سلام دوستان گل تلو هم رفتیم لرزیدیم به امید روزهای روشن dg1 pami بزرگ های تاپیک چطورن بچه های 1/10 خودتون اماده کنید
سلام دوستان گل تلو هم رفتیم لرزیدیم به امید روزهای روشن dg1 pami بزرگ های تاپیک چطورن بچه های 1/10 خودتون اماده کنید
من صبح يه سوال پرسيدم ولي كسي جواب نداد
تو رو خدا يكي كمك كنه
امروز رفتم +10 برگه سبز م رو گرفتم
مركز اموزش رو زده-سپاه اموزشگاه شهداي كرمانشاه
چه طور جاييه
من براي پذيرش اقدام كردم چه طور ميتونم بفهمم پذيرش شدم يا نه
خدمت با همه بدیاش یه خوبی خیلی بزرگی داره
و اونم اینه که خیلیها اون دنیا به ما مدیون میشن و گناهان ما میفته گردنشون.
سلام دوستان من یه آشنا دارم تو همین سپاه سد نزدیک شهرستان خودمون(تو یکی از این پروژه هاشون)بهم گفت 12پذیرش داریم واسه امریه میگفت اگه بسیج داشته باشی که بهتره ولی متاسفانه من ندارم،بعد گفت 2ماه قبلش تو باید دفترچه تو به ما برسونی؟میشه دقیقا توضیح بدید من باید چی کار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
جای خوبیه خوش بحالت
منم اعزام 1 دیم شنبه کدم اومده بنظرتون؟
تو +10 ميگفت براي همه نيومده هنوز ولي تا 15 اكثر ا مياد
توي سرچ كي كه كردم هركي يه چي ميگه يكي ميگه خوب يكي ميگه جهنم ولي خ.دمم نظر شما رودارم فكر كنم خوب باشه
خدا كنه كه باشه
ممونم
كسي توي اين سايت نيست اونجا بوده باشه
سلام دادا
کد همه بچه های اعزامی یک دی معلوم شده
ایشالله که یه جای خوب افتاده باشی
من پرسيدم از خيلياا.به جز عراق و عربستان و دوتا كشور ... ديگه جايي نميتوني بري.اگه هم بتوني بري باز امنيت كامل نداري !
البته انشا الله كار شما حل ميشه و مشكلي پيش نمياد
عقيده من اينه كه كلا هرچي از پارتي و آشنا و سوبسيد استفاده نكني موفق تر خواهي بود.خدا هم باهاته.
بايد طوري دفترچه پست كني كه حدودا 60 روز تا تاريخ اعزامت وقت داشته باشي.مثلا الان اگه پست كني 12 ميخوري (ليسانس البته)كه ميشه 80 روز.
البته به نظر من كه نري بهتره.
Last edited by ehsan0_l; 29-11-2012 at 23:42.
دوست عزیز کی گفته؟ برای سفر که هیچ جا مشکل نداره فقط برای اقامت دایم در کانادا و امریکا ممکن هست مشکل ساز بشه درضمن در کارت های پایان خدمت جدید محل و ارگان خدمتی مشخص نیست
sent from my open source device
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)