دوستانی که نامحدود واقعی میخوان میتونن برن اینترنت تجاری بگیرن از مخابرات 8مگش ناقابل ماهی ۳میلیونه و میتونن 365روز سال بدون هیچ مکثی دانلود کنن.
دوستانی که نامحدود واقعی میخوان میتونن برن اینترنت تجاری بگیرن از مخابرات 8مگش ناقابل ماهی ۳میلیونه و میتونن 365روز سال بدون هیچ مکثی دانلود کنن.
واسه من حجم رو صفر کرد و همون موقع اینترنت قطع شد!! دریغ از یه بایت دیتا....
نه نت من وصل میشه ولی حجمم رو صفر کرد میگید من زنگ نزنم مشکلم رو حل میکنن بدون زنگ؟ولی شکایت کردم از سامانه 195
دوستان چندجا دیگه هم پرسیدم گفتم شاید کسی بدونه
دوستان یه مشکل اعصاب خرد کن با مودم 2730 سفید.
خوب اینجوریه من وقتی پی پی تی پی با پی سی وصل میشم مشکلی نداره
ولی وقتی با وایرلس وصل میشم دقیق سر 5 دقیقه ارتباط قطع نمیشه ولی رسیو نداره
خیلی رو مخه برا دان میخام با گوشی و استفاده از اکانت idownload.
ممنون میشم کمک کنید.
دوستانی که دانلود باز هستن برن سراغ دی وی بی راحت روزی 200گیگ دان میکنید فقط باید 1 میلیون خرج کنی
دانلود 2 کانکشن هم تا حدودی خوبه
دوستم تری 4 داره سرعت دانلودش بالای 600 نمیره (مازندارن)
اینم اولش خوبه
آنلاین یا افلاين?
انلاین
افلاین هم میشه دان کرد
با بقیه دستگاه های وایرلس هم اینجوری میشه یا فقط با همون گوشی؟
با خرج 1 میلیون تومنی خوب قاعدتا باید آنلاین باشه !! البته اونم کلی دنگ و فنگ داره !! و برای ارسال دیتا باید از dsl و یا هر اینترنت دیگه ای به غیر از خود LNB استفاده کنید
[QUOTE=fanoostalaei;8588813]با بقیه دستگاه های وایرلس هم اینجوری میشه یا فقط با همون گوشی؟
کلن هم با گوشی هم لپتاب.با چندتا گوشی تست کردم.
آره قبلا تو همین تاپیکا بحثش بود که در عمل نهایتا به آفلاین تن میدادن بچه ها....
تازه گیریم که تمام تجهیزات کارت دی وی بی و تنظیم و اینا گرفتیم یکی خدمات گرفتن از اون شرکته سخته واسه پرداخت و مستر کارت و ویزا کارت و فلان .....
حالا اینا همه به کنار فرض کنید همرو اوکی کردیم میخوایم دان کنیم زارت اغتشاشات هوایی (پ.ر.ت) میاد تمام رشته هامون پنبه میشه!!!!
************************************************** ************************************************** *********************
بازم شرمنده تاپیک و به حاشیه بردم.......
دوستان کلا خرید مودم 4جی که 400 به بالاست و عقلانی میدونید؟
Last edited by VahidDG2007; 01-04-2015 at 21:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)