سلام دوستان. من یه مودم D link 2520u گرفتم. و از طریق یو اس بی به کامپیوتر وصلش کردم. چراغ هاش هم سبزه. هم پاور هم یو اس بی. ولی وصل نمیشه و دایم اخطار 678 میدهدوستان اگه از دستتون کمکی بر میاد خواهشا دریغ نکنید.
سلام دوستان. من یه مودم D link 2520u گرفتم. و از طریق یو اس بی به کامپیوتر وصلش کردم. چراغ هاش هم سبزه. هم پاور هم یو اس بی. ولی وصل نمیشه و دایم اخطار 678 میدهدوستان اگه از دستتون کمکی بر میاد خواهشا دریغ نکنید.
دروود
چراغ Link شما فعال است؟!
سلام.
کانفیگش کردی ؟ User,Pass دادی ؟
با سلام
یکی کمک کنه من هم مشکل قطعی مکرر دارم . هر چند دقیقه یا بعضی وقت ها چند ساعت یک بار از اینترنت قطع می شم و پینگم request time out می ده . ارتباط با مودم هم چک می کنم اون موقع درسته . حالا مشکل از چیه
با تشکر
این هم وضعیت ای دی اس ال
از شرکت شهراد نت
128 کیلو بایت
مودم ایسوس ای ام 602
اتصال از طریق کابل شبکه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پشتیبانی زنگ زدی ؟
منم همچین مشکلی داشتم . بعد گفتن از مخابراته. یکی دو هفته بعد خوب شد.
آره امیر جان هر چی زنگ می زنم می گن مشکل از ما نیست . از طرف شماست. زیر بار نمی رن . قبلا 3 سال از داتک سرویس داشتم اصلا به چنین مشکلی برنخوردم . بعد اومدم این شرکت شهراد الان به مشکل خوردم.
نمی دونم مشکل از کجاست . به نظرت مشکل از مخابراته ؟ یعنی کجای کارشون مشکل داره ؟
با تشکر از شما
من مشکل تو رو داشتم. سرعتم کم بود. گوگل رو Ping میکردم از 10 تا Relpy ، نصفش Request time out بود...
بعد گفتن که پهنای باند کمه ! واسه همین باید تجهیزات مخابرات رو عوض کنن... بعد از 10 15 روز خوب شد.
با سلام خدمت دوستان
ایا با توجه به عکس زیر که میزان نویز روی خط adsl من رو تعیین می کنه نیازی هست که یک کابل مستقیم از ورودی ساختمون به مودم بکشم .
در حال حاظر مودم به پریز تلفن داخل ساختمون وصله.![]()
بهترین مودم بدون وایرلس چی هستش؟ tp-link ؟
با توجه به راهنمایی دوستان،متوجه شدم لپ تاپ پورت شبکه رو داره؛
از طرفی مجهز به وایرلس و بلوتوٍث هم هست ولی گهگاه هنگ می کنه و یهو قطع میشه و با کلی ور رفتن تازه دوباره درست میشه. به خاطر همین مودم غیروایرلس دردسرش برام کمتره و گمونم قیمت مناسبتری هم داشته باشه. این طور نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)