تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1157 از 2376 اولاول ... 15765710571107114711531154115511561157115811591160116111671207125716572157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,561 به 11,570 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

برهانی همچنان منتظر چراغ سبز دایی
    امیدوارم، انگیزه ام را از دست نداده ام

جهان ورزش - طبیعی است که آرش برهانی بابت نبودن در لیست 22 نفره علی دایی ناراحت باشد اما اینکه روزه سکوت گرفته و ترجیح می دهد به سیاق دیگران مصاحبه تند و تیز نکند، دلیل خاص خودش را دارد. برهانی همچنان منتظر دعوت شدن به تیم ملی است چرا که طی تماس یکی از مربیان تیم ملی با وی و صحبت در خصوص اینکه امکان دعوت شدنش هنوز هم وجود دارد، امیدواری دوباره سر برآورده: «به هر حال این تصمیم کادر فنی بوده که من نمی توانم در لیست 22 نفره باشم. من هم نمی توانم نظری در این مورد بدهم. البته به این اطمینان رسیده بودم که دعوت می شوم. خیلی هم دوست دارم بدانم چرا این اتفاق نیفتاد اما به هر حال حالا زیاد مهم نیست چون می دانم که باید دوباره شروع کنم و هنوز هم به دعوت شدن امیدوارم. انگیزه ام را هم هرگز از دست نخواهم داد».
    Last edited by bayern; 10-11-2008 at 10:12.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مهاجم تيم فوتبال استقلال: فقط به قهرماني فکر مي کنيم
    مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازيکنان و اعضاي کادر فني تيم استقلال تهران فقط به قهرماني اين تيم در ليگ برتر فکر مي کنند و به طور حتم، اين مهم را نيز بدست خواهيم آورد.

"علي عليزاده" روز يکشنبه ضمن بيان اين مطلب به خبرنگار ايرنا افزود: خوشبختانه شرايط بسيار خوبي را تجربه کرده و سرحال ترين تيم ليگ برتر هستيم.
    وي افزود: استقلال سال 87، تيم بسيار پرمهره اي است که در هر پست 2 يا 3 بازيکن آماده دارد. از اين رو مقام قهرماني در يکي از 3 جامي که در آن شرکت داريم، حداقل انتظاري است که از استقلال در سال جاري مي رود.
    افزون براين، بزودي 2 بازيکن برزيلي نيز به جمع ما اضافه خواهد شد تا تيم با خيالي آسوده تر مسابقات را ادامه دهد.
    به گفته وي، تيم ذخيره هاي استقلال، خود يک تيم قدرتمند کامل است که توانايي هاي لازم را براي کسب عنوان قهرماني دارد. پس کسب يک يا 2 عنوان قهرماني دور از دسترس اين تيم نيست.
    وي، آخرين وضعيت خود را نيز بسيار مطلوب ارزيابي کرد و افزود: براي اينکه بتوانم در ترکيب ثابت تيم جاي بگيرم، تنها در تمرينات با انگيزه ظاهر شدم تا نظر کادر فني را تامين کنم.
    وي که هم اينک در مرخصي به سر مي برد، ادامه داد: کادر فني تيم استقلال با توجه به تعطيلات ليگ، 3 روز به بازيکنان تيم استراحت داده است. پس از سپري کردن مرخصي، از فردا
    /دوشنبه/ روزي 2 جلسه سخت تمرين خواهيم کرد.
    وي در خصوص ديدارهاي تدارکاتي تيم استقلال نيز در اين ايام خاطرنشان کرد: طبق برنامه قرار است براي آمادگي بيشتر 2 بازي تدارکاتي نيز برگزار کنيم.
    مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران، ديدار روز اول آذر ماه اين تيم را مقابل فولاد، يک بازي سخت خواند و افزود: فولاد تيم خوبي است که از بازيکنان جوان و مربي فهيمي استفاده مي کند. آنها فوتبال را چه تئوري و چه عملي خوب بازي مي کنند. پس بازي سختي پيش رو خواهيم داشت.
    وي ابراز اميدواري کرد که استقلال پيروز اين ميدان باشد زيرا اکثر بازي هاي استقلال در نيم فصل دوم در خارج از خانه است. برهمين اساس، بايد حداقل امتيازات را در بازي هاي خانگي کسب تا در انتهاي فصل، اسير اتفاقات نشده و قهرمان شويم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اکبرپور در گفتگو با مهر:
    باقری آماده ترین بازیکن ایران است/ به خودم اجازه نمی دهم در مورد بزرگترم حرف بزنم
    مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران با تاکید بر اینکه اظهار نظری در خصوص دعوت از کریم باقری به اردوی تیم ملی نداشته است، از این بازیکن به عنوان آماده ترین بازیکن حال حاضر فوتبال ایران یاد کرد.

سیاوش اکبرپور در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: پس از آنکه فهرست جدید تیم ملی اعلام شد، خبرنگاری از من در خصوص اعلام اسامی بازیکنان تیم ملی سئوال کرد که در پاسخ به او گفتم: "حتما بازیکنانی که به اردوی تیم ملی دعوت شده‌اند از من خیلی آماده‌تر و بهتر هستند که سرمربی تیم آنها را دعوت کرده است". حتی تاکید کردم که سرمربی تیم ملی خود بازیکن سطح اول فوتبال ایران بوده و تجربه بازی در رده‌های بالای ملی را دارد و حتما بهتر از همه می تواند برای تیمش تصمیم‌گیری کند.

وی با بیان اینکه برخی از روزنامه ها به دنبال تیتر و تیراژ هستند و برای رسیدن به این خواسته حتی دروغ هم می نویسند، افزود: من در ادامه گفتگو با آن خبرنگاری که از من در مورد دعوت از تیم ملی سئوال کرد، گفتم: "آن قدر مرا به تیم ملی دعوت نمی کنند تا زمانی که فقط یکسال از فوتبالم باقی مانده باشد". فرق این اظهارنظر من با این جمله که " آن بازیکن یکسال مانده فوتبالش تمام شود به تیم ملی دعوت شده است" از زمین تا آسمان است. متاسفانه دوستانی که به آنها اعتماد کرده بودم حرف مرا به گونه‌ای که خودشان می خواستند عوض کرده و نقل کرده‌اند.

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران با ابراز تاسف از اینکه او را رودرروی بازیکنی چون کریم باقری قرار داده‌اند، گفت: متاسفم از اینکه مرا رودرروی بازیکنی قرار داده‌اند که بعد از علی دایی بزرگ ‌ترین فوتبالیست ایران است. چه دلیلی دارد من در مورد کریم باقری اظهارنظر کنم؟! اگر هم قرار بود در مورد بازیکنان دعوت شده به تیم ملی حرفی بزنم قطعا در مورد هم ‌پستی‌هایم اظهارنظر می کردم.

وی ادامه داد: من در اندازه‌ای نیستم که در مورد باقری حرفی بزنم، آنهم بازیکنی که 11 سال از من بزرگ تر است، 50 برابر من بازی ملی دارد، 20 افتخار بیشتر از من در فوتبال کسب کرده و 40 پیراهن بیشتر پاره کرده است. باور کنید اگر من در مورد کریم باقری حرفی می زدم مرد و مردانه روی حرفم می ایستادم. آخر احتیاجی ندارم که از دعوت کریم باقری به اردوی تیم ملی ایراد بگیرم.

اکبرپور با بیان اینکه کریم باقری در حال حاضر آماده‌ترین و بهترین بازیکن فوتبال ایران است، افزود: گمان می کنم بعضی‌ها از دعوت کریم باقری به اردوی تیم ملی ناراحت هستند و این ناراحتی را می خواهند از زبان من نشان دهند. برای من مهم نیست که سن و سال بازیکنان تیم ملی چقدر است. در فوتبال سن و سال معنا ندارد. مگر فریدون فضلی 37 ساله نیست؟ اما همیشه برای صبا گل می زند. فضلی هم مانند باقری و هر فوتبالیستی که با سن بالا خوب بازی می کند حتما زندگی سالمی داشته و بدنش می کشد که می تواند در سن بالا هم در سطح اول فوتبال ایران باشد.

وی با تاکید بر اینکه حضور در اردوی تیم ملی حق کریم باقری است و باید این تیم را در مسابقات آتی همراهی کند، افزود: در این بین برای کسانی متاسفم که فقط به دنبال شیطنت هستند و به آخرت و ایمان توجه ندارند.

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران یاد آور شد: من پیش از بازی پاس همدان - استقلال تهران می دانستم که به اردوی تیم ملی دعوت نمی شوم. پیش از این بازی از طرف فدراسیون فوتبال پاسپورت بازیکنان ملی پوش استقلال را گرفته بودند که من در بین آنها جایی نداشتم. ازهمان روز نه تنها انگیزه ام کمتر نشده و بلکه با تلاش بیشتر برای استقلال بازی می کنم چرا که من بازیکن اول استقلال هستم و از این تیم پول می گیرم.با این شرایط وظیفه دارم که اول برای استقلال خوب بازی کنم و بعد به تیم ملی فکر کنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

MRI از پاي جباري

طبق اعلام دكتر نوروزي پزشك تيم استقلال رباط پاي مجتبي جباري آسيب‌ديدگي ندارد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، در عكس قبلي كه از پاي جباري گرفته شده بود نوع مصدوميت به طور واضح مشخص نشده بود. به همين دليل امروز MRI ديگري از پاي او گرفته شد.

به نظر مي‌رسد مصدوميت جباري از ناحيه مينيسك بوده و ابتدا بايد تورم پايش برطرف شده و بعد مداواي ويژه را انجام دهد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

روابط عمومي باشگاه استقلال در گفت و گو با ايپنا: نگاه مديرعامل استقلال به رسانه نگاه ويژه‌اي است

محمد نوري فر گفت: "باشگاه استقلال با هيچ رسانه‌اي مشكلي ندارد و با همه خبرنگاران رابطه دوستانه اي دارد."

مدير روابط عمومي باشگاه استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، اظهار داشت: "مهم‌ترين فعاليت و اهداف كميته روابط عمومي اين است كه هر شركت و يا ارگاني كه بخواهد بتواند باشگاه استقلال ايجاد تعامل كند و ارتباط داشته باشد و اين ارتباط را از طريق روابط عمومي انجام دهد."

وي ادامه داد:‌ "در خصوص بحث رسانه‌اي نيز هدف روابط عمومي استقلال اين بوده كه اخبار رسانه‌ها تاييد كند نه تكذيب كه بايد بگويم باشگاه استقلال از ابتداي فصل كمترين تكذيب‌نامه را در دستور كار خود داشته و فقط در 2 مورد اخبار باشگاه را تكذيب كرده است."

نوري فر افزود: "كادر مديريتي و به خصوص شخص واعظي آشتياني نگاه ويژه و ممتازي را نسبت به مسايل رسانه‌اي داشته است و احساس مي‌كنم اهميت خاصي براي اصحاب رسانه قائل است و تنها روي اين قضيه حساسيت دارد كه رسانه‌ها با ذكر منبع اخبار خود را انعكاس بدهند."

وي خاطرنشان كرد:‌ "در مجموع باشگاه استقلال با رسانه‌ها هيچ مشكلي ندارد و فقط به دليل منافع شخصي بعضي ها در تلاش هستند كه در جهت تخريب استقلال فعاليت مي كنند كه به زودي خسته خواهند شد."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

امروز صبح در باشگاه استقلال برگزار شد/ جلسه مديرعامل با كادر فني و كاپيتان

امروز صبح در باشگاه استقلال جلسه‌اي با حضور واعظي آشتياني و امير قلعه نوعي انجام شد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، صبح امروز در باشگاه استقلال جلسه‌اي با حضور واعظي آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال امير قلعه‌نوعي سرمربي استقلال، نظري جويباري سرپرست استقلال فرهاد مجيدي كاپيتان استقلال و روابط عمومي باشگاه استقلال برگزار شد.

در اين جلسه در خصوص دستور عمل ليگ برتر اعضاي اين جلسه با يكديگر به گفت و گو كردند به تبادل نظر پرداختند.

گفتني است؛ طبق منشور سازمان ليگ كه به تمامي باشگاه‌ها و باشگاه استقلال ابلاغ شده تمامي بازيكنان و كادر فني كه كارت سازمان دارند بايد منشور اخلاقي سازمان ليگ را رعايت كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حمايت استقلال از انتخاب‌هاي دايي

معمولاً پس از هر انتخابي كه از سوي مربيان تيم ملي صورت مي گيرد انتقاداتي به آن وارد مي‌شود.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، تعدادي از بازيكنان استقلال انتظار داشتند كه در ليست جديد دايي براي بازي با قطر حضور داشته باشند. بازيكناني مثل خسرو حيدري يا آرش برهاني، اما سرمربي استقلال ضمن حمايت از انتخاب‌هاي سرمربي تيم ملي از بازيكنان خواسته بايد طوري در مسابقات حاضر شوند تا خود را به كادر فني تيم ملي تحميل كنند و اين ميسر نمي‌شود با تمرينات بهتر و مثمرثمر بودن در مسابقات ليگ.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه‌نوعي و بازبيني فيلم استقلال

صبح امروز امير قلعه‌نوعي و نظري جويباري در ساختمان باشگاه استقلال در مورد برنامه هاي آينده تيم تشكيل جلسه دادند.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، در اين نشست در خصوص مسايل مختلف تيم و برنامه تمريني تا قبل از بازي با فولاد و جذب بازيكنان خارجي بحث و بررسي شد.

بعد از اين نشست سرمربي آبي پوشان فيلم بازي تيمش را مقابل ملوان مورد بازبيني و آناليز مجدد قرار داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

كمك 900 ميليوني سازمان تريبت بدني به استقلال و پرسپوليس

سازمان تربيت‌بدني در راستاي كمك‌هاي مالي خود به استقلال و پرسپوليس حدود 900 ميليون به اين دو تيم پرداخت كرد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، از مبلغ يك ميلياردي توماني كه سازمان بايد به هر كدام از دو باشگاه داده مي‌شد با توجه به هزينه‌هاي انجام شده بيش از 600 ميليون به استقلال پرداخت شد. ضمناً از همين مبلغ يك ميليارد باشگاه پرسپوليس تنها حدود 300 ميليون تومان به پرسپوليسي‌ها داده خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شكوري در گفت و گو با ايپنا: داور استقلال را از شرايط بازي خارج كرد

هادي شكوري گفت: "اگر قرار باشد مهاجمي به استقلال اضافه شود بايد حتما 50 درصد از مهاجمان استقلال بهتر باشد."

بازيكن استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، اظهار داشت:‌ "همانطور كه هميشه پيش‌بيني مي‌شد بازي استقلال مقابل ملوان كاملاً مسابقه‌اي فيزيكي بود و فكر مي‌كنم نتيجه‌اي عادلانه رقم نخورد."

وي ادامه داد: "مطمئناً در انزلي كاملاً بهتر از ملوان بوديم، اما متاسفانه نتوانستم از موقعيت‌هاي خودمان استفاده كنيم."

شكوري افزود: "در بازي ملوان داور مسابقه با سوت‌‌هاي بي موردي كه زد تيم استقلال را از شرايط بازي خارج كرد. همچنين در صحنه پنالتي به گفته كارشناسان خطاي اشتباهي را اعلام كرد كه باعث گل حريف شدۀ

وي افزود: "در خصوص بازيكنان جديدي كه از روز دوشنبه با استقلال تمرين مي‌كنند بايد بگويم استقلال مهاجمان بسيار خوبي را در تركيب خود دارد و اگر قرار باشد مهاجمي به استقلال اضافه شود بايد حتما 50 درصد از مهاجمان استقلال بهتر باشد."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •