تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1157 از 1783 اولاول ... 1576571057110711471153115411551156115711581159116011611167120712571657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,561 به 11,570 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

جناب soroosh_cz میشه بالاخره بگی جمع سرعت شبانت چند شد و جمع سرعت روزانه ات چند.تو این عکسا من دقیق متوجه نمیشم.
    من فقط تست گذاشتم از سرعت، نوسان هم زیاد داره، امشب کار داشتم دانلود نکردم.
    فکر کنم منظورت اینه که در کل چقدر دانلود کردم...

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بچه ها متاسفانه گول خوردم رفتم 12 مگ گرفتم به بهانه شبانه بالای 1 مگ وای متاسفانه سرعت 600 کیلوبایته یعنی شبانه اش را روی 6 مگ بستن پشتیبانی هم گفت در حال حاضر بالاترین سرعت شبانه رو 6 مگ بسته شده. از مشهد

3. 2 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

بچه ها متاسفانه گول خوردم رفتم 12 مگ گرفتم به بهانه شبانه بالای 1 مگ وای متاسفانه سرعت 600 کیلوبایته یعنی شبانه اش را روی 6 مگ بستن پشتیبانی هم گفت در حال حاضر بالاترین سرعت شبانه رو 6 مگ بسته شده. از مشهد
    بنده نیز با پهنای باند 6 مگ که تا 10 بازه دقیقا سرعت شمای 12 مگی رو دارم.دوستان برای گرفتن سرویس 12 مگ اصلا عجله نکنید.امشب هم تست کردم سرعت شبانمو و به همین نتیجه دوستمون رسیدم.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من فقط تست گذاشتم از سرعت، نوسان هم زیاد داره، امشب کار داشتم دانلود نکردم.
    فکر کنم منظورت اینه که در کل چقدر دانلود کردم...
    نه منظورم اینه که اگر سرعت تک تک این 7 تا لینک شما رو با هم جمع کنیم کلا چقدر میشه.هم شبانش و هم روزانشو بگو لطفا.

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

نه منظورم اینه که اگر سرعت تک تک این 7 تا لینک شما رو با هم جمع کنیم کلا چقدر میشه.هم شبانش و هم روزانشو بگو لطفا.
    خوب عکس رو واسه همین گذاشتم دیگه، وسطیه تسک منیجره، سند و رسیو رو نوشته، یکی 1.5 مگ و دیگری 2.5 مگ.

7. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

تک لینک سرعت شبانه 12 مگ 680 کیلوبایته فرق زیادی با 6 مگ نداره البته سرور خارجی گاهی اوقات هم سرور داخلی

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

در رابطه با نکته دوستمون که قبلا گفتن چند تا لینک سرور خارجی سرعت اسمی میشه برای هر سرویسی باید این نکته رو در نظر گرفت اولا این که سرور خارجی قوی باشه دوما قابلیت از سر گیری دانلود داشته باشه چون اگه نداشته باشه دانلوددر صورت قطع از اول میاد و معمولا چنین سرورهایی سرعت دانلود پایینی دارن و سوما این که حجم فایل های دانلودی یکسان باشه چون من امتحان کردم شما اگه 6 تا فایل نیم تا یک گیگی از فایر درایو بگذاری رو دانلود تنها در صورتی جمع سرعت اسمی میشه که حداقل 3 تا فایلش همزمان در حال دانلود باشه در صورتی که یکیش زودتر از بقیه و یا دوتای دیگه دانلود بشه سرعت دوباره کم میشود و یا به عبارتی به حالت تک لینک برمیگرده پس نتیجه اش این شد که بالا بردن سرعت سرور خارجی سخته و سرعت تک لینک خارجی نصف سرعت شبانه داخلی هستش.

10. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه سوالی دارم از شما دوستانی که می گید واسه گرفتن 12 مگ عجله نکنید آخه مگه 6 مگ و 12 مگ چقدر فرق قیمتیشه؟ اصلا گیرم که شما 12 مگ گرفتید سرعتتون مثل 6 مگ بود توی بدترین حالتش اینه دیگه مگه چقدر ضرر کردید؟ 3000 تومن؟ 3000 تومن الان پول یه هات داگ هم نیست! اینو فکر کنید که اگر 10 درصد سرعتتون مثل من و کسانی باشه که 12 مگ سرعت بالا دارن 2 برابر سود سرعتی و دانلود شبانه داشتید یک چیز دیگه رو هم بگم اکثر کسایی که تو این تاپیک پست می دن کسایی هستن که از سرعتشون ناراضی هستن و به همین دلیل کسی که میاد پستای اینجا رو می خونه فکر می کنه صبانت افتضاحه دیگه ولی کسایی که راضی هستن از سرعتشون که به خودشون زحمت نمی دن بیان بنویسن راضی هستیم فقط من و یکی دوتا دوستان دیگه هستیم که سرعت بالامون رو گزارش می کنیم که اگر کسی خواست بگیره بدونه سرعت بالا هم داره صبانت در کل خواستم بگم که یک ریسک هست که اگر ببازید توی این ریسک 3000 تومن ضرر کردید اگر ببرید شبی 20 گیگ دانلود به دست آوردید حالا انتخاب با خودتون برای من که فرقی نمی کنه سرعت خودم رو دارم می تونم برم هر وقت سرعتم کم شد اینجا پیدام شه مثل بعضی از دوستان ولی دلم می خواد همه سرعت بالا رو داشته باشن و هر کمکی هم بتونم به کسایی که راهنمایی می خوان می کنم.

12. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

خوب عکس رو واسه همین گذاشتم دیگه، وسطیه تسک منیجره، سند و رسیو رو نوشته، یکی 1.5 مگ و دیگری 2.5 مگ.
    قربون دستت داداش ولیکن نمیشد یک کمی عکس با کیفیت تر و واضح تری بزاری آخه چشای من همچی کوره .من تو این عکسا این چیزی که چشای من میبینه هرچی سرعتها رو با هم جمع میزنم نهایتا جمع کلشون به 120 کیلو بایت تقریبا میرسه.خلاصه حتما دارم اشتباه میبینم.چون 120 کیلوبایت کجا و 1.2 مگ کجا.اگه میشه واسه من عکس واضحتری بزاری یا بیایی خودت یک توضیح واضحتری بدی.وگرنه بنده هم تسک منیجر رو دیدم داداش گل.

14. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قربون دستت داداش ولیکن نمیشد یک کمی عکس با کیفیت تر و واضح تری بزاری آخه چشای من همچی کوره .من تو این عکسا این چیزی که چشای من میبینه هرچی سرعتها رو با هم جمع میزنم نهایتا جمع کلشون به 120 کیلو بایت تقریبا میرسه.خلاصه حتما دارم اشتباه میبینم.چون 120 کیلوبایت کجا و 1.2 مگ کجا.اگه میشه واسه من عکس واضحتری بزاری یا بیایی خودت یک توضیح واضحتری بدی.وگرنه بنده هم تسک منیجر رو دیدم داداش گل.
    1.2 مگابیت منطورشه! سرعتش 120 کیلوبایت بوده!!!! سرویسش 2 مگ بوده و فکر میکنم همین حدودا باید باشه سرعت شبانش....

16. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •