دوستان لطفا راهنمایی کنید روز مادر خیلی نمونده
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
دوستان لطفا راهنمایی کنید روز مادر خیلی نمونده
بنظرم اوپیوم بلک و یا لدی میلیون و فکر کنم با هزینه یکمی بیشتر جادور هم خیلی دوست داشتنی باشه باید ببینی سلیقشون چطوره چجور بوهایی رو میپسنده اینایی که گفتم جزو عالیهاست از نظر من ولی خوب عطر کاملا شخصیه پسندیدنش
ممنون
یسشتر ملایم و شیرین دوس داره فکر کنم.
سلام. این کارا رو تست کن کارای مناسبیه
zen shiseido - 212vip women - tresor midnight rose lancome - CH for women - versace bright crystal
ممنون دوست عزیز بابت نظرتون ولی تا جایی که میدونم قیمت هاشون نسبت به باقی جاها گرون تر نیست. ولی کلاً قکر کنم مشکل شما فروش اینترنتی عطر و ادکلن هستچون قیمت ها که قیمت بازاره
دوست عزیز موارد زیر رو یک نگاهی بندازید شاید حداقل از نظر مدل ها کمکتون کنه :
جیونچی آنژو دمون له سیکرت
باربری دبیت
شیسیدو زن طلایی
Last edited by apitaa; 11-05-2016 at 18:43.
سلام دوستان
ادکلن خوب چی پیشنهاد میدین که تلخ باشه ولی تند نباشه و واسه تیپ اسپرت مناسب باشه(23 سالمه) مخصوص آقایون هم باشه فقط
و اینکه پرفیومی هست که بشه در همه فصل ها ازش استفاده کرد؟ اگه هست این خصوصیت رو هم داشته باشه
قیمت هم حداکثر تا 250
و اینکه ادکلن خیلی همگانی هم نباشه که دیگه لوس یا همون خز شده باشهخاص باشه
ممنون![]()
Last edited by reza4024; 01-04-2016 at 19:16.
من با فروش اینترنتی مشکلی ندارم خیلی از وسایل الکترونیکی و غیرش رو از دیجیکالا خریدم ولی وقتی همین جنس ها تو بازار با همین قیمت هست میشه تست کردو تخفیف گرفت ب نظر من خرید اینترنتیش بی معنیه
دوستان یه دو، سه تا ادکلن تا سقف 150 تومن برای محیط اداری که مناسب فصل گرم و بوی ملایمی داشته باشه (که همکارها اگر خوششون نیومد دیگه سردرد نشه ) رو معرفی کنید، ممنون میشم،
Last edited by 7seas; 05-04-2016 at 21:25.
دوست عزیز من هم همین رو عرض کردم گفتم شما با فروش اینترنتی "عطر" مشکل دارید. از طرفی دیگه هم مبلغ حمل و نقل و رفت و آمد و گرفتاری های بازار و .... در فروش اینترنتی نیست. در کل نظر شما دوست عزیز کاملاً محترم و درست.
Last edited by apitaa; 07-04-2016 at 13:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)