من فقط تست گذاشتم از سرعت، نوسان هم زیاد داره، امشب کار داشتم دانلود نکردم.
فکر کنم منظورت اینه که در کل چقدر دانلود کردم...
من فقط تست گذاشتم از سرعت، نوسان هم زیاد داره، امشب کار داشتم دانلود نکردم.
فکر کنم منظورت اینه که در کل چقدر دانلود کردم...
بچه ها متاسفانه گول خوردم رفتم 12 مگ گرفتم به بهانه شبانه بالای 1 مگ وای متاسفانه سرعت 600 کیلوبایته یعنی شبانه اش را روی 6 مگ بستن پشتیبانی هم گفت در حال حاضر بالاترین سرعت شبانه رو 6 مگ بسته شده. از مشهد![]()
بنده نیز با پهنای باند 6 مگ که تا 10 بازه دقیقا سرعت شمای 12 مگی رو دارم.دوستان برای گرفتن سرویس 12 مگ اصلا عجله نکنید.امشب هم تست کردم سرعت شبانمو و به همین نتیجه دوستمون رسیدم.
نه منظورم اینه که اگر سرعت تک تک این 7 تا لینک شما رو با هم جمع کنیم کلا چقدر میشه.هم شبانش و هم روزانشو بگو لطفا.
خوب عکس رو واسه همین گذاشتم دیگه، وسطیه تسک منیجره، سند و رسیو رو نوشته، یکی 1.5 مگ و دیگری 2.5 مگ.
تک لینک سرعت شبانه 12 مگ 680 کیلوبایته فرق زیادی با 6 مگ نداره البته سرور خارجی گاهی اوقات هم سرور داخلی
در رابطه با نکته دوستمون که قبلا گفتن چند تا لینک سرور خارجی سرعت اسمی میشه برای هر سرویسی باید این نکته رو در نظر گرفت اولا این که سرور خارجی قوی باشه دوما قابلیت از سر گیری دانلود داشته باشه چون اگه نداشته باشه دانلوددر صورت قطع از اول میاد و معمولا چنین سرورهایی سرعت دانلود پایینی دارن و سوما این که حجم فایل های دانلودی یکسان باشه چون من امتحان کردم شما اگه 6 تا فایل نیم تا یک گیگی از فایر درایو بگذاری رو دانلود تنها در صورتی جمع سرعت اسمی میشه که حداقل 3 تا فایلش همزمان در حال دانلود باشه در صورتی که یکیش زودتر از بقیه و یا دوتای دیگه دانلود بشه سرعت دوباره کم میشود و یا به عبارتی به حالت تک لینک برمیگرده پس نتیجه اش این شد که بالا بردن سرعت سرور خارجی سخته و سرعت تک لینک خارجی نصف سرعت شبانه داخلی هستش.![]()
یه سوالی دارم از شما دوستانی که می گید واسه گرفتن 12 مگ عجله نکنید آخه مگه 6 مگ و 12 مگ چقدر فرق قیمتیشه؟ اصلا گیرم که شما 12 مگ گرفتید سرعتتون مثل 6 مگ بود توی بدترین حالتش اینه دیگه مگه چقدر ضرر کردید؟ 3000 تومن؟ 3000 تومن الان پول یه هات داگ هم نیست! اینو فکر کنید که اگر 10 درصد سرعتتون مثل من و کسانی باشه که 12 مگ سرعت بالا دارن 2 برابر سود سرعتی و دانلود شبانه داشتید یک چیز دیگه رو هم بگم اکثر کسایی که تو این تاپیک پست می دن کسایی هستن که از سرعتشون ناراضی هستن و به همین دلیل کسی که میاد پستای اینجا رو می خونه فکر می کنه صبانت افتضاحه دیگه ولی کسایی که راضی هستن از سرعتشون که به خودشون زحمت نمی دن بیان بنویسن راضی هستیم فقط من و یکی دوتا دوستان دیگه هستیم که سرعت بالامون رو گزارش می کنیم که اگر کسی خواست بگیره بدونه سرعت بالا هم داره صبانت در کل خواستم بگم که یک ریسک هست که اگر ببازید توی این ریسک 3000 تومن ضرر کردید اگر ببرید شبی 20 گیگ دانلود به دست آوردید حالا انتخاب با خودتون برای من که فرقی نمی کنه سرعت خودم رو دارم می تونم برم هر وقت سرعتم کم شد اینجا پیدام شه مثل بعضی از دوستان ولی دلم می خواد همه سرعت بالا رو داشته باشن و هر کمکی هم بتونم به کسایی که راهنمایی می خوان می کنم.
قربون دستت داداش ولیکن نمیشد یک کمی عکس با کیفیت تر و واضح تری بزاری آخه چشای من همچی کوره.من تو این عکسا این چیزی که چشای من میبینه هرچی سرعتها رو با هم جمع میزنم نهایتا جمع کلشون به 120 کیلو بایت تقریبا میرسه.خلاصه حتما دارم اشتباه میبینم.چون 120 کیلوبایت کجا و 1.2 مگ کجا.اگه میشه واسه من عکس واضحتری بزاری یا بیایی خودت یک توضیح واضحتری بدی.وگرنه بنده هم تسک منیجر رو دیدم داداش گل.
![]()
1.2 مگابیت منطورشه! سرعتش 120 کیلوبایت بوده!!!! سرویسش 2 مگ بوده و فکر میکنم همین حدودا باید باشه سرعت شبانش....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)