تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1157 از 1178 اولاول ... 1576571057110711471153115411551156115711581159116011611167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,561 به 11,570 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یکم قشنگتر پست میدادی
    مدل خوبیه اما واسه حمل جالب نیست. روی acer 8940g فکر کن کارت گرافیک خیلی بهتری دارهالبته وزنش همونه!
    ببخشيد بد نوشتم.
    ولي من ايسر نمي خوام.hp يا sony.قيمتم گفتم بالاي 2 ميليون.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

درسته این مدلmsi بدنش یجوری ولی نمایندگیش میگوفت نوع بدنش با بقیه فرق داره ومحکم تره
    من برای بازی می خوام
    مشخصاتی که می خوام
    cpu cor i7 720qm
    'گرافیک فوق العاده بالا مثلاgts250
    وزن حداکثر 3.7
    قیمت هم مهم نیست

شما هر چقدر هم پول برای گرافیک بدین ، کمتر از 18 ماه بعدش قدیمی میشه و بعد از یک مدت تبدیل به یک سیستم بدرد نخور میشه.
    برای بازی برید سراغ کنسول های بازی.
    کارت گرافیک 6800 ultru وقتی وارد بازار شد ، بهترین بود و همه حسرت داشتنش رو داشتند اما الان مفت نمی ارزه، قضیه زیاد قدیمی نیست ، مال همین 2 سال اخیر هست.
    یا مثلا 7950 یا 8800
    اینها همه گرافیک هایی بودند که داشتنش رویا بود اما الان ارزش 100 تومان پول دادن هم ندارند.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

با سلام
    این گرافیک میخواستم بدونم چه مشخصاتی داره و در مقایسه با اون GF 9300 GS چقدر تفاوت داره ؟
    کلا میخواستم یه مقایسه ای بشه.
    دیگه اینکه میخواستم بدونم آیا این مدل گرافیک ها مخصوص لپتاب هست یا نه ؟

هر دو سیستم در یک حد هستند ولی مدل لنوو کارت گرافیک بروز تری داره ، اما قدرت هردو گرافیک تقریبا در یک سطح است.
    این ها هم گرافیک لپتاپ هستند دیگه! منظورتون از این سوال چیه؟ کارت گرافیک دسکتاپ رو که رو لپتاپ نمیشه گذاشت، میشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

yeki komak kone plzzzz ye model be man moarefi konid 1 mahe mikham bekhram ama nemidonam chi begiram bebakhshid ingilisi type mikonam farsim kharabe man reshtam geraphice laptapi ke mikham bayad karte geraphicesh khob bashe ke 3dam javab bede vaznesho zaheresham baram moheme hafezasham ke bayad ziad bashe safasham 14 bashe laptapi ba in moshakhasat ke vaznesh 1 kilo nim bashe ya 2 kilo hast?ta 1.5 ham mitonam hazine konam barash.mamnoon misham javabe manam bedin.

فارسی تایپ کنید تا در خدمتون باشیم
    به پست های غیر فونت فارسی در کل انجمن پاسخی داده نخواهد شد.

5. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ASHKAN_DGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خسته نباشید
    Last edited by ASHKAN_DGH; 30-12-2009 at 00:12.

داره خودمونی میشه keyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزيز به وي‍ژه جناب biostar عزيز كه حضورشون براي افراد تازه واردي مثل من نعمتيه.
    ميخوام يه لپتاپ تا حدود 1.6 ميليون بگيرم (ترجيحا وايو)
    بين دو گزينه زير موندم

CW1 AGG/B
    2.66 GH
    3MB CACHE
    GEFORCE 9300 512 MB
    WIN 7 PRO
    1,490 IRAN RAHJOO

FW56 GF/B
    2.8 GH
    6MB CACHE
    ATI 4650 1GB
    WIN 7 HOME
    1,650 IRAN RAHJOO

من مهندس مكانيك هستم و با برنامه هاي طراحي سه بعدي كار ميكنم
    ايا تفاوت دو كارت گرافيك براي اينكار خيلي زياده؟ (يكي از دوستام ميگفت كارت FW خيلي بهتره)
    مشكلم با FW اول وزنشه كه زياده ، بعدشم ميترسم براي نصب بعضي از برنامه ها تو ويندوزهفت دچار مشكل بشم و نتونم روش ايكس پي نصب كنم. (اين مشكل چقدر جديه؟؟) اخه CW با خودش سي دي ايكس پي هم داره و ظاهرا درايوراي ايكس پي راحت تر براش پيدا ميشه.
    ميشه تو اين موارد راهنماييم كنين؟
    ممنونم

داره خودمونی میشه ASHKAN_DGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خسته نباشید مبخوام یه لپ تاپ بخرم ولی زیاد راجبش نمیدونم واسه همین چنتا سوال دارم
    -وقتی میگیم سی پی یوی یک لپ تاپ 2.5COREE2DUO3 هست یعنی چی ؟بعد اینکه این سی پی یو معادل چند گیگ سی پی یوی کامپیوتر دسکتاپ میشه؟؟؟؟ اگه میشه توضیح کاملی راجبش بدید
    LED واسه ی مانیتور چیه؟؟؟یا WXG چیه؟ کدوم بهترن؟HDچیه؟
    -واقعا لپ تاپ چین از نظر کیفیت مثل زاپن یا آمریکاست؟پس چرا ماله زاپنا آمریکا گرونترند؟
    -لپ تاپ اگه مودم نداره چه جوری به نت وصل میشه؟
    -جنس براقه بدنه بهتره یا مات یا این موضوع سلیقه ای هستش؟
    -تو لپ تاپ وایو را پیشنهاد میکنید یا دل؟
    -من بودجم 1.5 هستش و اولویتای من اینان : 1-پر قدرت ترین سی پی یو رم و گرافیک که واقعا با این قیمت نشه بهترشاخریدتو هیچ بازییی کم نیاره 2-ویندوز سون داشته باشه 3-بلوری داشته باشه-کیفیت ال سی دیش عالی باشه و16باشه و خلاصه از هر نظر تو این رنج قیمت تک باشه و نظرمم رو وایو هست بیشتر خودم
    -این مدل به نظرتون خوبه؟ گرافیکش چنده؟ با 1.5 انتخاب بهتر از این هست یا همین مدل منطقیه؟FW550F/H
    -راجب به پورت HDMI اگه میشه یه توضیحی بدید؟
    -این WEB-BT چی هستش؟
    -ویندوز سونی که روی لپ تاپ هاست ورزنش چنده و آیا نسخه ی کامله؟؟؟
    -به نظرتون تو او لویتام و چیزایی که مد نظرم هستند چیز مهمی را از قلم ننداختم؟؟؟اگه چیزی به ذهنتون میرسه بگید
    واقعا مرسی
    Last edited by ASHKAN_DGH; 30-12-2009 at 00:16.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزيز به وي‍ژه جناب biostar عزيز كه حضورشون براي افراد تازه واردي مثل من نعمتيه.
    ميخوام يه لپتاپ تا حدود 1.6 ميليون بگيرم (ترجيحا وايو)
    بين دو گزينه زير موندم

CW1 AGG/B
    2.66 GH
    3MB CACHE
    GEFORCE 9300 512 MB
    WIN 7 PRO
    1,490 IRAN RAHJOO

FW56 GF/B
    2.8 GH
    6MB CACHE
    ATI 4650 1GB
    WIN 7 HOME
    1,650 IRAN RAHJOO

من مهندس مكانيك هستم و با برنامه هاي طراحي سه بعدي كار ميكنم
    ايا تفاوت دو كارت گرافيك براي اينكار خيلي زياده؟ (يكي از دوستام ميگفت كارت FW خيلي بهتره)
    مشكلم با FW اول وزنشه كه زياده ، بعدشم ميترسم براي نصب بعضي از برنامه ها تو ويندوزهفت دچار مشكل بشم و نتونم روش ايكس پي نصب كنم. (اين مشكل چقدر جديه؟؟) اخه CW با خودش سي دي ايكس پي هم داره و ظاهرا درايوراي ايكس پي راحت تر براش پيدا ميشه.
    ميشه تو اين موارد راهنماييم كنين؟
    ممنونم

سلام دوست عزیز.
    تا اونجایی که من میدونم همراه سری CW هیچ ویتدوزی نیست اما مطمئن نیستم.
    به راحتی میشه بدون سختی بر روی ویندوز 7 ، ویندوز XP هم نصب کرد و آموزشش داده شده.
    مشکلی برای نصب نرم افزار در 7 نخواهید داشت و همه ی نرم افزار ها به راختی نصب خواهند شد و اگر هم باز به صورت معمول نصب نشد باز هم راهش توضیح داده شده
    سری FW تنها مشکلش شاید وزنش باشه اما واقا با وجود بلوری و فول اچ دی بودن(کم مزیتی نیست) نسبت به سری CW ترجیح داده میشه.
    در کا اگر یک لپتاپ HD intertament می خواهید 100% این مدل رو انتخاب کنید.
    اما اگر با وزن مشکل داشتین سری CW بهترین گزینه هست.
    البته لازم به ذکر هست که سری CW با کارت گرافیک 230M هست و مدلی که نوشتین کاملا غلط هست.
    از سری CW این مدل رو پیشنهاد میکنم:
    کارت گرافیک مدل FW قوی تر هست اما کارت گرافیک سری CW هم به اندازه ی کافی قوی هست.

Sony CW-1 NFX/B
    2.8 6MB 1066
    4GB DDR3
    500GB
    Geforce GT230M GDDr3
    14.1 LED
    BR-Rom
    windows 7
    2.5 kg
    USA
    1.650Toman

10. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه narsy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی می تونه یه مقدار در مورد dell 1520 سری n توضیح بده ، اینکه چه چیزایی باید توی جعبش باشه ، ویندوز اورجینالش ویستاست یا هفت ، برچسبهایی که روی لپ تاب باید باشه و ...
    خیلی ممنون می شم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام خسته نباشید مبخوام یه لپ تاپ بخرم ولی زیاد راجبش نمیدونم واسه همین چنتا سوال دارم
    -وقتی میگیم سی پی یوی یک لپ تاپ 2.5COREE2DUO3 هست یعنی چی ؟بعد اینکه این سی پی یو معادل چند گیگ سی پی یوی کامپیوتر دسکتاپ میشه؟؟؟؟ اگه میشه توضیح کاملی راجبش بدید
    LED واسه ی مانیتور چیه؟؟؟یا WXG چیه؟ کدوم بهترن؟HDچیه؟
    -واقعا لپ تاپ چین از نظر کیفیت مثل زاپن یا آمریکاست؟پس چرا ماله زاپنا آمریکا گرونترند؟
    -لپ تاپ اگه مودم نداره چه جوری به نت وصل میشه؟
    -جنس براقه بدنه بهتره یا مات یا این موضوع سلیقه ای هستش؟
    -تو لپ تاپ وایو را پیشنهاد میکنید یا دل؟
    -من بودجم 1.5 هستش و اولویتای من اینان : 1-پر قدرت ترین سی پی یو رم و گرافیک که واقعا با این قیمت نشه بهترشاخریدتو هیچ بازییی کم نیاره 2-ویندوز سون داشته باشه 3-بلوری داشته باشه-کیفیت ال سی دیش عالی باشه و16باشه و خلاصه از هر نظر تو این رنج قیمت تک باشه و نظرمم رو وایو هست بیشتر خودم
    -این مدل به نظرتون خوبه؟ گرافیکش چنده؟ با 1.5 انتخاب بهتر از این هست یا همین مدل منطقیه؟FW550F/H
    -راجب به پورت HDMI اگه میشه یه توضیحی بدید؟
    -این WEB-BT چی هستش؟
    -ویندوز سونی که روی لپ تاپ هاست ورزنش چنده و آیا نسخه ی کامله؟؟؟
    -به نظرتون تو او لویتام و چیزایی که مد نظرم هستند چیز مهمی را از قلم ننداختم؟؟؟اگه چیزی به ذهنتون میرسه بگید
    واقعا مرسی
    سي پي يو cor 2dou يعني سي پي بو دو هسته اي كه تو همين سايت تاپيكاي مختلفي دربارش هست.
    led نسل جديد نمايشگر هست كه جاي lcd رو گرفته و عيبش كيفيت نه جندان خوبش زير نور آفتاب.
    بله لپ تاپ هاي چين هم خيلي خوبن.چون چين قيمت كارگر ارزونتره و هزينه حمل تا ايران كمتره واسه اين ارزونتره.
    شما يه مودم اكسترنال ميگيرين.يعني به usb لپ تاپتون وصل ميشه و بيرون لپ تاپ ميمونه.قيمتشم حدودا 30-10 تومانه.
    جنس براق اثر انگشت روش ميمونه و اينو ميشه يه جورايي عيب دونست.ولي انتخابش سليقه ايه.
    شما كه كيفيت ال سي دي براتون مهمه سوني بگيرين.
    HDMI نسل جديد رابط هاي تلويزيون هست و كيفيت آن از كابلهاي معمولي خيلي بهتر هست.شما با كابل hdmi ميتونين لپ تاپتونو به تلويزيون وصل كنين.(البته اگر تلويزيون ورودي hdmi داشته باشه)
    WEB همون وبكمه(webcam) و bt همون بلوتوثه (bluetooth)
    بله ويندوز سون لپ تاپ نسخه ultimate هست و كامله.

13. 2 کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •