سلام دوستان
سوالی داشتم کسی صبا نت در مشهد مرکز مخابراتی استقلال دارد یا خیر ؟ ازش راضیه؟ و ایا شبانه رایگان دارد؟ چطوریه؟
کسی جواب منو نمی ده؟
سلام دوستان
سوالی داشتم کسی صبا نت در مشهد مرکز مخابراتی استقلال دارد یا خیر ؟ ازش راضیه؟ و ایا شبانه رایگان دارد؟ چطوریه؟
کسی جواب منو نمی ده؟
Last edited by babakchompet; 17-07-2014 at 23:08.
یکی جواب منو لطفا بده .
من زنگ زدم میگم سرعت شبانم روی 20 - 30- 5 - کیلوبایت تا 60 کیلوبایت بالاپایین میشه خیلی بده . میگه خطتوئن نویز داره. میگم چرا روزها سرعتم بالاست اینجوری اینقدر کم نمیشه . سرعتم 2 مگ
روزها تقریبا 220
شبانه مزخرف
مگه میشه نویز فقط برای شب ها باشه؟
دوست من شکایت کن 195
باید دو مگ روز و شب 250 بهت بده والسلام
پشتیبانی هم دروغ میگه
بله ممکن نویز بالا و پایین و بشه اما فیکس بودن روی یک عدد اکثرا از محدود سازیه
امشب تست میذارم از شبانه...
این روزانه اش:
سرعت دانلود از سرورهای داخلی 500 تا 490 هست و از سرور خارجی تا حدود 300-400 هست... سرویس 2مگ دارم، خطم رو 4مگ بسته شده.
الان 6 ساله صبا دارم .3/4 ساله ماه رمضون شبانه سرعتش تخیلی میشه احتمالا" با رویت ماه شوال به وضعیت قبلیت برمیگردی![]()
سروش تازه رفتی صبا نت
اهوازی درسته
پینگ چطوره
امشب حتما تست کن سرعت دان
من دزفولم ولی زیر نظر اهوازه.
پینگ خوبه تقریبا... اینم چنتا IP متفاوت داره... بعضیاشون پینگشون فرق میکنه.
آی ویل ترای...![]()
بعضیاشون بنابر سیاست شرکت و شلوغی پهنای باند ممکنه سرعت متفاوتی بدن.
مثلا من الان که از های وب دارم توسط اکانتینگ سرعت سروس های مختلف رو محدود کرده. مثلا 128 های وب حداکثر 1.5 مگ سرعت داره. و اگر هم خط رو 10مگ ببندن باز هم همون 1.5 مگ رو میده.ولی شرکتی مثل پارس در روز برای تمام سرویس هاش بنابر پهنای باند مرکز سرعت تمام سرویس ها رو تا 9مگ باز میزاره و توسط اکانتینگ سرعت رو محدود نمیکنه.
خوب تست گرفتم از سرعت شبانه، هم بدون استفاده از سرویس، هم با استفاده... اول بگم که پیج باز کردن تو شبانه افتضاحه سرعتش... افت خیلی شدیدی داره.
مشخصات سرویس: اینترنت 1ماهه، 2مگ، 5گیگ در ماه، پهنای باند دانلود 4096 و پهنای باند آپلود 512 کیلوبایت.
خوب این تست ها:
سرعت دانلود با حدود 100 کانکشن (7 دانلود فعال با 16 کانکشن) هم سرور داخلی و هم خارجی، بدون استفاده از اکانت شبانه.
محتوای مخفی: عکس بزرگ
سرعت دانلود همان فایلها با استفاده از سرویس شبانه:
وضعیت پینگ در شب، با استفاده و بدون استفاده از سرویس شبانه:
جناب soroosh_cz میشه بالاخره بگی جمع سرعت شبانت چند شد و جمع سرعت روزانه ات چند.تو این عکسا من دقیق متوجه نمیشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)