مدارک رو اگر خودت میتونی بفرست . به 707 زنگ بزن راهنمایت میکنه
مدارک رو اگر خودت میتونی بفرست . به 707 زنگ بزن راهنمایت میکنه
مدارک رو فرستادم،ساعت 11 شب ایمیل کردم روز بعدش که امروز باشه ساعت 13 اکانتم فعال شد
128 سه ماهه 3 گیگ دارم...اکانتم شبانه داره؟! ماشالا اطلاع رسانی اطلاع رسانیشون در حد تیم ملیه!!!
آره اکانت شبانه ام رایگان هست . ولی چه رایگانی ؟! یه وبم باز نمی کنه!
به معنی واقعی افتضاح . رو pc اگه دو درصد خوب باشه رو گوشی های اندرویدی افتضاح شده . نمیشه یه آهنگ آنلاین گوش داد یا دانلود کرد ! وب گردی افتضاح شده و نوسان سرعت خیلی زیاد شده .
بچه ها من الان خواستم وارد کنترل حساب بشم میگه که کد کاربری یا رمز اشتباه است . در صورتی که همش درسته
من 512 با 4 گیگ دانلود دارم ولی هنوز نشده ازش استفاده کنم 1 دقیقه طول می کشه سایت رو باز کنه و adsl با اینکه نویز داره اونم فعال کردم از اون استفاده می کنم با سرعت 2 مگابایت که بدلیل نویز بیشتر 1.5 بهم سرویس تعلق نمی گیره ...... دیگه ایرانسلو شارژ نمی کنم .
ایرانسل واقعا افتضاح شده جدیدا...3 گیگ حجم من رو هم خوردن....انتن دهی افتضاح...سرویس ها فوق العاده گرون....سرعت افتضاح....پینگ بالا.....دیگه به چیش دل بسته؟؟؟
فقط مشکل منه؟؟؟
همین مشکلات رو منم دارم به جز آنتن . شما کدوم شهری؟؟
درود
دوستان یه سری سوال در رابطه با وایمکس ایرانسل دارم :
- کیفیت و خدمات سرویس دهی ؟
- پشتیبانی ؟
- تا چه سرعتی به مشترکین خونگی میده ؟ و اینکه سرعت دانلود طرح مثلا 512 توی روز چند هست ؟
- دانلود شبانه داره ؟ کدوم طرحا ؟
- سرعت دانلود شبانه چه طوریاس ؟
- ارزش استفاده از وایمکس ؟ نمره از 10 لطفا
فعلا همینا
اینم بگم که چون منطقه که قرار براش نت گرفته بشه، فیبر نوری هست فقط مخابرات جواب میده که شما فک کن اصلا مخابراتی در کار نیست !![]()
کیفیت رسیده به صفر .پشتیبانی بد نیست! سرعت 128 بیشتر نمیده به خونگی مگر دانشجو باشی یا نامه از اداره چیزی بیاری. اگر سرعت خوب خوب باشه توی روز سرعت 64 و اصلا بالاتر از این نمیره و شب و تو ساعت رایگان 10-20 کیلو بایت . پینگ بالا . بزار خیالت راحت کنم منم مثل تو فیبر نوری هستیم میخوام برم مخابرات چون خیلی بد هم باشه از وایمکس بدتر نیست . تعرفه ها بالاست و کیفیت پایینه . پس سراغش نیا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)