سلام دوستان
اعزامی 1/10 پادگان خاتمی یزد کسی هست؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام دوستان
اعزامی 1/10 پادگان خاتمی یزد کسی هست؟؟؟؟؟؟؟![]()
يك بار ديكه درود و سلام به همه دوستان
كم كم تاريخ اعزام من همه داره به سمتم ميدوه...
اول دي ماه عازمم ، مدركم هم فوق ديبلم هست و هنوز هم بركه سفيدم به دستم نرسيده...
من با كوشيم هرشب به صفحه ي ارشيوي اين فروم ميرفتم و شبي يك صفحه رو ميخوندم و واقعا الان احساس ميكنم تاحالا ده بار رفتم خدمت.نصيحت ها واقعا دوستانه يا بهتر بكم برادرانه بوده و خداييش هيج موقع همجين إحساسي رو بين كسايي كه حداقل هم رو يك بار هم نديدن و حتا نميشناسن نديده بودم...
به هر حال من به وسيله يكي از دوستان دنبال كرفتن بذيرش سباه بودم كه اين بنده خدا كه ادم درستي هم هست ، فرمانده بادكان بهش كفته بوده ما فقط ديبلم و زيرديبلم بذيرش ميكنيم و هنوز هم اين بنده خدا دنباله كاره ماست...
ديكه الان احساس خاصي ندارم فقط حالم از اين كرفته شد كه تازه داشتم بداهه نوازي كيتار رو ياد ميكرفتم كه با اين اوصاف و اكر شهر ديكه اي بيفتم بايد قيدش رو بزنم تازه اكه الان بايان خدمت داشتم راحت ميتونستم تو عسلويه ماهي ١ تومن كار كنم و به يه زخمي بزنم...
چون آدمك زنجير بر دست و پايم
از پنجه ي تقدير من كي رهايم...؟
به سلامتی
پسر عمه من اونجا بود خیلی جای خوبیه خدا قسمت باقیه هم بکنه .
اتفاقا من به زود بیدار شدن مدتهاست عادت دارم. اما بحث اینجاست که وقتی مثلا اذان 6 صبحه، ما چرا باید 4 صبح بیدار بشیم؟
توی این مدت کار دیگه ای باید بکنیم؟
من العان رفتم برگه سفيد گرفتم اموزشي افتادم شهداي كرمانشاه
چه جور جاييه
بله فقط خوندن نماز نیست که !توی این مدت کار دیگه ای باید بکنیم؟
بیدار شدید باید تخت تون رو کامل مرتب و آنکادر کنید
نظافت شخصی تون رو انجام بدید ، لباس و پوتین تون رو برای صبحگاه و تمرین آماده کنید ، صبحانه بخورید و ...
01 تهران
با رفیقم افتادم اونجا
دوستان موبایل چی کار کنم شنیدم نزدیک 02 یه دکه روزنامه فروشی هفته ای هزار میگرفته نگه میداشته از 01 کسی خبر نداره ؟؟
دوستان كسي از جوادالائمه پاسداران خبر داره
همون 01 هست يا 02
خلاصه بدبخت شدم يا خوبه؟؟
دوست عزیز شما یه نگاه بنداز ببین چراغ بقل اسم اشخاصی که اینجا پاسخ میدن خاموشه الان توی سایت نیستن
منم مثل شمام باید صبر کنی تا اومدن جواب میدن دیگه داداشم![]()
بالاخره ما هم کد خوردیم
نیروی انتظامی-شهید ادیبی مرزن اباد
اگه اشتباه نکنم مرزبانیه،قسمت ما هم شد که بریم سر مرز 2 سال عمرمونو تلف کنیم
خدا بخیر بگذرونه
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)