دوستان ببخشید
وقتی بازی Battlefield bad company 2 رو اجرا میکنم توی بازی که وارد میشه نه موس کار میکنه نه کیبورد مشکل از کجاست ؟
دوستان ببخشید
وقتی بازی Battlefield bad company 2 رو اجرا میکنم توی بازی که وارد میشه نه موس کار میکنه نه کیبورد مشکل از کجاست ؟
علي شايد كركت مشكل داره اخه من همين امروز نصب كردم و سالم اجرا مي كنه روي كيفيت HD دارم ميرم
ميخواي كرك خودمو برات آپ كنم ؟
سلام
vertical syns چیه
به زبان ساده بهم بگین
من تو اجرای بازی battlefield:bc2 مشکل دارم. بازی تا مرحله ی اجرا بالا میاد(اونجا که تو قایقن) بعد میزنه mouse look around بعد 10 ثانیه یهو میپره بیرون
گرافیک: 512
رم : 2gb
cpu دو هسته ای
اطلاعات در اينجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چند وقته هر بازی نصب میکنم یه جوری گیر میکنه. یعنی نه اینکه دیگه روون نشه. یه زره اروم میشه بعد برمیگرده به حالت طبیعی. توی فوتبال اینجوری شد ، توی مرد عنکبوتی 3 هم شده تو بازی سامورایی هم همین اتفاق افتاد. این گیر کردن های کوتاه مدت مثل اینکه یه قانونایی هم داره و پس مدت زمان خاصی این اتفاق تکرار میشه. گرافیکم 512 و رمم 2 گیگ هستش و سی پی یو 3.6 هستش و ویندوزمم xp سرویس پک 3 هست وکلی برنامه هم برا اجرا بازی ها نسب کردم . مثلا نت فارم وورک 1 و2 و3 و3.5 رو نصب کردم ودایریک 9 و c++ 2010 ,.. . منتظرم که جوابم رو بدید.
من سریال نصب اولیه بازی جنرال زیرو حر zero hore رو میخوام میفهمیییییییییییییییییییی ییییییییین ؟؟؟؟؟
![]()
سلام
من امروز battle field bad company 2 خریدم
اومدم نصب کردم
بعد از نصب وقتی وارد بازی میشم با هر دو کلید w و d به یک سمت حرکت می کنه
همون اول یدفعه دوربین میره بالا و من فقط آسمونو میبینم
با هیچ کلیدی هم پایین نمیاد
رفتم تو تنظیمات کنترل های بازی
سه قسمت داشت:کیبورد،موس و جوی استیک
تنظیمات موس برای بالا و پایین بردن دوربین تعیین شده و هیچ جوری هم نمیتونم غیر فعالش کنم
کسی میتونه کمکم کنه؟
![]()
Last edited by jax2; 16-03-2010 at 15:19.
سلام
خوبید دوستان؟ آقا این بازیه battel field bad company 2 واقعا این قدر سنگینه یا کلا مشکل داره؟ آخه من نمیتونم رو ماکزیمم تنظیمات گرافیک بازی کنم، وقتی رو ماکزیمم میذارم افت فرم پیدا میکنم و یه جورایی بی مورد تیک میزنه. اگه patchای هم واسه بازی اومده بی زحمت لینکشو بدید.
cpu:amd phenomII 810 x4
graphic: amd sapphire radeon 4890 1g ddr5
ram: 4g ddr3
روی هردوتا ویندوز نصبش کردم روی xp sp3 بهتر از win 7 64bit اجرا میشه. کسی میتونه کمک کنه؟ ممنون
سلام تو بازي battlefield2 موقعي كه ميخام انلاين بازي كنم با اين كه اكانت دارم به سرور وصل نميشه؟؟
پينگ بين 400 تا 600 است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)