تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1157 از 3195 اولاول ... 15765710571107114711531154115511561157115811591160116111671207125716572157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,561 به 11,570 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

دوست عزیز ! 1080i مربوط به فرمت تصویری فیلم و ... هست که مخفف 1080 interlaced هست و ربطی به بازی و .. نداره !
    این کنسول رزولوشن 720p را در LCD TV ها نشون نمیده و اون را به صورت 1080i نمایش میده

هنوز که این بازی برای Ps3 نیومده تا ببینیم 1080p هست یا نه شاید خالی بستن ... اگه درست باشه واقعا یک شگفتی محسوب میشه !
    دموی GOW3 چند وقت که اومده و اگه شما یه ps3 داشتید افتخار پیدا میکردید که دموی این شگفتی را بازی کنید

و ضمنا بحثمون در مورد 360 هست که الان 4 یا 5 ساله ریلیز شده ! در مورد قوی تر بودن 360 هم هنوز ثابت نشده ...
    شما لطفا اطلاعاتتون را تکمیل کنید تا با هم بیشتر بحث کنیم چون دیگه تمام دنیا ( البته فک کنم غیر شما) بر این موضوع اشراف دارن و وقتی که گرافیک و رم این کنسول از ps3 قویتره و همینطور cpuش بر خلاف cell کاملا مناسب با گیمهاست و عملکرد بهتری نسبت به cell در بازیها داره ایا بازهم نباید بگبم سخت افزار x360 قویتره!!

2. 7 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

ببخشید اینجا تاپیک مقایسه کنسوله ؟؟؟
    بروبچ های ps3 باز و همیشه مایوس ! یه مقدار کوتاه بیاین ! همه میدونیم از چی میسوزین دیگه ...
    بهتره بحث رو ببریم سمت مساله اصلی تاپیک !

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

ببخشید اینجا تاپیک مقایسه کنسوله ؟؟؟
    بروبچ های ps3 باز و همیشه مایوس ! یه مقدار کوتاه بیاین ! همه میدونیم از چی میسوزین دیگه ...
    بهتره بحث رو ببریم سمت مساله اصلی تاپیک !
    ببخشید منظور شما چیه ؟ از چی می سوزیم . من خودم xbox دارم و قصد دارم PS3 هم بخرم . به خاطر ظاهر زیبای این کنسول مایوس هستیم یا بازی های انحصاری فوق العاده اش .

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

و ضمنا بحثمون در مورد 360 هست که الان 4 یا 5 ساله ریلیز شده ! در مورد قوی تر بودن 360 هم هنوز ثابت نشده ...
    کی گفته ثابت نشده ؟ مگه بزرگتر بودن 3 از 1 اثبات میخواد ؟

کل آمار سخت افزاری ، نرم افزاری و ... هر دو کنسول :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

به قول دوستمون شدیدا به شما پیشنهاد میکنم که در این باره اطلاعاتتون رو افزایش بدید .
    Last edited by sonixax; 05-02-2010 at 14:48.

6. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این کنسول رزولوشن 720p را در LCD TV ها نشون نمیده و اون را به صورت 1080i نمایش میده
    برای این گفته منبعی هم دارید ؟
    هردو میشه و اون هم درواقع upscale هست کلا نه xbox 360 و نه ps 3 هیچ کدوم قابلیت اجرای بازی های جدید چه در 1080i یا 1080p به صورت native رو ندارن !

دموی GOW3 چند وقت که اومده و اگه شما یه ps3 داشتید افتخار پیدا میکردید که دموی این شگفتی را بازی کنید
    درسته Demo ریلیز شده و متاسفانه native 1080p هم نیست و720p هست ...
    It has been confirmed that God of War 3 will no longer be a 1080p game, but 720p with the option to upscale.
    This has been confirmed in a reply on the PS blog
    کد:

Last edited by vegas; 05-02-2010 at 16:14.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

هردو میشه و اون هم درواقع upscale هست کلا نه xbox 360 و نه ps 3 هیچ کدوم قابلیت اجرای بازی های جدید چه در 1080i یا 1080p به صورت native رو ندارن !

It has been confirmed that God of War 3 will no longer be a 1080p game, but 720p with the option to upscale.
    کد:

اولا اینکه من احترام میزارم به اون دسته از دوستانی که به من با پیغام گفتن با شما جر و بحث نکم در صورتی که سرم درد میکنه برای این کل کل کردنها!

دوما اجترام میزارم به نام تاپیک که اسمش هست (تمامی سوالات و مباحث در مورد xbox 360) چون اینجا چت روم و جای کل کل کردن نیست که من یه چیزی بگم شما جوابه منو بدید

9. 5 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اولا اینکه من احترام میزارم به اون دسته از دوستانی که به من با پیغام گفتن با شما جر و بحث نکم در صورتی که سرم درد میکنه برای این کل کل کردنها!

دوما اجترام میزارم به نام تاپیک که اسمش هست (تمامی سوالات و مباحث در مورد xbox 360) چون اینجا چت روم و جای کل کل کردن نیست که من یه چیزی بگم شما جوابه منو بدید
    عزیز من با کسی کل کل ندارم ! داری اطلاعات غلط میدی و بقیه رو هم با همین گفته ها به اشتباه میندازی ... حالا نمیدونم واقعا از روی تعصب و fanboyism هست و یا واقعا اطلاع نداری ؟!

پروفشنال CHEGUEVARA.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    in my room ;)

7

خواهش ميكنم اين تاپيك رو به چيز نديد....
    بحث رو هم همين جا تمومش كنيد.....

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

باز من اومدم, 200 صفحه اضافه شده
    همونطور که دوستمون اقای sonixax گفتن شما نیازی به ایمیج گرفتن ندارید شما زمانی که بازی را دانلود کردید یه پوشه هست که توش حدود هفتاد و خورده ای فایل زیپ و یه سری فایل دیگه هست که شما با برنامه winrar یکی از این فایلهای زیپ را که استخراج کنید به ترتیب بقیه اون هفتاد و اندی فایل هم به صورت خودکار استخراج میشن در نهایت یه فایل iso 7 گیگابایتی به اضافه یه فایل کوچک با پسوند dvd استخراج می شه که شما کافیه اون فایل iso را با ImgBurn و با سرعت 2 یا حداکثر 2.4 رایت کنید
    نخیر نمیشه.
    اما اگه یادم باشه چند وقته پیش بود که یه مقاله خوندم که یه هکر با یه سری برنامه اومده و تونسته تمهایی که در لایوهست را برای دانلود تو نت بزاره حالا نمیدونم چقدر حقیقت داره
    شهاب جان , اون فایل DVD که همراه Image ISO هست مربوط به اطلاعات رایت و نحوه ی تغییر زاویه ی Optic نسبت به Disc هست.

حالا من وقتی میخوام یه بازی رو رایت کنم باید حتما فایل DVD رو Open کنم. تو هم همین کارو میکنی یا اینکه ISO رو Open میکنی ؟
    دوستان سلام کسی هست که از xbox های 2009 (مادر برد جاسبر) خریده باشه ودیگه مشکل حرارتی ویا سه چراغ شدن نداشته باشه چون من میخوام یکی بخرم اما دو دل موندم که xbox360 بخرم یا کارت گرافیکمو ارتقا بدم هر تایپیکی رو هم که نگاه میکنم یک نفر یا کنسولش هنگ میکنه یا دو چراغه یا سه چراغه یا چهار چراغه ممنون میشم راهنمایی کنید
    عجب !! من نمیدونم تو این 100 صفحه کی گفته کنسولم هنگ میکنه !! از 400 صفحه پیش هم آمار 3 چراغ به 5/1 رسیده !!
    چون JASPER جاافتاده.
    شما بگیر خیالت راحت من با Falcon دارم خوار مادره بازی هارو پیوند میدم اونوقت شما نگران Jasper هستی
    فقط سعی کن از جای مطمئن خرید کنی که یه موقع تعمیر شده و ناقص بهت نندازن.
    بابا دمتون گرم دیگه یعنی یکی از این فتحی چیزی نخریده به صورت سفارشی که شماره تلفن و شماره تلفن و اسم شخصی که باید پول رو بریزی به حسابش رو بده.

این کنسول فروششو به اندازه کافی کرده شما باید این کنسول را در فروش با ps3 مقایسه کنیدنه کنسولهای دستی.
    البته یکی از دلایل اینکه تو این چند ماهه اخیر فروش ps3 بیشتر از x360 بوده بازیهای انحصاریه فوق العاده و ارزان شدن ps3 هست
    تازه شهاب با این همه افزایش فروش هنوز هم در حال ضرر هست !

دوست عزیز ! 1080i مربوط به فرمت تصویری فیلم و ... هست که مخفف 1080 interlaced هست و ربطی به بازی و .. نداره !
    هنوز که این بازی برای Ps3 نیومده تا ببینیم 1080p هست یا نه شاید خالی بستن ... اگه درست باشه واقعا یک شگفتی محسوب میشه !
    نمردیم حداقل فهمیدیم که 1080i یک فرمت تصویری هست !!
    اصلا i و p کارشون چیزه دیگه ای هست !! خواهشا مطالعه بفرمائید .
    عزیز من با کسی کل کل ندارم ! داری اطلاعات غلط میدی و بقیه رو هم با همین گفته ها به اشتباه میندازی ... حالا نمیدونم واقعا از روی تعصب و fanboyism هست و یا واقعا اطلاع نداری ؟!
    حتما بنده و بقیه دوستان که کاربر فعال انجمن کنسول 360 هستیم و از ایشون تشکر میکنیم هم اطلاعات غلط داریم ! نه ؟!
    البته شهاب جان خودش دیگه الان جزو فعالان انجمن هست.

کد:

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است !!!
    Last edited by SamGun; 05-02-2010 at 18:10.

13. 7 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

باز من اومدم, 200 صفحه اضافه شده

شهاب جان , اون فایل DVD که همراه Image ISO هست مربوط به اطلاعات رایت و نحوه ی تغییر زاویه ی Optic نسبت به Disc هست.

حالا من وقتی میخوام یه بازی رو رایت کنم باید حتما فایل DVD رو Open کنم. تو هم همین کارو میکنی یا اینکه ISO رو Open میکنی ؟

عجب !! من نمیدونم تو این 100 صفحه کی گفته کنسولم هنگ میکنه !! از 400 صفحه پیش هم آمار 3 چراغ به 5/1 رسیده !!
    چون JASPER جاافتاده.
    شما بگیر خیالت راحت من با Falcon دارم خوار مادره بازی هارو پیوند میدم اونوقت شما نگران Jasper هستی
    فقط سعی کن از جای مطمئن خرید کنی که یه موقع تعمیر شده و ناقص بهت نندازن.

تازه شهاب با این همه افزایش فروش هنوز هم در حال ضرر هست !

نمردیم حداقل فهمیدیم که 1080i یک فرمت تصویری هست !!
    اصلا i و p کارشون چیزه دیگه ای هست !! خواهشا مطالعه بفرمائید .

حتما بنده و بقیه دوستان که کاربر فعال انجمن کنسول 360 هستیم و از ایشون تشکر میکنیم هم اطلاعات غلط داریم ! نه ؟!
    البته شهاب جان خودش دیگه الان جزو فعالان انجمن هست.

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است !!!
    اره دیگه وقتی Fanboyism قاطی میشه غلط هم درست میشه و برعکس ... !!!!

15. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •