تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1157 از 1298 اولاول ... 157657105711071147115311541155115611571158115911601161116712071257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,561 به 11,570 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

تلگرام برای منم کند هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال:
    در اینترنت مخابرات ایا میشه همزمان از دو طرح مختلف بر روی یک خط تلفن استفاده کرد؟؟؟؟ مثلآ دو کامپیوتر مجزا همراه با دو مودم مجزا همراه با دو طرح مجزا فقط خط تلفن مشترک. ایا میشه؟؟؟
    سلام، بله میشه، یک مودم لازمه فقط، وقتی دو تا طرح میگیری، دو تا نام کاربری داری (هر طرح یکی) یکی را باید با pppoe و دیگری را با bridge ست کنی. بعد به صورت همزمان میتونی روی دو تا کامپیوتر استفاده کنی.

3. این کاربر از 8286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

سلام
    من تا 17/8/94 طرحه حرفه ای داشتم امروز عصر طرح شباهنگ سه ماهه 12 گیگ تمدید کردم الان تا 17/8 رو طرحه حرفه ای هستم بعد میرم رو شباهنگ یا نه از همون لحظه ای که تمدید کردم شباهنگ شده؟
    برا ساعت شروع دانلود شبانه میپرسم.

سپاس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام، بله میشه، یک مودم لازمه فقط، وقتی دو تا طرح میگیری، دو تا نام کاربری داری (هر طرح یکی) یکی را باید با pppoe و دیگری را با bridge ست کنی. بعد به صورت همزمان میتونی روی دو تا کامپیوتر استفاده کنی.
    روی یک خط تلفن نمیشه

6. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

بنازم 4 جی حال میکنیاااااا اقا از این بسته شبانه هاش بگیر نت میده گیگی 416 تومان یعنی 24 گیگ دانلود 10 تومن با این سرعت 24 گیگ توی 2 ساعت دانلود میشه
    ایشالا خدا قسمتت کنه مهدی جان دیگه موقع ناز کردن اینترنت مخابرات نیازی به ناز کشیدن نیست !
    یک آپشنش هم اینه که اینستاگرام رو بدون ف*ی*ل*تر شکن باز میکنه !! ) (تروخدا ما رو ببین با چی خوشحال میشیم!)

راستی این بستهٔ شبانه ارزان ایرانسل برای بسته های اینترنت سیم کارت دائم ارائه نشده .

یکی از دوستان در مورد اینستاگرام روی مخابرات پرسیده بود . بنده یادم نمیاد آخرین باری که اینستاگرامم بدون چیز تر شکن باز شد کی بود . تا یاد دارم بدون چیز تر شکن باز نمیشده ...
    تلگرام هم دیشب قطع شد اما امروز وصل بود .
    Last edited by mohandes; 21-10-2015 at 10:08.

8. این کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Shahin031's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

در مورد مشکلات اخیر تلگرام:

ﭘﺎﻭِﻝ ﺩﻭﺭُﻑ " ، ﺑﻨﯿﺎﻥﮔﺬﺍﺭ ﻭ ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﮐﻤﭙﺎﻧﯽ " ﺗِﻠِﮕﺮﺍﻡ" ، ﺩﺭ ﺻﻔﺤﻪﯼ ﺗﻮﯾﯿﺘﺮ ﺧﻮﺩ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ "ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ ﻭ ﻓﻨﺎﻭﺭﯼ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ " ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﺧﻮﺍﺳﺘﻪ ﺗﺎ
    ﺍﺑﺰﺍﺭﻫﺎﯼ ﺟﺎﺳﻮﺳﯽ ﻭ ﺳﺎﻧﺴﻮﺭ ﺍﭘﻠﯿﮑﯿﺸﻦ " ﺗﻠﮕﺮﺍﻡ" ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﯿﺎﺭ ﺍﯾﻦ ﻭﺯﺍﺭﺕﺧﺎﻧﻪ ﺑﮕﺬﺍﺭﺩ.
    ﺁﻗﺎﯼ ﺩﻭﺭُﻑ ﺑﺎ ﺗﺎﮐﯿﺪ ﺑﺮ ﺍﯾﻦﮐﻪ "ﺗﻠﮕﺮﺍﻡ " ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ ﺭﺍ ﺭﺩ ﮐﺮﺩﻩ، ﻧﻮﺷﺘﻪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺁﻥ،
    ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ، ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﭘﻠﯿﮑﺸﯿﻦ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻣﺴﺪﻭﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
    ﺍﻭ ﻫﻢﭼﻨﯿﻦ ﺩﺭ ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻧﺒﺎﻝﮐﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﮐﻪ ﻣﺸﮑﻞ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺑﺎ
    ﺭﺑﺎﺕﻫﺎﯼ ﺗﻮﻟﯿﺪﮐﻨﻨﺪﻩ ﻣﺤﺘﻮﺍﯼ ﺑﺰﺭﮒﺳﺎﻻﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩ ﺑﻠﮑﻪ ﺁﻥﻫﺎ ﻣﯽﺧﻮﺍﺳﺘﻨﺪ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﺧﻮﺍﻧﺪﻥ ﻭ
    ﻣﺴﺪﻭﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﭘﯿﺎﻡﻫﺎﯼ ﺧﺼﻮﺻﯽ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ.
    ﻭﯼ ﺩﺭ ﺗﻮﯾﯿﺖ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ ﺧﺎﻃﺮ ﺩﺍﺩﻩ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺟﺎﺳﻮﺳﯽ ﺍﺯ ﺷﻬﺮﻭﻧﺪﺍﻥ
    ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ، ﺑﻪ ﺣﮑﻮﻣﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﮐﻤﮏ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﺮﺩ.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 3 کاربر از Shahin031 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

پس همون ریست کردن مودم کافیه دیگه یا کار دیگه ای هم لازمه؟چون یک بار ریست کردم.

ویندوز 10. اون موقع که چک کردم رو صفر بود گاهی اوقات در حدsend kb5-6 یا receive می شد.البته جفتش یک دفعه نمیدونم چرا رفت بالا بدون اینکه کار خاصی بکنم که وایرلسو قطع کردم.فرقی نکرد دیگه کابل اترنتم قطع کردم.ولی فکر نکنم به اون موضوع اصلی ربط داشته باشه چون اون فقط به صورت اپلود بود.
    همون بازگشت به تنظیمات کارخانه یا ریست کردن کافیه ترجیحا از طریق دکمه فیزیکی پست مودم انجام شود نه از طریق تنظیمات پنل کاربری مودم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    من تا 17/8/94 طرحه حرفه ای داشتم امروز عصر طرح شباهنگ سه ماهه 12 گیگ تمدید کردم الان تا 17/8 رو طرحه حرفه ای هستم بعد میرم رو شباهنگ یا نه از همون لحظه ای که تمدید کردم شباهنگ شده؟
    برا ساعت شروع دانلود شبانه میپرسم.

سپاس
    سلام،
    اگه از توی پنل وقتی تمدید میکنی، تعرفه جدیدو بعد شباهنگ را از لیست انتخاب کنی و تمدید کنی، بعد از پرداخت از همون لحظه تبدیل به شباهنگ میشه و ساعت شبانه هم فک کنم از 3 تا 9 صبح میشه. در صورتیکه همون تمدید جاری را هم انتخاب کنی که همون طرح حرفه ای تمدید میشه.

13. این کاربر از 8286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام، دوست عزیز میشه، حرف الکی که نمیزنم. من الان طرح زرین و حرفه ای ها دارم و به طور همزمان با روشی که گفتم متصل می شوم. (باور نداری یک طرح دیگه بگیر تست کن ) سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه علی 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

خب میشه روی یک خط تلفن دو تا طرح باشه ولی به صورت همزمان که نمیشه استفاده کرد؛
    یعنی هر لحظه یکیش فعاله فقط

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •