البته یه دور از جون بگو
همینه ، کاریشم نمیشه کرد
اصلا نمیشه فردا رو پیشبینی کرد
بهتره همون 600 رو بخری تا 800 نشده
SX40 هم کامپکته فقط از نوعه سوپر زوم یا همون که شما گفتی
البته یه دور از جون بگو
همینه ، کاریشم نمیشه کرد
اصلا نمیشه فردا رو پیشبینی کرد
بهتره همون 600 رو بخری تا 800 نشده
SX40 هم کامپکته فقط از نوعه سوپر زوم یا همون که شما گفتی
در ادامه صحبتهای دوست عزیزمون که من هم همه حرفهاش رو تائید میکنم باید خدمت دوستان عرض کنم که
امروز از ساعت 1 تا 5 بعد ظهر داشتم دنبال کیف دوربین برای HS20 میگشتم و 2 تا گزینه مد نظرم بود 1- ونگارد آپرایز15 و 2- بنرو S20 بودم که از جمهوری شروع کردم به گشتن و طبق روال از پاساژ بزرگمهر دزد سوال کردم 2 تا مغاز داشتن مدل بنرو رو و میگفتن بترتیب 50- و60 تومن اومدم بیرون مغزم هنگ کرده بود و همین جور به طرف بالا میرفتم قیمت میگرفتم اکثراً بالای 50 مدل بنرو رو قیمت میدادن (خدا ازشون نگزره به حق 5 تن )یه مغازه هم تو یکی از پاساژ های اونطرف خیابون که نمایندگی ونگارد بود رو سوال کردم آپرایز 15 رو قیمت داد 50 تومن که نمایندگی بود و انسان شریفی هم بود ولی چون پول همراهم نبود نخریدم و برگشتم به نور نگار تو بهار جنوبی و با کلی خستگی گفتم ببخشید این بنروs20 چنده گفت 38 تومن یکدفعه دیگه هنگ کردم ولی چیزی از خودم بروز ندادم و سریع گفتم یکعدد از 2 تایی که داشت رو فاکتور کن و در آخر این کیف رو از نورنگار به قیمت 38 تومن خریدم
تاکید میکنم به هیچ عنوان از پاساژ بزرگمهر و پاساژ های جمهوری ترخدا دوستان خرید نکنید که بد جوری سر آدم رو کلاه میزارن
واقعاً موندم که چجوری این پولها از گلوشون پایین میره
(برای همین بود که کرباسچی حدود 15 سال پیش میخواست با تاسیس فروشگاه های زنجیره ایی نسل این بازار رو از بین ببره ولی حیف که نشد بعداً هم بهش گفتن که اختلاص و .. کرده )
دوستان بین این دو مدل کدوم کیفیت بالایی رو داره و در کل سرتره؟
canon s95
sony hx9v
کلا تو رنج 500هزار تومن چه مدلاییی مناسبند و عکس با کیفیت میندازن.
Last edited by delzende; 01-01-2012 at 15:26.
دوست عزیز به نظرم اگه عجله نداری صبر کن با 500تومن میشه چیزایه بهتری هم گرفت الان وقتش نیست
ببخشید که من باوجود اینکه تازه واردم اظهار نظر میکنم.دوست عزیز اگه حتما کامپکت میخوای به نظرم بین این 2مدلhx9بهتره چون حسگر cmosداره و این خودش باعث میشه نویز عکسهات کمتر بشه ولی بازم میگم صبر کنید
فک نکنم چون این دلار لامصب همینجوری میره بالا قیمتا هم همین جوری میرن بالا از طرفی اگه قیمت دلار اگه چایین بیاد که به نظر خیلی بعیده دیگه فروشنده های سود جو حاظر به پایین آوردن قیمت نیستن.
دوستان در مورد olympus sz-30mr چه نظری دارند ؟
Last edited by yaran99; 01-01-2012 at 18:47.
دوست عزیز شما که داری این همه هزینه میکنی چرا میخوای دوربین کامپکت بگیری؟
به خدا این دوربینای کامپکت مفت نمی ارزن(نیمه حرفه ای ها هم همینطور) حیف پول نیست که پاشون بدی(من دو بار این اشتباه رو کردم و به شدت پشیمون شدم)
پیشنهاد من دوربین Canon EOS 1100D هست که اختلاف کمی با مقدار بودجه شما داره و با این بودجه اگه من جای شما بودم 100% سمت دوربین حرفه ای میرفتم. یه کم گرونتر هست اما خب هر چی باشه حرفه ایه دیگه حتی اگه یه کم بیشتر خرج کنی Nikon D3100 هم گزینه عالیه
s95 سنسورش بزرگ تره و کیفیتش خیلی بیشتر ، اما زومش کمه
الان میشه با 500 گرفت اما بعد با 600 هم نمیشه
اندازه سنسور مهم تر از نوعشه
دقیقا من میگم دلار تا 2000 تومن هم میره
من توصیه نمی کنم
شما چقدر بودجه دارید
درسته اما هزینه یه slr کاری به یه کامپکت نداره ها
لطفا فارسی
Last edited by ELSIN; 01-01-2012 at 23:39.
taslim.midoonam k bayad farsi benevisam vali widosam khrab bood taze avaz kardam moteasefane farsi nadare farda avazesh mikonam
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)