تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1157 از 2014 اولاول ... 1576571057110711471153115411551156115711581159116011611167120712571657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,561 به 11,570 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دستيار قطبى گرانتر از قلعه نويى!

رقم قرارداد دستيار قطبى بالاخره فاش شد و همه فهميدند كه او با پرسپوليس يك قرارداد۳۰۰ ميليونى دارد. اين در حالى است كه در ميان مربيان ليگى فقط يك يا نهايتاً ۲ سرمربى بيشتر از ماركو پول گرفته اند و بقيه قراردادى زير ۳۰۰ ميليون دارند. جالب اينكه مصطفوى مدعى بود همين ماركو در كره جنوبى ۵۰۰ ميليون مى گرفته است (و احتمالاً چون عاشق قطبى بوده به ايران آمده.) قرارداد ۳۰۰ ميليونى ماركو در حالى است كه به فرض قرارداد قلعه نويى با استقلال حدود ۲۷۰ ميليون تومان است و يا بسيارى از مربيان مطرح و شناخته شده ايرانى زير ۲۵۰ ميليون گرفته اند. حالا اگر ماركو واقعاً بازدهى لازم را داشت حرفى نبود اما نكته اينجاست كه او بيشتر در برزيل است و در تمرينات آفتابى نمى شود. او بيش از پرسپوليس به پدرش فكر مى كند كه البته شايد طبيعى هم باشد اما اين وسط پرسپوليس چه گناهى دارد؟ همين ۱۴۰ ميليونى را كه ماركو گرفته خيلى ها نگرفته اند و حتى ستاره هاى طراز اول پرسپوليس تا اين مقطع از فصل تا اين اندازه دريافتى نداشته اند. پس منطق حكم مى كند كه يا قرارداد ماركو به شكلى مسالمت آميز فسخ شود و يا اگر قرار است او بماند حداقل برگردد و بالاى سر تيم باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مصطفوى چرا ساكت است؟
    ۱- داريوش خان، لقبى كه دوستان نزديك مصطفوى او را بدين نام مى خوانند، اين روزها به مانند روزهاى قبل در تمام شبكه هاى تلويزيونى و جلد روزنامه ها حضور فعالى ندارد، او كه در روزهاى پيروزى سينه را جلو داده و از زمين و زمان تعريف مى كند و براى حريفان كرى مى خواند و وعده زدن ۴ گل و ۵ گل به آنها مى دهد، اين روزها به سايه پناه برده و كمتر آفتابى مى شود.
    ۲- از او پرسش هاى فراوانى داريم، از جمله اينكه بر اساس كدام منطق تيم را بست، چه آنكه اين تيم كاملاً دستپخت مصطفوى است، آن زمان افشين قطبى اى در كار نبود تا در نحوه يارگيرى پرسپوليس دخالت داشته باشد و افشين پيروانى نيز كه مصطفوى او را آورده بود، آنقدر قدرت نداشت تا مقابل تصميمات او قد علم كند. مصطفوى كه خود را مدير فوتبالى مى خواند و ضعف مديريتى اش را با تكيه بيش از حد بر فوتبالى بودن و از جنس فوتبال بودنش مى پوشاند اما تصميمات او و خصوصاً نحوه تيم بستنش عكس اين ادعا را ثابت مى كند.
    ۳- در روزهاى بحرانى كه پرسپوليس بيشتر از هميشه به آرامش و دورى از حاشيه ها نياز دارد، داريوش خان خود حاشيه ساز مى شود و جو تيم را به هم مى ريزد، او به قول بازيكنان بيش از اينكه بخواهد به تيم توجه نشان دهد، تمام هم و غمش را مصروف درگيرى هاى بى پايانش با هيأت مديره كرده است، كه هر روز خبر آن در صدر اخبار رسانه ها مى نشيند.
    ۴- پرسپوليس پر از ستاره است، به گذشته كه مى نگريم در دوره مديريت غمخوار نيز پرسپوليس پر ستاره بود، سرنوشت آن تيم را همه مى دانيم اما اگر غمخوار به واسطه نداشتن مديريت در اين سطح و براى جبران اين نقيصه، همچنين به دست آوردن دل هوادارانى كه مديريت او را بر نمى تافتند، بدون منطق مديريتى پرسپوليس را پر از ستاره كرد اما در مورد مصطفوى اوضاع متفاوت است، او به قول خودش مويش را در اين فوتبال سفيد كرده است، او چرا اينگونه عمل كرد؟ تيمى را بست كه بعد از گذشت ۱۲ هفته مربى اش فرياد سر مى دهد و مى گويد بازيكن كارگر مى خواهم!
    هافبك وسط هجومى اش را به زور! در دفاع چپ قرار مى دهد و با مهاجمى از برزيل قرارداد مى بندد كه... توضيح واضحات است، با قطبى طورى قرارداد مى بندد كه به قطبى اجازه مى دهد مثل يك مربى پروازى رفتار كند و حتى در صورت باخت هاى وحشتناك نيز تعطيلات آخر هفته را در دوبى به سر برد!
    ۵- مصطفوى با تصميمات اشتباه و عملكرد پرانتقادش، بيشترين ضربه را اول به خود و سپس به مجموعه مديريتى اش وارد مى كند، بسيار اميدواريم ماحصل كار او مانند مديريت غمخوار و پرسپوليس آن سال نشود اما راهى كه مصطفوى انتخاب كرده است... منتظر مى مانيم به اميد آنكه ما اشتباه كرده باشيم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عابدزاده : حقيقى مقابل صبا دروازه بان پرسپوليس است
    احمدرضا عابدزاده مربى دروازه بانان پرسپوليس در مورد اينكه چه كسى سنگربان اين تيم در ديدار مقابل صبا باترى خواهد بود، گفت: هنوز هيچ چيز در اين مورد معلوم نيست، مهدى واعظى مجدداً تمريناتش را از سر گرفته و به طور يقين كادر فنى هر بازيكنى كه آماده تر باشد را به بازى مى گيرد. وى همچنين افزود: مهدى واعظى به دليل مصدوميت و دستور پزشك تيم ۳ جلسه تمرينى را از دست داد اما درحال حاضر به بازى برگشته و طبق نظر پزشك مى تواند تيم را همراهى كند. وى درعين حال حقيقى را يك دروازه بان قابل اعتماد خواند و افزود: براى حقيقى تمرينات اختصاصى طراحى كرده ايم و در صورت آماده شدن وى به طور حتم در دروازه پرسپوليس خواهد ايستاد. عابدزاده در ادامه هماهنگى دفاع و دروازه را در درون زمين بسيار مهم دانست و افزود: براى رسيدن به هماهنگى جلسات مشتركى را با دروازه بان و بازيكنان خط دفاعى برگزار كرديم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پژمان نورى: هميشه صبا را شكست داده ايم
    پژمان نورى، هافبك تيم پرسپوليس در آستانه ديدار تيمش مقابل صباباترى قم اظهار داشت: فردا بازى بسيار سختى را مقابل صباباترى داريم. صبا ازمهره ها و مربيان بسيار خوبى برخوردار است. آنها به آمادگى كامل رسيده اند و در اين ديدار به پيروز شدن مى انديشند. در مقابل ما هم نياز مبرمى به ۳ امتياز اين ديدار داريم و بايد طورى بازى كنيم كه به هدف خود برسيم. با توجه به شرايط ايده آل صبا بايد محتاط عمل نماييم تا غافلگير نشويم. اميدوارم لطف خداوند نيز در اين مسابقه شامل حالمان شود و بتوانيم ۳ امتياز باارزش را به دست آوريم.وى گفت: در سال هاى اخير همواره صباباترى را به راحتى شكست داده ايم. اميدوارم امسال هم مانند گذشته آنها را ببريم.منصورى ادامه داد: امسال شرايط تيم زياد خوب نيست. ما بازيكنان نقش مؤثرى در بهتر كردن اين شرايط داريم. بايد تلاش كنيم تا پرسپوليس را به جايگاه واقعى خود برسانيم. جدا از اين مسأله ما بايد در ليگ قهرمانان آسيا هم شركت كنيم. آن جا كارمان بسيار دشوار است چراكه بايد از آبروى پرسپوليس و فوتبال ايران دفاع كنيم. نتيجه گيرى پرسپوليس در آينده در گرو تلاش بازيكنان است.وى افزود: از هواداران درخواست مى كنم امروز به ورزشگاه بيايند تا صبا را با حمايت آنها شكست دهيم و وضعيت خود را در جدول بهبود بخشيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مصطفوى:لوكا نه، تا آخرين لحظه با قطبى ادامه مى دهيم
    داريوش مصطفوى مدير عامل باشگاه پرسپوليس تهران طى اظهارنظرى گفت:جريان مذاكره باشگاه پرسپوليس با لوكا بوناچيچ به هيچ عنوان صحت ندارد و ما تا آخرين لحظه از افشين قطبى حمايت مى كنيم.وى همچنين عنوان كرد: لوكا بوناچيچ فقط به خاطر ديدار با دوستانش وارد ايران مى شود و هيچ ربطى به باشگاه پرسپوليس ندارد.پرسپوليس با قطبى قرارداد دارد و اين مربى تحت حمايت كامل مديران باشگاه است.پرسپوليس در حال حاضر به حمايت و آرامش احتياج دارد و هيچ وقت در اين شرايط ما به تعويض سرمربى فكر نمى كنيم.وى ادامه داد:من بارها در روزهاى گذشته از سرمربى تيم حمايت كرده ايم و اين موضوع را بارها اعلام كرده ايم كه قطبى كارش را به نحو احسن در پرسپوليس انجام داده است و نيازى به تعويض سرمربى نداريم.مصطفوى خاطرنشان كرد:پرسپوليس با افشين قطبى در اين فصل مى تواند قهرمانى سال گذشته را تكرار كند و ما هم از سرمربى تيم حمايت كامل انجام مى دهيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

رضا مهاجرى :
    فيروز كريمى ، پرسپوليس را بهتر از مربيانش مى شناسد

رضا مهاجرى مربى تيم فوتبال صباى قم گفت: تمرينات روزهاى اخير را طبق آناليز بازى تيم پرسپوليس انجام داديم و خوشبختانه بازيكنان نيز با آمادگى كامل در تمرينات شركت مى كنند و فعل خواستن را به خوبى صرف كرده اند. وى افزود: اگر بازيكنان با همين انگيزه كه در تمرينات شركت مى كنند در مصاف با پرسپوليس هم به ميدان بروند به طور قطع ما هر ۳ امتياز بازى را از آن خود خواهيم كرد. وى ادامه داد: فيروز كريمى، با ديدن چند فيلم مسابقات اخير تيم پرسپوليس اين تيم را بهتر از مربيانش مى شناسد و به خوبى از نقاط ضعف و قوت آن آگاه است و تمرينات چند روز اخير را بر مبناى همين برداشت ها انجام داده اند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فرخزادى: حتى بعد از قطبى هم سراغ بوناچيچ نمى رويم
    مجيد فرخزادى سخنگو و عضو هيأت مديره باشگاه پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت: پرسپوليس تا پايان فصل با قطبى به كارش ادامه مى دهد اما اگر ما بعد از قطبى هم قرار باشد با يك سرمربى ديگر وارد مذاكره شويم هيچ وقت سراغ لوكا نمى رويم. وى همچنين عنوان كرد: باشگاه پرسپوليس تا اين لحظه با هيچ كسى وارد مذاكره نشده و خبر حضور لوكا بوناچيچ در اين تيم به هيچ عنوان صحت ندارد. لوكا به هيچ عنوان به درد پرسپوليس نمى خورد و اگر قرار باشد ما به دنبال مذاكره با يك مربى برويم، هيچ وقت با لوكا بوناچيچ مذاكره نمى كنيم.وى ادامه داد: افشين قطبى سرمربى پرسپوليس است و با ما قرارداد دارد پرسپوليس تا پايان فصل با قطبى ادامه مى دهد و تمام اخبار مربوط به بركنارى وى و يا مذاكره با مربى ديگر به طور كلى كذب است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عجب سؤالى
    قطبى خطاب به ديكارمو: عادل راست مى گويد؟!

مربيان حرفه اى بخوانيد - تيم هاى حرفه اى - اينگونه خريد مى كنند:آنها از مدت ها قبل بازيكنى كه قصد خريدش را دارند را زير نظر مى گيرند. براى تماشاى مسابقاتش «آناليزور» مى فرستند و فيلم بازى هايش را هم با پيشرفته ترين ادوات تكنولوژيكى «تحليل» مى كنند. به غير از ماهها تحقيق چند كارشناس نيز نظر مى دهند تا در نهايت «سرمايه گذارى باشگاه» با درصد كمى خطا و احتمال هرزرفتن صورت گيرد اما در ايران «صرف» شنيده ها خريد مى كنند و مثلاً اگر بنده نوعى زنگ بزنم به مديرعامل پرسپوليس و بگويم: قصد دارم يك بازيكن خوب كروات را به تيمتان بياورم، مصطفوى تنها به اين دليل كه من مى گويم اين بازيكن ناشناس خوب است، خوب بودن او را مى پذيرد و حاضر مى شود تا مبالغى سنگين را در ازاى استخدام فوتباليست كروات بپردازد! آنوقت يك مربى سابقاً خوش سخن نيز پيدا مى شود و مى گويد اينجا همه چيز بين المللى است(!) اما آيا واقعاً بين المللى بودن يعنى اينكه هر كس از راه رسيد و گفت: من آقاى گل برزيل هستم او را جذب و هيچ تحقيقى هم درباره اش نكنيم؟ البته اگر بازگرديم به چند ماه قبل خواهيم ديد كه سرمربى قرمزها در مورد شناسايى اين بازيكن برزيلى (ديكارمو) ادعاهاى فراوانى مى كرد و حتى اذعان داشت كه با بررسى و تحقيق اين استعداد ۲۱ ساله را پيدا كرده ايم و من همه جوره او را به لحاظ فنى تأييد مى كنم اما گويا قطبى در اولين تمرين بعد از برنامه ۹۰ به سراغ ديكارمو رفته و از او پرسيده كه آيا اطلاعات فردوسى پور درباره تو صحيح بود؟! چنين سؤالى را بايد چگونه تفسير كرد؟ مگر قطبى نمى گفت كه با ماهها تحقيق و تفحص به ديكارمو رسيده است؟! پس چگونه است كه او حتى درمورد نام تيمى كه اين بازيكن ازآنجا آمده است هم بى اطلاع است؟ آيا سرمربى مثلاً بين المللى ارتش سرخ نمى دانسته كه در هزاره سوم مى شود نيم ساعت - شايد هم كمتر- وقت گذاشت و با مراجعه به سايت هاى اينترنتى گذشته بازيكنان را درآورد؟ يعنى واقعاً همين كه ماركو گفته ديكارمو خوب است كافى بوده و باشگاه نيز با طى چنين روند ساده اى حاضر شده تا با يك بازيكن درجه ۵ قرارداد ۵۰۰ هزار دلارى منعقد كند؟ به راستى آيا چنين عملكردى قابل دفاع است؟ و اين آيا پول بيت المال نبوده كه اين گونه به تاراج رفته است. ماركويى كه افشين او را حرفه اى مى داند چگونه سر از زمين خاكى هاى دسته ۳ برزيل درآورده و چطورى متوجه سطح توانايى هاى ديكارمو نشده و چرا براى چنين بازيكنى چنان پولى را تقاضا كرده است؟ بله! يك وقت هست كه يك تيم خصوصى دلش مى خواهد تا سرمايه اش را آتش بزند و در نهايت هم مى گويد كه دوست داشتيم راجع به ديكارمو نوعى ريسك كنيم اما پرسپوليسى كه يك تيم دولتى - مردمى است آيا اين اجازه را داشته و دارد تا بدون حتى يك دقيقه تحقيقى ساده اينترنتى ۵۰۰ هزار دلار بى زبان را دور بريزد و بعد از پخش يك آيتم تلويزيونى سراغ كارمو برود و از او بپرسد كه آيا نودى ها راست مى گويند؟! باور كنيد كه چنين نمونه هايى را تنها مى توان در كشور عزيزمان ايران پيدا كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نمى توانم ببينم بازيكن پرسپوليس نسبت به باخت تيمش بى تفاوت است
    مهدى هاشمى نسب: «اين مشدى» ارزش همراهى كردن را دارد

تو هياهوى فوتبال ماندگار شدن خيلى سخت است. بخصوص اگر زمانى اصطلاحاً ياغى بوده باشى مهدى هاشمى نسب زمانى ياغى فوتبال ما بود اما امروز او از فوتبال فقط يك چيز مى خواهد: عزت! مى خواهد در سن ۳۵ سالگى هم در فوتبال ماندگار باشد. دوست ندارد بگويند امروز هاشمى نسب كجاست. به همين خاطر است كه اين همه گرفتارى را در پيام خراسان از ياد مى برد. تازه ترين حرف هايش با هميشه متفاوت است. متفاوت مثل هميشه!
    • خدا بد ندهد!
    - بد نبينى. مچ پايم كمى آسيب ديده و بايد با آن مدارا كنم. مشكلى نيست. انشاء الله حل مى شود.
    • مشكل پيام كى حل مى شود؟!
    - سختى اش همين صد سال اول است! انشاء الله بعد از آن حل مى شود!
    • يكى نيست از تو بپرسد پس چرا مانده اى؟!
    - چرا خيلى ها اين سؤال را كردند اما به همه گفته ام به خاطر خداداد نمى توانم ولش كنم.
    • چرا خداداد؟
    - ببين! اين مشدى ارزشش را دارد. واقعاً مى گويم نمى توانم ولش كنم. سختى هاى موجود را مى توان تحمل كرد. داريم همين كار را هم انجام مى دهيم.
    • مهدى هاشمى نسب در تيم هاى بزرگ اين مملكت حضور داشته. واقعاً فكر مى كنى امروز تحمل كردن سختى ها راحت است؟!
    - امروز مى گويم بله.من از اين شرايط خيلى راضى ام. همين قدر كه مى گويند چرا هاشمى نسب بايد اين شرايط را تحمل كند معلوم است كه هنوز هستم و عده اى نگران حالم هستند. به خدا خيلى ها نام هاى بزرگتر از من داشتند اما با اينكه سنشان كمتر از من بوده امروز در فوتبال حضور ندارند اما من با ۳۵ سال سن هنوز در زمين حضور دارم. اين براى من عزت است نه ذلت. من مى گويم مى خواهم با خداداد باشم. فكر مى كنى نيازى به خداداد و يا اسم و رسمش دارم؟ به خدا اگر اينطور باشد. همين قدر كه به من دروغ نمى گويد برايم ارزش دارد. من اين صداقت را درك مى كنم و به آن احترام مى گذارم و به همين خاطر است كه مى گويم با خداداد مى مانم.
    • چرا دفاع پيام اينطورى عمل مى كند؟
    - چه مى دانم، ۲ ، ۳ بازى است كه به خط حمله مى روم. جالب است حالا كه در خط حمله قرار دارم همه گل مى زنند جز من! آن وقت دفاع ما كارش گره خورده است.
    • دوست نداشتى باز هم بازيكن تيم هايى مثل پرسپوليس و استقلال بودى؟
    - من زمانى در اين تيم ها بودم كه بازيكنان بزرگ فوتبالمان در اين ۲ تيم توپ مى زدند. من در پرسپوليس با عابدزاده، نادر محمدخانى، بهروز رهبرى فرد، عليرضا امامى فر، على كريمى و... بازى مى كردم. چه فايده اى دارد جلوى اين همه ستاره، ستاره باشى و زود نورت خاموش شود و همه فراموشت كنند. من در يك تيم گمنام راحت تر و بهتر مى توانم به فوتبال مملكتم خدمت كنم.
    • بازى هاى پرسپوليس را هنوز مى بينى؟
    - نه!
    • چرا؟
    - به خدا طاقت ندارم وقتى مى بينم پرسپوليس مى بازد و بازيكنش هيچ انقلابى در درونش ايجاد نمى شود. واقعاً اعصاب ديدن بى تفاوتى يك بازيكن و حرص و جوش خوردن يك هوادار را ندارم. طرف تيمش باخته است خيلى راحت مى گويد و مى خندد و بازى بعد هم با همان شرايط وارد ميدان مى شود. دريغ از يك كمى تغيير. زمان ما بدترين شكستمان مساوى در زمين حريف بود. وقتى مى باختيم دنيا رو سرمان خراب مى شد.
    • پس آن همه هيجان از بين رفت؟
    - شد ديگر! يك زمانى براى دربى لحظه شمارى مى كردم اما الان...
    • خيلى تغيير كردى؟
    - اتفاقاً انگيزه هايم نسبت به قبل بيشتر شده است. واقعاً تفكراتم عوض شده. من بايد زودتر از اينها از فوتبال كنار مى رفتم اما وقتى توانستم تفكراتم را عوض كنم تا ۳۵ سالگى در زمين دوام آوردم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوردبين: مذاكره با بوناچيچ شايعه است
    سرپرست تيم پرسپوليس طى اظهار نظرى گفت: بنده شخصاً به كار ديكارمو اعتقاد دارم و معتقدم اين بازيكن به مرور زمان توانايى هاى خودش را نشان خواهد داد اما با فشارهايى كه اين روزها به او وارد مى شود، تمركز خود را از دست داده است.خوردبين در پاسخ به شايعه مذاكره مديران پرسپوليس با «لوكابوناچيچ» اظهار داشت: اين حرف ها شايعه است و مطمئن باشيد هيچ كسى با بوناچيچ مذاكره نكرده است.وى افزود: متأسفانه بازار شايعات در فوتبال ايران داغ است و هر كسى به فراخور حال خود دست به شايعه سازى مى زند. خوردبين در پاسخ به اين سؤال كه آيا خبر تلاش برخى اعضاى هيأت مديره پرسپوليس براى تغيير سرپرست تيم صحت دارد؟ گفت: احتياجى نيست كسى براى بركنارى من تلاش كند. اگر كسى يا كسانى خواستار رفتن من هستند، بيايند و به خودم بگويند.مطمئن باشند در پرسپوليس براى خودم كيسه اى ندوخته ام و اگر الان كنار تيم هستم، فقط به خاطر هواداران است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •