تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1158 از 2014 اولاول ... 1586581058110811481154115511561157115811591160116111621168120812581658 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,571 به 11,580 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوش به حال ماركو و ديكارمو!
    ايرانى ها پشت ديوار اين خارجى ها مى پوسند

۱- ديكارمو اينجا، ديكارمو اونجا، ديكارمو همه جا! ديكارمو آدم خوشبختى است، به او حسودى مى كنيم، تصور كن ۲۱ ساله باشى و از جايى كه شايد نهايتاً دوستانت تو را بشناسند، به يكباره به هزاران كيلومتر آن طرف تر كوچ كنى و به سرزمينى وارد شوى كه ميهمان نوازى و نوع دوستى اش زبانزد همه است، حدود ۴۰۰ ميليون پول نقد دو دستى تقديمت كنند! حدود يك ماه تيتر اول تمام رسانه هاى شنيدارى و ديدارى باشى، به شهرتى برسى كه تنه به تنه اسطوره هاى ورزشى يك ملت بزند و بحث اول فوتبال يك مملكت باشى و ...
    وجداناً شما به او حسودى نمى كنيد؟
    به نظر شما او خوشبخت نيست؟
    حال چه فرقى مى كند اين شهرت، محبوبيت به همراه نداشته باشد يا نه، زندگى شما متحول شده است، در ۲۱ سالگى به تمام آرزوهاى يك ۵۰ ساله رسيده ايد. مثل اين است كه به يكباره متوجه شويد در يك قرعه كشى برنده شده ايد، بدون هيچ زحمتى، در مورد ديكارمو واقعاً اين اتفاق افتاد. او و ماركو برنده اين قرعه كشى بودند و بازنده هايش ... كسانى كه براى تهيه پول بليت بازى پرسپوليس و ديكارمو بايد سختى هاى زيادى را تحمل كنند!
    ۲- همه ماركو آنتونيو آلوارز فريرا، كه اين روزها به بهانه پرداخت نشدن حقوقش! فلنگ را بسته و رهسپار ينگه دنيا شده را مقصر اصلى اين جريان مى دانند. ديكارمو را او به پرسپوليس آورد. خود ماركو هم البته محل مناقشه است! شايد بهتر بود اين پرسش ها را در آن ابتدايى كه ماركو به پرسپوليس آمد مطرح مى كرديم كه به چه عنوان به مربى اى با رزومه نامشخص و بى افتخار ۳۰۰ ميليون پرداخت مى شود؟ در حاليكه او در تمرينات و مسابقات حضور نصفه و نيمه اى داشت و دقيقاً هم عنوانش مشخص نبود، مربى دروازه بانان بود؟ كمك اول قطبى بود؟ هنوز هم نمى دانيم اين حضور نصفه و نيمه چه تأثيرى در پرسپوليس داشت كه ۳۰۰ ميليون دستمزد او مى شد؟ نتايج پرسپوليس كه چيزى را نشان نمى دهد، حتماً خدمات ديگرى ارائه داده كه به چشم مسئولان پرسپوليس ۳۰۰ ميليون و بيشتر ارزش داشته است.پرسپوليس كم از اين خارجى ها ضربه نخورده است. به اين اسامى نگاه كنيد: آراندا، جوچى، سوبل، اشميت، ماركو، ديكارمو و ... هيچ وقت هم معلوم نشد كه فلسفه آمدن و رفتن آنها چه بود، ماركو و ديكارمو هم مثل آنها و شايد حتى بدتر! اين وسط مى ماند استعداد سوخته بسيارى كه پشت ديوار خارجى ها ماندند و رسانه هايى كه كاغذهاى فراوانى براى آنان سياه كردند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مجتبى شيرى: انتظارات بالاست اما مى بريم

مجتبى شيرى، مدافع تيم پرسپوليس درخصوص ديدار اين هفته اين تيم مقابل صبا قم گفت : براى باقى ماندن در جمع مدعيان ليگ برتر بايد صبا را درتهران شكست دهيم. وى از صبا به عنوان يك تيم خوب كه ديدار با آن سخت خواهدبود، نام برد و گفت: با شرايط خوبى كه در تمرينات دنبال مى كنيم شكست صبا حتمى است. وى ادامه داد : بعد از ديدار مقابل تيم مقاومت بيشتر برروى تاكتيك هاى دفاعى تيمى كار كرديم تا ضمن افزايش قدرت تدافعى، فشار وارده بر خط دفاعى را نيز كاهش دهيم. شيرى تصريح كرد: به طور حتم دراين بازى چنانچه نتوانيم پيروز ميدان باشيم به مشكل برخواهيم خورد. وى ضمن بالا خواندن انتظارات هواداران از تيم پرسپوليس اظهارداشت: اين انتظارات به جا است و ما بايد خواسته آنها را برآورده كنيم اما گاهى اوقات شرايط به سود پرسپوليس نيست و نمى توانيم نتيجه لازم را كسب كنيم. وى درعين حال از هواداران اين تيم خواست تا ضمن درك اين شرايط همواره تيم محبوب خود را همراهى كنند. با توجه به مصدوميت مهدى واعظى به احتمال زياد عليرضا حقيقى سنگربان پرسپوليس مقابل تيم صبا باترى خواهد بود، شيرى درهمين ارتباط حقيقى را دروازه بان كاملا مطمئنى خواند و افزود: كادر فنى حقيقى را به واسطه توانايى هايى كه داشته به اين تيم دعوت كرده است و ما نيز در خط دفاعى با وى راحت هستيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

غلامحسين پيروانى: پرسپوليس ۵ محروم روى دست ما گذاشت
    غلامحسين پيروانى، سرمربى تيم مقاومت سپاسى شيراز طى اظهارنظرى گفت: خودم پيشنهاد دادم تا اصغر اكبرى به كادر فنى اضافه شود و هيچ تحميلى در كار نبوده است. وى ادامه داد: ما نبايد در باد برد مقابل پرسپوليس بخوابيم. اين بازى سنگينى بود كه ۵ محروم روى دست مقاومت گذاشت. با اين حال سعى مى كنيم با اعتماد به جوانان جايگزينان خوبى را مقابل پاس وارد زمين كنيم. پيروانى اظهار داشت: پاس تيم خطرناكى است كه نتايج خوبى نگرفته و در خانه به دنبال پيروزى است اما سعى داريم با ارائه فوتبالى جوانمردانه به پيروزى برسيم. مقاومت جوان تر از پاس است اما از كسب پيروزى نااميد نيستيم. هيچ تيمى در حاشيه امنيت قرار ندارد و نمى شود نتيجه بازى ها را از پيش حدس زد چرا كه اتفاقات فوتبال قابل پيش بينى نيست. ما به دنبال امتياز گرفتن هستيم و براى رسيدن به هدف خود تلاش مى كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نيكبخت: من بايد برنده جدال با شيث باشم
    عليرضا نيكبخت هافبك تيم پرسپوليس در مورد تقابل با شيث رضايى در بازى مقابل صباباترى گفت: من و شيث رضايى فصل قبل همبازى بوديم اما حالا مجبوريم مقابل يكديگر بازى كنيم و من نيز تحت هر شرايطى بايد در اين بازى پيروز شوم. وى همچنين عنوان كرد: براى من فرقى نمى كند مقابل چه تيمى و چه بازيكنى بازى مى كنم چون كار خودم را انجام مى دهم و فقط براى موفقيت پرسپوليس بازى مى كنم. بر خلاف شايعات من با هيچ بازيكنى اختلاف ندارم و از اينكه مقابل شيث رضايى بازى مى كنم خوشحال هم هستم. وى ادامه داد: صبا تيم خوب و قدرتمندى است اما پرسپوليس اصلاً به نام حريفش توجه نمى كند و فقط كسب ۳ امتياز براى ما اهميت دارد. نيكبخت خاطر نشان كرد: پرسپوليس بعد از شكست مقابل مقاومت از لحاظ روحى و روانى در شرايط بدى قرار گرفت و به همين دليل براى بازگشت به شرايط ايده ال بايد در اين بازى مقابل صبا پيروز شديم. هافبك پرسپوليس در پايان گفت: روز پنجشنبه با ارائه يك بازى مناسب و تماشاگر پسند صبا راشكست مى دهيم و يك گام ديگر به صدر جدول نزديك مى شويم پرسپوليس بايد نيم فصل اول را با كسب امتيازاتى مناسب به پايان برساند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ماركو بر نمى گردد تا ديكارمو برود!
    ماركو كوزا مربى برزيلى پرسپوليس در حالى ايران را به مقصد برزيل ترك كرد كه ۱۴۰ هزار دلار از قراردادش را از پرسپوليس گرفته و منتظر دريافت ۷۰ هزار دلار باقى مانده اش از پيش قرارداد اول خود بود كه عملى نشد. او حتى حاضر نشد طلب باقى مانده اش را به صورت يك فقره چك كه تاريخ آن براى ۲ هفته آينده بود، بگيرد و فقط پول نقد مى خواست حتى افشين قطبى هم از وى خواست كه چك را بپذيرد و باز ماركو زير بار نرفت و بدون اينكه با باشگاه هماهنگ كند ايران را به مقصد برزيل ترك كرد. او رفت وشايد ديگر هم بر نگردد. به اين دليل كه او جو فوتبال ايران را براى خود مناسب نمى دانست و نمى توانست برنامه هاى خود را پيش ببرد. در هر صورت ماركو يك لطف بزرگ به پرسپوليس كرد و بازيكنى چون ديكارمو را به اين تيم انتقال داد تا حسابى اسباب ناراحتى مديران، مربيان، بازيكنان و تماشاگران تيمش را فراهم آورد. از شواهد امر پيداست احتمال اينكه ماركو به ايران گردد خيلى كم است و در اين صورت، ديكارمو در ايران خيلى دوام نخواهد آورد! حتماً مى دايند پرسپوليس براى وارد كردن اسم الونگ به ليست ۲۵ نفره خود بايد قيد يكى از بازيكنان خارجى خود را بزند و انتخاب قطبى در حال حاضر فرانك آتسو است اما تلاش مسئولان پرسپوليس اين است كه نام اين گزينه را به نام ديكارمو تغيير دهند. قطبى فعلاً تا پايان نيم فصل از مسئولان باشگاه خود وقت خواسته كه به ديكارمو فرصت دهند تا با انجام بازى هاى خوب شرايط را به نفع خودش تغيير دهد و چنانچه اين اتفاق رخ ندهد آن وقت الونگ به طور حتم جانشين ديكارموى برزيلى خواهد شد. چرا كه اين بازيكن نه تنها براى پرسپوليس ثمره اى نداشته بلكه حاشيه هم براى تيمش درست كرده است. در اين مورد بايد تا نيم فصل صبر كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

و این هم پست 2000 من در تاپیک پرسپولیس

و هدیه ی من به شما : گلهای پرسپولیس در دربی های گذشته (از دربی 48 تا 65)

دربی 48 --> پرسپولیس 2 - استقلال 0

گل اول توسط مهدی هاشمی نسب

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گل دوم توسط پایان رافت

کد:
    دربی 49 --> پرسپولیس 2 - 2 استقلال

گل اول توسط رهبری فرد

کد:
    گل دوم توسط علی کریمی یه قیچی برگردون دیدنی

کد:
    دربی 51 --> پرسپولیس 1 - 1 استقلال

گل توسط بهنام ابوالقاسم پور

کد:
    دربی 53 -->پرسپولیس 1 - 1 استقلال

گل توسط انصاریان

؟؟

دربی 54 --> پرسپولیس 2 - 1 استقلال

گل اول توسط پیروانی

کد:
    گل دوم توسط ابولقاسم پور

؟؟

دربی 55 --> پرسپولیس 1 - 2 استقلال

گل توسط ترائوره

؟؟

دربی 56 --> پرسپولیس 1 - 1 استقلال

گل توسط حامد کاویانپور

؟؟

دربی61 --> پرسپولیس 2 - 1 استقلال

گل اول توسط معدنچی

کد:
    گل دوم توسط اولادی

کد:
    دربی 62 --> پرسپولیس 1 - 1 استقلال

گل توسط علی نیکی

کد:
    دربی 63 --> پرسپولیس 1 - 1 استقلال

گل توسط خلیلی

کد:
    دربی 64 --> پرسپولیس 1 - 1 استقلال

گل توسط خلیلی

کد:
    دربی 65 --> پرسپولیس 1 - 1استقلال

گل توسط علی کریمی

کد:

این ها را فعلا تونستم اپ کنم بقیش را هم دارم که طی 2 روز اینده اپ می کنم
    خب این هم پست 2000 من تو تاپیک بود که تو پست 12345 تاپیک قرار داره
    و از این به بعد اون را اپدیت می کنم
    پارسا اسپیس اجازه نمی ده روزی 50 مگ بیشتر آپ کرد منم امروز یا فردا بقیه بازی ها را از هم جدا می کنم و اپ می کنم البته برای دوستان دیال اپی هم بعدا تبدیل می کنم و بصورت 3 جی پی اپ می کنم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی حجت
    دستت درد نکنه
    چیز تاپی بود
    منتظر بقیش هستیم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شريفى: يكشنبه تكليف قطبى مشخص مى شود

ايران ورزشى- «داريد با من شوخى مى كنيد» اين اولين جمله اى بود كه افشين قطبى بعد از قرائت احضاريه رييس كميته انضباطى به زبان آورد اما وقتى فهميد كه شريفى با كسى شوخى ندارد و جلسه كاملاً جدى و به دور از هرگونه ادبيات طنزى برگزارى شده است ادعاى آيت اللهى رييس هيات فوتبال فارس را مبنى بر تحريك تماشاگران بى اساس دانست و عنوان كرد كه حاضر است با آيت اللهى رو در رو شده و ثابت كند كه تماشاگران شيرازى را تحريك نكرده است. از اين رو شريفى تصميم گرفت ادامه جلسه را به يكشنبه هفته آتى موكول كرده تا شاكى پرونده نيز در آن حضور داشته باشد.

چرا قطبى را به كميته انضباطى احضار كرديد
    طبق ماده ۹۵ آيين نامه انضباطى درصورتى كه عمل خلافى دور از چشم ناظر بازى يا داور بوده باشد كميته انضباطى مى تواند به شاهد معتبر اسناد مدارك يا نوار ويديوئى استناد كند كه ما بر اساس همين بند گزارش آيت اللهى را به عنوان كسى كه سى سال در فوتبال ايران حضور داشته و تخلفى هم از او ديده نشده پذيرفتيم و قطبى را به كميته انضباطى احضار كرديم.
    آقاى آيت اللهى چه گزارشى داده بود
    با استناد به گزارش آيت اللهى قطبى زمانى كه پرسپوليس گلى را از مقاومت سپاسى دريافت كرد به سمت داور رفت و به داور اعتراض كرد اما چون داور به آن اعتنايى نكرد به سمت هواداران رفت و آنها را تحريك كرد. اين گزارشى است كه از آيت اللهى دريافت كرديم اما روز گذشته كه قطبى به كميته انضباطى آمد گفت كه اين مسأله را قبول ندارد و پس از گلى كه پرسپوليس خورد به سمت مصطفوى رفته و پشت مصطفوى هم هواداران حضور داشتند، بنابراين او معتقد است كه تخلفى مرتكب نشده است.
    شما چه تصميمى گرفتيد
    يكشنبه آينده ساعت ۱۶ آيت اللهى و قطبى بايد در كميته انضباطى حاضر شوند تا ما بتوانيم تصميم نهايى خود را در اين باره بگيريم.
    اگر تخلف قطبى ثابت شود چه تصميمى خواهيد گرفت
    بايد ببينيم اصل قضيه اتفاق افتاده است يا خير، در صورتى كه ثابت شود قطبى چنين تخلفى را مرتكب شده در قانون آمده است كه فرد متخلف يك تا شش جلسه از همراهى تيمش محروم مى شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

۱۰ بار ديگر هم بخواهند به كميته انضباطى مى روم

فارس- اين يك هفته به اندازه تمام روزهاى تلخ گذشته به قطبى و مردانش سخت گذشته و سرمربى پرسپوليس ابايى ندارد از اينكه به زبان بياورد چه هفته پرفشارى را پشت سرگذاشته. حالا كه به آستانه ديدار سرنوشت ساز برابر صبا رسيده ايم، قطبى مى گويد: «پس از يك شكست، واكنش هاى مختلفى را در يك هفته اخير، به چشمان خود ديديم؛ ولى بازيكنان من پر انگيزه تر و با هيجان بيشتر، تمرينات را انجام دادند.
    دل شير را بين بازيكنان و در تيم مى بينم. مطمئنم مى توانيم در يك روز به ياد ماندنى، شكست ها را فراموش كنيم. صبا باترى تيم خوب و پرمهره اى است. فصل قبل هم مقابل ما دردسرهايى را ايجاد كرد اما ۴ بازى ديگر داريم. دوست نداريم امتيازى را از دست بدهيم.
    جمع كردن امتيازها در ۴ بازى آينده ما را به راحتى قهرمان نيم فصل خواهد كرد.»
    سرمربى پرسپوليس درباره اظهارات اخير فيروز كريمى در مورد ديدار امروز هم مى گويد: «به غير از احترام، حرفى به فيروز كريمى نمى زنم. او را بسيار دوست دارم و يك مربى بين المللى مى دانم. فقط بايد به تيمم فكر كنم و بدشانسى را از بين ببرم. در زندگى مشكلاتى پيش خواهد آمد كه با علم و برنامه ريزى، همراه عشق و تلاش، آن را مى توان از بين برد.
    قطبى درباره حضور مجددش در كميته انضباطى مى گويد: «اگر ۱۰ بار ديگر هم باشد، به كميته انضباطى مى روم و به آنها احترام مى گذارم. هيچ وقت به خودم اجازه نمى دهم مقابل زحمتكشان فدراسيون حرفى بزنم يا آنها را زير سؤال ببرم.» اما جالب است كه او حاضر نيست درباره مصدومان تيمش حرف بزند و در اين باره مى گويد: «دوست ندارم در خصوص بازيكنانى كه در اختيار ندارم، حرفى بزنم و اجازه آناليز با ميكروسكوپ روى آنها را به كسى بدهم تا تيم ها از اين كار سوء استفاده كنند.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كارد و پنير

۲۱ بهمن ماه سال گذشته روز تولد افشين قطبى؛
    به شيث رضايى نگاه كنيد كه با چه حرص و ولعى
    كيك را به صورت افشين قطبى مى مالد!

چهره ويژه

على كريمى (پرسپوليس):
    بازگشت دوباره او پس از يك هفته غيبت خبر اميدواركننده اى براى افشين قطبى است. شايد استراحت اجبارى كريمى او را به خوبى آماده اين بازى كرده باشد. البته بايد ديد كريمى در اين مدت آيا توانسته خود را به شرايط آرمانى برساند يا همان بازيكن كم كار بازى با فولاد است ! كريمى اگر روى فرم باشد پرسپوليس از ناحيه گلزنى دغدغه اى نخواهد داشت.

شيث رضايى (صباباترى):
    ترديدى نيست كه شيث رضايى اين تقابل را بسيار جذاب تر خواهد كرد. شيث با انگيزه اى مضاعف وارد ميدان خواهد شد تا مقابل چشمان قطبى نمايشى چشم نواز داشته باشد. شيث كه به لحاظ اخلاقى ديگر آن بازيكن هميشگى نيست به لحاظ فنى آنقدر ويژگى دارد كه بتواند ۹۰ دقيقه همبازيان سابق خود را آزار دهد و حتى دروازه اين تيم را تهديد كند.

پنج شنبه ۱۶/۸/،۸۷ هفته چهاردهم از هشتمين دوره ليگ برتر، ورزشگاه آزادى، ساعت: 16:20، داور: رحيم رحيمى مقدم، كمك ها: داود رفعتى و عليرضا يزدانى

نگاه فنى
    ايران ورزشى- پرونده پرسپوليس آنقدر سياه نيست كه اين تيم را به واسطه۴ شكست بكوبيم و مورد نقد قرار دهيم. طى روزهاى اخير نقدهاى بسيارى درباره دلايل شكست پرسپوليس انجام شده و اگر بگوييم بسيارى از آنها تند و غيرمنصفانه هم بوده ادعاى غلطى نيست. موقعيت پرسپوليس در جدول رده بندى آنقدر بد نيست كه اين تيم به صعود اميدوار نباشد بنابراين نمى توان گفت كه پرسپوليس شانس قهرمانى ندارد و با برترى مقابل صباباترى موقعيتش تغيير نخواهد كرد. قهرمان فصل پيش هنوز هم قهرمان است و مى تواند باز هم خاطره بازى هاى خوبش را تكرار كند. همين فصل پيش بود كه پرسپوليس در ورزشگاه آزادى ۴ بار دروازه صباباترى را گشود تا قدرت خود را به رخ همه رقيبان بكشد و قدم محكمى در راه قهرمانى بردارد. پرسپوليس اگرچه اين روزها آثار شكست را در چهره دارد اما آنقدر مهره دارد كه بتواند به آسانى از سد تيم پرمهره صباباترى بگذرد.

به قول ملاحى، مديرعامل صباباترى اين تيم به لحاظ نفرى چيزى از حريفش كم ندارد اما پرسپوليس هميشه پرسپوليس است و جو ورزشگاه آزادى مى طلبد پرسپوليس با يك پيروزى حيات بخش با هوادارانش آشتى كند. پرسپوليس - صباباترى را شايد بتوان حساس ترين بازى هفته هم ناميد.

تركيب احتمالى پرسپوليس
    دروازه بان: عليرضا حقيقى - مدافعان ميانى: نبى ا.. باقرى ها و سپهر حيدرى - مدافعان كنارى: عليرضا محمد و پژمان نورى - هافبك دفاعى: كريم باقرى و مازيار زارع - هافبك ها: ايوان پتروويچ، على كريمى و عليرضا واحدى نيكبخت - مهاجم: توره

تركيب احتمالى صباباترى
    دروازه بان: المير توليا - مدافعان ميانى: شيث رضايى و مرتضى اسدى - مدافعان كنارى: اميرحسين فشنگچى و محسن بيات - هافبك هاى ميانى: عادل كلاه كج، محمد همرنگ و محمد نورى - هافبك هاى كنارى: مهدى خيرى و غلامرضا رضايى - مهاجم: فريدون فضلى

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •