سلام من يك PS3 دارم سري اول 40 گيگ فت من اون اپديت كردم و متعصفا ورجن 4 روش نصب شده كپي خورش پريده و در بازار هم كه پرسيدم كپي خور ورجن 4 در ايران نيامده شما بگيد چه كار كنم حدود 2 ماه كه PS3 اين طوري لطفا راهنمايي كنيد خيلي ممنون
سلام من يك PS3 دارم سري اول 40 گيگ فت من اون اپديت كردم و متعصفا ورجن 4 روش نصب شده كپي خورش پريده و در بازار هم كه پرسيدم كپي خور ورجن 4 در ايران نيامده شما بگيد چه كار كنم حدود 2 ماه كه PS3 اين طوري لطفا راهنمايي كنيد خيلي ممنون
سلام
فعلا تنها راه اینه که با e3 flasher دانگرید کنید به ورژن 3.55 برگردوند . سرچ کنید جایی بدهید که با قیمت مناسب براتون دانگرید کند .
جاهایی هست که اندازه قیمت خوده e3 میگیرند تا دانگرید کنند بهتره خوده e3 بخریم![]()
ممنون از جواب شما نه ميدونيد ورژن 4 كي به بازار مياد و قيمت PS3 الان چنده الان دستگاه من 120 ميخرند من خودم 230 خريدم خوبه بفروشم
Last edited by 77mohamamd; 01-03-2012 at 10:34.
سلام
من همیشه با کابل HDMI وصل میشم، چند روز پیش میخواستم با کابل AV به یه تلویزیون که HDMI نداشت وصلش کنم،هرکاری کردم تصویر نداد. آیا روش خاصی برای اینکار وجود داره؟
یه سوال دیگه:
کنسول من داخلش بسیار بسیار خاک گرفته. برای تمیز کردنش اشکال نداره بازش کنم؟ اگه اشکال نداره،برای باز کردنش نکته خاصی وجود نداره؟
باتشکر
تعمیرات بیشرو
PlayStation®Network
Start Time: 10 Mar, 2012 (Saturday) 23:00 PM
End Time: 11 Mar, 2012 (Sunday) 20:00 PM
در مورد سوال اول:
چند ثانیه دکمه پاور رو نگه دارید یه بوق میزنه بعد از اون تصویر میاد.
سوال دومتون رو هم من زیاد وارد نیستم دوستان نظر بدن.
سلام... اولین نکته اینکه حواست باشه چه پیچی رو از کجا وا میکنی تا بتونی سر جاش بزاری(اگه فت باشه که پیچ زیاد داره)کنسول من داخلش بسیار بسیار خاک گرفته. برای تمیز کردنش اشکال نداره بازش کنم؟ اگه اشکال نداره،برای باز کردنش نکته خاصی وجود نداره؟
باتشکر
دومین نکته اگه دستگاهت اسلیم هست حواست به فلت های دستگاه باشه که پاره نشن فلت های اسلیم بیشتر از فت هست
سومین نکته کلا مراقب باش![]()
لطفاً چند تا بازی که خیلی مرحله دار و سخت نباشن معرفی کنید.
یه چیزایی بگید که زیاد فکر کردنی نباشه و هر وقت PS3 را روشن می کنم بشه بازی کرد و لذت برد.
تو مایه های رانندگی ، GTA بدون مرحله ، سونیک ، Angry Bird
سلام دوستان من قصد خرید پی اس 3 دارم قبلا ایکس باکس داشتم میخواستم بدونم مثلا در انلاین بازی مدرن وارفر دو یا سه چقد ایرانی هست؟ مثل ایکس باکس لایو شلوغ هست شبکه پی اس ان؟ شنیدم قابلیت صحبت کردن با یکدیگر در شبکه وجود ندارد درسته؟
سوال بعدی اینکه تا فرم ویر 3.5 که -- شده است مشکلی دردسری چیزی نی؟ با خیال راحت میشه بازی کرد منظورم انلاین نیست ها
ممنون
دوستان بهترین راه برای وصل دسته به لپتاپ از طریق سیم یا بی سیم چی هست؟سایت های خارجی گشتم گیج شدم!
سوال بعدی اینکه تا فرم ویر 3.5 که -- شده است مشکلی دردسری چیزی نی؟ با خیال راحت میشه بازی کرد منظورم انلاین نیست ها
چرا مشکل هست.مشکلش هم اینه که متسافانه فعلا ما توی بازی کردن بازی های جدید موندیم.جدیدترین بازی شده فیفا 12 و انچارتد!!!خود دانی.شاید اصلا دیگه ه ک نشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)