ميكنه.
    خلاصه اينكه هرچي ميگيري بگير ولي سراغ tplink و dlink وip link نري خيلي به نفعته چون همه شون شديدا بي كيفت شدن اخيرا ارزون ميدن كه رو دستشون نمونه.
    البته اول برو سراغ asus am 602 كه حدود 35 الي 40 تومن قيمتشه اما اگه برات نميصرفه و ارزونترشو مي خواي همون pinavid واقعا مودمه خوبيه.

کد:
    سلام
    مودم asus am 602 الان توی پاساژ ایران 28 تومنه با گارانتی پارس ارتباط

قبلا با گارانتی رهنمون هم بود که الان کم پیدا میشه
    یه چیز جالب : هفته پیش زنگ زدم شرکت رهنمون , یه خانومی جواب داد و گفت 604 که نداره , حتی حاضر نشد یه نماینده فروش معرفی کنه , بعدش هم گفت یه دونه 602 تو انبار داره , میده 38 !!!
    منم رفتم پاساژ ایران یه مدل asus am 604 خریدم 25 تومن !!! با گارانتی پارس ارتباط , ضمنا تقلبی هم نیست !
    البته تا 35 هم قیمت گرفتم , اما بگردید پیدا میشه , فقط حواستون باشه هم روی جعبه برچسب ضمانت باشه هم داخلش برگه گارانتی باشه هر دو تاشو هم بگید فروشنده مهر و امضا کنه با تاریخ !
    دست آخر اینکه تا اونجایی که من تحقیق کردم مودم خوبیه و اکثر سرویس دهنده ها تاییدش میکنن .

11. 2 کاربر از Milad8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من مودم Huawei مدل SmartAX MT800 از مخابرات گرفتم. وقتي وصلش ميكنم به كامپيوتر و كليد مربوط به ON/OFF رو ميزنم و مودم رو روشن ميكنم چراغ مربوط به Power ثابت سبز ميشه و روشن ميمونه. اما چراغهاي مربوط به LAN اول سبز ميشن ولي بعد چراغ Link قرمز ميشه و چراغ ACT چند بار چشمك ميزنه و بعد خاموش ميشه.

كسي ميدونه چرا چراغ مربوط به LINK قرمز ميشه ؟ و چرا چراغ ACT اول روشن ميشه و بعد چشمك زدن خاموش ميشه ؟

كابل مربوط به Ethernet رو هم درست پشت كيس وصل كردم. من هنوز سي دي مربوطه رو هم نصب نكردم. يعني ميتونه مشكل از اين باشه كه سي دي رو نصب نكردم ؟

البته اين رو هم بگم كه خط من هنوز رانژه نشده. و همط
    Last edited by milan-tifusi; 06-03-2011 at 12:40.

داره خودمونی میشه DECENT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    نمیدونم

پيش فرض

سلام من linksys120n دارم و واسه این که دستی به اینترنت کانکت شم encapsulation رو تو حالت bridge only گذاشتم و دیگه به هیچی دست نزدم و اتصالم برقراره کار دیگه ای هم باید بکنم؟؟؟منظورم اینکه میگن باید به کارت شبکم ip بدم؟؟؟

و دوم که مهمتره با گوشیم نمیتونم وایرلس رو پیدا کنم اصلا مودم رو پیدا نمیکنه چی کار کنم؟؟ نه تو حالت bridge only و نه تو حالت pppoe!!!!!!!!

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

کد:
    از کجا به این نتیجه رسیدید؟ یعنی به امار خرابی مودمها در سطح جهانی دسترسی دارید؟ لطفا به یک منبع قابل استناد
    لینک بدید. متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •