تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1156 از 2606 اولاول ... 15665610561106114611521153115411551156115711581159116011661206125616562156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,551 به 11,560 از 26053

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

اين نامه رو به وزير ارسال كردم لطفا شما هم يه نمونه ارسال كنيد

با سلام

جناب آقاي دكتر واعظي

همانطور كه با اقدام جدي شما شركت سامسونگ سرويس دهي خود را براي ايرانيان آغاز كرد تقاضاي يك اقدام جدي ديگر از شما براي بهبود وضعيت شرايط دريافت اينترنت در ايران را داريم
    همانطور كه مي دانيد

براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 10 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت 128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده مي­شود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 10 حداقل سرعت دانلود 1.6kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود.

اين قانون متاسفانه باعث شده كه شركتها بجاي اشتراك گذاري واقعي يك به ده با نرم افزار سرعت را تقسيم به ده ميكنند و كم فروشي ميكنند و اين قانون اصلا قانون خوبي نيست و من به عنوان يك كاربر اصلا از اين شرايط راضي نيستم چون شركتها پول بيشتري را از كاربران گرفته ولي سرويس پائين تري ارائه مي دهند و عملا كم فروشي ميكنند اگر بشود كه دقيقا سرعتها با سرعت اسمي برابر شود و اشتراك يك به چند غير فعال شود بسيار عالي ميشود مثلا اگر شركتي سرويس 128 ارائه ميدهد واقعا 16 كيلوبايت ارائه شود نه 1.6 كيلو كه اين خيلي ظلم مي باشد و همينطور سرعتهاي بالاتر دركل تقاضامنديم اين مشكل را حل نمائيد چون بجز خداوند آخرين اميدمان به شماست

موفق باشيد

در ضمن اطلاعات تماس با وزير اينجاست شما هم اقدام كنيد

سلام

• اگر می خواهید نامه خود را با نمابر (Fax) برایم بفرستید، لطفا با شماره تلفن 88467210 تماس بگیرید.
    • اگر می خواهید پیام شما را به صورت نامه الکترونیک (email) دریافت کنم، لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کرده و یا به آدرس vazir@ict.gov.ir ارسال کنید.
    • برای پیگیری نتیجه تماس خود از یک هفته پس از تماس، می توانید با شماره تلفن 88114180 تماس بگیرید.

ضمنا چنانچه در پیام خود شماره تلفن یا نشانی تماس قرار دهید در صورت امکان با شما تماس خواهیم گرفت.
    آرزوی سلامتی و شادکامی برای شما و التماس دعا برای توفیق در خدمتگزاری دارم.
    محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

2. 3 کاربر از mv217010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه samijavid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان من میخوام پارس آنلاین رو عوض کنم بیام مخابرات
    سمت حکمت شعار کسی مخابرات داره ؟؟
    ۲ مگ نامحدود چقدر سرعت میده ؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

داره خودمونی میشه samijavid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مرکز مخابراتی با هم فرق می کند ولی معمولا چیزی بین 220 تا 230 هست.البتته من شنیدم به کاربران جدید فقط اینترنت حجمی می فروشند ولی راست و یا دروغ آن را نمی دانم.

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که دارم راضیم 2مگ نامحدود دارم سرعتم روی 250ثابت هست البته منم مشترک کم مصرف نیستم اینم ناگفته نمونه ماهی 280تا 300گیگ دانلود دارم ولی سرعت ثابت هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mv217010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    مازندران_گلوگاه

پيش فرض

تمامی سرعت های نامحدود مخابرات واقعی هست به جز 128 و 512

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

اين نامه رو به وزير ارسال كردم لطفا شما هم يه نمونه ارسال كنيد

با سلام

جناب آقاي دكتر واعظي

همانطور كه با اقدام جدي شما شركت سامسونگ سرويس دهي خود را براي ايرانيان آغاز كرد تقاضاي يك اقدام جدي ديگر از شما براي بهبود وضعيت شرايط دريافت اينترنت در ايران را داريم
    همانطور كه مي دانيد

براساس مصوبه شماره 49 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ضريب اشتراك حداكثر 10 تصويب شده است به عنوان مثال براي سرعت 128kb/sچنانچه سرعت دانلود را در سيستم خود مورد محاسبه قرار دهيم با توجه به اينكه سرعت دانلود بر اساس بايت نشان داده مي­شود ابتدا براي تبديل بيت به بايت 128 را به 8 تقسيم كرده و با در نظر گرفتن ضريب اشتراك 10 حداقل سرعت دانلود 1.6kB/sو حداكثر 16kB/sرا خواهيم داشت و اگر سرعت دانلود كمتر از حداقل مقدار ديده شود نشان دهنده كندي سرعت و تخلف سرويس دهنده خواهد بود.

اين قانون متاسفانه باعث شده كه شركتها بجاي اشتراك گذاري واقعي يك به ده با نرم افزار سرعت را تقسيم به ده ميكنند و كم فروشي ميكنند و اين قانون اصلا قانون خوبي نيست و من به عنوان يك كاربر اصلا از اين شرايط راضي نيستم چون شركتها پول بيشتري را از كاربران گرفته ولي سرويس پائين تري ارائه مي دهند و عملا كم فروشي ميكنند اگر بشود كه دقيقا سرعتها با سرعت اسمي برابر شود و اشتراك يك به چند غير فعال شود بسيار عالي ميشود مثلا اگر شركتي سرويس 128 ارائه ميدهد واقعا 16 كيلوبايت ارائه شود نه 1.6 كيلو كه اين خيلي ظلم مي باشد و همينطور سرعتهاي بالاتر دركل تقاضامنديم اين مشكل را حل نمائيد چون بجز خداوند آخرين اميدمان به شماست

موفق باشيد

سلام

• اگر می خواهید نامه خود را با نمابر (Fax) برایم بفرستید، لطفا با شماره تلفن 88467210 تماس بگیرید.
    • اگر می خواهید پیام شما را به صورت نامه الکترونیک (email) دریافت کنم، لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کرده و یا به آدرس vazir@ict.gov.ir ارسال کنید.
    • برای پیگیری نتیجه تماس خود از یک هفته پس از تماس، می توانید با شماره تلفن 88114180 تماس بگیرید.

ضمنا چنانچه در پیام خود شماره تلفن یا نشانی تماس قرار دهید در صورت امکان با شما تماس خواهیم گرفت.
    آرزوی سلامتی و شادکامی برای شما و التماس دعا برای توفیق در خدمتگزاری دارم.
    محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

ممنون از این وقتی که گذاشتی اما فکر می کنی واقعا جواب میده؟

یه نمونه برات بگم از حرف هایی که خود مسئولین زدن و بعدش برعکسش رو عمل کردن :
    چند سال پیش (حدود 4 الی 5 سال پیش) دولت اعلام کرده بود که فروختن اینترنت حجمی با ترافیک مشخص غیر قانونیه و هیچ ISP حق این کار رو نداره.
    الان چه اتفاقی افتاده؟ نه تنها ISPها اینترنت نامحدود ارائه ندادند بلکه سرویس های رایگان شبانه رو هم برداشتند و مخابرات هم شروع کرده به فروختن اینترنت حجمی و محدود کردن سرویس نامحدود.

حالا به نظر شما نامه دادن دردی رو دوا می کنه؟ فکر می کنی خود اونا نمی دونن درد ملت رو؟ این همه میان میگن پهنای باند زیاد شد. فلان درصد ارزون شد. من و شما چی دیدیم جز محدودیت و سرعت پایین و ...؟
    .
    .
    .
    . دوستان یه سوال هم دارم.
    کسی تا حالا تونسته بدون مراجعه به مخابرات و از طریق ثبت نان اینترنتی از مخابرات سرویس بگیره؟

9. 3 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

از نظره کیفیت پارس انلاین بهتره

ما که راضی هستیم نیازی به این کارا نداریم
    Last edited by AliROCK; 04-04-2014 at 16:41.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

باز سرعت اومد پایین :|

12. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

توی یک ساعت اخیر ده بار نت قطع و وصل شده
    کسی مشکل نداره؟؟؟

14. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •