خوبه....
اين بازي زمانش چه قدر بود؟
خوبه....
اين بازي زمانش چه قدر بود؟
ببین دوست من... شما می تونی با Tool زمان بازی رو روی 90 دقیقه بذاری با یک بازیکن می تونی 10 ها گل و پاس گل بدی نهایتا نمره ات میشه 8.5 نمره بالاتر از این وجود نداره نمی دونم چرا اصرار داری بگی بالاتر از 8.5 وجود داره. شما یه کاری کن موبایل که داری از صفحه نمایش و نمره 9 ای که گرفتی یه تیکه فیلم بگیر آپلود کن.
در ضمن بازیکن سوپر من رو وقتی توی پست نوک حمله با پست CF یا SS بذاری میشه 109 پس این Overall ماکزیمم هست. البته به شرط اینکه تمامی کارت های ممکن رو فعال کنی اعم از P ها و S ها که فقط با ادیتور اکسترنال امکان پذیر هست. سیو های من رو اگه ببینی دچار افت روحی میشی همونطور که چند ماه پیش که من این کار رو کردم و از سیو هام فیلمبرداری کردم و گذاشتم بچه ها دیدن مونده بودن توی خماری حرکات چیزهایی که توی خواب هم ندیده بودن. صحبت تجربه نیست صحبت تمرکز و دقت بالا و دید وسیع هست. باید واسه بعضی کارا گیم خور اصیل باشی. پسر خاله من 12 سال هست که فقط فوتبال کونامی بازی می کنه ولی توی PES 2009 و 2010 مقابل من از پیش بازنده هست. و من PES رو از 2009 شروع کردم. می بینی کارهایی می تونم انجام بدم با PES که قدیمی ترین PES باز ها هم از دیدنشون دچار قفل فک میشن. نمی خوام کل کنم و از خود تعریف ولی می خوام به یه نکته توجه کنی تجربه مهم هست ولی تمرکز و اینکاره بودن مهمتر از اون مطمئن باش سامی جابر بازیکن عربستان خیلی با تجربه هست ولی مسی توی همون شروع از 100 تا سامی جابر هم بهتر بود. به هر حال نمی خوام زیاد ادامه بدم چون حوصله ندارم واسه این بحث های بیهوده. اصلا من اشتباه کردم که به شما ایراد گرفتم. ولی خواستم بگم فروم جایی هست که می تونی با حرفه ای ترین ها مواجه بشی پس نیازی به پز دادن نیست و من هم میگم من ادعای GOD گیمر ندارم توی PES چون می دونم کسانی هستند که می تونن به من درس بدن. هر کسی به نکات به خصوصی زوم می کنه و توی اون استاد میشه. علاقه ای به تبادل سیو ندارم ولی هر کاری که فکر می کنی شق القمر هست بگو تا سیوش رو برات بذارم. بیخیال سیو های حرکاتی که توی عمرت هم ندیدی. چون اونا دیگه باعث افت روحیت میشه. حرکاتی مثل کنسل شوت. یا گل از داخل دایره میانی کمبات استپ آور با رابونا شوت و غیره. بهتره به ادامه مستر لیگت بپردازی.
برات آرزوی موفقیت می کنم. کمکی هم اگه از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم. برای دسترسی به دیتا بیس بازی باید بتونی با برنامه های جانبی کار کنی ابزارهای زیادی وجود داره باید علاقه داشته باشی و بری دنبالشون. اگه تونستی با کونامی و سازنده PES صحبت کنی این ماکزیمم مینیمم ها رو هم بپرس
احتمالا 90 دقیقه واقی منم 99 تا زدم بعدش دیگه هرچی گل میزدم روی 99 مونده بود و به 100 نمی رسید. باز هم میگم هیچ وقت این فکر رو نکنید که کاری که تونستید انجام بدید کس دیگه ای نتونسته یا نمی تونه انجامش بده
اگه فيلم گرفتم و اپلود كردم همه چي حل ميشه ديگه؟باشه اين كار هم ميكنم
من ادعا نكردم دونبال حقيقت هستم.دوست دارم چنتا سيو هاتو ببينم نه از روي كل كل ميخوام از تجربه هات استفاده كنم.حتما يه كمبودايي نسبت به شما دارم.پس لطف كن بزار 5 تا از بهترين گل ها و حركت هايي كه انجام دادي.من هم براي شما ميزارم.الته ديگه اينجارو شلوغ نميكنيم و پيغام خصوصي ميديم.خوبه؟
توي پلي وان هم بيشترين گلي كه ميشد بزني 59 تا بود.
مشكلي نيست با اون برنامه ها كار ميكنم و ياد ميگيرم.وقتتم نميگيرم بگو كجا برم دنبالش.همين
بله لطفا آپلود کن فیلم رو. توی همین تاپیک پست هایی رو که من زدم رو سرچ کن چیزای جالبی پیدا می کنی
10 گل زدم و 7 پاس گل دادم 4 تا از گل هام از فاصله دور و 4 تا از روی ضربه ایستگاهی و دو تا پنالتی نمره ام شد 8 و دلیل 8.5 نشدن یعنی نمره کامل نشدن به این خاطر بود که یکی از پنالتی ها رو گرفت. نمره ماکزیمم 8.5 هست. البته مقابل هم بازی کردم گفتم شاید جریانش فرق کنه با بازی مقابل کامپیوتر. خلاصه رفیق خوب امروز از صبح ما رو گذاشتی سر کار. عیب نداره فدای سرت
یکی جوابه ما رو نمیده ؟
1. فکر نمیکنم بشه آنلاین بازی کرد !!! در ضمن اگر هم بشه 1 مگ مناسب این بازی هست.
2.ربطی نداره !! بستگی به سال قرارداد و پست نیازی بازیکن(در کدوم پست بازیکن نیاز دارید) و قیمتی که به بازیکن پیشنهاد میکنید داره ...
3. در این تاپیک مطرح کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ویندوز رو عوض کردم ولی چون قبلا آپدیت کرده بودم اگه بخوام دوباره نصب کنم همه آپدیت ها می پره . چطوری می تونم تو همین ویندوز جدید بازی کنم ؟
به نظرم max rate حداقل تا pes2009 نه 8.5که 9 بود!!
یه با یادمه توی pes2008 بازیکن تعویضیم که وسطای نیمه دوم آوردمش تو، هتریک کرد و 9 گرفت ! یه بار دیگه هم که داشتم rate خودمو توی bal 2009 چک میکردم یکی از بازیکنای حریف 9 گرفته بود.
سلام
1-من پستهای آرمین و mra680 رو خوندم.می خواستم پیشنهاد فیلم برداری بدم که آرمین گفت.ولی بازم یه نکته:با استفده از برنامه هایی مثل artmoney -- کردن بسیاری بازیهارو میشه انجام داد.من بارها توی مسترلیگ با همین برنامه پولم رو بالا پایین میبردم.حتی نتیجه رو هم تونستم وسط بازی تغییر بدم که البته بسیار وقت گیر بود.به هر حال خواستم بگم که نمایش اعدادی خارج از دیتا بیس ممکنه حتی بدون فتوشاپ امکان پذیر باشه اما نه در حالت عادی.اعداد مینیموم و مکسیموم رو که آرمین گفت منم تایید میکنم.منم با یک بازیکن که 80 دقیقه بازی توپ رو در مالکیت داشته و چندین گل زده باز هم از 8.5 بالاتر نرفته.به آقای mra680 میگم که اگه تونستی فیلم بگیری یادت نره که دکمه ویندوز رو بزن و با استفاده از task manager نشون بده که چه برامه هایی در حال اجراست.اگه واقعا روی ادعاهایتان تاکید دارید خوب میتونین چنین مدرکی بیارین.اونوقت میتونیم به حرفهای شما ایمان بیاریم.
یه نکته:من گهگاهی اینجا میام.اما تمام پستها رو چک میکنم.پس اگه تاخیر در جواب دیدین زود قضاوت نکنین.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2-اینو کسی نداشت؟؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3-من توی ویندوز سون دوتا مشکل با pes دارم که برای خیلیها اتفاق افتاده.اولی کم بودن صدای تماشاگران و دومی هم ایجاد پرشهای خفیف وسط تصویر.نکاتی توی این انجمن و چندین انجمن خارجی دیدم اما هیچ کدوم جواب نداد.کسی این مشکلات رو داشته و تونسته حلش کنه؟؟اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.![]()
این رو در خواست کرده بود دوست عزیز mra و من هم این ویدیو رو تدوین کردم اینها برخی از شیرین کاری هایی هست که شاید ندیده باشید مثل اونها رو و انجام نداده باشید و اگه انجام دادید خیلی کم پیش اومده براتون. در هر صورت مجموعه ای ناب از حرکات زیبا و موشن ها و انیمیشن های جذاب که توی PES 2010 وجود داره. در مورد اجرای برخی از این شیرین کاری ها توضیحاتی داده بودم
این ویدیوی مخصوصی که تقدیم می کنم به PES باز های علاقمند و حرفه ای
دانلود کلیپ با حجم 11 مگابایت و فرمت wmv
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)