تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1158 از 1783 اولاول ... 1586581058110811481154115511561157115811591160116111621168120812581658 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,571 به 11,580 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliahmadi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام من جدیدا یه مشکل واسم پیش اومده،توی روز من اصلا هیچ مشکلی ندارمو با سرعت 900 دانلود میکنم ولی همین که ساعت به ساعت 11-12 شب میرسه نتم هی قطع و وصل میشه اصلا نمیتونم چیزی دانلود کنم،یعنی اندازه 2-3 دانلود میشه بعد دیگه سرعت 0 میشه و چراخ اینترنت قطع میشه

یعنی به خاطر نویزه این اتفاق واسه خطم میفته؟؟

اینم مشخصات خطم که دیشب گرفتم

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام من جدیدا یه مشکل واسم پیش اومده،توی روز من اصلا هیچ مشکلی ندارمو با سرعت 900 دانلود میکنم ولی همین که ساعت به ساعت 11-12 شب میرسه نتم هی قطع و وصل میشه اصلا نمیتونم چیزی دانلود کنم،یعنی اندازه 2-3 دانلود میشه بعد دیگه سرعت 0 میشه و چراخ اینترنت قطع میشه

یعنی به خاطر نویزه این اتفاق واسه خطم میفته؟؟

اینم مشخصات خطم که دیشب گرفتم
    دقیقا بخاطر مشکل نویز خط شما هست.
    مودلاسیون رو بزارید رو g.dmt تا شاید وضعیت نویزتون بهتر بشه.

3. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1.2 مگابیت منطورشه! سرعتش 120 کیلوبایت بوده!!!!
    برای سرویس 2 مگ ،120 کم نیست؟
    حداقل سرعت شبانه باید روی 250 باشه

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

یه سوالی دارم از شما دوستانی که می گید واسه گرفتن 12 مگ عجله نکنید آخه مگه 6 مگ و 12 مگ چقدر فرق قیمتیشه؟ اصلا گیرم که شما 12 مگ گرفتید سرعتتون مثل 6 مگ بود توی بدترین حالتش اینه دیگه مگه چقدر ضرر کردید؟ 3000 تومن؟ 3000 تومن الان پول یه هات داگ هم نیست! اینو فکر کنید که اگر 10 درصد سرعتتون مثل من و کسانی باشه که 12 مگ سرعت بالا دارن 2 برابر سود سرعتی و دانلود شبانه داشتید یک چیز دیگه رو هم بگم اکثر کسایی که تو این تاپیک پست می دن کسایی هستن که از سرعتشون ناراضی هستن و به همین دلیل کسی که میاد پستای اینجا رو می خونه فکر می کنه صبانت افتضاحه دیگه ولی کسایی که راضی هستن از سرعتشون که به خودشون زحمت نمی دن بیان بنویسن راضی هستیم فقط من و یکی دوتا دوستان دیگه هستیم که سرعت بالامون رو گزارش می کنیم که اگر کسی خواست بگیره بدونه سرعت بالا هم داره صبانت در کل خواستم بگم که یک ریسک هست که اگر ببازید توی این ریسک 3000 تومن ضرر کردید اگر ببرید شبی 20 گیگ دانلود به دست آوردید حالا انتخاب با خودتون برای من که فرقی نمی کنه سرعت خودم رو دارم می تونم برم هر وقت سرعتم کم شد اینجا پیدام شه مثل بعضی از دوستان ولی دلم می خواد همه سرعت بالا رو داشته باشن و هر کمکی هم بتونم به کسایی که راهنمایی می خوان می کنم.
    داداش گل خوشا به حالت.هات داگو جای ما 5800 میدن.ظاهرا داگ ما داگتره .در هر صورت بخوری گوشت بشه به تنت و نوش جونت.اما من که گفتم عجله نکنید واسه پولش نبود که چون اهتلافش به قول شما یک هات داگ و برای ما یک ساندویچ سرد کالباس مارتادلا مونده است آخه خیلی از بروبچ از جمله خودم خطمون به 12 مگ قد نمیداد(اولاش عقلمونم قد نمیداد )بعد کلی زنگیدیم اینور و اونور و مخابرات منطقه رفتیم و هزارها تومان پول تلفن بابت صحبت با پشتیبانی شهرمون و بعد پشتیبانی تهران و ....خلاصه باور کن تا خود دفتر ریاست جمهوری محترم هم قصد داشتیم بریم چون اتفاقا ایشون اهل اینترنت با سرعت بالاست که بله این چه وضع خطیه که ما داریم بیان درستش کنید و ما از نعمت پهنای باند بالا محرومیم و.... اینجور چیزا.اینا همش واسه چی بود ؟ واسه سرعت دانلود عالی شبانه و گرنه سرعت دانلود روزانه یکی بیاد بگه من 12 مگ در ثانیه سرعت دارم فقط میتونم براش تاسف بخورم بابت هزینه های وحشتناکی که باید بده(البته بچه پولدار باشه تاسف نمیخورم حسودی میکنم چون هزینه واسش معنا نداره )الان اغلب سرعت روزانه بروبچ عالیه و نیازشون رو برطرف میکنه به استثنائ مواردی چند.من هودم رو خط دیگم آسیاتک 10 مگ دارم با سرعت دانلود روزانه برابر با 12 مگ صبانت یعنی 1/3 مگ درثانیه به طور میانگین.ولی سرعت شبانش فیکس روی 256 کیلوبایته.ما گفتیم 12 مگ صبانت رو بگیریم که 20 گیگ 20 گیگ بتونیم دانلود کنیم.بعد پریشب با دوست خوبم wang تا صبح تست کردیم دقیقا متوجه شدیم که منه 6 مگی با ایشونه 12 مگی وقتی چندین لینک را همزمان زیر دانلود میزاریم سرعت مجموع جفتمون یکیه.پستش و عکسش تو صفحات پیش هست که میتونید برید ببینید که من فقط با 5 تا لینک به سرعت1100 کیلو بایت رسیدم و جناب wang با تعداد لینکهای بیشتری به این سرعت رسید اونم به این خاطر که لینکهایی که من انتخاب کرده بودم سرعتشون بیشتر بود.خلاصه حساب کردیم حدود 18 گیگ به راحتی میتونیم دانلود کنیم.بعد دیدم ای بابا من داشتم خودمو میدریدم واسه شبانه 12 مگ این شبانه 6 مگ بیچاره هم که همونه.همش از این نظر من میگم عجله نکنید که کسایی مثل من که خطشون نویز داره با گرفتن 6 مگ هم همون دانلود شبانه 12 مگ رو دارند.شما نمیدونید من چقدر تو این مدت واسه رفع نویز و گرفتن 12 مگ اذیت شدم.بعدش دیدم همش الکی بوده.حالا اگر کسی نویز نداره و میتونه بره 12 مگ بگیره چه بهتر گرچه 6 مگم بگیره همونقدر دانلود شبانه میتونه بکنه اما اگر خیلی با عدد و رقمه پهنای باند حال میکنه میتونه 12 مگم بگیره اما اگر خطتون کشش 12 مگ رو نداره به هیچ عنوان ناراحت نشید و بازم میگم عجله نکنید چون با 6 مگم همونقدر میتونید دانلود شبانه کنید که با 12 مگ میتونید.امیدوارم مساله کاملا برای دوستان روشن شده باشه.

6. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قربون دستت داداش ولیکن نمیشد یک کمی عکس با کیفیت تر و واضح تری بزاری آخه چشای من همچی کوره .من تو این عکسا این چیزی که چشای من میبینه هرچی سرعتها رو با هم جمع میزنم نهایتا جمع کلشون به 120 کیلو بایت تقریبا میرسه.خلاصه حتما دارم اشتباه میبینم.چون 120 کیلوبایت کجا و 1.2 مگ کجا.اگه میشه واسه من عکس واضحتری بزاری یا بیایی خودت یک توضیح واضحتری بدی.وگرنه بنده هم تسک منیجر رو دیدم داداش گل.
    شما دارید مگابیت و مگابایت رو باهم قاطی می کنید هر 8 بیت می شه یک بایت تسک منیجر سرعت رو بر اساس مگابیت نشون داده که تقسیم بر 8 کنید می شه سرعت بر اساس مگابایت که باید بشه 153 کیلوبایت در ثانیه حالا اینکه جمع سرعتای دانلود منیجر کمتره طبیعیه چون دانلود منیجر توی محاسبه سرعت خیلی اشتباه می کنه و سرعت تسک منیجر به دلیل اینکه مستقیما از دیتا های کارت شبکه سرعت رو محاسبه می کنه بسیار قابل اعتماد تر هست

8. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

شما دارید مگابیت و مگابایت رو باهم قاطی می کنید هر 8 بیت می شه یک بایت تسک منیجر سرعت رو بر اساس مگابیت نشون داده که تقسیم بر 8 کنید می شه سرعت بر اساس مگابایت که باید بشه 153 کیلوبایت در ثانیه حالا اینکه جمع سرعتای دانلود منیجر کمتره طبیعیه چون دانلود منیجر توی محاسبه سرعت خیلی اشتباه می کنه و سرعت تسک منیجر به دلیل اینکه مستقیما از دیتا های کارت شبکه سرعت رو محاسبه می کنه بسیار قابل اعتماد تر هست
    آخه شما برید اون عکس مجموع سرعتای منو در چند صفحه پیش ببینید دقیقا مجموع سرعتای دانلود منیجر با نرم افزار net speed monitor که پایین دسکتاپ داره جمع سرعت کلی رو نشون میده یکیه.واسه همین من تعجب کردم

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش گل خوشا به حالت.هات داگو جای ما 5800 میدن.ظاهرا داگ ما داگتره .در هر صورت بخوری گوشت بشه به تنت و نوش جونت.اما من که گفتم عجله نکنید واسه پولش نبود که چون اهتلافش به قول شما یک هات داگ و برای ما یک ساندویچ سرد کالباس مارتادلا مونده است آخه خیلی از بروبچ از جمله خودم خطمون به 12 مگ قد نمیداد(اولاش عقلمونم قد نمیداد )بعد کلی زنگیدیم اینور و اونور و مخابرات منطقه رفتیم و هزارها تومان پول تلفن بابت صحبت با پشتیبانی شهرمون و بعد پشتیبانی تهران و ....خلاصه باور کن تا خود دفتر ریاست جمهوری محترم هم قصد داشتیم بریم چون اتفاقا ایشون اهل اینترنت با سرعت بالاست که بله این چه وضع خطیه که ما داریم بیان درستش کنید و ما از نعمت پهنای باند بالا محرومیم و.... اینجور چیزا.اینا همش واسه چی بود ؟ واسه سرعت دانلود عالی شبانه و گرنه سرعت دانلود روزانه یکی بیاد بگه من 12 مگ در ثانیه سرعت دارم فقط میتونم براش تاسف بخورم بابت هزینه های وحشتناکی که باید بده(البته بچه پولدار باشه تاسف نمیخورم حسودی میکنم چون هزینه واسش معنا نداره )الان اغلب سرعت روزانه بروبچ عالیه و نیازشون رو برطرف میکنه به استثنائ مواردی چند.من هودم رو خط دیگم آسیاتک 10 مگ دارم با سرعت دانلود روزانه برابر با 12 مگ صبانت یعنی 1/3 مگ درثانیه به طور میانگین.ولی سرعت شبانش فیکس روی 256 کیلوبایته.ما گفتیم 12 مگ صبانت رو بگیریم که 20 گیگ 20 گیگ بتونیم دانلود کنیم.بعد پریشب با دوست خوبم wang تا صبح تست کردیم دقیقا متوجه شدیم که منه 6 مگی با ایشونه 12 مگی وقتی چندین لینک را همزمان زیر دانلود میزاریم سرعت مجموع جفتمون یکیه.پستش و عکسش تو صفحات پیش هست که میتونید برید ببینید که من فقط با 5 تا لینک به سرعت1100 کیلو بایت رسیدم و جناب wang با تعداد لینکهای بیشتری به این سرعت رسید اونم به این خاطر که لینکهایی که من انتخاب کرده بودم سرعتشون بیشتر بود.خلاصه حساب کردیم حدود 18 گیگ به راحتی میتونیم دانلود کنیم.بعد دیدم ای بابا من داشتم خودمو میدریدم واسه شبانه 12 مگ این شبانه 6 مگ بیچاره هم که همونه.همش از این نظر من میگم عجله نکنید که کسایی مثل من که خطشون نویز داره با گرفتن 6 مگ هم همون دانلود شبانه 12 مگ رو دارند.شما نمیدونید من چقدر تو این مدت واسه رفع نویز و گرفتن 12 مگ اذیت شدم.بعدش دیدم همش الکی بوده.حالا اگر کسی نویز نداره و میتونه بره 12 مگ بگیره چه بهتر گرچه 6 مگم بگیره همونقدر دانلود شبانه میتونه بکنه اما اگر خیلی با عدد و رقمه پهنای باند حال میکنه میتونه 12 مگم بگیره اما اگر خطتون کشش 12 مگ رو نداره به هیچ عنوان ناراحت نشید و بازم میگم عجله نکنید چون با 6 مگم همونقدر میتونید دانلود شبانه کنید که با 12 مگ میتونید.امیدوارم مساله کاملا برای دوستان روشن شده باشه.
    اولا من گفتم پول هات داگ هم نمی شه! یعنی هات داگ گرونتره

می شه لطفا الان یک عکس از صفحه status مودمی که به صبانت وصله واسم بگیرید یعنی Rate و Snr داخلش باشه

11. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آخه شما برید اون عکس مجموع سرعتای منو در چند صفحه پیش ببینید دقیقا مجموع سرعتای دانلود منیجر با نرم افزار net speed monitor که پایین دسکتاپ داره جمع سرعت کلی رو نشون میده یکیه.واسه همین من تعجب کردم
    دانلود منیجر پرش سرعت خیلی زیادی رو نشون می ده در حالی که اینو براتون می تونم اثبات کنم حتی که سرعت توی اون لحظه های پرش تغییر چندانی نداشته بیشتر بر می گرده به سرعت هارد و اینکه چه عملیات هایی توی اون لحظه در حال انجام بوده که باعث گپ توی دانلود منیجر شده

13. 3 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

اولا من گفتم پول هات داگ هم نمی شه! یعنی هات داگ گرونتره

می شه لطفا الان یک عکس از صفحه status مودمی که به صبانت وصله واسم بگیرید یعنی Rate و Snr داخلش باشه
    ای به چشم.

متاسفانه میبینید که تازه روی 6 مگ چقدر نویز دارم و کیفیت خطم افتضاحه البته چند شب بزور آوردنش روی 10 مگ اما از نظر سرعت شبانه هیچ فرقی نکرد و باز خودش به علت نویز زیاد روی 6 مگ برگشته.

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ای به چشم.

متاسفانه میبینید که تازه روی 6 مگ چقدر نویز دارم و کیفیت خطم افتضاحه البته چند شب بزور آوردنش روی 10 مگ اما از نظر سرعت شبانه هیچ فرقی نکرد و باز خودش به علت نویز زیاد روی 6 مگ برگشته.
    یعنی شما الان دارید می گید با وجود اینکه ریت دانلودتون 6 مگ هست سرعت دانلود شبانتون 1 مگ شده؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •